Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

dj05wdj 13-03-07 09:04

Re: oltcit club(furia rosie)

frate prinde eleronu ala k-lumea ..sudeazal ...k stii k ai dushmani .. ... Andrei No 1 :)))

e_Max 13-03-07 16:27

dap cum tziau furat frumusetze de spoiler poate patzesti si cu eleronul la fel

Gabi 13-03-07 17:54

Quote:

Originally Posted by dj05wdj (Post 795332)
frate prinde eleronu ala k-lumea ..sudeazal ...k stii k ai dushmani .. ... Andrei No 1 :)))

Tu ce-ai patit la masina azi ? :)

Laure2fast 13-03-07 19:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 796102)
Tu ce-ai patit la masina azi ? :)

pe unde?ca ramaseram prin 2 locuri..in statie la noi in brazda si pe langa spital....avu noroc cu mine ca acolo ramanea cu ea :lol: :lol:

Gabi 13-03-07 19:37

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 796274)
pe unde?ca ramaseram prin 2 locuri..in statie la noi in brazda si pe langa spital....avu noroc cu mine ca acolo ramanea cu ea :lol: :lol:

In statie boss ! Eu va vad in fiecare zi, de la munca :)

PS: chiar vine frumos eleronu'.
PS2: chiar ai nevoie de niste jante :(

Laure2fast 13-03-07 22:59

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 796317)
In statie boss ! Eu va vad in fiecare zi, de la munca :)

PS: chiar vine frumos eleronu'.
PS2: chiar ai nevoie de niste jante :(

in statie ramase fara benzina...stiu ca are nevoie de jante..am in plan...vopsea si jante..
PS unde lucrezi acum?

Gabi 13-03-07 23:06

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 796842)
in statie ramase fara benzina...stiu ca are nevoie de jante..am in plan...vopsea si jante..
PS unde lucrezi acum?

Confort Instal :) Vino sa-ti dau niste plasa de fibra de sticla; e ieftina - 1,8 lei/m :lol:

dj05fmx 13-03-07 23:55

Quote:

Originally Posted by dj05wdj (Post 794969)
FmX-uLe Vreau Io CleMe.... OriCum SunT DaToR:D :) plz Ia LeGaTuRa Cu LaUrE k VrEaU Io CleMeLe..

ma vere nu stiu io vi le dau da vi le impartiti intre voi daca aveti cum... oricum ajung decat pt o singura masina....

in seara asta m-am dat cu o nova tare de tot...nu am mai vazut-o prin oras e de DJ...l-am ars pe om *daca ma facea nu mai povesteam* am facut de la semafoarele de la Banie pana la statia de la Spitalul MIlitar...am plecat de la semafoare bine amandoi insa diferenta de turatie se vede clar el schimba undeva pe la 5000 io 6200=6400... l-am ars 1-2-3 pe 4 dadea sa ma prinda pe la spitalu militar aveam 140 :twisted: :twisted:
oricum frumos....laure de ce nu ai venit la intalnirea NSL din seara asta...oricum nu ai pierdut cine stie ce ...asa ca mai bine de tine :)

ce bine e sa iti traga masina...maine dim pun iar jicloarele inapoi ca terminai toata b4enzina :))

Laure2fast 16-03-07 11:15

5 Attachment(s)
un mic film cu sunetul tobei ;))

B-83-DAC 16-03-07 19:03

laur tot nu ai facut nenorocita aia de bara....of...ma sti ce nu inteleg cum ai reusit sa o troznesti ca abia acum vad poze cu masina calumea din lateral si nu pare asa joasa...mie imi place cum suna toba:) sa ai parte de ea si sa nu te auda albinosii

Laure2fast 17-03-07 07:30

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 801793)
laur tot nu ai facut nenorocita aia de bara....of...ma sti ce nu inteleg cum ai reusit sa o troznesti ca abia acum vad poze cu masina calumea din lateral si nu pare asa joasa...mie imi place cum suna toba:) sa ai parte de ea si sa nu te auda albinosii

inainte cand aveam cauciucurile de 195/45 era f joasa...acu vreau sa iau telescoape de spate si sa o mai cobor :lol:

e_Max 17-03-07 11:26

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 802475)
inainte cand aveam cauciucurile de 195/45 era f joasa...acu vreau sa iau telescoape de spate si sa o mai cobor :lol:

pai si no satzi fie frica daca o cobori mai mult

Radu.Dobromirescu 17-03-07 22:59

Da chiar nu iti e frica...daca acu ai pocnit-o asa dar mai ales daca o mai si cobori...tu stii mai bine

Danutz Bratosin 18-03-07 10:57

depinde acu cum e si prin craiova dak e ca in bucuresti ...las-o asa dar dak e frumos poti sa o mai lasi putin

Ja_Rule 18-03-07 13:53

laso frate asa ... nu are rost sa o lasi mai jos ... si asa dabea mergem printre gropi ...

Laure2fast 18-03-07 19:45

adevaru e ca la denivelari trece foarte aproape..uneori chiar si atinge..da asta e riscu meseriei

Alecsinho 21-03-07 10:08

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 804785)
adevaru e ca la denivelari trece foarte aproape..uneori chiar si atinge..da asta e riscu meseriei

adevarul...e ca dai cu preshu dai cu preshu .... dai in spate ca atinje preshu :)) :D :lol: au au au ... taximetri astea .... unu mai prost ca altu auzi preshu ... :))=))):)):D :lol: hai spor la treaba f-o azi sau maine pana sambata ca m-am plictisit sa ies pe jam si ea sa fie numai acolo!!:evil: :evil:

Laure2fast 21-03-07 10:14

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 809657)
adevarul...e ca dai cu preshu dai cu preshu .... dai in spate ca atinje preshu :)) :D :lol: au au au ... taximetri astea .... unu mai prost ca altu auzi preshu ... :))=))):)):D :lol: hai spor la treaba f-o azi sau maine pana sambata ca m-am plictisit sa ies pe jam si ea sa fie numai acolo!!:evil: :evil:

acu ma uit la anunturi cu neste jante ...;)) :>

Alecsinho 21-03-07 10:49

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 809668)
acu ma uit la anunturi cu neste jante ...;)) :>

asa asa .. ;) bafta ...!!

dj05fmx 24-03-07 23:15

ma nepoate cu o capsula vacumatica de desnecare ma incurci si pe mine din alea 10000 dde carburi??

maine ma duc de dimineata cu MIC sa isi faca palierii la nenea sudoru! daca vrea pretenu tau si are ax merge cu mine sa isi faca si el axu pt volan...astept vorba de dimineata! noi ne ducem prin targ si dupa plecam la sudor...

luni mergem la strungaru ala pizos de pe 1848, pe unde sta sasha ca tre sa isi faca ala pistoanele si camasile si daca e mergi cu noi acolo pt flansa...la solexu ala, ca aia la pdisor sunt antitalent! astept veste

Laure2fast 24-03-07 23:37

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 816237)
ma nepoate cu o capsula vacumatica de desnecare ma incurci si pe mine din alea 10000 dde carburi??

maine ma duc de dimineata cu MIC sa isi faca palierii la nenea sudoru! daca vrea pretenu tau si are ax merge cu mine sa isi faca si el axu pt volan...astept vorba de dimineata! noi ne ducem prin targ si dupa plecam la sudor...

luni mergem la strungaru ala pizos de pe 1848, pe unde sta sasha ca tre sa isi faca ala pistoanele si camasile si daca e mergi cu noi acolo pt flansa...la solexu ala, ca aia la pdisor sunt antitalent! astept veste

am capsula aia..ma anunti si pe mine cand plecati sau treceti sa ma luati si pe mine..pt flansa..

Laure2fast 25-03-07 22:23

5 Attachment(s)
niste poze mai noi...i-am luat zilele astea un carb solex de 1600..maine ma duc sa ii fac flansa de adaptare..

Teroarea 25-03-07 22:52

te vazui azi pe strada aia care urca de la institut ti ai tatuat pragurie :)

Laure2fast 25-03-07 23:21

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 817589)
te vazui azi pe strada aia care urca de la institut ti ai tatuat pragurie :)

n-am avut de lucru...:)) sunt fan power horse :lol:

dj05fmx 26-03-07 02:27

vezi ca trec maine de dimineata sa te iau sa mergem la strungar!!! si tineti in plm telefonu ala deschis!!!

Laure2fast 26-03-07 09:04

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 817962)
vezi ca trec maine de dimineata sa te iau sa mergem la strungar!!! si tineti in plm telefonu ala deschis!!!

te astept...cosmoteu il am deschis mereu..:D

B-83-DAC 26-03-07 21:56

doamne deci asa arata o masina spalata...a mea saraca nu a mai vazut apa cu sampon de nu mia stiu cand :))...bv ma ca ai grija de ea

dj05wdj 31-03-07 11:41

ce facusi frate iepure pierdusi numaru dupa spate ? :))) :twisted:

Laure2fast 31-03-07 13:33

Quote:

Originally Posted by dj05wdj (Post 826310)
ce facusi frate iepure pierdusi numaru dupa spate ? :))) :twisted:

da frate iepure....de la basi creca :lol: :lol: :lol:...stie cineva unde pot sa fac numere despartite?? in loc de CRO sa fie C R O ??

alexzander407 01-04-07 07:02

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 826410)
da frate iepure....de la basi creca :lol: :lol: :lol:...stie cineva unde pot sa fac numere despartite?? in loc de CRO sa fie C R O ??

ti le fac yo la calculator frate iepure :))

dj05fmx 03-04-07 23:45

ba vere scuze ca nu oprii atunci sa vb cu tine da ma grabeam sa ma tin dupa aur9lacu ala din fata ca ma duceam cu el la ITP sa ma rezolve si pe mine!!! iti povestesc io oricum tare daca puteam sa filmez sa vezi fete ce faceau aia acolo la service...:lol:

Laure2fast 04-04-07 09:48

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 832182)
ba vere scuze ca nu oprii atunci sa vb cu tine da ma grabeam sa ma tin dupa aur9lacu ala din fata ca ma duceam cu el la ITP sa ma rezolve si pe mine!!! iti povestesc io oricum tare daca puteam sa filmez sa vezi fete ce faceau aia acolo la service...:lol:

si facusi itpu pana la urma?

dj05fmx 04-04-07 10:24

da ba am trecut greul!! :) am primit revenire pt trusa triunghi si stingator!!! :lol: :lol: :lol: pe care le aveam :)

Laure2fast 04-04-07 10:25

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 832772)
da ba am trecut greul!! :) am primit revenire pt trusa triunghi si stingator!!! :lol: :lol: :lol: pe care le aveam :)

:lol: :lol: :lol: e bine atunci...

dj05fmx 04-04-07 20:09

azi cand trecui ma alergam cu MIC care ajunge primu in CV9... sa vezi ce monstru de motor i-=a iesit la tigan!!! trage in turbare :) ireal!!! ma facu prima data ca [prinsai trafic grav pe rokada si el veni pe la simplon... la intoarcere facuram pana la gasu la casa la Piata mare si l-am ars rau de tot ca se rata pe centru si io ma bagai prin brazda :))

Laure2fast 04-04-07 22:02

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 833761)
azi cand trecui ma alergam cu MIC care ajunge primu in CV9... sa vezi ce monstru de motor i-=a iesit la tigan!!! trage in turbare :) ireal!!! ma facu prima data ca [prinsai trafic grav pe rokada si el veni pe la simplon... la intoarcere facuram pana la gasu la casa la Piata mare si l-am ars rau de tot ca se rata pe centru si io ma bagai prin brazda :))

nu il lasa sa ii faca si el rodaju...

Laure2fast 05-04-07 00:26

5 Attachment(s)
poze cu noile achizitii si cu surioara ei..:lol:

Ja_Rule 05-04-07 01:28

laure sa le stapanesti sanatos ... foarte frumoase

alexzander407 05-04-07 01:52

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 834347)
poze cu noile achizitii si cu surioara ei..:lol:

oooo daaaa .... 10x bv ba nebunule sa le stapanesti "sanitar" :-P :-P :-P

Laure2fast 05-04-07 07:48

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 834436)
laure sa le stapanesti sanatos ... foarte frumoase

merci ;) :D

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning