![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
cam ce-o vrut sa zica baiatu` asta :) ?
|
Reteta e simpla dar pagubele sunt mai mari daca nu aveti o evacuare mai rezistenta.:lol:
Se pune un intrerupator pe minusul de la bobina de inductie pt.a intrerupe curentul,in momentul acela se acumuleaza gazele nearse,declansand dinou buton se produce o explozie,o nebunieeeeeee,doar e Jar Cartussss.:idea: Bolidule la noi nu sunt probleme la postu'1 (MILITIA):D,doar sunt baieti de asfalt si ei;),si prima data trebe sa ne ajunga ca la loganurile de 1.4 ce au ei la Militia,n-au cu ceeeeeeee.:lol::lol: Ms Susanu pt.aprecierile facute.;) Azi a fost trezirea pe la 7 si la munca la BTL ca doar n-om sta degeaba sambata libera.:rolleyes2 |
Aprinderile alea nu fac bine motorului tau ... Vezi sa nu regreti mai tarziu!
|
1 Attachment(s)
Felicitari pt rabdarea si munca depusa la masina :-)
Quote:
|
pff =))) ai de plm =))) io nu mai pusc :|:|:|:|
o bati umpic si o sudezi si mai mere sa pusti de 2 ori ;))) |
io din cate stiu, detonatiile nu fac deloc bine motorului...nici macar alea de la flamethrowere, unde ai putea zice ca nu au legatura cu motoru..
ma rog, s-ar putea sa fie eronat ce zic..dar na... |
La mine nu va fi problema cu toba ce mi-a aratat-o Criss si tin sa-i multumesc pe aceasta cale ca a apreciat BTL-ul:D;deoarece eu am de la saxofon(Nou,nout)pana in spate la toba finala(yed performance) teava din inox,si va fi foarte greu de distrus deoarece nu ar avea unde sa se acumuleze multe gaze:rolleyes2.oricum si aceste rateuri fac parte din frumusetea acestor masini.;)
|
Stiu ca vin cam tarziu cu felicitari,insa ti le transmit din tot sufletul pt prestigiosul premiu obtinut la Expo:-)
E o cupa si un premiu care ar face super fericit orice posesor de Dacie8)..si stii ce ma bucura cel mai mult?..faptul ca lumea vede ce masini frumoase pot fi Daciile daca ai putina imaginatie,multa multa ambitie si pasiune;):-) Tine-o tot asa cu BTL-ista iar cat despre Mr Cat eu nu mi-as fi imaginat vreodata ca asemenea masina e facuta de o fata:shock:..multe felicitari si ei pt BMW,o fata atat de pasionata de masini ff rar vezi:rolleyes2 |
Ms mult Bogdane pt. cuvintele spuse:-),si eu doresc tuturor pasionatilor de auto sa-si realizeze masinile asa cum isi doresc:D.Si vreau totodata sa fim si noi in fata multor marci de masini :!:si sa nu fim vazuti mai de jos,drept dovada ca lumea de la Oradea;),ma refer la organizatori si publicul prezent au admirat marca dacia 1300 si au fost incantati de cele vazute:-).Avem dacii care fac senzatie pe strazi si lumea intoarce capul cu placere dupa ele;baieti eu zic sa le aratam tuturor ce inseamna marca Dacia.:lol:
In leg.cu Mr CAT care a intrat in lumea celor impatimiti de masini,e ceva frumos si alte pers.de gen feminin pot face din simple masini,niste frumuseti ale soselelor.Eu zic sa o sustinem in continuare pt.cea ce a facut si face pt.masini.BRAVOOOOO:-);) |
eu zic pentru inceput sa o sustinem cu un buchet de flori :oops:
|
Quote:
|
dau prin statie sa te opreasca urmatoru echipaj ;)
dar daca esti baiat destept faci frana de motor 4- 3 si faci prima la dreapta dupaia prima la stanga ;) |
Treaba lor militieni,doar vand toata ziua logan de 1.4 si mai ales conduc zilnic,ma mai rad de militieni cand vin pe aiici la servici ca n-au cu ceeeee.Asa e Florine cuplam inferioarele si e jar atunci.
|
inferioarele ca inferioarele...dar dupa ce trec de suta...ce mai cuplam?:)))
|
pai nu mai trebuie cuplat nimic la mine,:D a4-a e de succes la ce drumuri avem noi si mai ales ca nu umblam pe autostrazi,pana la 150 km/h e de ajuns si apoi te tot duci si cel care vrea sa te ajunga tre sa aiba peste 180 plus circulatie ,e dificil nu e usor cum cred unii ca fuck imediat dacile:lol:.Eu nu le-as recomanda sa se prosteasca cu noi,doar putem si noi cu ce avem;)
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
BTL, nu te bagi la o urcare pe straja sa le arati un pic cine-i sefu'???:D
VTM Cupa Straja 2008 In perioada 10 - 11 octombrie 2008, se vor desfasura pe raza localitatii Straja din judetul Alba, etapele a XI-a si a XII-a ale Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan 2008. Competitia va fi organizata de catre filiala ACR Alba si C.S. Autosport Fair Play Abrud, cu sprijinul Consiliului Judetean Alba si al Politiei Rutiere Alba. Traseul de concurs va avea o lungime de 3,3 km, cu 9 viraje de dreapta, 9 viraje de stanga si 3 ace de par. La aceasta editie vor participa atat piloti amatori cat si piloti licentiati. http://www.acr.ro/index.php?pag=arti...odd=6&coda=741 |
ms mult Popasan pt.detalile cu referire la VTM:D Cupa Straja,am citit si regulamentul ,urmeazasa mai iau leg.cu oragnizatorul sa vedem toate detaliile :rolleyes2si daca totulva fi ok atunci voi fi acolo ca si participant nu ca si spectator cum eram pana acuma;)
|
btl in ce consta aceasta cupa? ce competitii sunt mai exact? traseu offroad sau mai sunt si altele?
|
Evo uitate mai sus unde mi-a scris Popasan,era linkul unde vei gasii toate detaliile necesare.
|
btl, cred ca ai nevoie de un copilot pentru straja, sau cel putin in pregatiri;;)
|
Tre' sa ma gandesc la multe lucruri si cel mai important e timpul:rolleyes2.Apoi voi vedea daca voi fi acolo prezent ca si concurent sau ca si spectator:D
Azi am reusit sa pun semantura BTL-ului pe topic si nu vreau sa uit pers care ma ajutat sa o fac( Mr.CAT),vb lu' FNM "preteni buniiiiiiiiii ! ":lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Stiu Florine dupa cum i-am scris si la Luci WRC,cunosc f.bine traseul ,am fost an de an acolo la raliu,dar eu vb de mine si de BTL,oricand ne putem face praf acolo si cunosc masini performante care sau facut varza pe acolo.De mine ca de mine dar nu as putea sa vad BTL-ul praf,am muncit f.mult la el si tin f.mult la acea masina chiar daca o mai necajesc eu.Sincer nu efacuta pt.un raliu,fara rollcage e risc prea mare.Imi pare rau
|
ieri am fost pe straja in sus 80km/h ;)) si in jos fara numar.
|
mai Florine u te antrenezi nu gluma,nu paticipi?azi am rezolvat probl.cu tricoul BTL si sper sa iasa bine.Nu te-am sunat ca sa mergem ca am fost in timpul serviciului si nu aveam cum.oricum rezolvam treaba si cu ce ai zis u.
|
Quote:
Numai tu stii cat ai muncit si muncesti la masina si la varsta ei merita o batranete linistita:-) BTL-ul e lucrare de arta,nu de dat pe probe speciale..are alta destinatie;):-) |
asa e Bogdane:-),mai facem prostii cu ele;),dar raliul e altceva si riscul mare.Muncesti mult si intr-o secunda ai facut-o praf:cry:.Chiar vb cu Fnm-ul sa luam ao dacie pana in 5 mil sa funct.motorul si in rest o facem de raliu si atunci nu va mai fi problema.:D.spor la facut NIG-ul
|
btl daca iei o dacie te ajut si eu la lucru la ea daca ai nevoie;)
|
Ms Florine de ajutor:D,cautam o dacie doar model 1300 si o pregatim de ralieeeeee8).Chiar azi am vb cu organizatorul de la Raliul Straja,a fost pe la noi la reprezentanta si mi-a zis ca nu puteam sa particip ca nu am rollcage si nu lasa fara.:idea:L-am inteles perfect pe om si fara cusca e f.periculos zicea si dansul.Oricum BTL-ul si cu celelate dacii de pe forum sunt nebuniile strazilor,ralieee prin oras.;):D:lol:
|
unde-s doi americani iese imperialism, unde-s doi japonezi iese super putere economica, unde-s doi rusi iese perestroika si unde-s doi romani iese rtiganeala maxima.
muttley naste conflicte inutile si altii le intretin... va rog eu frumos sa ne concentram doar pe masini, de asta suntem aici... |
1 Attachment(s)
Ms mult Aleks pt interventie,si ce ai zis u confirm si eu ca nu si-au rost povestile aiurea ci doar cele cu privire la pasiunea noastra masinile.ms inca odata.:-)
Azi mi-am facut un tricou special cu BTL GORDINI,va pun stema care am pus-o pe tricou (negru):D |
Am facut si noi ce am putut,oricum intotdeauna hatrik-ul e de bun augur,si rezolva problemele toate.Merge careva dintre colegi la show-ul de la Bucuresti?Vreau sa intreb oraganizatorii daca se ofera ceva avantaje partcicipantilor la show?
|
Masina asta e un fel de General Lee romanesc,sper sa te vad la evenimentul de la buc!
|
1 Attachment(s)
Cam asa ceva ,mai nimerit de minune.:DChiar imi place f.mult acea masina care o am macheta acasa pe langa cea de gordini si mai ales renumitul film cu ea in action:lol:.In leg.cu showul de la Buc.,nu stiu inca daca voi fi acolo sau nu,oricum voi anunta .:?:
|
daca vei veni la bucuresti vei da ocazia multor persoane de pe forum sa vada munca ta "live" ar fi o idee buna sa o aduci la 4tuning festival eu unu as fi incantat sa o vad
|
si eu ma chinui sa il conving sa participe la showul de la bucuresti - deocamdata nu am avut succes
|
ms mult Villy pt.cele spuse,;)ne mai gandim pana atunci,si din cate imi fac eu calcule cred ca pica tura mea sa lucrez sambata:sad:.oricum anunt daca voi veni sau nu.Stiu ca CAT face eforturi sa mergem,dar o sa mai vb cu ea si va anuntam.:idea:
Cata' in leg cu desenul de pe tricou,l-am luat de pe www.gorde.org si l-am modificat cu CAT pt a fi ceva mai special. Imi cer scuze pt.intarzierea de pe private message,dar am rasp.tuturor acuma,si daca nu a primit cineva rasp.sa imi spuna aici pt topic.Multumesc de intelegere;) |
hai omule la Bucuresti!lumea o vrea live!:D
|
O sa fac tot posibilul sa vin la show,in primul rand tre sa rezolv problema cu serviciul deoarece e tura mea sambata aceea.Si eu as dorii sa fiu prezent acolo .;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning