![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
1 Attachment(s)
Daca nu se poate 1300,se poate CN4:twisted:
|
faina dacia
bafta in continuare cu ea |
merci ....sa fie.
|
oscilez in a o reinvia pt o etapa de judetene, unde este si o proba pe macadam.(ca sa nu stric renoul avand garda extrem de joasa ) problema e ca dupa regulamentul actual, daciana s-ar incadra in clasa 3 ..adica peste 2000 de cmc , fara limite..adica turbo, si AWD ...cu alte cuvinte in aceasi clasa cu subaru, mitsu , si alte masini ff tari...la probele cu jaloane nu ar fi o problema mare acuma avnad si fana de mana hidraulica. dar nu are nici pe de parte stabilitatea renaultului 5 gtt........voi ce ziceti ?.
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuturi la renot si blana :) - rezolvat problema
|
1 Attachment(s)
Salutare ! Foarte interesant proiectul si foarte frumoasa masina ! ( un mic cadou de la mine ):oops:
|
Quote:
referitor la scut. Nu e doar vorba de aia...am suspensie estrem de rigida , pt asfalt de si e reglabila si la setare de cel mai moale e tot tare...... |
Deci pe 16 la Jimbolia cu Dacia? ;)
(nu mai oscila sa o scoti unde nu ai baga Renault-ul, mai ales ca pentru macadam ceilalti vor veni cu echipamentul de concurs ca la comlos anul trecut) |
Quote:
|
Ai avut un weekend cu vreme excelenta sper ca ai profitat :)
Fa-i niste poze si posteaza-le, sunt destule persoane care apreciaza putinele dacii cu blow-off, si una peste alta cred ca pe buna dreptate sunt considerate de catre unii un fel e obiecte de cult? "Dacia pss-pss" :) Hai cu poze Peti, tine topicul sus, e vorba de masina ta. |
Quote:
|
Quote:
cine stie alta solutie sa imi zica si mie...:) |
nu ai cumva vre-un senzor de detonatie pentru un motor de gtt ca am nevoie de un asemenea senzor
|
Quote:
|
Quote:
referitor la senzor...sorry nu am. mai am unul de fuego dar e total diferit de cel de r5. |
Tu vrei sa modifici unghiul de cadere ca sa estompezi subvirarea. Subvirarea e problema ta.
Ei, prin deschiderea rotilor mai dregi subvirarea aia. Alta idee - pune 2 saci cu ciment in portbagaj. P-asta am zis-o la panarama, dar ca sa vezi ca solutii exista. Ia-i din ruliul spate. Asta e pe bune. Tu te-ai agatat de caderea aia, da' nu e totul. |
pana la urma m-am pus si am fabricat un scut din tr-un placaj de duraluminium de 4 mm, pe renault si m-am inscris cu 5-ul vedem ce iese.:)
|
Ma bucur ca eu am dat sfatul cel mai bun :)
|
Quote:
|
cine are o planetara de r18 sau de r fuego.....de vanzare in stare buna sa imi spuna. merci .
|
5 Attachment(s)
o dacie batrana la RALLY CROSS ........pacat ca nu am momentan gume dedicate pt asa ceva ...
|
1 Attachment(s)
si o mansa cu ea. S-o tinut miraculos de bine...am pierdut doar oglinda retrovizoare la un hop ( o sarit doar ) :) in rest nici o stricaciune..
|
in vara asta intentionez sa o mai pun la punct ..mi-o aparut un pica de rugina la coltare la porbagaj si s-o umflat sub vopsea la pasaj pe staga spate...
cu o cazia asta ma gandeam la o vopsea noua. la niste pasaje de la golf...si inca mai stau pe ganduri ce sa schimb la batrana blondina. |
In afara de pasajele de Golf, si rezolvatul ruginii, nu trebuie sa mai schimbi nimic, eu personal nu as schimba nici pasajele.
Masina arata foarte bine in stadiul actual. Felicitari, mai rar o Dacie bine pusa la punct ca a ta! :-) |
Ai interne stock in motor?Intercooler ai pe ea?
|
mai exista autohtona???
am si eu un turbat ....tot autohton;) |
Quote:
da mai exista....o stat mult timp pe dreapta ....o fost ceva neglijata pentru o vreme. acu incet o readuc la nivelu technic adecvat. ( cablu ambreiaj, furtune crapate de timp, rulment spate cu probleme..) astea le-o primit pana acuma in ultimele 4 sapt. o mai fost si la un raliu.....batrana dar cu atentia adecvata o sa se tina bine. |
Quote:
|
Sa mai pui ceva poze, ca nu ai mai pus demult.
|
8 Attachment(s)
cateva poze
|
Imi place baba ta, dar banuiesc ca acea combinatie intre jabte este doar pentru raliu si nu pentru strada, nu?
|
Quote:
|
Se poate sa o vad si eu mai de aproape zilele astea cand se odihneste in parcare? sa-mi dai si mie 2-3 sfaturi/idei sa le aplic la masina mea ? la sistemul turbo as fi interesat cum e amplasat si de gaura din capota :))
|
Quote:
|
Quote:
|
timpul sapt sunt la firma la munca.sorry. in week end doar pot.
|
CAUT SA ACHIZITIONEZ O MASINA RENAULT 18 4x4 pt un proiect cu dacia mea.(nu ma intereseaza tabla ,ca e sau nu inmatriculata. Ma intereseaza strict partea mecanica )Cine cunoaste asa o masina de vanzare i-as ruga sa ma anunte. sau pe P.M sau la tel 0744.474.104
Merci |
Ai o dacie uimitoare mai ales ce ai facut pe la motor , dar totusi un rollcage pentru siguranta nu ii pui ,bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning