![]() |
Caut OST`u de la jocul JUICED ..
cine mi-l da ? plz ost = coloana sonora :roll: |
Re:
Quote:
|
Are careva Parazitii - Violent? Tocmai am vazut videoclipul, da' nu o gasesc pe nicaieri... :?
|
Audio Bully`s feat. Nancy Sinatra -> Shot You Down .. :?: :roll:
|
O am eu dar e versiunea de la concert si s-aude naspa... e tare rau minirally piesa!
PEACE :peace: |
Re:
[quote=\"Mr.Nice\"][b]O am eu dar e versiunea de la concert si s-aude naspa... e tare rau minirally piesa!
e bine c`o ai moxxule..merci oricum :) |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Are cineva melodia din filmul Ladder 49
<<< Shine your light >>> by Robbie Robertson Pup si eu pe cine imi face rost, :lol: :lol: ......glumeam.......doar daca e fata........si daca e frumoasa.........si daca......... :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
|
Caut o melodie care se intituleaza ceva de genul Rasia... Pls help.. nu am dat de ea nicaieri..
|
era pusa la recomadarti muzicale....
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=43878 Fly Project-Raisa |
Cauta si bogdanelius o melodie dar a facut topic special asa k am dat eu citat aici :
Quote:
Bishop cauta Fly-Project-Raisa k e netul plin si mai au 2 melodii marfa Fly-Project -Sare si Fly-Project-Ultima seara se canta pe la mare in draci! |
Re:
Quote:
sa fie rsdj- sorry ?! :P |
CAUT o piesa .. aparent mai vechiutza asa ..
refrenul e ceva de genul .. WOULD I LIE TO YOU .... baby ... ?! plz .. ah si . o melodie .. .ESPAŅA .... ceva gen don omar ... stilul ala de dale don dale .. se asculta in draci aici in spania .. dar NUSH CUM *** SE CHEAMA plz help me cu astea 2 ... saliu| |
Caut si eu... Asher D - I Wing.. din coloana sonora a filmului House of 9.
|
pune'mi plz aici melodia aia ..
would i lie to you.. te rog mult bishop .. pana ajung acasa uit cum naiba se cheama .. pune'o s'o am aici plz |
1 Attachment(s)
|
daca stie careva melodia de la minutu 3 33 cand arata H2 negru si se duce in spate pana la 3 54 si inca o melodie la sec 53 cand se filmeaza in H2 alb interior 10x anticipat macar I mel ca este criminala am mai avuto dar am pierduto si numai stiu cum se numea ...din G Unit garage from MTV cribs edit si cea de la minutu 1.41 acea voce ca de desene animate :P
|
In filmu de la ITS \"Animatoare\" , faza in care sunt filmate funduletzele animatoarelor , e o melodie.(suna cam asa pe refren \"La la la la laaa..)
Ceva gen house. Va rog mult de tot,care stiti cum se cheama si cine o canta. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
am gasito YEEEEE :peace:
Kelis-milkshake se numeste :wink: |
caut o melodie....o canta DMX....si e melodia din Gone in 60 seconds, cand tipul mut impreuna cu negru` ala....fura acel Hummer care are la numar de inmatriculare SNAKE. Negrul baga o caseta...si incepe sa cante ceva de genu \"I'll go lose my mind...up and down...\".
pls.... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
thank u very much!
|
Re:
Quote:
|
are cineva mel care se difuzeaza pe la radio shi prin disco astea se baga....e ceva de genu\"put your hands up in the air ,put your hands up in the air...\" shi o tine tot asa...din kte am inteles ar fi Danzel dar nu shtiu!
|
Re:
Quote:
cumva asta este? nu prea spune put your hands in the air...dar e mijto si asta |
1 Attachment(s)
Nu-i aia.. asta e: :twisted:
|
nup,nu e asta :cry: :cry: ...dar thx anyway :wink:
|
Uita-te pe pagina precedenta.. :)
|
pai cum dreq ca am vazut ca a pus orlando melodia..shi apoi am postat....nu era postu tau... :lol: e cu 1 min inatea postului meu...:D...anywayz..multumex pt melodie!
|
caut si eu o melodie foarte misto, care cred ca o am pe calc da nu stiu cum ii zike :lol: :lol: :lol: : melodia suna cam asa: \" siempre, no me coreaon\"(sau asa ceva sau cum s-o scrie)....e destul de cunoscuta piesa!merci de pe acum :)
|
1 Attachment(s)
se scrie siempre e mio corazon...
e super piesa s-a asc n discoteci la mare in draci eu in fiecare discoteca la mare am asc de cel putzin 3 ori pe noapte... :wink: |
:drunk: :mrgreen: :dance: merci mult!!! si de ce crezi ca o cautam, pt ca am auzit-o de anul trecut(parca) prin discoteci si acuma mi-am adus aminte :)
a si am mentionat ca nu stiu cum se scrie :oops: |
am o rugaminte mareeeeeeeee
vreau si eu melodia Ice ice baby,cred ca o canta vanilla ice,dar vreau varianta originala,nu remix e mai veche dar imi place se poate pune aici? :wink: 10x |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
merci muuult!!!!! 8)
10x |
Siempre on mi corazon e veche de aproape 2 ani, o baga mereu in Temple, toata lumea era in febrilatii knd auzeau melodia...
PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning