Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

EvLSant0S 06-04-05 13:24

muahahha , D_M_X , EU IL TZIN ... tu ii dai ! bine ?! :D

de abia astept sa vad raspu lu speeder =))

D_M_X 06-04-05 13:28

si eu :bunch: :bat: :bat: :bat:
cum o da cotita sau mai stiu eu ce zice ...... Pun punct ptr ca-mi vine sa ma pish

VPR`u 06-04-05 13:34

:chainsaw: :2gun: :bat: :bat: :bat:

LaMishto 06-04-05 16:45

ohoho.. vreau poze de la macelu` care o sa iasa :bat: :bat: :bat: :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Edd 06-04-05 16:49

se poate face shi abonament???ca banuiesc ca o sa fie mai multe serii...vreau de la fiecare.. ABONAMENT :D

BlueEyes 07-04-05 08:06

:roll: :paper: s-a intamplat ceva ???

EvLSant0S 07-04-05 10:43

inca n`a raspuns speeder.. so... nu .. nu s-a intamplat nimic :( :lol:

Mr.Nice 07-04-05 11:24

Quote:

Speeder Quote:
Blueyes... o iei si pe sora ta la yuresh!?

adica fii mai explicit

YURESH FARA MINE? PAI CE, VOI SUNTETI DE CAPUL VOSTRU?

SI NU EXISTA YURESH FARA MINE DA??? SI ALA E YURESH SUPREM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

DnI 07-04-05 11:27

vedeti ca ati dat`o in offtopic...
lasati vorba si bagati poze cu prietenele :lol: :lol: :lol:

SpeedeR 08-04-05 12:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Speeder
Quote:

Blueyes... o iei si pe sora ta la yuresh!?

adica fii mai explicit

hmmmmm...cred k avem o problema de comunicare aici.... ce ai inteles? :D

EvLSant0S 08-04-05 14:36

=)))))))) ce`o da asta la intors =))))))

Edd 08-04-05 14:44

da!!!!!!! e clar..ce sa mai....dar lasa mha...ca nu e rau..mai bine fugi iti ceri scuze decat sa ajungi in spital :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xxdadixx 08-04-05 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
..ce ziceti de fata roscata din dreapta? :D (e amica buna de a mea :P )http://img190.exs.cx/img190/2641/geo18ta.jpg

Ii buna!!!

SpeedeR 08-04-05 17:15

voi va simtiti bagati in seama?! :lol: :lol: :lol:

aicad 09-04-05 21:06

si prietena ta, edd, e ileana ? :D

D_M_X 10-04-05 13:18

Ce am inteles eu speedere...exact ce ai zis... CA AI INVITAT_O LA UN IURESH PE PREIETENA MEA SI PE SOR~SA ...dar nu e bai ca eu nu te invit.....te iau pe sus la un iures sa vedem daca mai zici dup aaceea ca avem prb de comunicare sau alte kk-turi

bhairava 10-04-05 13:53

iureshu asta are legatura cu marcel iures ? :P

hahaios :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -Sant0s..

SpeedeR 10-04-05 22:09

Re:

nope...am zis k de 1 mai venim la voi la mare(dci nvdm toti)...si facem impreuna un yuresh (fara marcel iures, cu mR.Nice ) si am intrebato dk vine cu sora ei k park zicea k e singura(sora k se stiew k voi2 sunteti impreuna) si dupaia iam zis psychoului dk ma da si pe mine o tura ;)

aku zi u c ai inteles>

Lachupacabra 11-04-05 10:04

:arrow: io nu'

driver 11-04-05 10:51

mah atzi dat'o in offtopic facetzi un topic in care sa vbitzi de 1mai

LaMishto 11-04-05 11:46

exact. vream pozeeee cu gajiks! :peace:

Edd 12-04-05 18:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
si prietena ta, edd, e ileana ? :D

don't get the :idea: :yikes:

driver 12-04-05 18:11

c nu intelegi,te-o intrebat daca o cheama cumva ileana

aicad 12-04-05 20:10

1 Attachment(s)
nu nu nu nu!

Psycho 12-04-05 22:02

aicad .. vrem poze mai deshucheate .. nu d`astea :)

Edd 13-04-05 13:00

..bey deci pe aia nu o cheama ileana :D ci cami....acum nu shtiu daca la asta te-ai referit..dar fie :P

Psycho 13-04-05 22:13

mah .. voua va plac .. de fapt hai sa o luam ashea

cunoshti o femeie .. e buna e ok .. plm .. dar cand aflii cum o cheama ..

de ex .. lenutza .. marieta .. plm .. nume de tzara ... nu va face sa datzi inapoi .. ?? p mine unu da ... da nush d c .. o fii vre`o tampenie de a mea ?

TheSinner2 13-04-05 22:16

ai uitat vreo 2 :) aurica, lucica, agripina, georgeta, pamela, manuela :lol: :lol:

Psycho 13-04-05 22:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
ai uitat vreo 2 :) aurica, lucica, agripina, georgeta, pamela, manuela :lol: :lol:

hai k manuela si pamela .. merg .. da agripina .. lucica .. plm .. sux .. asta e una din problemele mele :) .. heheheh ... ata ete ...

Edd 14-04-05 07:32

nici mie nu imi pllac numele astea.....si am cam acelashi sentiment.....dar dca chiar iti place poti s aii schimbi numele :peace:

Mr.Nice 14-04-05 09:19

Cred k acest topic o sa se inchida...
VOi vedeti ce scriem la topic? POZE, NU PALAVRAGEALA
VA MAI DAU O SANSA... PANA LUNI.

PEACE
:peace:

SFW 14-04-05 10:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
mah .. voua va plac .. de fapt hai sa o luam ashea

cunoshti o femeie .. e buna e ok .. plm .. dar cand aflii cum o cheama ..

de ex .. lenutza .. marieta .. plm .. nume de tzara ... nu va face sa datzi inapoi .. ?? p mine unu da ... da nush d c .. o fii vre`o tampenie de a mea ?

Vrei sa spui ca daca vine una la tine si se prezinta ... : Ileana, Ileana Lazariuc ... ii spui sa te lase in pace ca nu iti place numele ei ? :lol:

Dar ai dreptate, ti se cam taie chefu (da nu la cea de sus)

aicad 14-04-05 21:48

edd sigur ?? seamana mult de tot cu ileana! :D

Edd 14-04-05 21:54

HEy man that is not the girl. aia din dreapta roscata!!! aialalta ma doare in pla..fii mai clar in plm ca nu inteleg ce vrei sa zici !! :evil: :evil:

Psycho 24-04-05 14:28

1 Attachment(s)
nu shtoiu cine e .. a aparut la mine in tel .. si vb serios

Gabi 24-04-05 14:42

Vai tu, magicianule :lol: Ai baut prea mult, ai zis \"abracadabra\" si... hop, a aparut o poza cu o gagica, care se arcuieste :lol:

Bine dracu' ca n-a aparut vreuna dezbracata, ca atunci chiar iti parea rau :lol:

Psycho 24-04-05 23:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Vai tu, magicianule :lol: Ai baut prea mult, ai zis \"abracadabra\" si... hop, a aparut o poza cu o gagica, care se arcuieste :lol:

Bine dracu' ca n-a aparut vreuna dezbracata, ca atunci chiar iti parea rau :lol:

iti spun eu k imi parea rau si hai sa iti explic d c .. ptr k eu scot filme si .. poze mai intai la femeia mea in pc .. al ei e mai avansat k al meu .. si ea le vede .. si mi le aduce pe cd .. eu le tzin in pc si pe unele le mai urk pe forum .. iti dai seama daca era goala ce show iesea .. hai k daca era o sticla goala mai mergea da o fumeie goala si sa nu`mi aduk aminte .. o beleam .. de la capat la frunze :)

Gabi 25-04-05 00:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
iti spun eu k imi parea rau si hai sa iti explic d c .. ptr k eu scot filme si .. poze mai intai la femeia mea in pc .. al ei e mai avansat k al meu .. si ea le vede .. si mi le aduce pe cd .. eu le tzin in pc si pe unele le mai urk pe forum .. iti dai seama daca era goala ce show iesea .. hai k daca era o sticla goala mai mergea da o fumeie goala si sa nu`mi aduk aminte .. o beleam .. de la capat la frunze :)

Eu la altceva ma gandeam :lol:

Iti parea rau ca erai prea beat (din moment ce nu stii cine/unde/cand a facut poza) ca sa stii cine e :lol:

Psycho 25-04-05 08:25

nush de cine e facuta poza ... dar cica e facuta pe la 12 - 1 noaptea ... asa .. si am mai intrebat p unii si ziceau k nishte gagici se jucau cu telefonu meu ... am cautat filmuletze si alte poza da nu`s .. numa asta cred k a uitat sa o strearga :D DAMN

LaMishto 28-04-05 20:25

9 Attachment(s)
una din foste impreuna cu o amica de`a ei.. (scuze pt calitate, sunt facute cu telefonul.. :roll: )

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning