Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

cristy2084 12-02-12 23:17

Re: Modificari la bordul Daciei

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4877063)
1300 nu am gasit nici o poza, dar uite cu 1310 la 1300 cred ca e si mai simplu ca este necesar doar un ac...poate iti faci o idee

cam cat m-ar costa unu d 1300?

Old_boy 13-02-12 00:35

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4331489)
iefteneala

fostele si acutalele ceasuri

cat ma costa si pe mine niste cadrane ca ale mele (poza 2) doar turometru si vitezometru :D mie mi-e lene sa imi fac altele :lol:

valy1233 15-02-12 17:32

1 Attachment(s)
ceva pentru 1300...cu iluminare led

Don_Gaby 26-02-12 11:28

salut din nou........am reinceput lucrul la bordul meu........o versiune imbunatatita fata de cea anterioara....si singura problema ar fi acele luminate........ca nush de unde sa fac rost de ele.....in rest totul merge bine.....daca aveti vreo ideie de unde pot face rost de ace de logan va rog sa ma anuntati si pe mine.......multumesc.....si o sa revin cu poze cu bordul in varianta finala....:)

cristy2084 26-02-12 11:36

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4882485)
ceva pentru 1300...cu iluminare led

asta e shmecher...dak avea si acul luminat era belea.asta e al tau?

valy1233 26-02-12 16:36

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 4901449)
asta e shmecher...dak avea si acul luminat era belea.asta e al tau?

nu e al meu...

marius_89 24-04-12 20:52

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

Slautari...as vrea si eu sa stiu cum fac si eu ceasurile de dacie ALPINE :-)...ms frumos.

Muttley 20-05-12 19:52

2 Attachment(s)
Vreau sa-mi montez un bloc de comanda ventilatie de reno12ph2. Bou' se aprinde-n alb ca-n prima poza.
Ei, eu vreau sa s-aprinda-n verde, sa se asorteze cu tabloul de bord de 1310.

Becurile-s ca cel dintr-a doua poza, identice cu cele de lumineaza ceasurile, am verificat.
Intrebarea: exista de cumparat vreun inlocuitor pentru acest tip de bec? Led, neon, lumanare, habar n-am. Doar sa se aprinda-n verde.
Mersi.

Old_boy 20-05-12 20:41

dap... eu am vazut pe net minunatii dastea de toate culorile...

iuliano_smile 20-05-12 22:11

Ori pui caciulita daia verde. Ori pui led la 170 de grade verde:).

CT-96-GML 20-05-12 22:32

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 5031593)
Vreau sa-mi montez un bloc de comanda ventilatie de reno12ph2. Bou' se aprinde-n alb ca-n prima poza.
Ei, eu vreau sa s-aprinda-n verde, sa se asorteze cu tabloul de bord de 1310.

Becurile-s ca cel dintr-a doua poza, identice cu cele de lumineaza ceasurile, am verificat.
Intrebarea: exista de cumparat vreun inlocuitor pentru acest tip de bec? Led, neon, lumanare, habar n-am. Doar sa se aprinda-n verde.
Mersi.

Salut,la magazine gen "Dioda",se gasesc niste "mansoane" din silicon,pentru acest tip de bec ( primul tip de masina care circula la noi cu acest tip de "colorare" a becurilor sunt Daewoo Cielo )
P.S unde ai gasit "comanda" ca-i belea;)

Muttley 21-05-12 07:36

Va multumesc pentru ajutor.

Cineva mi-a facut o oferta de led care intra acolo. Astept sa-mi arate o poza. Daca nu e ce trebuie, am sa caut acele mansoane siliconice.

GML, am gasit-o-ntr-un pod, intr-o imensa gramada de piese. Noroc chior.
Imi place maxim mai ales pentru ca atunci cand eram mic, inainte de a avea permis, ma gandeam intens la o metoda de a lumina blocul de comanda de Dacie. Si acum, muuuulti ani mai tarziu, constat ca deja exista asa ceva de fabrica.

ovy_geo93 21-05-12 13:15

exista leduri de bord,acel bec se numeste T5,cauta si sigur o sa gasesti,pretul este cam 5lei/bec(led); neaparat sa aibe SMD,nu led normal,altfel nu imprastie lumina cum trebuie

http://www.lights4future.com/Shop/IMG_3143.jpg

Muttley 21-05-12 14:12

Pai ce am gasit eu e T5 cu 170 grade (probabil "largimea" fasciculului luminos). Oi vedea daca e ce-mi trebuie mie la fata locului. Va tin la curent.

Inca ceva, din experienta voastra, care e infinit mai mare decat a mea - ledurile astea sunt fiabile? Poate stiti, da' ca sa ajungi la blocul ala de comanda dai jos bordul. Ca-ti convine sau nu.

Edit: chestia-i ca am vazut cu ocazia asta ca exista o gramada de beculete cu LED care pot inlocui multe becuri vechi cu filament pe tigaie. Iar cum astea consuma mai putin, fac si eu economie la benzina, celula mea. Decat sa caut sponsori sa ma duc in concediu...

iuliano_smile 21-05-12 14:32

Muttley cele smd au 90grade dispersie la lumina. Deci alea de 170 clar sunt mai bune. Folosestele pe acelea cu incredere:).

Dar eu zik sa cumperi vreo 5-6 sa faci tot bordul alb. Este mai clasic si muuult mai frumos decat verdele acela:).

CT-96-GML 21-05-12 22:02

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 5032051)
Va multumesc pentru ajutor.

Cineva mi-a facut o oferta de led care intra acolo. Astept sa-mi arate o poza. Daca nu e ce trebuie, am sa caut acele mansoane siliconice.

GML, am gasit-o-ntr-un pod, intr-o imensa gramada de piese. Noroc chior.
Imi place maxim mai ales pentru ca atunci cand eram mic, inainte de a avea permis, ma gandeam intens la o metoda de a lumina blocul de comanda de Dacie. Si acum, muuuulti ani mai tarziu, constat ca deja exista asa ceva de fabrica.

Merci ptr raspuns,iar daca nu gasesti ce-ti trebuie,da-mi adresa si-ti trimit eu cateva mansoane intr-un plic.

ovy_geo93 23-05-12 13:41

Quote:

Inca ceva, din experienta voastra, care e infinit mai mare decat a mea - ledurile astea sunt fiabile? Poate stiti, da' ca sa ajungi la blocul ala de comanda dai jos bordul. Ca-ti convine sau nu.
Un led este mult mai fiabil fata de un bec cu filament,singura chestie e ca nu primeste supra-tensiunea asa bine ca un bec normal cu filament,in rest,ca durata de functionare este mult peste bec

tuner-man 24-05-12 18:08

o intrebare am si eu , daca fac autocolantul cum reusesc ca lumina sa patrunda doar pe unde sunt cifrele si liniutele asta e marea dilema care o am ?

tuner-man 24-05-12 18:10

1 Attachment(s)
scuze ca postez asa repede dar daca e cineva amabil sa ma ajute si cu niste modele pentru renault 5 o sa va las si ceasurile mele scanate , doresc sa fie cu fond alb si cifrele si etc. negre va rog mult de tot

AnduRace 24-05-12 21:36

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5037028)
o intrebare am si eu , daca fac autocolantul cum reusesc ca lumina sa patrunda doar pe unde sunt cifrele si liniutele asta e marea dilema care o am ?

Vezi ca fac cativa baieti de pe aici, plasme. Invata sa faci asa ceva sau roaga-i sa te ajute si etc... dar, te cam costa. :) Asa ca bafta multa!

Muttley 25-05-12 20:03

2 Attachment(s)
Am cumparat cateva leduri si decizia a fost luata: bicolor.
Mersi pentru ajutor.

cata50 25-05-12 21:32

Sa înțeleg ca ești mulțumit de leduri:D

Sa la folosesti cu placere;)

Muttley 25-05-12 22:03

Da, sunt ok, ce sa zic...
Si mai ok vor fi daca se vor dovedi fiabile, stii temerile mele.
Mersi pentru servicii.

Ca chestie, si pentru altii, alea de 170 mi se par mai bine lucrate decat smd-urile si sunt mai compacte. Parca si lumina-i mai normala.

cata50 25-05-12 22:19

Cele cu SMD, ți se par asa, deoarece ele nu pot fi lipite direct, au nevoie de o placa(textolit) de circuit, de unde pleacă mai departe rezistentele, si... Sunt cele mai puternice t5 de pe piața.

ovy_geo93 27-05-12 09:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 5038730)
Da, sunt ok, ce sa zic...
Si mai ok vor fi daca se vor dovedi fiabile, stii temerile mele.
Mersi pentru servicii.

Ca chestie, si pentru altii, alea de 170 mi se par mai bine lucrate decat smd-urile si sunt mai compacte. Parca si lumina-i mai normala.

am leduri albastre de 3 ani,si SMD-uri si led-uri normale,si nu au facut niciodata vreo figura sa nu se aprinda,la fel pozitii,si lampile la numar,pe led-uri smd

K11llarmy>>UHE<< 04-06-12 12:47

Salut am o dacie 1300 cea din pozele mele din album si vreau sai schimb bordul cu unul d bmw 316 e36... Se poate face aceasta modificare? Astept niste pareri.

BUBa^^^ 04-06-12 14:33

Am mai vazut dacie cu bord de E30, dar era un pic "indesat" la capete, de E36 eu zic sa nu iti faci sperante prea mari, ia si tu o ruleta si masoara sa iti faci o idee.

CyPz 04-06-12 21:11

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 5052074)
Salut am o dacie 1300 cea din pozele mele din album si vreau sai schimb bordul cu unul d bmw 316 e36... Se poate face aceasta modificare? Astept niste pareri.

Cu cateva modificari intra...

m15hu 04-06-12 22:12

Ca tot veni vorba de piese de e36 pe dacie , ce modificari trebuiesc facute pentru a monta o bancheta de e36 pe 1300?

CT-96-GML 05-06-12 22:21

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5052695)
Cu cateva modificari intra...

.....si geamuri electrice,ca daca ai usile inchise,din cauza bordului,nu mai poti da la "manivele",sau deschizi usa sa cobori/ridici geamurile:lol:

valy1233 06-06-12 11:52

Quote:

Originally Posted by CT-96-GML (Post 5054301)
.....si geamuri electrice,ca daca ai usile inchise,din cauza bordului,nu mai poti da la "manivele",sau deschizi usa sa cobori/ridici geamurile:lol:

nu'i bai punem electrice :lol::lol:

tuner-man 06-06-12 22:23

Da fratilor v-am rugat si eu ceva frumos sa imi spune-ti cei cu experienta dar asta este hai sa vorbim de banchete de e36 care oricum nu se vor pune pe dacie , daca probai iti dadeai seama ca intra aproape la fix doar ca se face o "cocoasa" la mijlocul canapelei lucru remediabil , si cu bordul mai bine pune de golf 2 si te pot ajuta cu detalii , dar cel mai bine reconditioneaza un bord de dacie 1300 ca la carte si va fii mai super decat orice bord de bmw pe dacie !
am vazut pe aici niste ceasuri superbe pentru 1300 , chiar de invidiat si cu vopsea identica cu cea de pe bord te pot ajuta eu costa 28 de ron kg mie mil aduce cineva din spania !
bafta numai bine si sper sa nu deranjeze pe nimeni postul meu !

valyoyo92 30-07-12 16:44

2 Attachment(s)
Are cineva idee despre bordul acets?De pe masina provine?

vir_gt_85 30-07-12 16:46

pare a fii opel dupa ceasuri dar ce gama nu stiu sa-ti spun

DJBOSS 30-07-12 16:47

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valyoyo92 (Post 5120792)
Are cineva idee despre bordul acesta?De pe masina provine?

Daca te uiti cu atentie pe ceasurile de bord acolo vei vedea ceva ,bordul este de MG ;) pun si eu ceva poze cu noile mele ceasuri de bord

cristy2084 31-07-12 11:51

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5120796)
Daca te uiti cu atentie pe ceasurile de bord acolo vei vedea ceva ,bordul este de MG ;) pun si eu ceva poze cu noile mele ceasuri de bord

imi place volanul...belea ;)

CT-93-YUX 19-08-12 19:29

Salut!
Am si eu o intrebare, se potriveste consola de supernova pe dacie cu bord CN 3?
Si niste explicatii as dori de la cine a mai avut asa, daca trebuiesc modificari sau ceva.
Multumesc mult!

valy1233 19-08-12 19:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CT-93-YUX (Post 5143775)
Salut!
Si niste explicatii as dori de la cine a mai avut asa, daca trebuiesc modificari sau ceva.
Multumesc mult!

uite la mine...am gasit o poza prin pc...nu stiu daca intelegi ceva...dar totusi iti faci o idee...pot sa iti zic ca nu vine perfect..dar nici ca asa numit-ul "cal" nu este...

Sonny™ 19-08-12 23:40

Quote:

Originally Posted by CT-93-YUX (Post 5143775)
Salut!
Multumesc mult!

ca latime se potriveste acum depinde de tine cum o faci sa se incadreze in peisaj...;)

valy1233 20-08-12 08:10

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5144117)
ca latime se potriveste acum depinde de tine cum o faci sa se incadreze in peisaj...;)

e putin mai lata..cu vreo 3-4 cm...dar o incadrezi mai mult spre stanga...ca o "mascheaza" volanul sa zic asa...si nu se obseva :)

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning