![]() |
Re: TM 24 ADY
Quote:
|
am vazut la un magazin in ghiroda mai multe feluri de proiectoare si cred k ai avea o sansa acolo sa gasesti, da la elba? ai incerkt???;)
|
de la elba ti ai luat stopurile ? sau ?
|
Quote:
|
marginile stopului ti au puscat bine ? sau is ca si alea de la elba de nu pica bine pe gauri si etc , cat te au costat ?
|
Quote:
|
Sti ce ar fi marfa acuma, sa ii pui becuri dalea cu leduri:lol: parerea mea ca sa-r vedea belea:lol:
|
Quote:
|
30 sau 35 ron 2 bucati :lol:
|
Quote:
|
adi mi-a zis cineva k is in mehala pe alb 15 ron bucata;)faza naspa e k is numai pe alb dak ar fii si pe rosu si galben... da inceark... bft
|
faine stopurile. nu te-ai gandit la o evacuare dubla pe spate?Ingrijita masina sa o pastrezi tot asa in continuare
|
noutati ceva? :lol:
|
Quote:
Quote:
Acum am alta problema : dupa ce se incalzeste motorul putin,dupa vreo 10km aproximativ,imi intra foarte foarte greu in viteze,mai alex in marsalier si in treptele 1 si 2.Oare care ar putea fii cauza? |
Sunt mai multe , nu are leg. cu incalzitul mototrului, vezi la patina jos sa nu fie mancat sau sa fi cazut plasticul acela. Daca ai brat de leg. intre cutie si maneta model vechi cu gume, atunci schimba gumele daca nu pune model nou dintr-o singura bucata si nu mai ai treaba. Eu zic ca una din aceste 2 probleme le ai.
|
Quote:
Multumesc mult de sfaturi Dani.Am sa merg astazi la un mecanic care are groapa sa vada ce si cum,sper sa fie asa cum zici,sa nu fie prea mare cheltuiala :d |
eu am ramas o data fara ulei in cutie,si la fel avea simtomele.
|
5 Attachment(s)
In legatura cu problema de la cutia de viteze am verificat azi si am constatat urmatoarele : ulei e aproape plin in cutie,cauciucul si plasticul de care a zis BTL sunt acolo,totul pare in regula,nu stiu care o fii problema.Mi-am mai strans la cablul de ambreiaj,acum sunt curios sa vad daca mai face figuri,sper sa nu mai faca figuri.
Si in sfarsit am reusit sa pun alte arcuri pe fata.In pozele de mai jos se vede diferenta intre arcurile ce aveam pe masina si cele ce le-am pus.Ca aspect sunt foarte multumit de cum arata insa din punct de vedere practic nu ma pot exprima inca,oricum e putin prea joasa pentru nevoile mele.Mai mult poze o sa fac sambata-duminica si o sa pun ca sa vedeti mai bine cum arata. P.S. : Pozele au fost facute inainte sa misc masina de pe loc,imediat cum am schimbat arcurile.Dupa ce am umblat putin cu ea s-a mai ''asezat'',e mai joasa putin acum. |
1 Attachment(s)
Cam in doua luni o sa "se asaze" si mai mult. (marginea aripii fata o sa-ti coboare aproape 2 degete peste cauciuc - ca si in poza de mai jos). Zic asta pentru ca si eu am patit la fel (nu mai puteam circula decat pe asfalt). Poate la tine sa fie arcurile mai tari si sa nu se intample acelasi lucru.
Attachment 888716 |
Quote:
|
Domnul Adi am tot admirat masinuta ta..
Respectele mele....dar parac ii lipseste ceva la grila din fata..acolo ar trebui niste modificari la ochelarii aia....In rest toate cele bune.... Asfalt Uscat1 |
Quote:
|
Sa ai spor atunci....si bani
|
daca ar fi mancata patina ar trebuie sa intre tot usor dar doar intro directie mai diferita a schimbatorului , ar mai fi varianta ce am patito si eu sa nu ii fie rupt vre un suport de la cutie , si tu cand pleci cu ea cutia se misca si de acea nu iti poate intra in fiteze calumea , verifica tampoanelea sau jugu
|
adi.schumi_tm
O idee,nu ar fii mai bine sa inlocuiesti toate elementele nichelate de pe ea,cu unele negre,ma refer la usi si alea de sus ce sunt pe margiinea plafonului, in spate acolo aerisiriile alea scoase si asputat gauri,ar arata mai bine zic eu. :D Oricum arata super cu arcuriile astea noi,e foarte joasa. ;) Ai grija la gropi. |
Quote:
Multumesc de sfaturi.Deocamdata intra bine in viteze,sa vedem ce surprize face dupa mai multi km. Quote:
Ma bucur ca iti place cum arata asa coborata.Sper sa nu coboare mai tare de atata.Intradevar trebuie sa am mare grija la gropi,denivelari si borduri.... |
superba adi...de mult am asteptat momentu cand o sa o lasi ceva mai jos.:):X.dar din pacate daca o lasi mai jos inplica si alte riscuri..depinde de necesitatile fiecaruia.BAFTA IN CONTINUARE
|
Quote:
|
Salutare.Arcurile ce le-ai pus pe masina sunt arcuri de dacie, dar cu spire taiate?Sau de pe alta masina?Multumesc
|
Cu 2 prelungiri o sa arate extraordinar :)))
|
sal adiverifica traversa la cutie...drum intins la toti elicitari pt arcuri...
|
Poti sa faci o poza la sistemul de prindere a cotierei.Multumesc
|
O intrebare... Cat ai dat pe jantele alea? :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
jentile canada is normale ? sau late ?
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Niste poze cu noua garda la sol...
|
arata mai bine,da nu suficient.Puteai sa o mai trantesti
|
Dacă maşina mai este şi utilă eu zic că este destul de bine trāntita fată de cum era.
Foarte frumoasă masinuţa Adi |
eu zic ca este destul de "trantita"...avand in vedere ca stai la tara ;)
Daca accepti o ideee, doua de la mine :) 1. neaparat incearca sa faci ceva la aripile alea fata...ori le schimbi ori incearca sa decupezi la ochelarii farurilor 2. un eleron cu capetele pline...sa fie mai lin... P.S. Imi place ca o tii curata si ingrijita :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning