![]() |
ascultati Akon - lonely (mai ales daca sunteti sentimentali)....belea melodia
|
5 Attachment(s)
:arrow:
Melodii din seria DTM Power :) more 2 come :)...unele nu le gasesc pe oDC si tre sa le iau de la KazZa sau alte ***`uri de programe :) |
1 Attachment(s)
Va pun aici melodia care a inebunit racerii greci...din 10 masini \"aranjate\", in 8 bubuie melodia asta in boxe...
Va puneam si videoclipul, dar nu merge sa ii fac upload... |
Inca o incercare pentru videoclip
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asa cum or fi ei de retarzi... |
Re:
Quote:
toti strainii care au ascultat Ozone, au ascultat ptr ca au un ritm, nu pentru versuri, cand le-am spus unor greci ce spun aia in melodie le-a picat fata, au spus ca daca stiau ce aberatie de melodie este de fapt..........nici nu o mai ascultau, DELOC :wink: dupa aia sincer, nu au mai ascultat nici un strop acea melodie, cand o auzeau la radio schimbau postul |
1 Attachment(s)
Imi place supermult melodia asta...
PEACE :peace: |
melodie tzava ..........
nikkfurie_the_a_la_menthe.mp3 |
2 Attachment(s)
Jay-Z....super melodie...chiar imi place....katerink....Oriental-o-Rapp....
nikkFurie....recomandata de IS 18 BOG....tare... :arrow: |
ACUM IAU \"The cookbook\" !!!!!!!! Missy elliot !!!!!!!
s-a terminat !!!!!!! cum il iau , prima chestie care-o fac e sa-l pun aici tare am senzatia c-o sa va placa rau ! beware !!!!!!! |
1 Attachment(s)
Nu stiu daca a mai fost pusa, sau nu...
|
a mai fost
a pus-o Michael |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
e super nashpa sux melodia aia pusa de tine e de kko :) .. dar shtitzi ce`mi place .. melodia aia .. cu dragostea nu are varste sexuale .. n`are n`are n`are .. n`are n`are n`are .. dragostea nu shtie .. ce`i sa`mi sugi tu mieee :) ... care o are ?
|
1 Attachment(s)
|
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaa terminati-va cu melodiile aste de oameni retardati ce dreacu????? mama ce as vrea sa il prin pe strada pe unu de la Ozone sa vezi ce ciocane in frunte ii dau....................vai de capu` lui ce ii fac daca-l vad vreodata pe unu!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
alexutzu...stiu yo unde sta Radu asta.. :) e la 3 strazi de mine :)) .... are un Nissan Almera parca nu numere de Moldova..te ajut yo sa`i spargi cauciucurile :D da un PM :)
|
Re:
Quote:
|
idee ar fi sa va chinuiti sa puneti muzica buna de ascultat in masina : /
|
Re:
Quote:
ps: de ce pui de fiecare data : / dupa ce scri ceva??????? |
Re:
Quote:
: / = cu \" :?\" punct |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa :wink:
|
hai k va pune tata un inceput de muzica buna de ascultat in mashina ...
mai multe nu va pun .. :) |
nu stiu cat de popular va este, dar in fine.. incercarea moarte n-are. pt mine merge direct la inima remixu asta.ENJOY :wink:
PS: caut si eu shauna feat. lil jon - dance sa fie de calitate superioara.. o am la 112kbps si suna prost da e prea belea mel |
2 Attachment(s)
+ unele mai cunoscute care sigur le gasiti pe dc++ 50 cent - just a lil bit (de pe ultimul album) ashanti - only you (mai ales rmx cu camron, juelz santana si murder inc) mario - let me love you (rmx cu jadakiss si TI) (h)auditie plac(f)uta :lol: |
1 Attachment(s)
piese de rezistenta :D sper sa va placa :)
|
hmmmm...sa va bag si eu cateva recomandari :wink:
ashea sa incep: 1.T.I - 24's (o stiti cu toti din NFSU) :) 2.Lil'Jon & The eastside boyz - Just like a bitch 3.Mortal kombat - Main theme :rockon: 4.Shaggy - Ready fi di ride 5.Lil'Jon & The eastside boyz - Can't stop pimpin 6.T.I - Bring em out 7.Lil'Jon feat. Ice cube & The eastside boyz - Real nigga roll call cam atat..o sa revin si cu alte recomandari :) :P pana atunci sa le ascutati cu placere :peace: :peace: :evil_laug |
sunt eu de vina sau serveru e de toata jena? am incercat sa iau 3 melodii diferite si nici una nu m-a dus pana la sfarsit... se blocheaza si in plus nu pot sa dau resume! Care ar fi rezolvarea?
|
nu e serveru d vina??
|
1 Attachment(s)
special pentru Santos nota 10 pentru el !!!
|
mersi boieru !! sa fie cu noroc =)) :P
|
1 Attachment(s)
super club session
|
50 cent- just a lil` bit ;)
|
Re:
Quote:
|
CARGO - CALARE PE MOTOARE (hora pe motoare)
Suuperba melodia ... Instrumentalul de nota 10++ :wink: |
1 Attachment(s)
Va recomand albumu` lui Bitza - Sinuciderea unui inger. . merita ascultat.. Daca nu il gasitzi pe dc++ ..o sa-l pun eu arhivat.. :wink:
|
Trebuie sa urc si melodia,nu ? ...
In sfarsit am urcat`o... :P :roll: stiti voi,stergeti rar :wink: |
Re:
Quote:
si daca se poate sa fie tot albumul arhivat intr-un singur fisier ca sa nu stau sa iau fiecare melodie in parte :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning