![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
faina faina.realitate pura si adevarul doare.
|
tu chiar nu vezi ca este fake !? chiar daca ai audi trebuie sa recunosti ca bmw-ul este pe voi :D
ce bani vrei pe rs ? |
Quote:
ai inteles ideea nu?ia spune-ne si noua cum ar tuna grav Sebastian un M3 E90 ?si dupa aia calculeaza cat ar duce toata treaba asta.. oricum masina are performante destul de bune si stock :lol: |
"adevarul doare" ca nu aveti curaj sa conduceti o masina cu tractiune spate si peste 350 de cai :D am amic care are s4 si vroia m3 dar ii era frica :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai mult de 350 ;) m-am descurcat fooooarte bine merci !
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu e prea buna reclama oricum.. pe ud probabil bmw-ul ar fi fost mai distrus :D
|
Quote:
|
Quote:
|
din cauza asta vroia m3 ??
|
|
Eu zic ca nici unul nu sunteti experti in rezistenta masinilor... si la viteze mari orice masina din lumea asta se avariaza... k doar nu-s tancuri... asa ca mai bine conduceti cu prudenta ;)
|
Quote:
P.S. In linie dreapta m3-ul parca sta pe loc pe langa GT3 :lol: :lol: |
Ar trebuii sa vorbiti documentati, sa intelegeti in primul rand ceea ce vedeti.
Oare nu e normal ca un Porsche, masina cu vechi state sportive si care costa dublu fata de un modest M3 sa fie mai rapida. Cati din voi stiu ce insemna cu GT3? GT3 este un Porsche aspiraqt extrem de rafinat, sportivizat se poate merge si pe strada cu el dar e mult inclinat spre pista chiar se vand in varianta cupa, mai putin accesorizat si cu accesorile omologate de curse pe ea, este fusurata si pe circuit este mai rapid ca un Porsche turbo. Nu discut demarajul dar ce se vede pe lunga linie dreapta e diferenta intre o masina limitata la 250 si alta care urca fara oprire. Imi place porsche si probabil ca la un pret rezonabil GT3 e cea mai misto de la ei. Priviti ultima iesire din viraj din film. Daca vrei o masina de pista si-ti permiti recomandarea mea este sa iei repede un gt3. |
eu nu am pus filmul ca sa comparam noi gt3 cu m3 ci doar pt timpi pe care ii scoate m3-ul care sunt foarte slabi :(
|
Quote:
|
tu ai citit ce am scris eu ? sau doar scrii asa ca nu ai ce face ?!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce treaba are RS4?
E pe alt drum aici nu are loc. |
pai are ca e putin peste m3.porsche-ul ar trebui scos din joc ca se cam pisa pe audi si bmw la capitolul sport.
|
de ce nu are loc? e prea "greu"? :) glumeam...stii principiile mele dar versusul rs4 cu m3 n-o sa inceteze niciodata din cauza mass media si nu numai
|
cacamas pe ele de fiare
dar totusi sa fie mai mult rahat pe audi ! |
hai luati de aici fetelor
https://www.youtube.com/watch?v=JvhXsD830Ts |
Quote:
|
TEST
1. BMW M3: 3012 points 2. Audi R8: 2849 points 3. Corvette: 2684 points http://autozeitung.de/online/bildDB/74257_700.jpg Same result in driving dynamics for the Audi/BMW Times: 0-100km/h -- 0-200km/h -- 100-0 km/h cold/hot M3: 4.8s - 15.2s - 35.6m / 34.9m R8: 4.4s - 15.2s - 35.0m / 35.2m C6: 4.8s - 15.6s - 35.9m / 36.0m Weight: M3: 1626 kg R8: 1661 kg C6: 1545 kg 18m Slalom: R8: 66.8 km/h M3: 70.4km/h C6: 62.3 km/h Handling course: R8: 1:38,9 M3: 1:40,1 C6: 1:44,2 |
Puteti sa o sugeti pe p u l a cu audi rs4, care nu e masina rea dar R8 e mult peste ca si performante.
|
Quote:
2. la mana, vorbeste si tu civilizat ca nu esti pe maidan, chiar nu suntem obligati sa iti citim tie ineptiile oricat le-ar trece cu vederea moderatorii. Incearca sa te comporti ca si cum ai avea varsta pe care o ai! |
Moderatorii sa-si faca datoria.
Oricum nu era personal pt cuiva era la modul general. |
Quote:
Nu-ti faci cinste tie in primul rand .... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning