Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 *** (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264347-intalnirea-anuala-e36-30-31-iulie-2011-a.html)

abby3325 31-07-11 21:34

Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4499607)
Bravo Valcea pentru evenimentul realizat,mie mi-a placut mi-a fost bine,am cunoscut numai baieti de calitate,caterinca si masini frumoase.

+1

Oameni frumosi, de calitate, eveniment reusit !
La cat mai multe ! :peace:

tm 63 flo 31-07-11 22:20

Felictari tuturor , organizatori si participanti, pentru eveniment, i-mi pare foarte rau ca nu am ajuns :oops:, poate la anul....

Lymbutza 31-07-11 22:40

Quote:

Originally Posted by 69_HAI (Post 4499590)
Masina cum a mers a mai frecat roata sau a mers asa?

Tot imi ciupea la balans pe serpentine , dar a fost OK !

Multumesc si aici celor ce mi-au intins o mana si/sau o scula de ajutor :lol::lol: !

L.E. :

Toti cei care au facut poze , daca vor se le urce pe un site de transfer , in felul acesta este mult mai simplu pt toti sa downlodeze pozele . Eu unul vreau sa pastrez toate pozele facute , profi sau neprofi , sunt o amintire frumoasa :-)

GOGU_VL 31-07-11 23:49

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4499781)
Toti cei care au facut poze , daca vor se le urce pe un site de transfer , in felul acesta este mult mai simplu pt toti sa downlodeze pozele . Eu unul vreau sa pastrez toate pozele facute , profi sau neprofi , sunt o amintire frumoasa :-)

CORECT, e foarte usor sa le iei arhivate, asa cum a facut Nosfer.

Si.....bai baiatule, esti om de om ce sa mai :lol::lol: sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie cat de curand, asa cum de asemenea as vrea cu majoritatea cu care m-am cunoscut ;)

Va pupa Gogu de la Valcea :twisted:

crysty.bobok 31-07-11 23:55

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4499927)
CORECT, e foarte usor sa le iei arhivate, asa cum a facut Nosfer.

Si.....bai baiatule, esti om de om ce sa mai :lol::lol: sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie cat de curand, asa cum de asemenea as vrea cu majoritatea cu care m-am cunoscut ;)

Va pupa Gogu de la Valcea :twisted:

Boboculeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... da ai plecat la Vālcea... am rămas si fară poșetă pentru ulei :))

GOGU_VL 01-08-11 00:07

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4499934)
Boboculeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... da ai plecat la Vālcea... am rămas si fară poșetă pentru ulei :))

Sa-mi trag palme la bucix :lol::lol: am vrut sa opresc, dar erau restu' in spatele meu si nu puteam, atunci cand depaseam toata coloana, si-am strigat la tine Boboculeeeeeee :lol::lol: m-am dus primu' sa opresc, si cand sa cobor din masina, hai Gogule hai, dai bice ca plecam :lol:

In parcare la Interex nu te-am vazut :sad: lasa ca n-o lasam asa, iti trimit sacosa prin FanCurier :lol:

Caius TM 01-08-11 00:23

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4499607)
Bravo Valcea pentru evenimentul realizat,mie mi-a placut mi-a fost bine,am cunoscut numai baieti de calitate,caterinca si masini frumoase.

mai invatza table :flower:

dani_smarandescu 01-08-11 00:48

frumos eveniment , ma bucur ca am ajuns sa ne cunoastem fata in fata , pacat ca a fost asa scurt si tot timpul pe fuga , ms la toata lumea si la cat mai multe evenimente de genu pe viitor

BMnWA 01-08-11 01:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4499976)
mai invatza table :flower:

usor cu vorbele ca lumea poate te ia in serios :)) chiar vrei sa intram in detalii despre scut si bara ? :)) uite ceva frumos :twisted:

luci4n_vl 01-08-11 08:15

https://www.youtube.com/watch?v=bPO6FwpZj1k

bebe no1 01-08-11 08:46

frumos eveniment ma bucur ca am cunoscut oameni de nota 10+ felicitari organizatorilor chiar daca nu a iesit exact cum trebuia nu aveai cum sa i impaci pe toti. sper la cat mai multe evenimente de acest gen pe viitor. si le transmit in special salutari baietilor de la TM care "e ce trebuie" ;)

GOGU_VL 01-08-11 09:30

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 4500283)
frumos eveniment ma bucur ca am cunoscut oameni de nota 10+ felicitari organizatorilor chiar daca nu a iesit exact cum trebuia nu aveai cum sa i impaci pe toti. sper la cat mai multe evenimente de acest gen pe viitor. si le transmit in special salutari baietilor de la TM care "e ce trebuie" ;)

:lol: Vin la tine la masina, era un baiat la volan si zic: Salut maestre, sunt Gogu de pe forum, jm3k3rd3mik, frumoasa foc masina si foarte lasata, cum dreaq poti merge asa cu ea??? dar cel de era la volan zice: fratik, imi pare rau, dar nu sunt eu proprietarul masinii, eu doar o admir :lol::lol::lol:
Asa c-am ratat sansa sa te cunosc :evil:

Letty 01-08-11 09:43

Quote:

Eu sunt la prima participare la o intalnire e36 si trebuie sa marturisesc ca mi-a placut mai mult decat la intalnirea anuala BMW! Din partea mea, nota 10 lui sharky&co. pentru eforturile facute in calitate de organizatori! Drumul, desi solicitant, a meritat, ca si destinatia! Multumesc tuturor pentru "atmosfera" si spirit de echipa si, cu toate ca nu mai era nevoie sa o spun... E36 RULLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZ!8)
Voi reveni curand cu poze, pentru ca am facut o multime!:D

Provenzano 01-08-11 09:52

Acum imi dau seama de ce nimeni in afara de Sharky nu a luat initiativa de a organiza asa un eveniment: E FOARTE GREU.Cu toate ca au fost unele nemultumiri..pana la urma s-a zbatut Sharky si le-a rezolvat pe toate.Urat din partea celor ce s-au inscris la acest eveniment si nu au mai venit..urat din partea celor ce au luat camerele rezervate altora..si urata portiunea aia de drum...mai ales pt aia LOW.Tin totusi sa il felicit pe Sharky pentru cat s-a zbatut sa iasa cat mai bine.Imi pare bine ca am cunoscut multi baieti cu caracter,care au venit de la sute de Km pentru acest eveniment.

Letty 01-08-11 09:59

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4500406)
Acum imi dau seama de ce nimeni in afara de Sharky nu a luat initiativa de a organiza asa un eveniment: E FOARTE GREU.Cu toate ca au fost unele nemultumiri..pana la urma s-a zbatut Sharky si le-a rezolvat pe toate.Urat din partea celor ce s-au inscris la acest eveniment si nu au mai venit..urat din partea celor ce au luat camerele rezervate altora..si urata portiunea aia de drum...mai ales pt aia LOW.Tin totusi sa il felicit pe Sharky pentru cat s-a zbatut sa iasa cat mai bine.Imi pare bine ca am cunoscut multi baieti cu caracter,care au venit de la sute de Km pentru acest eveniment.

+1 :D

fan3xxl 01-08-11 10:22

super meetingul, super traseul, super oamenii....si masinile...:shock::shock::shock:....la cat mai multe la fel, felicitari sharky!!!!!!!

bebe no1 01-08-11 10:22

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4500366)
:lol: Vin la tine la masina, era un baiat la volan si zic: Salut maestre, sunt Gogu de pe forum, jm3k3rd3mik, frumoasa foc masina si foarte lasata, cum dreaq poti merge asa cu ea??? dar cel de era la volan zice: fratik, imi pare rau, dar nu sunt eu proprietarul masinii, eu doar o admir :lol::lol::lol:
Asa c-am ratat sansa sa te cunosc :evil:

SI MIE IMI PARE RAU CA SI EU TE AM CAUTAT PE LA MASINA SI NU TE AM GASIT POSIBIL SA NE FI VAZUT DA SA NU NE DAM SEAMA UNU DE ALTUL LASA CA NE GASIM NOI;) ORICUM FRUMOASA FOC SI A TA BAFTA IN CONTINUARE CU EA.

laurentiu_tim 01-08-11 11:40

Quote:

Respectu e reciproc NASULE :lol:pacat ca nu ati facut si voi pestele ala la gratar :lol:

Per total a fost ok mai mult ca sigur ca data viitoare va fi si mai bine :-)

crysty.bobok 01-08-11 11:56

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4500605)
Respectu e reciproc NASULE :lol:pacat ca nu ati facut si voi pestele ala la gratar :lol:

Per total a fost ok mai mult ca sigur ca data viitoare va fi si mai bine :-)

Bă ești nebun :)) voi ați intrat in cameră pe la 4 si am rămas eu cu sharky să il ajutăm pe om să caute grătar pentru pește :))

bebe no1 01-08-11 12:03

in seara asta ii facem pe plac la om si ii ducem la bun sfarsit nebunia adica ii facem gratar de peste :))))

Caius TM 01-08-11 12:29

Quote:

le transmit in special salutari baietilor de la TM care "e ce trebuie" ;)

mi-a facut placere sa va cunosc ... 10+

mi ciuda ca am plecat de acolo cu o nelamurire...
ma crysty ... de la ce vine ma boboc???? :lol:

crysty.bobok 01-08-11 12:37

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4500730)
mi-a facut placere sa va cunosc ... 10+

mi ciuda ca am plecat de acolo cu o nelamurire...
ma crysty ... de la ce vine ma boboc???? :lol:

Care crysty fratele meu din vest ? :)) :lol:

Ancora , dublu biceps ... ia să vedem :D

krazvy 01-08-11 12:53

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4499781)

imediat ce tremin de sortat o sa apara un link de pe care puteti lua pozele

da_joint 01-08-11 12:59

Trecand peste toate incovenientele gen gropi si problemele aparute la cazare pot spune ca a fost o intalnire reusita.
E foarte greu sa reusesti sa tii la un loc 50 de masini(aprox 100 de persoane) si sa nu uitam ca a fost o intalnire facuta totusi pe ''genunchi'' sa zic asa...deoarece nu a fost planuita din timp si cu multe ne-am adaptat din mers.

Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti si ne vedem la anu la o intalnire mult mai mare si mai bine pregatita unde vom aduna toate modelele BMW nu doar e30,e36 sau e46... e pacat sa ne impartim in atatea caprarii si cluburi/forumuri.

Timisoara,Sibiu-Alba,RmValcea,P.Neamt,Constanta -RESPECT

jipianu 01-08-11 14:19

Pot sa zic ca am ajuns acasa foarte bine dispus si cu o mare parere de rau ca s-a terminat atat de repede. Chiar daca nu am avut timp sa ne cunoastem cu totii imi pare bine ca am cunoscut pe unii dintre voi... si sper sa ne revedem la urmatorul eveniment sau daca nu (cand treceti prin Vrancea).

Una peste alta a fost foarte bine, persoane de nota 10+, masini care de care mai frumoase, ce sa mai un eveniment despre care poti si ai ce povesti cu placere.

320 Cabrio PWR 01-08-11 14:51

Ma bucur mult ca am reusit sa ajung la intalnirea asta, pacat ca a fost cam pe fuga...dar asta e viata ... ce e frumos trece repede ... noroc ca raman amintirile sa avem ce povesti:-) pana la anu.
Toate masinile super, locatie frumoasa, oameni de nota 1000 ce investesc un ocean de pasiune in masinile lor ... ce poti sa-ti mai doresti? :-)

- RESPECT TUTUROR PARTICIPANTILOR.

Si nu in ultimul rand RESPECT lui Sharky ca nu a fost usor ce a facut si mamei lui care sigur a avut o contributie mare la acest eveniment

Mosule, inca imi esti dator cu un tricou... nu uit:D
Vreau sa-l pun in rama si sa-l pun la loc de cinste langa diploma.:-)

O zi buna tuturor si sa ne vedem la anu sanatosi si mai multi...

luci4n_vl 01-08-11 22:08

nu mai are nimeni poze? filmulete? gata? sa si uitat evenimentul asta? :sad:

Letty 01-08-11 22:21

Se posteaza pe cel special dedicat, si anume "Poze, filme si impresii despre E36&E46 meeting".:D

Sparkle_81 02-08-11 10:49

Felicitari, din partea mea , lui Sharky, Joint-ul pentru organizare ; Bebe, Plictisit, Zeky, Limbuta si altii pentru curajul de a pune masina pe drumurile perfecte spre Balea ! Multumesc lui Mao petru ajutorul dat la spalatorie !
Felicitari tuturor ce au reusit sa vina, si celor ce nu ..... sa reuseasca data viitoare !

P.S. : Sharky , nu te uit data viitoare !

alexutzu 02-08-11 13:57

iata si pozele facute de mine
imi pare rau ca nu am avut timp sa le si sortez.... dar sunt sigur ca aveti putina rabdare sa faceti o selectie frumoasa

de azi incepand, timp de 10 zile gasiti fisierul pe transfer.ro

http://dl.transfer.ro/E36_Meeting-tr...aug-ca485c.rar

Lymbutza 02-08-11 16:19

Eu unul ma declar multumit de acest eveniment .

Am avut ocazia sa cunsc fata in fata multe persoane cu care nu discutasem decat din spatele monitorului .

Am facut un traseu extraordinar de frumos .

Am vazut multe masini frumoase .

Mi-au intrat ceva ideei in ca cap referitor la masina mea :lol: .

Ca minusuri :

O Bucsa Portfuzeta pe spate :rolleyes2:lol: .

Per Total , super OK !

Ma bucur de noile cunostinte si spre sa ne mai vedem , cat mai curand !

BAFTA LA TOATA LUMEA !

GOGU_VL 02-08-11 16:41

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4503299)
Eu unul ma declar multumit de acest eveniment .

Am avut ocazia sa cunsc fata in fata multe persoane cu care nu discutasem decat din spatele monitorului .

Am facut un traseu extraordinar de frumos .

Am vazut multe masini frumoase .

Mi-au intrat ceva ideei in ca cap referitor la masina mea :lol: .

Ca minusuri :

O Bucsa Portfuzeta pe spate :rolleyes2:lol: .

Per Total , super OK !

Ma bucur de noile cunostinte si spre sa ne mai vedem , cat mai curand !

BAFTA LA TOATA LUMEA !

Nu iese arcu', adumi un cric :lol::lol: stai ma Limbuta asa ca te-ajut acu :lol::lol::lol:

Lymbutza 02-08-11 16:51

Saru'mana sefule :oops::lol:

GOGU_VL 02-08-11 17:31

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4503367)
Saru'mana sefule :oops::lol:

Doamne ce-as mai vrea sa mai fie odata sa ma mai vad cu voi astia cu care m-am cunoscut in sfarsit face to face :lol::lol:
Eram cu un prieten in dreapta (mai nou pe forum) in timp ce depaseam aproape toata coloana pe pod, si ii ziceam: el este Zeky, el este Emu3, el este Lymbutza, el e Jointu', el e Plictisit, el e Jimgod, el e Abby, el e dani_smarandescu, el este Nosfer, ........
Ma oftic ca nu m-am intalnit cu bebe no1, crysty.bobok, jipianu.....si mai sunt, dar nu va mai stiu pe toti :evil:

abby3325 02-08-11 17:36

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4503422)
Doamne ce-as mai vrea sa mai fie odata sa ma mai vad cu voi astia cu care m-am cunoscut in sfarsit face to face :lol::lol:
Eram cu un prieten in dreapta (mai nou pe forum) in timp ce depaseam aproape toata coloana pe pod, si ii ziceam: el este Zeky, el este Emu3, el este Lymbutza, el e Jointu', el e Plictisit, el e Jimgod, el e Abby, el e dani_smarandescu, el este Nosfer, ........
Ma oftic ca nu m-am intalnit cu bebe no1, crysty.bobok, jipianu.....si mai sunt, dar nu va mai stiu pe toti :evil:

Placerea de a ne cunoaste a fost reciproca ;)
Si stai linistit, mai sunt zile, fata de intalnirea de acum doi ani, sau de acum un an, cea de anul acesta a fost cu mult peste, lumea a prins gustul, deci intalnirea de anul viitor nu poate decat sa fie si mai si :D
Ahh .. si apropo, sunt doar 200 km de la Ab la Rm. Valcea .. poate se termina cafeaua la noi, sau sucul la voi .. si venim/veniti ;) :D

L.E. - Emu3 cu ce masina a fost, ca el a fost printre cei care mi-au "scapat" :D

Nosfer 02-08-11 18:22

Pai poate mai facem o intalnire mai mica pentru cine are timp :))) astia cu golfurile mai fac o intalnire la final de august pe Transalpina. Cred ca si daca era o saptamana intalnirea nu m-as fi plictisit si as mai fi vrut :))

Lymbutza 02-08-11 18:36

daca ar fi dupa mine ne-am intalnii in fiecare saptamana :lol::lol: .

Oricum nu stiu de ce cred eu ca o sa mai imi fac drum prin valcea :lol: !

trusca 02-08-11 20:07

Quote:

Da da .. a avut Gogu' grija sa imi prezinte cativa dintre voi .. Frumoase masinii ... Oameni de treaba .. Frumoasa intalnire ( 1 pt mine ) ...Respect celor care au participat si organizatoriilor ..
CONCLUZIA : La cat mai multe si cati mai multi !!!

jipianu 02-08-11 20:11

Quote:

ne-am intalnit prietene, (acolo unde era prietenul nostru cu E36-le negru ramas in pana), dar doar atat nu am avut timp sa vorbim mai mult.
Per total a fost frumos, asa incet incet o sa ne cunoastem toti.

rzt_ro 02-08-11 20:30

Ma bucur si eu ca am participat la aceasta intalnire! Asa cum s-a mai spus, am avut placerea sa cunosc oameni deosebiti si asta m-a facut sa uit de toate problemele aparute inevitabil la un astfel de eveniment!
Merita tot respectul meu da_joint si sharkylete din ''vina'' carora ne-am intanit...:D

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning