![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Nu ma pricep dar doar urmarind ce scrie parese ca preincalzirea sondei lambda este dusa sau poate e un contact prost pe unul din pinii mufei si ai un contact prost la unul din senzorii aia g200,sau mufa scoasa,sau fire rupte...
|
un tinichigiu,de actualitate,gasesc?
|
Cineva care foloseste Audatex este? As vrea sa il studiez putin.
|
Stie cineva unde as putea sertiza o conducta de frana sau are careva un peugeot 106 206 306 care il dezmembreaza si are de vanzare conducta de frana stanga spate de la cilindru la punte ?
|
Quote:
|
Din cate am inteles nu se baga la frane si directie :) sau am auzit eu gresit :D:D
|
Intrebare : Am probleme cu senzorul de acceleratie lateral g200 , si mi sa spus ca se afla pe sub volan pe langa pedale sau langa contact , ca sa il dau jos trebuie sa dau volanul jos ? Am un vw bora 1.4 :)
|
Cine stie un electrician bun pe aici ?
|
Salutare
Stiti cumva daca exista in Brasov vreun service care sa aibe instalatie de "decarbozificare" a motorului. Pun si un link ca sa intelegeti la ce ma refer https://www.youtube.com/watch?v=sKTp2DjugOA Merci |
Care imi spune si mie care este cea mai buna benzina 95 din Brasov si la care statie ? Petrom/Mol/Omv/Rompetrol...
*In acest moment alimentez de la Omv de la Ceasul Rau :) |
Petrom (fostul Shell)
|
Quote:
|
Quote:
pentru skoda a cerut un pret de 4 ori mai mic ca la un service |
salut baieti. puteti sa mi dati si mie o adresa si tel ,din brasov,de unde pot cumpara rasina de fibra de sticla???? va multumesc. am nevoie de vreo 30 litri.
|
Cauciucuri de iarna noi,la un pret decent stie cineva de unde se pot lua?
|
Quote:
|
Quote:
:nosebleed |
Am nevoie de../ Caut..
salut am o skoda fabia si m-ar interesa un service in care sa lucreze oameni capabili si care sa ajunga direct la defctul masini fara sa presupuna.
ma poate ajuta cineva ? |
Re: recomandare service
Delcar brasov
|
Quote:
|
Poate ma ajuta cineva cu o fata de Kenwood KDC-BT6544U, sa fac o proba la aparatul meu care face figuri. Nu dureaza decat 1-2 minute.
|
Quote:
|
Salutare!
Caut sa schimb aceste jante https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...-vega-msw.html cu jante de tabla fara cauciucuri pt Opel Astra H |
Quote:
Ms mult! O zi faina! |
1 Attachment(s)
De unde pot cumpara din Brasov un voltmetru ca cele din imagine ? Ms
|
garaj sau spatiu inchis
Salut,cine dispune de un garaj sau spatiu inchis si ma poate ajuta,as vea sa bag masina sa scot o fata de usa macara geam etc sa ajung la broasca si sa schimb un switch
Nu am incredere in meseriasi aia rup tot pana aj acolo. Daca cineva ma poate ajuta astept PM bineinteles o bere dau si eu ptr asta? |
Salutare baieti! Am un Polo 2004 1.2 12v are 9000 de km si este stoc . Puteti sa imi dati niste ideei pentru tunning ? Chiar si de unde pot cumpara ! Va multumesc!
|
1 Attachment(s)
stie cineva vreo firma/pfa/ii care se ocupa cu colectarea de fier vechi/caroserii/masini intregi ?
am caroseria de mai jos si vreau s-o dau la fier am inteles ca ar fi niste baieti cu platforme care le aduna si platesc pe loc... multumesc |
se cheama rromi si umbla de obicei cu dacii papuc "fiareeeeeee,fiareee loooom" :lol:
|
Salut
Vide cineva o bara fata audi a3 8l facelift ? (2000-2003) ? daca nu,unde pot gasii ? (sh ma intereseaza) |
Quote:
|
Quote:
|
Unde pot reseta in oras (sau prin imprejurimi) un modul airbag de Chevrolet Lacetti din 2006?
Merci, Dan |
Brasov, intrare in Sacele
Adrian 0723 735 110 |
3 Attachment(s)
Salut , sunt interesat sa achizitionez niste capace pentru jante borbet.
Ma intereseaza doua sau 4 bucati capace cu diametrul de 15 cm capacele pot sa fie inscriptionate cu orice , sau deloc , important este sa se potriveasca la diametru. Ma intereseaza si un sistem de prindere a capacelor. Cei care ma pot ajuta ii rog sa imi scrie pe mail [email protected] sau sa sune la 0766847355. Va multumesc Attachment 2935360 Attachment 2935361 Attachment 2935362 |
Quote:
|
Este foarte greu spre imposibil sa gasesti capacele. Se pot face din fibra de sticla! Vorbeste cu Yackone.
|
ma intereseaza si de 16 cm ca le modific , important este sa gasesc
|
Am 4 capace dinastea de audi 80 speedline. Nu stiu daca te ajuta. O sa masor maine sa vad ce diametru au.
https://img192.imageshack.us/img192/9600/75607cf23.jpg |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning