![]() |
man ...
masina are folie doar pe geamurile din stanga ?! :D |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Gata M`am prins :D ps: merge culoarea? |
merge.. dar .. mai tre lucrat si la ea..
pe la oglinda.. prin spate.. etc. |
1 Attachment(s)
:arrow: varianta finala :) :wink: :roll:
|
voi adauga poza mai incolo
|
bah andrey...imi place faza cu duba.... in schimb nu prea e corect k yo m-am chinuit kam mult cu spoileru' alah fatza....
|
2 Attachment(s)
...
final.. cel putin ptr moment.. |
Bravi baietzi :D
imi palce ce a lui santos :D mai ales Nova din spate:)) a lui andrei parca nu e bine pus spoilerul in rest e destul de bine :D |
=))))) upsssss :oops: :oops: :oops: :oops:
ce Ahole sunt... am uitat sa-i pun spoiler spate :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
mic upgrade :arrow:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
bah pampasule, nu ii prima data cand copiezi ceva... shi pe deasupra de data asta sigla unui club/asociatzii, shi ceva ce yo am facut... itzi recomand foarte prieteneshte sa o dai jos shi sa nu o mai foloseshti :evil: http://img240.exs.cx/img240/1089/semnatura7kb.jpg |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:!:
|
1 Attachment(s)
k de obicei nu m-am bagat la detalii.oricum nu pot participa:(.m-am \"ofticat\" k a postat GolfTuning masina cu motoru la vedere shi am renutat la idee.se vede ceva ceva in spate.are un motor imens de Ford Mustang '67 V8 :peace: yo vroiam sa iasa caterinca dah ieshea prea urat... :)
|
daca imi permitetzi sa comentez putin masina galbena \"HATE COPS\" cand ai pus masina albastra in sapte prin geam nu se vede si saptele masinii :D
|
1 Attachment(s)
Din pacate m-am convins odata in plus ca pe berlina&break tre sa fii foarte atent ce pui ca risti sa o dai ff usor in kitch...
|
stiu golgtuning.am vrut sa mentionez shi yo asta dah....oricum dak te uitzi atent se vede cat de stramba e shi etc...a fost de moment k sa se vada V8-ul :D
Bine tuh ALXutz.....imi place cum gandesti,imi place shi mashina...doar sa nu o maresc....poate nu strica s-o lashi un pic de tot shi sa ai grija la jentzi.in rest :peace: P.S:asta k fapt divers:aerisirea pe dacie ar trebui s-o faci pe partea dreapta a masinii mai jos....k acolo ia aer... ;) |
masina a fost coborata insa nu imi place nici ideea sa mature soseaua, asa ca am preferat sa nu o las ff mult... cat despre aerisire, nush unde ar fi trebuit pozitionata k nu am dacie :)
\"imi place shi mashina...doar sa nu o maresc....\" - ce ai vrut sa spui ? |
se vede mai bine mica decat mare... :P
parerile sunt impartzite...la mina masina tre sa fie lasata din suspensii nu din spoilere....LASATA RAU.ceva gen SGM,sau DVD sau altele. :D |
da... inteleg ce zici... dar nici la mine nu e lasata doar din spoilere, ci si din suspensii... Doar ca daca o lipesc de sosea nu prea mai pare reala! Si gandeste-te la SGM daca ar avea niste spoilere ceva mai joase... nu ar matura soseaua cu ele ? :D
|
1 Attachment(s)
litle update...
little ;) , sant0s sant0s, m-ai prins :) |
parca-i concurs de kitch tuning :?
|
1 Attachment(s)
prima variana
|
1 Attachment(s)
Facatura mea... :oops: Multumiri lui Santos (parca el a pus poza cu Mustangul)
|
1 Attachment(s)
am modificat farurile si am mai pus inca o masinutza langa...
|
mesaj de la madskilz
\"santoase yo am netu picat.pui tuh clasamentu dak nu imi revine mie netu. 1.lancerevo 2.alexutz,santos 3.golftuning 4.cine mai era...(dak era altcineva in afara de cox) dak nu mere 2 pe locu 2 se decaleaza cu santos locu 2 shi alzutz pe locu 3. THXXXX\" congratz gordini ;) |
ok...deci atzi vazut cum sta treaba...
thx santos inca odata.... nu-mi vine sa cred k a revenit netu.. :shock: lancerevo:plz dak potzi sa pui shi tuh pe forum(eventual la various k sa nu se amestece) poza cu r12 gordini alah alb de langa.PLZZ!!! |
madskilz, as vrea eu sa fie ala gordini!!! ii dacia mea :d gordini style numa rotile si aripile umflate is vt retu ii real :lol: ii prima mea incercare de vt! lasa ca pun la various!
|
1 Attachment(s)
poza pt concurs... daca tot zicea madskilz de gordini alb..
|
1 Attachment(s)
si asta ii ce am lucrate eu la ea... vreau sa vad ceva mult mai bun!
|
Ce facem aici mah? o dam in dacia tuning ? :D
e destul de tare provocarea.. pacat insa ca masina nu este toata in poza... ar fi fost mijto o alta poza in care sa se afle masina in intregime... Dar in lipsa merge si asta! :) ma duc sa ma apuc de treaba! |
kk maka poza..
in fine .. o facem si p`asta... |
daca nu ii prea mare asteptarea pe maine fac poza la toata masina...
|
ar fi cel mai bine
|
1 Attachment(s)
Am facut si yo cva in 10-15 min :D
|
1 Attachment(s)
o facetzi care vretzi!
|
1 Attachment(s)
nu ma kritikti ink din 2 motive:1 nam timp
2 sunt in cepator! |
3: esti manelar , right ?
|
Santos ce ai cu el ? lasa`l e la inceput :D :twisted:
ps: KITCH TUNING |
Am mai spus-o si o repet... dacia este o masina aproape imposibil de tunat... trebuie sa fii ff atent ce pui pe ea ca risti sa o dai ff usor in kitch tuning! Multi, din prea mult entuziasm, pun prea multe elemente care nu au nici o treaba cu o biata dacie...
Ce sta bine pe un Lancer nu inseamna ca sta bine pe orice masina :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning