![]() |
Re: Intalnire...... ?
Se iese !!!!!!
|
unde?
|
Ramane tot pe vineri la 21:00 ca daca trecuta. In parcarea mare din Poiana. Sau schimbam locatia de data asta? Mergem in Predeal :D
|
Auzi aici , inamici virtuali :))
|
Quote:
|
Halchiu? :D
|
halchiu sa fie!!!
|
Quote:
|
Am auzit ca da Tatuc de baut :D
|
hai ca dau de baut pe bani vostrii!!!va ast!
|
Tatucc , dc esti rau :)) ???? . Organizativa si dai un semn .
P.S. Sony nu ma uita , avem de invins inamica numaru UNU :)):evil::twisted: |
Quote:
:chainsaw: :bat: :punch: :pistoles: :2gun: suntem om la om.... p.s : tătuc ţine cu mine :lol: |
Quote:
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil: |
Quote:
Bebe sa nu uiti furcile si topoarele. :twisted: Vineri mergem la vanatoare. |
Deci vine careva diseara in Halchiu la un suc? Ne intalnim pe undeva (livada la 21:00) sau direct la tatuc la bar?
|
Bai baieti nu facem si noi o intalnire la un karaoke?
Ca poate vreti sa mai schimbati sunetul motoarelor cu sunetul propiilor voci. Ca uni mai au statusuri cu plictisiti etc pe msg ... si sa mai iesim din monotonie si din cate tin eu ultima data cand am iesit cei de 4 tunning a iesit ceva foarte amuzant. Ce ziceti ne adunam si noi pt saptamana viitoare? Unul din localurile posibile pt saptamana viitoare ar fi: Hotties - Miercuri |
I'm in
|
aşa.....am fost la karaoke,a fost foarte frumos,m-am simţit onorată să cunosc atāţia oameni noi.au fost....nimeni,nimeni şi......nimeni.poze n-am
acestea fiind zice,hai să īncercăm să ţinem pe prima pagină topicuri de genul,nu cele cu certuri eu am chef să ies īn seara asta la o plimbărică ,undeva unde se mănāncă şi se bea bine doritori??? p.s.: da mai pe seară rău că mă duc ca piţipoanca tută la mall că e noaptea reducerilor:dance::dance::peace: |
Quote:
|
m-ai băgat in ceaţă.
singura care ce? -care are chef de plimbărică -care are chef să bea şi să mănānce -care e piţipoancă -care e tută -care e piţipoancă tută -care merge la mall fatăăăă,şi tu mergi????:)) |
Quote:
fataaa mergem la shoppinggggg :lol: eu o sa trag o fuga prin livada inainte de tot haosu, poate ne vedem pe acolo :). |
hai baieti se mai face anu ista ceva ;;)??.... acuma ca se duce zapada .....haideti......!!!!!! nu mai lenevitzi .....
|
Quote:
|
Quote:
aşa nu mai am bani de mall,doar de brintex de iesit....hmmm,am auzit că anul ăsta moşu' vine cu avionul aşa că merg la capitală să-l aştept,după ce umplu maşina de cadouri şi după ce mă īntorc acasă vin să fac gălăgie pe forum ca să se mai iasă undeva dă-vă dracu' de simpatici că pe cāţiva vreau să vă mai văd măcar odată anul ăsta! pam pam |
Quote:
|
buna idee albatros ...ar fiii buna o intalnireee sa ne mai vedem meclele ..:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Oricum ne vedem in Livada, zi de zi e cineva pe acolo :lol:
|
Quote:
|
Am inteles ideea.
Data trecuta cand s-a vrut sa se faca ceva, s-au anuntat multi, iar la intalnirea propriu zisa au fost o mana de oameni, acum si cu sarbatorile te astepti la altceva? eu unul sunt rezervat. |
Quote:
|
albatros gandestii bine si eu sunt de acord cu tine da uite ca pe aici ...no comment ma poti trece pe lista si mie mi-ar placea sa fie gen adunariii cu multe masiniii ...VA URMA
|
Quote:
|
Subsemnatu' prezent ca de fiecare data :).
|
Quote:
|
eu la belvedere acolo imi place....8)8)
|
Quote:
|
Parcarea mare din Poiana,
locatii sunt destule, persoane interesate sa fie. |
deci mica lista : pebbles-(ii datorez si 2 sucuri )
George- Paul- si EU-(radu user albatros) hai lista continua :D......NU TREBE SA RUPETZI GUME SAU MASINI DUAR SA VENITI PREZENTZ CONTEAZA!!...... |
se pare ca numai noi 3
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning