![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
2 Attachment(s)
am mancat amundoi sticla :))) ... si dupa ce ne-am plimbat cu masinile mi-a pus si folie pe geamurile de la bmw :X:X:X Finala ajunge maine sau poimaine din germania :X
|
Quote:
Maine sa vii la mine....am gasit un Camaro SS in stare bunicica si am nevoie sa vii cu mn....iti dau Bimmeru si eu conduc SS...Mai vedem maine ok??;);) |
[QUOTE=quick_silver2;4659261]@BOGDAN_UWW: 400$ negociem,imi dai 1 sac de cartofi si 2 sticle de lapte cald si 300$ si facem afacerea:D
400$ si 1 sac de cartofi...1 de porumb si 3 litri de lapte de capra :lol: |
[QUOTE=BOGDAN_UWW;4660971]
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
L-am Batut la cap pe Krypton sa mergem in seara asta dupa masina...si am mers
NOUA ACHIZITIE Chevrolet Camaro SS An de Fabricatie-1967 Motor-V8 Haulers Defectele Masini-Motoru nu mai are compresie -Partea din fata Lipseste -Aripile si Porbagaju Ruginite -Nu are Bari -Nu are un stop -Interior Incomplet -Nu are Oglinzi -Nu are Baterie Calitatile Masini-Jante Originale -Volan Original Planuri de Viitor-Sa scap de rugina -Sa montez toate piesele Cam atat...deocamdata Pretul a fost de -1200 E..Nu mi-am luat teapa deoarece Se gaseste Foarte greu masinile astea |
1-0 pentru romana raducule :)) betivane ti-am zis sa nu bei si tu te-ai facut manga :)) si scrii prostii
|
Quote:
Pentru spirit... As vrea asa Toata fata(grila ,bara,aripi,faruri,) Porbagaj Bara spate Stop Spate Fa-mi un pret...;);) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am de vanzare 4 jante.....Nustiu Modelu..
Pret-400 lei fara cauciucuri/cu cauciucuri 600 lei.. |
3 Attachment(s)
Sa vandut,3912$!
Proprietarul se afla printre noi pe forum. Ultimele poze cu ea: |
1 Attachment(s)
Quote:
Am preferat celalt set de jante... |
1 Attachment(s)
Quote:
A sosit Botul la SS.. Au sosit si celalalte piese dar inca nu le-am montat.... |
R.Equinox frumoasa achizitie ma intereseaza pe mine jantele cu tot cu gume. :D
|
4 Attachment(s)
Vandut:
1 bucata motor: 2.8 12v vr6 - 174cp 4 bucati discuri: brembo 330mm 4 bucati etrieri: brembo family m6- 6 pistonase Am fost sa le liverez + montat Poze din timpul lucrarii: |
Vreau eu jantele...si motorul pentru piese.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am montat si celalalte piese.....Ma rupt la buzunar rabla asta... |
3 Attachment(s)
Acu 10 minute m-am uitat pe geam si am vazut un mos care dezmembra un Golf 2, m-am dus jos si l-am intrebat daca o vinde si mi-a spus ca ar da-o si degeaba doar sa scape de ea. Asa ca i-am dau 100 Lei si am luat-o eu.
Maine ma apuc sa o dezmembrez sa vad ce e de capu ei. |
Quote:
Caut o Toba Sport In stare Buna....Plesa nu ai tu una??...Prin garaju ala al tau plin cu piese??:lol::lol::))))) |
3 Attachment(s)
Quote:
Edit: Am gasit trei daca vrei vreuna din ele spune-mi. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi am facut tablaria si am vopsito...Gri metalzitat....
Acum 1 ora am luat-o si am mai lasat-o nitel,... pe spate si un pic de tot pe fata... Cand era la vopsit am matriculat-o si am luat si nr...dala la rand.... Am avut niste folie prin garaj si am pus pe spate si laterale... Poze: |
4 Attachment(s)
Quote:
Am luat toba de la DOmnul Plesa dar din pacate nu se potrivea,....iam spus si mi-a dat o toba pe care am dat 100 lei:D:..Se aude Gros si frumos.... Era sa uit...Am de vanzare capota carbon de e 36...Poze mai pe seara cu capota.. |
killer... nr ala e pus in paint :)))? frumoasa pisica mi-am luat si eu o pisica 316 poze mai incolo
|
5 Attachment(s)
Salut baieti, nu am mai fost de mult pe aici:lol:. Am o problema cu golfu`, si de aia nu am mai postat. Nu va spun ce problema:oops:
Intre timp R.Equinox mi-a spus ca a gasit un mustang din '68 un pic sifonat a spus el, si daca sunt interesat. Am fost de acord, cand m-am dus si am vazut masina, era un pic mai mult decat sifonata, da am luat-o. am dat pe ea 1200$. Urmeaza sa dau tot jos de pe ea si sa o duc la indreptat. Poze cu ea. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-am cumparat o pisicuta 316 :D putina rugina pe bara fata murdara zgariata peste tot... ce sa mai .. cazan si am cumparat repede niste jante de la E.Equinox
|
3 Attachment(s)
Quote:
Daca vrei mai am de vanzare urmatoarele.... Capota carbon Faruri Old School Bara fata........;);) EDIT-Ti le dadeam cu un super pret...+ vopsit ce ai nevoie...dar daca tu vrei asa... |
imi trimite fratimiu piese din germania :D n-am nevoie
|
Quote:
M`a atentionat un administrator ca se face prea mult off-topic. Deci fiecare post trebuie sa aiba cel putin o poza .. ceva din ziua pe care ai petrecut`o .. chiar daca nu ai facut nimic la masina .. sa zici ce ai facut azi cu ea.. plimbare..poza din joc desigur ( =]] ) Si dupa zici ceva pe acolo , dar nu prea mult off-topic .. Sau in 10 zile nu mai avem topic .. :evil: Asa ca poate nu ajungem la pagina 50. |
2 Attachment(s)
spirit-Ok am inteles....
S-au Vandut Piesele la e 36.... Am luat o bara stock.-70E Faruri Stock-50E Urmeaza sa vopsesc bara.... + o poza bonus.. Caut niste Jante peste E36..cei care au jante sa ma anunte.... |
1 Attachment(s)
Momentan masina arata bine nu am gasit inca rugina.
App care ma ajuta si pe mine cu niste jante?? |
6 Attachment(s)
Quote:
Am vopsit bara fata..A iesit frumusel Am dat comanda pentru Oglinzi si insigne De BMW....:lol::lol: Trebuie sa ajunga,,, Se pare ca azi pisica mea va fii din nou rasfatataD:D:D.... |
1 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
Pentru ca nu aveam ce face am taiat arcurile, acum astept sa campar jentile de la R.Equinox si dupa ce le montez sa aranjez camberu.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Au sosit Oglinzile si Insignele:lol::lol:..Sunt extra multumit |
5 Attachment(s)
Asa de la R.Equinox am cumparat: +motor VR6 2.8 (500 euro)
+suspensie KW (100 euro) +frane complete de la Brembo (50 euro) +jantele BBS (200 euro) = 850 euro = eu falit Acum am pus toate piesele pe masina inclusiv motoru, suspensia( cu toate cele amortizoare, arcuri, frane) si rotile. Si am scos masina la o plimbare. P.S.: in noaptea asta vopsesc masina. |
5 Attachment(s)
Am adus-o de la tinichingerit, si a lucat perfect, piesele care au mai fost pe ea s-au putut indrepta si alea. Nu se vede nicio urma ca a fost lovita. Si am apucat sa curat si motorul, care inca este bun si trage bine:D
Reparatia asta m-a costat 2350$, dar macar a fost facute perfect. Cam greu gasesc piese la asta:sad:. Am comandat de la un magazin aripa din stanga, partea din fata, bara spate. Cred ca ajung pana deseara.:D PlesaPrinde forma Golfuletu` |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning