![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
P.S. Sa il filmeze oricine, numa bart si cu varuso NU :lol: |
Filmul va fi in proportie de 10% in parcari. Poate nici atat, restul pe strazi. De filmat ar fi bine sa fie cati mai multi, cat mai multe camere si unghiuri cu atat mai usor de editat si facut ceva de calitate...
|
3 Attachment(s)
Update with upgrades!
|
5 Attachment(s)
my car - 2000 1.4C = cherosen :lol: , in rest pozele vb
|
Audi S2 pwd by Quattro GmbH....soon
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Masina asteapta mici upgradeuri si schimb de consumabile. Poze cu interiorul urmeaza dupa ce se reconditioneaza pielea(un gri deschis). N-are xenon, pacat, in rest clima automata, incalzire in scaune si tot ce se poate electric:arrow:
|
Quote:
|
Cel mai beton ar fi cu ceva roti cromate, vopsea perlata,faruri clare neoane albastre sub ea conectate la bas si sa dea jos turbina ca consuma cam mult in oras.Numai bine si succes cu tuningul
|
Quote:
|
Si nici nu o sa puna xenon, ziceam pacat ca nu are ca stiam ca o existat S2 cu xenon din fabrica(poate ma insel). Partea cu frumosu e irelevanta, dpdv tehnic trebuie sa fie ceas si da, e mult de munca si zicala: "dai un ban, dar macar stii ca nu-l mai ai". Interiorul in schimb arata bine.
cipi e glumet:) |
daca tot bagi bani in ea te tine sa vii macar odata la un slalomparalel? sa vedem cum e? ;)
|
Proprietaru stie exact ce planuri are cu masina. VTM o sa vada sigur si probabil si slalom paralel, ii face concurenta lui cipi.
|
Quote:
|
Proprietarul este un pic sarit de pe fix.
Oricum, il astept sa ma dea o tura cu noua achizitie. |
adevaru e ca bmw-u cu aspirator e mult mai impreionant decat S2-ul. Sa speram ca deocamdata doar...
|
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza cu masinutza mea, dupa ce o s-o duc la spalatorie o sa vin cu poze noi :) abia i-am facut rost de numerele defitive: sb-21-nos [cand vedeti, va departati putin ca sunt inca incepator :))]
no, BMW seria 3, '98 - 101 cai, am luat-o cu pachetul sport pe ea, jenti aluminiu, suspensii sport, dublu climatronic - merge masinutza si are un sunet la motor excitant. am luat-o pe finalul lu' iulie dar abia acum am gatat cu toata inmatricularea lu' peste ca dureaza enorm i-am pus semnalizari albe ca arata mai misto si nu stiu zau... e foarte foarte joasa, n-o pot parca bine ca sunt trotuarele mai sus decat botul masinii, la gropi ma doare sufletul dar m-am obisnuit sa le iau frumos |
in ce bani ai luat-o?
frumoasa |
3600 cu tot cu adus in tara...
|
frumos exemplar :)
ce motor are? cand o putem admira pe viu? |
8 Attachment(s)
asta a fost al treilea corrado.....
|
capu sus adisor vine si al 4 lea
|
Quote:
|
din 3 lovite faceti unu praf:lol:
Lasa frate ca acum urmeaza toyota supra... sa vedem cum iti iei zboru` de la semafoare. |
Quote:
las' ca o sa vina altele |
Quote:
|
da...baia sparta la antrenament!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
am zis si eu la misto ca doar am fost si eu acolo, la antrenamnet unde s-a intamplat! pacat ca i-o dat tare din prima mansa si nu o mai asteptat! |
Quote:
aha, ok, |
Baia se poate suda. Urmeaza suspensia, gume si etrieri(discuri ventilate si placute sunt deja) si masina e ca noua:P. Are mare potential din cate am vazut si daca nu isi va schimba proprietarul va face senzatie la slalom paralel si vtm
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.petitieonline.ro/petitie-p45532046.html offtopic dar necesar
|
Pai ai putea si tu sa pui niste poze si sa ne spui niste detalii si impresii ca e raritate...
|
pun pun,am avut o problema la ea dar azi am rezolvat-o.dupa ce o spal ii fac niste poze.
2226cmc 230cp quattro, are piele,climatronic,incalzire in scaune (fata+spate),oglinzi electrice si incalzite, geamuri electrice, vreau sa ii pun asa ca de mos Craciun xenon, toata lumea ma intreaba cat i-am dat pe autostrada....culmea nu i-am dat, am mers normal...dar i-am dat 1 singura data in a 4-a 200 la Avrig, sper...sa apuc sa o inscriu...ca daca nu.......:(( |
multa bafta... ca de nu ii dublezi valoarea. Apropo am tot primit pe mess ceva de un protest prin 13 dec impotriva taxei prin piata mare, ne adunam sa mai facem si noi o intalnire cu ocazia asta?
|
Eu sunt pentru, intrebarea e unde si la ce ora... ca eu pe 13 lucrez....
|
poate vin si eu...depinde unde si la cat...ca eu cu corsa...nu prea iubesc orasu...prefer imprejurimile gen poplaca palti cisnatie etc.
|
5 Attachment(s)
nu prea ii bun pe 13, dar daca nu se poate altfel aia e, eu nu promit ca vin dar incerc.
cateva poze, i-am facut exteriorul dar pana la Belvedere a prins ceva minzerie ca nu era curat asfaltul si am vrut sa vad cum merge:D...incepe sa imi placa.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning