![]() |
muahahha , D_M_X , EU IL TZIN ... tu ii dai ! bine ?! :D
de abia astept sa vad raspu lu speeder =)) |
si eu :bunch: :bat: :bat: :bat:
cum o da cotita sau mai stiu eu ce zice ...... Pun punct ptr ca-mi vine sa ma pish |
:chainsaw: :2gun: :bat: :bat: :bat:
|
ohoho.. vreau poze de la macelu` care o sa iasa :bat: :bat: :bat: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
se poate face shi abonament???ca banuiesc ca o sa fie mai multe serii...vreau de la fiecare.. ABONAMENT :D
|
:roll: :paper: s-a intamplat ceva ???
|
inca n`a raspuns speeder.. so... nu .. nu s-a intamplat nimic :( :lol:
|
Quote:
YURESH FARA MINE? PAI CE, VOI SUNTETI DE CAPUL VOSTRU? SI NU EXISTA YURESH FARA MINE DA??? SI ALA E YURESH SUPREM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
vedeti ca ati dat`o in offtopic...
lasati vorba si bagati poze cu prietenele :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
=)))))))) ce`o da asta la intors =))))))
|
da!!!!!!! e clar..ce sa mai....dar lasa mha...ca nu e rau..mai bine fugi iti ceri scuze decat sa ajungi in spital :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
voi va simtiti bagati in seama?! :lol: :lol: :lol:
|
si prietena ta, edd, e ileana ? :D
|
Ce am inteles eu speedere...exact ce ai zis... CA AI INVITAT_O LA UN IURESH PE PREIETENA MEA SI PE SOR~SA ...dar nu e bai ca eu nu te invit.....te iau pe sus la un iures sa vedem daca mai zici dup aaceea ca avem prb de comunicare sau alte kk-turi
|
iureshu asta are legatura cu marcel iures ? :P
hahaios :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -Sant0s.. |
Re:
nope...am zis k de 1 mai venim la voi la mare(dci nvdm toti)...si facem impreuna un yuresh (fara marcel iures, cu mR.Nice ) si am intrebato dk vine cu sora ei k park zicea k e singura(sora k se stiew k voi2 sunteti impreuna) si dupaia iam zis psychoului dk ma da si pe mine o tura ;)
aku zi u c ai inteles> |
:arrow: io nu'
|
mah atzi dat'o in offtopic facetzi un topic in care sa vbitzi de 1mai
|
exact. vream pozeeee cu gajiks! :peace:
|
Re:
Quote:
|
c nu intelegi,te-o intrebat daca o cheama cumva ileana
|
1 Attachment(s)
nu nu nu nu!
|
aicad .. vrem poze mai deshucheate .. nu d`astea :)
|
..bey deci pe aia nu o cheama ileana :D ci cami....acum nu shtiu daca la asta te-ai referit..dar fie :P
|
mah .. voua va plac .. de fapt hai sa o luam ashea
cunoshti o femeie .. e buna e ok .. plm .. dar cand aflii cum o cheama .. de ex .. lenutza .. marieta .. plm .. nume de tzara ... nu va face sa datzi inapoi .. ?? p mine unu da ... da nush d c .. o fii vre`o tampenie de a mea ? |
ai uitat vreo 2 :) aurica, lucica, agripina, georgeta, pamela, manuela :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
hai k manuela si pamela .. merg .. da agripina .. lucica .. plm .. sux .. asta e una din problemele mele :) .. heheheh ... ata ete ... |
nici mie nu imi pllac numele astea.....si am cam acelashi sentiment.....dar dca chiar iti place poti s aii schimbi numele :peace:
|
Cred k acest topic o sa se inchida...
VOi vedeti ce scriem la topic? POZE, NU PALAVRAGEALA VA MAI DAU O SANSA... PANA LUNI. PEACE :peace: |
Re:
Quote:
Dar ai dreptate, ti se cam taie chefu (da nu la cea de sus) |
edd sigur ?? seamana mult de tot cu ileana! :D
|
HEy man that is not the girl. aia din dreapta roscata!!! aialalta ma doare in pla..fii mai clar in plm ca nu inteleg ce vrei sa zici !! :evil: :evil:
|
1 Attachment(s)
nu shtoiu cine e .. a aparut la mine in tel .. si vb serios
|
Vai tu, magicianule :lol: Ai baut prea mult, ai zis \"abracadabra\" si... hop, a aparut o poza cu o gagica, care se arcuieste :lol:
Bine dracu' ca n-a aparut vreuna dezbracata, ca atunci chiar iti parea rau :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Iti parea rau ca erai prea beat (din moment ce nu stii cine/unde/cand a facut poza) ca sa stii cine e :lol: |
nush de cine e facuta poza ... dar cica e facuta pe la 12 - 1 noaptea ... asa .. si am mai intrebat p unii si ziceau k nishte gagici se jucau cu telefonu meu ... am cautat filmuletze si alte poza da nu`s .. numa asta cred k a uitat sa o strearga :D DAMN
|
9 Attachment(s)
una din foste impreuna cu o amica de`a ei.. (scuze pt calitate, sunt facute cu telefonul.. :roll: )
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning