![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
este tot spuma poliuretanica dar cu o densitate si o elasticitate mai mare si sunt si mai flexibile..... formele pentru fiecare scaun in parte sunt obtinute de fiecare producator din niste matrite.....este si pe wikipedia.....
|
eram curios cum reusesc astea sa scoata formele....pt ca am vazut si tapirari care erau facute bine si nu tocmai in ateliere specializate...sau nush ce profesionisti
|
salutare.....sunt Darius si sunt din botosani.....pe multi dintre voi va cunoasc,insa voi nu ma cunoasteti......intrebare pentru ESPinoza:nepoata ta sau verisoara ta este cumpva alexandra mateiuc?ca a fost cu mine in clasa la liceul de arta stefan luchian.....as vrea sa vb pe mess .....am 12 ani.....sunt mic si inca nu am masina dar,cand mai am timp ,mai trag o tura prin catamarasti(unde stau eu)cu tata langa mine iar eu la volan....am sa pun poze cu masina sa vedeti si voi.....va salut
|
Quote:
|
Darius ?? am si eu nevoie de o resetare ca bordu meu zici ca-i pom de craciun :D
|
Quote:
|
de prost ce am fost.....inainte crede am ca tre sa am 18 ani sa ma inscriu pe forum....da nah,poate o sa rezolv......
cat despre problema masinilor la service.....yo guys,vorbesc cu tata poate va face voua o reducere de craciun si ca sunteti prietenii mei....insa sper sa accepte.....va dau voua mesaj....mai vb... |
Quote:
@vLLLad: Da de ce nu a intrat espi sa raspunda? Are purtator de cuvant sau o cunosti pe nepoata/verisoara lui?:lol: |
La Alfa am.. se stie ca alfele au unele probleme la partea electrica :)
|
Din pacate a lu simi are probleme din toate partzile :)) la cat e de ochioasa nu trag femeile , mai mult cainii , nu oi simi ?:)) cine e cuminte o sa vad o poza cu bradutzu din alfeta
|
Poate era taur si cand o vazut masina rosie o sarit.:))
|
Espinoza, prezinta noua achizitie ::D
|
E cumva un X6? Ca am vazut unul azi acolo la tine cu nr de germania.
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: Craciun fericit!!!:);):hug: |
felicitari ESPinoza de achizitie.....esti cel mai tare din parcare(si parcarea i goala)....glumeam....oricum merryCHRISTMAS TUTUROR......POATE IESIM ODATA TOTI LA UN SUC SAU O PIZZA....
|
Bine zis "poate". Nu prea cred ca se va intampla, dar nimic nu e imposibil. Sustin ideea lui. Mai e cineva?
|
In poligon este zapada si voi vreti sa beti suc...
|
Bine maD. Vin in poligon. Da sa ma anunti cand mergeti.;) Ok?
|
yo mad....ziceam intr-o cofetarie,restaurant sau alte chestii....ca afara iti ingheata sucul si dupa aia te plangi ca ai inghetata;)
|
Darius, dar noi nu ne refeream la suc. Zapada, masini, cai putere, poligon, soferi experimentati.....perfect pentru "winter drift show Botosani".:)) Mai ramane organizarea.;) Va rog anuntati-ma si pe mine cand mergeti (maD ma bazez pe tine).
|
mad , ai fost cumva azi pe la 13-14 pe poligon cu cineva cu o pisicuta?
|
La 21:00, eu cu Oliver (my best friend) si multi alti suntem la poligon !
Daca mai sunt care au cu ce intra in poligon, sunt bine veniti ! :) |
nu este destul spatiu in poligon...au ocupat aia aproape tot cu masinile alea de la circ...mai degraba in parcare la magazinul mare
|
1 Attachment(s)
Nu e vorba de spatiu... e prea multa gheata in poligon, iar cu datu in parcarea de la magazinu botosani... Urmareste filumetul ! :)
|
stiu...am fost si eu in poligon azi dupa-amiaza...dar nu aveam ce sa fac....aderenta 0.
eu m-am dat ca disperatu azi in parcare acolo...pe la vreo 6 seara...vreo 20 de min in continuu cu inca un prieten cu o vectra da n-am avut probleme. si cu 2 zile inainte pe la ora 2 noaptea chiar a trecut loganu pe langa parcare si nu au avut nimic de obiectat. la urma urmei pentru ce te sanctioneaza???pentru tulburare nu??? |
Quote:
|
da kir, pt tulburare.....eu nu am fost de fata dar mi s a zis....
|
Quote:
A fost o situatie aiurea... iti zic pe pm ;) |
Silentiosi mai sunteti. Cred ca erau masini cu motoare electrice.:))
|
chiar.....
|
eu m-am dat acolo pe strada veche,mergi dintr-un capat in altu dea latu si nu te deranjeaza nimeni si sus acolo e si loc de invarteala
|
oare la cabana acolo la ipotesti in parcare cum e???cred ca dau o fuga maine...acolo e spatiu destul...numa sa nu musti din copaci
|
Quote:
|
La multi ani tuturor!
|
La multi ani !!!! <:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P
|
va invit pe toti la statia petrom......dealeru e maicamea deci sunteti bine poftiti.....kmon...
|
baieti.....sa veniti la petromV ca acol e maicamea seff....cred ca o sa ma vedeti dess pe acol'....dupa ore desigur......fac cinste cu un suc daca veniti;).....
|
Am fost saptamana trecuta.. face salata mai buna ca la omv si e muuult mai igienic :)) dar se misca greu tare aia, vreo 15 minute o stat. dincolo e gata in 5 minute..
|
da....stiu....asta e....acu o fac mai repede....cine stie?oricum,va astept in continuare.....sper sa ne intalnim....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning