Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

Nosfer 14-12-08 16:55

Re: Masini vazute in Sibiu

mie-mi place cum arata S-class ala alb dar parca i se duce tot farmecul daca n-are sigla aia misto de Mercedes. E pachetul asta de tuning de la ASMA...

Alea cu "DNY" din spate la Panini sunt a lu' fiu'so lu cioaba parca.

T E N N Y - E 14-12-08 22:23

3 Attachment(s)
Un mic monstru...

baby_serby 14-12-08 22:27

beton ramu asta , mi se pare ca asta are hornu ala imens de iti intra si capu

PaulMIG 15-12-08 01:38

foarte tare si e model 2008, inainte de asta tipu avea unu model 2005, tot ram2500 si tot alb. Il puteti vedea aproape tot timpul dupa podu garii pe calea gusteritei pe la mijlocul strazii.

T E N N Y - E 15-12-08 19:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1921380)
foarte tare si e model 2008, inainte de asta tipu avea unu model 2005, tot ram2500 si tot alb. Il puteti vedea aproape tot timpul dupa podu garii pe calea gusteritei pe la mijlocul strazii.

Omul sta la mine pe strada, dar nu l-am vazut decat cu asta si cu unul albastru.

PaulMIG 15-12-08 22:40

sau asa:) am confundat masinile probabil

baby_serby 16-12-08 16:36

1 Attachment(s)
mercedes CL - 500 AMG 4matic 8)

GTI 16-12-08 23:04

Cu ala albastru il tot vad carand diverse chestii :) Intr-o zi era plina bena cu saci de ciment da n-avea nici o treaba :)

cata_sibiu 29-12-08 22:54

1 Attachment(s)
sa fie si asta galben :)

autOcty 30-12-08 08:07

ce parcare...asai daca avem asa masini!

lupalb 31-12-08 08:57

Quote:

Originally Posted by cata_sibiu (Post 1948387)
sa fie si asta galben :)

Pe ala l-am vazut si eu exact in timpu` in care faceai tu poze:))
Cand ai o masina de 3 metrii, iti trebe ceva spatiu, ma mir ca nu a pus-o in intersectie...ca ar fi avut o scuza....."Nu incape domne pe loc de parcare, parchez si eu unde pot"

GTI 31-12-08 09:43

Eventual nu-i incape orgoliul altundeva decat pe tot trotuarul.

dydysoft 31-12-08 10:04

a parcat pe trotuar pentru a putea fi fotografiata de voi
:D

lupalb 31-12-08 14:18

Eu cred ca defapt masina aia e folosita pe post de masina de tractat avioanele....seamana foarte mult. Probabil astepta vreun mig sa cada (si nu ma refer la MIGU nostru).

T E N N Y - E 04-01-09 01:54

5 Attachment(s)
Masina unui prieten....

PaulMIG 04-01-09 03:40

draguta masina si interesanta povestea ei...

T E N N Y - E 04-01-09 17:06

Noi suntem obisnuiti cu masini dinastea, am mai mesterit si un E 30 tot cu o poveste asa lunga.:lol:

Bemereu 11-01-09 20:36

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1955673)
Masina unui prieten....

frumos rau

dydysoft 13-01-09 18:33

offt. care va stiti la bmw-uri?

lupalb 14-01-09 15:06

BARTOLOMEUS se stie....

dydysoft 14-01-09 18:50

la dealea vechi mai, nu la rachete :)

PaulMIG 14-01-09 21:57

pai zi care-i baiu ca nu stii de unde sare iepurele

lupalb 15-01-09 08:27

auzi, rachete, hahahahahahahaha tare asta
Vb lu` migu`, zii care-i baiu ca nu se stie care te ajuta...

dydysoft 15-01-09 14:02

nu vreau decat sa fac o tura cu masina mea, cu cineva care are habar de bmw-uri.
am ceva sunete ciudate pe spate, la gropi mari si nu stiu sigur de unde provin
am fost in mai multe service-uri, am urcat-o pe elevator, au tras mecanici de tot ce se putea, degeaba...
nu am chef sa schimb chiar tot ce se poate schimba pe spate, ca la final sa vad ca de vina era o bucsa sau o flansa...
daca stiti pe cineva care chiar se pricepe la bmw, pls, help

strada 18-01-09 07:58

Am vazut ca nu a pus nimeni acel nisan 350z tunat din sibiu,chiar daca nu stau in sibiul merg des pe acolo si mi se pare o super masina uitati un link cu un filmulte cu masina https://www.youtube.com/watch?v=Qv-tqR2vrMc

Tunelord 18-01-09 16:03

nu stiu a cui e (nu sunt din sibiu).. da cica zozo a tunato :) a fost cu ea prin multe locuri... am vazut.o si la mures

lupalb 18-01-09 19:01

Am observat-o de atatea ori incat nu mai pare nimic spectaculos. Plus ca juma` de spoiler s-a cam crapat de la faimoasele DRUMURI pietruite ...pardon, asfaltate...din Romanica noastra draga.

venom_sb 18-01-09 19:02

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tunelord (Post 1991079)
nu stiu a cui e (nu sunt din sibiu).. da cica zozo a tunato :) a fost cu ea prin multe locuri... am vazut.o si la mures

Dap e adevarat, e modificata de zozo, dar nu in totalitate, eu stiu ca masina a fost cumparata cu bodi-chitul ala!

Quote:

Originally Posted by strada (Post 1990158)
Am vazut ca nu a pus nimeni acel nisan 350z tunat din sibiu,chiar daca nu stau in sibiul merg des pe acolo si mi se pare o super masina uitati un link cu un filmulte cu masina https://www.youtube.com/watch?v=Qv-tqR2vrMc

Pun eu niste poze , leam gasit tot aici pe forum !

bulldog_cox 18-01-09 20:48

din cate stiu eu proprietarul se ocupa cu lemne , foioase in special Stejar.
frumoasa masina, am vazut-o prima data la zozo in atelier cand lucra la ea.

baby_serby 18-01-09 23:41

eu stiam ca asta e a lui zozo , nu stiu daca ma insel sau nu dar proprietarul sta pe o straduta dintre v.arron si semaforului

PaulMIG 19-01-09 00:28

masina asa o fost cumparata, nu e a lu zozo, in afara de stikeru cu zozo de pe luneta nu cred ca i-o facut nimic. si zozo e dat disparut

GTI 19-01-09 15:03

"bodi-chit" :):):) Tare de tot!!!

manu 19-01-09 21:50

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by speedy_wrc (Post 747791)
mai mult ca sigur honda care ai vazut-o era o integra care a mai venit prin tara si anul trecut.cred ca despre asta e vorba.

Alex, un prieten bun de-al meu din Sibiu/Dusseldorf are masina.. si s a mai schimbat la aspect..dupa cum vezi. Masina este o Honda Integra Type R DC2..probabil singura din tara

T E N N Y - E 19-01-09 22:54

Am vazut masina prin oras, pe la turci, o tot bibilea.:lol:

PaulMIG 19-01-09 23:02

personal nu-mi place spoileru spate, in rest e foarte tare. De masina asta zicea zozo ca o condus-o si ca prinde 120 in a I-a :)) cu siguranta

manu 20-01-09 07:55

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1994745)
personal nu-mi place spoileru spate, in rest e foarte tare. De masina asta zicea zozo ca o condus-o si ca prinde 120 in a I-a :)) cu siguranta

de fapt toate elementele de pe caroserie contribuie la aerodinamica/stabilitate..nu a fost facuta doar ptr optik :-)

bulldog_cox 20-01-09 11:49

pacat ca nu prea are grija de ea,o situ de vreo 1-2 ani si era cu spoilerele fisurate

manu 20-01-09 13:24

1 Attachment(s)
probabil de aia se afla printre cele mai bine cotate integre din Germania ...va rog frumos abtineti-va de la comentarii inutile care inabuse o imagine. Daca si niste crapaturi care ulterior acestea se fac sunt considerate "spoilere rupte,alea alea" nu mai stiu ce sa mai cred. E f posibil sa nu sti ce inseamna fibra de sticla + banii pe care trebuie sa-i bagi intr-o masina ca sa arate idem genului tau de perfectiune.
Masina a aparut si la stirile ProTv..cand a fost realizat reportajul cu Dr Zozo

DirectHIT 20-01-09 23:35

Da... frumusetea lui Tomy, parca zicea ca o vinde, sa inteleg ca in sfarsit i-a ieshit ideea din cap?
Pentru ce-i ce se intreaba, masina asta chiar face 10.000 Rotatii pe minut, am martori care au vazut, si personal chiar m-am dat cu ea si merita tot respectul...
dupa 6.000 de ture ti se cam inclesteaza mainile pe volan, destul de bine echilibrata masinuta.
si cum zicea GTI-ul... "Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it."

bulldog_cox 21-01-09 00:18

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1995687)
probabil de aia se afla printre cele mai bine cotate integre din Germania ...va rog frumos abtineti-va de la comentarii inutile care inabuse o imagine. Daca si niste crapaturi care ulterior acestea se fac sunt considerate "spoilere rupte,alea alea" nu mai stiu ce sa mai cred. E f posibil sa nu sti ce inseamna fibra de sticla + banii pe care trebuie sa-i bagi intr-o masina ca sa arate idem genului tau de perfectiune.
Masina a aparut si la stirile ProTv..cand a fost realizat reportajul cu Dr Zozo

te-ai atacat degeaba,nu am chef discuti in contradictoriu, masina arata bine, imi place dar atunci cand am vazut-o eu am vazut cum se circula cu ea,INTELEGI?? pt fericirea ta am editat postul.nu am zis ca arata rau am spus doar ca in momentul respectiv nu era intratinuta.si din cate stiu s-a mai discutat o data despre aceasta masina.

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning