![]() |
Re: SPANIA
Quote:
|
|
cred ca e o gresala...
eu stiam ca kedada se face in kinepolis, ca acolo e lansarea filmului.. la mn pe invitatii asa scrie |
deci acolo in ciudad de la imagen, stiu ca e lansarea, am fost saptamana trecuta pe acolo de dimineata buna, si deja se faceau pretatirile...
am vazut un tir cu nr de usa, si oamenii descarcau din el tot felu de chestii pe tir era pegatina uriasa cu fast5 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
multumesc!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Am fost aseara la film , merita vazut e beton
|
Quote:
ps: nu mai bine taceai pana pe 29 :)) amu nu mai pot dormi noptile !!! |
Deci ne vedem maine in parcare la H2O Rivas Futura dupa ora 19?
Eu am bilet in sala 11, mi-am luat ieri de la un magazin din Rivas.. |
care de pe unde merge-ti acolo, ca eu asi avea cu ce sa ajung in madrid, dar nu am cu ce sa ajung in rivas...
care de pe unde m-ati putea lua ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu o sa mai pot veni,maine la ora 5 plec in Toledo:sad:
|
si eu am luat hotararea si nici eu nu ajung maine, deja imi i-au filmul de pe net :))
calitate HD :)) panda dimineata il am :)) va doresc distractie placuta si face-ti poze cu ce se strange pe acolo :)) ps: care stiti ceva chirii prin zonele voastre, va rog sa-mi spuneti :P |
Quote:
ce fel de chirie?camera sau apartament? |
Quote:
in peincipiu caut camera cu baņo proprio, dar acum sa vedem ce gasesc :P poate ca mai tarziu peste cateva luni ma intind la un piso, si sa-l aduc si pe taicami-o aicea... eu pe filelist nu-l gasesc, il i-au de pe un server din .uk |
gata l-am gasit si vine super bine :)) de la 875.5 kB/s si urca :))
|
filmul e prea tare, ca sa ma multumesc ca l-am vazut pe pc :))
cand o sa am ocazia o sa merg la film sa-l vad si sa-l aud cum trebuie ! e prima data cand apar toti actorii din toate partile filumului, si tot prima data cand filmul continua de pe 4 pe 5 :D vizionare placuta va doresc !! |
1 Attachment(s)
Eu nu pot sa ajung :( am avut un accident acum cateva zile deci nu am masina si nici bani, poate odata si odata tot apucam sa ne strangem toti :D
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
mda eu am fost si am facut si cateva poze,nu multe ca am uitat sa incarc bateria la aparatu foto,filmul a fost foarte tare mie unul mia placut mai mult ca 4
ps .Cocaine incantat de cunostinta :-) |
Si mie mi-a placut si filmul si mica adunare facuta..
Din pacate aceeasi problema am avut si eu cu camera, am uitat sa schimb bateriile si am apucat sa fac doar cateva poze, pana sa vii tu. Mi-a parut si mie bine ca ne-am vazut, chiar si asa putin cat a fost, te-am mai cautat dupa aia,o data erai ocupat si mai tarziu nu te-am mai gasit:-) Foarte frumoase masini aveti si tu si Adrian, sper sa ne mai vedem in curand pe la evenimente. C'ya! |
majoritatea masinilor sunt kitch tuning
cu tone de fibra si kit si daca e posibil stopuri, faruri orice chrom... inafara de seria 3 coupe si de fiaturile alea 600 restul sunt varza... bani investiti aiurea groaznice gusturi au astia... eu de vineri sunt dat de alta in ss intr-un bar din casa de campo, si cred ca luna mai voi ramane prin madrid, la matusamea... asa ca putem keda in una din zile.. am uitat sa adaug farurile cu leduri gen audi... arata bine pe audi dar pe alte masini sunt de-a dreptul gretoase... mai bine prefer farurile clare sau bi-xenon decat ledurile alea gretoase... |
Masina aia care se vrea un fel de Eos/R8 este o vectra B ?
|
Quote:
|
ma omeni, eo inteleg ca a inceput sezonul job-urilor dar niciun smn de viatza pe aicea???
Poate va strange-ti toti la terasa unde lucru eu la un gratar si o halba de bere :p daca escalona va e asa departe casa campo cred ca va e mai aproape :p Aveti si locuri de parcare la nivelul asfaltului :p daca vreti sa veniti tinem legatura :p |
oricand,cu cea mai mare placere:D
|
Careva tentat sa mearga la KOE in Andorra ?
|
Quote:
Eu am o zilibera pe saptamana, daca pica pe ziua mea libera, si plecam de dimineatza buna, ca pe seaa sa fim inapoi eu vin/merg.. |
26-29 August
|
Eu din cate stiu nu va fi in Andorra, va fi pe un circuit de langa Burgos http://www.kingofeurope.net/2011/ind...rift&Itemid=49 si siteul circuitului http://www.circuitokotarr.com/localizacion.html
|
Cu atat mai bine, e si mai aproape de mine.
|
daca e pe un circuit langa buegos, este vorba de circuitul din jarama, unde sunt toate cursele, din zona madridului.. mi se pare ca e in aranjuez... Circuitul jarama....
Incerc sa fac rost de cateva invitatii, poate, poate... :p |
Quote:
Quote:
Madridul are intr-adevar circuitul de la Jarama, dar KOE nu are treaba cu Jarama sau cu Madridul;) Pentru mine e prea devreme sa ma pronunt, mi-ar place foarte mult sa merg, dar inca nu ma pronunt.. |
Nu e pe jarama , e un circuit langa Aranda de duero/burgos , eu in principiu merg ca am mai convins cativa prieteni dar mai e ceva timp pana atunci asa ca nu stiu nimic sigur. Jarama e aici pe A1 aproape de mine , la cativa km de Algete
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning