![]() |
Re: Golf 4 - vr6 2900 140kw - Oradea
frumos tare a mai iesit mk4 iar mk5 la fel..ai niste masini pur si simplu superbe...respect maxim pentru munca si efort!
|
mersi :) cam tarziu dar iese iese :)
|
deci m-am īndrăgostit de golful tău :o:o prea frumos...perfect....etc. body-kitu....:x eleronul...pur și simplu superb......ar da bine niște jante negre.... ;)
|
sincer....l-as vinde nu il vrei?:)
|
Quote:
dupa ani si ani ai reusit s-o faci...abia astept sa vad ce-ti faci la interior:twisted: |
Quote:
important e ca saptamana asta il bag la mine in garaj si voi face zilnic un alta pe ea :) pe cat posibil vreau sa il finalizez dupa cum am inceput in fortza sa fie pe masura si interiorul deoarece imi sta in mult prea mult masina si la preturile astea de criza as muri sa il vand dea moca :( numai cine pune mana pe o masina stie ce inseamna un asemenea stadiu .....detuningat retinighicit desfacut fll tot interiorul,motor scos rebibilit curatat si rebandajata toata electricitatea,fete usi fibre piele pe unde se poate poate chiar intoarsa...deci nu mai spun i de sisteme audio video...te doare capu .....pe banu investit as putea sa stau lejer pe un 6 gti ful ful :) dar asta e :) mergem inainte si sincer nu imi pare rau nici o secunda...anu asta il scot la calarit :) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
pragurile in constructie :)
|
Spoilerul fata chiar ii mortal
|
ce jante te-ai hotarat sa pui la mk4?
banuiesc ca nu raman aceleasi:) |
Eu cred ca da,alea vor ramane
La GTI,tot jantele astea vor ramane?:) |
Asa masina ca si GTI-ul,ar merita niste jante pe masura,si anume : BBS LeMans.
|
Quote:
ma tot orientez pe ceva bordurate dar numai nu gasesc :( ceva sa imi si placa apropo pe golfu 4 ramane acele jante brocuri 8,5 f si 10 sp :) |
mda intradevar pe gti niste bbs-uri...nu gasesti macar replici am vaut ca pentru bmw au aparut:)parerea mea e ca nu prea se pottrivesc brockurile dar imp e sa iti placa tie
|
Felicitari pt curajul de a face masina, dar nu imi place la exterior..Pacat ca pui asa multa fibra pe ea..sper sa nu te superi..
|
Quote:
procedee sunt 3 la numar in realizarea unui nou spoiler 1-schelet modelare finisare 2-realizarea matrizei ....mai exact copierea produsului realizat 3-turnarea spoilerului dintr-o bucata fara lemne fara kituri fara mai nimic:) pote daca aui asa o realizare iti imaginezi altfel ceea ce ai vazut :) revenind la galbena e gata baietii mai tarziu revin cu un album impresionant de poze.....pentru mine e crima crima....mai sunt mici finisaje dar nesemnificative realizabile usor....si tre sa scot in evidenta alt fel brokurile ca in galbena caroserie si ele cu culoarea orig de jante nu dau bine.... |
fa-le spitele negre cum vroiai mai demult si cred ca o sa arate mult mai bine:)
|
53 Attachment(s)
pozele promise :):):)
|
sanduleeeee !!! crimaaaaa cum a iesit!!!! :X:X:X da pune si tu poze cu ce se ascunde sub capota :o:o:o nu ar merge mai bine alte faruri ? :?:
|
Frumos man ,frumos....felicitari ,a iesit boboc
...dar o chestie nu imi place ....oglinzile :lol: |
Quote:
eu sunt multumit la maxim cu ea :) tre sa mai ii reglez esapamentul spate,sa oincarc cu interiorul si sa echilibrez suspensia spate si mici mici retusuri :) jock: mersi man ..cu oglinzile ce sa zic masina live e grasutza cu urechi mici :) apropo va dau o mica idee ...luati penultima poza si puneo ca destop 2 minute sa vezi ce beton da :) |
1 Attachment(s)
da domnuuu..nu ar fi mai astea cu leduri ? sau cele de R32 dar vopsite cu negru pe interior ? :evil: poze cu motoru nu ne arati ? :-s
|
E superba :)
Capace la jante? |
pur si simplu superba a iesit...fara cuvinte printre cele mai faine golfuri mk4..sincere felicitari
|
multumesc baietii :)
in leg cu capace e prima zi dupa 2 ani la aer :) ca si cum acu a iesit din parnaie :) mai are nevoie de unele ansamblari mai ales la interior e gol golutz revin si acolo cu poze mai incolo :) |
Apropo mah .la tine nu a ajuns criza?....si mk4 ,si mk 5 ...culmea ? ,amandoua la "tunat"......sunt invidios :evil:
..eu nu reusesc sa iau o duza spalator parbriz :x |
arata superb pentru stilul asta de tuning... pana la stopuri care mie mi se par total nepotrivite...
linia de la stopuri se potriveste atat de bine cu linia de la usa spate incat ar merita niste stopuri normale... simple alb cu rosu (in ton cu jentile+etrieri) ...e doar o parere.. in rest super detalii :) |
Quote:
mk5 la fel am avut o combinatie buna si um pun mana pe malai cum il investesc :) .... eu am o mica teorie intre 20 si 30 de anisori incerci sa ai o masina tunata daca ai pasiune si inveti sa o faci dupa 30 si pana-n 40 daca mai ai in sange incerci sa te mentii si sa iesi cuele una alta la showuri expo tralaladupa 40 ce mormant sa mai fac?iese mosu cu tuningu?dupa 40 bagam in sanatate :):):) pana atunci tot ce am bag in astea :) si mai e un secret fiind in domeniu eu tre sa arat exemplu clientilor nu sa stau eu sa ma mir ce a realizat el:) este ? :) |
Corect....iti urez bafta in tot ceea ce faci ;) ....am glumit cu invidia ,nu stiu ce este aia....ma bucur cand cineva pune suflet si pasiune
|
faina masinuta...fata ii super...farurile is ok...mult mai ok de cat rahaturi cu leduri!! dar spatele.....la mine nu place.....
|
vaiiiiiiiiiiii cum arata masina ! nu mai am cuvinte..... :|
|
Deci e crima cum a iesit masina asta...felicitari. La motor ceva ?
|
Am mai cautat topicurile si am mai gasit niste date despre masina. :) Din cate imi dau seama barie sunt facute de tine. Felicitari! Arata bine.
Cat despre faruri si acolo ar merge modelul de R32 look, dar fara Angel Eyes. :) http://www.rieger-tuning.at/ebay/Leu...5414710s.1.jpg De unde se poate cumpara sita aceea tip fagure? As aprecia o informatie folositoare. |
mersi de aprecieri
barile nu sunt facute de mine farurile sunt crima live vazute si sita fagura am eu sa iti dau de vrei mersi |
9 Attachment(s)
vreau sa va cero parere despre culoarea jantelor care va prinde?
|
Dupa parerea mea - griul din poza a4`a sa fie spitele jantelor si buza polisata.
|
a III -a poza :)
|
interior galben cu buza neagra...... si da ii fain si spatele !!! mai putin stopurile.....
|
Prima poza si a 3-a dau bine dupa parerea mea :)
|
parerea mea.. buza neagra, spitzele galbene.. sa fie totusi putin contrast.. pt ca si geamurile is fumurii.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning