![]() |
Re: CLUB DACIA
Quote:
|
ba baieti nu e pacat sa stricati frumuseste de topic ? :(
lasati`o asa cum e si cu asta basta...pfff nu inteleg ce rezolvati..cu certurile astea... |
baieti de unde pot face si eu rost de 2 planetare scurte de dacie in Constata pls :(!!!!
|
pai magazinele alea de piese auto din constanta nu au?
|
scumpe domne scumpe :P vroiam sa ma refer la rectificate :)
|
Quote:
|
stiu dar nu le mai face cum le facea odata ! pana la urma creca tot deacolo am sa iau alta solutie nu gasesc :(!
|
Quote:
in lumina le face bune ...nu f bune ..acum nu trebuie nici tu sa abuzezi de ele 75 roni / planetara cum te duci inspre navodari ..inainte de iesire ..faci stanga pe langa troitza aia si mergi inainte pe drumu ala pietruit ..si faci undeva stanga(nu stiu exact) si se vede casa lui ..e destul de maricica (avea o gramada de pietre la poarta parca :D ) |
unde sa ajuns ........ d la club dacia la planetarele din constanta unde se reconditioneaza...... nu puteati sa va trimiteti pm ?.......
|
s a ajuns unde s a ajuns si la topicul cu piese donatii de vinde lumea pe acolo k la bazar
|
Quote:
si ti se pare cumva ca am explicat unde se reconditioneaza planetare de BMW sau altceva ? cand ramai cu planetara rupta in cta ..o sa iti aduci aminte ;) |
lol, morcov, cand ramai cu planetara rupta in cta, dai un telefon k il am pe cumnata-miu acolo :lol:
asta k sa nu te duci la ala :)))) |
4 Attachment(s)
Masina mea sia facuto un inginer de la Dacia pitesti pe comanda (uni zic ca se numeau Dacia Delta).Pentru mine este special pentru alti nu stiu .Deocamdata este la reparatie generala:)
|
Quote:
Originally Posted by lancerEvo unu la mana nici tu nici cristigeo nu-mi sunteti frati asa ca nu ma mai lua cu "farte", imi pare tare rau pt voi ca nu sunteti asa de "instaritri" ca si mine, va doresc in viitorul aproipiat sa aveti o supernova ca si mine.... "fratilor" iti trebuie vointa si pasiune, ca bani vin si ei daca stii cum sa iti faci imagine, da cu atitudin de astea o sa ramaneti pt totdeauna la stadiul de "liniute si bastonase" p.s. va admir pt ceea ce faceti, si liniutele sunt o ramura a acestui sport pe care il iubim, nu ma deranjeaza ca mergeti la liniute, nu ma simt cu nimic mai bun ca eu merg la raliuri si voi la liniute, ceea ce ma deranjeaza este atitudinea voastra superioara, ce naiba mah suntei cu 2 perechi de co.ie sau de unde atata jmecherie??? si cu atitudine asta aveti numai de pierdut, exemplu ONO, care acum a lasat strada pentru ca s-a saturat de "kinderii zmei" De cate ori a venit Marele tau ONO la "liniute si bastonase" cum le zici tu??? Chiar sunt curios sa imi zici !!! Si nu mai da exemple din astea cu oameni care ia crescut mami si tati si care este un incult cu 8 clase!!!!:) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
sa ma conformez si eu ...1310 Lm din '93 ..nicio modificare pana acum ptr ca eu vreau sa fie gata pana in aprilie knd pot sa o conduc legal;) o sa pun cateva poze cu ea stock si cateva poze ca sa va arat cum as vrea sa o fac..astept idei dak aveti....bft
|
@Joshua Am si eu un break cu fete de usi identice cu ale tale si fata si spatele.Avea absolut tot interiorul albastru insa bordul era CN de aceeasi culoare.In timp insa a trebuit sa schimb plafonul si scaunele fata care s-au rupt.Vad ca si a ta are geamuri albastre.Daca ai mai multe detalii despre modelul asta spune-mi.E prima pe care o vad.
|
Quote:
|
Dacia Delta este cu totul alta caroserie. Un fel de Liberta cu geamurile triunghiulare mai mari. O uratenie.
Am mai vazut ca a ta, dar cu bord de CN, masina fiind din 82 ! Atentie. Pompa de frana cu 4 conducte, in usi erau niste tevi de ramforsare. Erau facute pt securisti si comunisti. |
Quote:
Nu stiu nici eu prea multe despre masina tot ce stiu este ca a facuto singur un inginer si atat.Acum astept aparatul sa fac niste poze cu toate optiunile !!! |
8 Attachment(s)
Am reusit sa fac rost de aparat si uitati ce poze au iesit din el !!! Scaunele le-am pus astazi dar nu prea imi plac cum se misca pe saniere o sa trebuiasca sa le mai dau josa odata sa vad ce se intampla in rest toate optiunile sunt ale masini(unele inafara de casetofon care este doar sa faca putina galagie pana termin proiectu dupa care o sa fiu nevoit sa pun si muzica pe ea).
|
iai pus trapa ca sa te asiguri ca ploaia o sa intre sigur in masina......
|
Quote:
|
Quote:
si garnitura aia ce zice dupa ce sta o vara sau 2 la soare ? |
Pentru iubitorii de autoturisme Dacia, va astept pe forumul www.****************
|
Si pentru adevaratii pasionati : http://forum.daciarallyteam.com/ :))
|
Quote:
|
sau tu vorbesti sa te aflii in treaba..in caz ca nu stiai....pe vremea aia avea alt motor...cu chiulasa cu admisie pe o parte si evacuarea pe alta parte....nu vorbii fara sa stii!:lol:
|
Quote:
ce zici sa te apuci de altceva ? uite o sugestie ... http://www.goblenuri.com |
fiderzen: in primul rand nu vb cu u, iar dak vrei sa imi atragi atentzia puteai spune altfel,,,iar daka tot nu am drep[tate spunemi u cum arata un motor de dacie 1310. iar dak spui ca e alt motor,,,,,,,spunemi u ce motor a pus.........poate shi modificarile ca eu nu prea mam documentat despre dacia lui sgm....
|
LKS: cunoshtintze minime am......sa le vezi pe alea maxime :lol:
|
Quote:
hai jura`te ca esti cunoscator ! .. (chiar te rog sa iei in considerare sugestia cu goblenurile .. ) |
Quote:
:idea: :?: :?: |
bine intzeles...de un motor dacia 1300-1310
(uitasem sa spun la ce motor am eu cunostintze minime) |
Quote:
hai termina cu posturile facute numai ca sa nu iti amorteasca degetele ... nu prea intereseaza pe nimeni ce cunostinte minime si maxime ai tu ..incearca sa le tii pentru tine ..sa nu le mai etalezi pe aici (e spre binele tau ..ca risti sa te faci de kko) putina documentatie inainte de a deschide gura ..e binevenita intotdeauna .. |
lks: daca te uiti bine vad ca u vroiai sa vezi ce cunostintze am.......LKS: cunoshtintze minime am......sa le vezi pe alea maxime ....... ok...ca sa nu mai deranjez lumea pe aici fai u un topic shi intreabama akolo!....ms mult pt atentie.......
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
I-a vezi tu, pe ce parte e carburatorul?
|
depinde din ce parte se uita :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning