Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/25052-dacia-berlina-4x4-turbo.html)

rob3rt0 23-12-10 08:46

re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom

1 Attachment(s)
Daca nu se poate 1300,se poate CN4:twisted:

zeus_robert 28-12-10 00:23

faina dacia
bafta in continuare cu ea

npeti 28-12-10 17:07

merci ....sa fie.

npeti 08-04-11 14:18

oscilez in a o reinvia pt o etapa de judetene, unde este si o proba pe macadam.(ca sa nu stric renoul avand garda extrem de joasa ) problema e ca dupa regulamentul actual, daciana s-ar incadra in clasa 3 ..adica peste 2000 de cmc , fara limite..adica turbo, si AWD ...cu alte cuvinte in aceasi clasa cu subaru, mitsu , si alte masini ff tari...la probele cu jaloane nu ar fi o problema mare acuma avnad si fana de mana hidraulica. dar nu are nici pe de parte stabilitatea renaultului 5 gtt........voi ce ziceti ?.

adi.schumi_tm 08-04-11 14:50

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 4237850)
oscilez in a o reinvia pt o etapa de judetene, unde este si o proba pe macadam.(ca sa nu stric renoul avand garda extrem de joasa ) problema e ca dupa regulamentul actual, daciana s-ar incadra in clasa 3 ..adica peste 2000 de cmc , fara limite..adica turbo, si AWD ...cu alte cuvinte in aceasi clasa cu subaru, mitsu , si alte masini ff tari...la probele cu jaloane nu ar fi o problema mare acuma avnad si fana de mana hidraulica. dar nu are nici pe de parte stabilitatea renaultului 5 gtt........voi ce ziceti ?.

Daca zici ca te descurci si pe asfalt bine cu Dacia eu zic ca merita sa te dai cu ea,ca sa nu strici Renaultu,ca o sa mai fie "multe" etape doar pe asfalt si vei avea nevoie de Renault acolo.Oricum la clasa 3 sunt vreo 5 masini parca,dintre care masina lu' Piticu e joasa tare si nu o va forta pe "macadam",deci ai sanse la un loc 2-4.Bafta !

npeti 08-04-11 15:16

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 4237943)
Daca zici ca te descurci si pe asfalt bine cu Dacia eu zic ca merita sa te dai cu ea,ca sa nu strici Renaultu,ca o sa mai fie "multe" etape doar pe asfalt si vei avea nevoie de Renault acolo.Oricum la clasa 3 sunt vreo 5 masini parca,dintre care masina lu' Piticu e joasa tare si nu o va forta pe "macadam",deci ai sanse la un loc 2-4.Bafta !

corect.....posibil sa mai apara si altii pai este pana acuma sigur..1 staici cu subaru, 2 alin cu r25 turbo, 3-4 fratii stanean,5 krepelka depinde cu ce vine,cu subaru sau cu 205gti ,din vorbe evoul 9 galben care o fost si la komlos anu trecut,si doresc puncte si la general. momentan sunt pe 4 la general si 2 la clasa,(toti de la mine din clasa sunt si la general (open) primii)

bobby_gsi2 08-04-11 15:44

Scuturi la renot si blana :) - rezolvat problema

Choby 08-04-11 15:44

1 Attachment(s)
Salutare ! Foarte interesant proiectul si foarte frumoasa masina ! ( un mic cadou de la mine ):oops:

npeti 08-04-11 16:40

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 4238045)
Salutare ! Foarte interesant proiectul si foarte frumoasa masina ! ( un mic cadou de la mine ):oops:

merci de poza...

referitor la scut. Nu e doar vorba de aia...am suspensie estrem de rigida , pt asfalt de si e reglabila si la setare de cel mai moale e tot tare......

CodeXS 08-04-11 16:56

Deci pe 16 la Jimbolia cu Dacia? ;)

(nu mai oscila sa o scoti unde nu ai baga Renault-ul, mai ales ca pentru macadam ceilalti vor veni cu echipamentul de concurs ca la comlos anul trecut)

npeti 09-04-11 09:43

Quote:

Originally Posted by CodeXS (Post 4238216)
Deci pe 16 la Jimbolia cu Dacia? ;)

(nu mai oscila sa o scoti unde nu ai baga Renault-ul, mai ales ca pentru macadam ceilalti vor veni cu echipamentul de concurs ca la comlos anul trecut)

azi si maine am sa ma ocup ceva de ea...am sa fac niste reglaje sa imi iasa unghiul de cadere negativ..mai verific pe la ea una alta.....si ma mai dau cu ea un pica sa vad cum se tine batrana.ca sa fie mai usor sa ma hotaresc.

CodeXS 11-04-11 15:58

Ai avut un weekend cu vreme excelenta sper ca ai profitat :)
Fa-i niste poze si posteaza-le, sunt destule persoane care apreciaza putinele dacii cu blow-off, si una peste alta cred ca pe buna dreptate sunt considerate
de catre unii un fel e obiecte de cult?

"Dacia pss-pss" :)

Hai cu poze Peti, tine topicul sus, e vorba de masina ta.

BH 59 FIF 11-04-11 20:18

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 4239745)
azi si maine am sa ma ocup ceva de ea...am sa fac niste reglaje sa imi iasa unghiul de cadere negativ..mai verific pe la ea una alta.....si ma mai dau cu ea un pica sa vad cum se tine batrana.ca sa fie mai usor sa ma hotaresc.

In ce constau reglajele pentru determinarea unghiului de cadere negativ?

npeti 11-04-11 20:42

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 4246711)
In ce constau reglajele pentru determinarea unghiului de cadere negativ?

in ovalizarea gaurilor din bratul inferior si bratul superior,in asa fel incat jos fuzeta sa iasa mai in afara , iar cel sus sa intre spre interiorul masinii. apoi umplerea lor cu sudura, ca sa nu sara din pozitie.alt reglaj nu este. exista unele brate inferioare mai lungi..cu 4 mm.....dar le am deja si tot subvirator este inca.

cine stie alta solutie sa imi zica si mie...:)

BN-02_TZY 11-04-11 22:12

nu ai cumva vre-un senzor de detonatie pentru un motor de gtt ca am nevoie de un asemenea senzor

Muttley 11-04-11 22:22

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 4246780)
cine stie alta solutie sa imi zica si mie...:)

Convergenta reglata pe "deschis". Iti explica BNZ-u', cunoaste problema.

npeti 12-04-11 16:10

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 4247195)
Convergenta reglata pe "deschis". Iti explica BNZ-u', cunoaste problema.

da corect. dar nu schimba unghiul de cadere :( ..

referitor la senzor...sorry nu am. mai am unul de fuego dar e total diferit de cel de r5.

Muttley 12-04-11 17:49

Tu vrei sa modifici unghiul de cadere ca sa estompezi subvirarea. Subvirarea e problema ta.
Ei, prin deschiderea rotilor mai dregi subvirarea aia.
Alta idee - pune 2 saci cu ciment in portbagaj. P-asta am zis-o la panarama, dar ca sa vezi ca solutii exista.
Ia-i din ruliul spate. Asta e pe bune.

Tu te-ai agatat de caderea aia, da' nu e totul.

npeti 15-04-11 14:42

pana la urma m-am pus si am fabricat un scut din tr-un placaj de duraluminium de 4 mm, pe renault si m-am inscris cu 5-ul vedem ce iese.:)

bobby_gsi2 15-04-11 14:46

Ma bucur ca eu am dat sfatul cel mai bun :)

tm8bnz 19-04-11 09:43

Quote:

Originally Posted by BN-02_TZY (Post 4247161)
nu ai cumva vre-un senzor de detonatie pentru un motor de gtt ca am nevoie de un asemenea senzor

Ti-am dat PM

npeti 12-05-11 09:07

cine are o planetara de r18 sau de r fuego.....de vanzare in stare buna sa imi spuna. merci .

npeti 21-05-11 18:41

5 Attachment(s)
o dacie batrana la RALLY CROSS ........pacat ca nu am momentan gume dedicate pt asa ceva ...

npeti 21-05-11 19:15

1 Attachment(s)
si o mansa cu ea. S-o tinut miraculos de bine...am pierdut doar oglinda retrovizoare la un hop ( o sarit doar ) :) in rest nici o stricaciune..

npeti 20-06-11 21:42

in vara asta intentionez sa o mai pun la punct ..mi-o aparut un pica de rugina la coltare la porbagaj si s-o umflat sub vopsea la pasaj pe staga spate...
cu o cazia asta ma gandeam la o vopsea noua. la niste pasaje de la golf...si inca mai stau pe ganduri ce sa schimb la batrana blondina.

Andreynyo 20-06-11 22:40

In afara de pasajele de Golf, si rezolvatul ruginii, nu trebuie sa mai schimbi nimic, eu personal nu as schimba nici pasajele.
Masina arata foarte bine in stadiul actual.
Felicitari, mai rar o Dacie bine pusa la punct ca a ta! :-)

fLus 12-10-11 16:22

Ai interne stock in motor?Intercooler ai pe ea?

Acc3l3ratoR 07-12-11 23:09

mai exista autohtona???
am si eu un turbat ....tot autohton;)

npeti 08-12-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 4765726)
mai exista autohtona???
am si eu un turbat ....tot autohton;)

salut
da mai exista....o stat mult timp pe dreapta ....o fost ceva neglijata pentru o vreme.
acu incet o readuc la nivelu technic adecvat. ( cablu ambreiaj, furtune crapate de timp, rulment spate cu probleme..) astea le-o primit pana acuma in ultimele 4 sapt. o mai fost si la un raliu.....batrana dar cu atentia adecvata o sa se tina bine.

npeti 08-12-11 20:18

Quote:

Originally Posted by fLus (Post 4640844)
Ai interne stock in motor?Intercooler ai pe ea?

da are intercooler. este ascuns in spatele (sub defapt) farului dreapta. are o aparatoare de noroi dinspre partea cu roata sa nu intre mizerie la ea.

aditza579 08-12-11 21:56

Sa mai pui ceva poze, ca nu ai mai pus demult.

npeti 09-12-11 22:04

8 Attachment(s)
cateva poze

aditza579 09-12-11 22:36

Imi place baba ta, dar banuiesc ca acea combinatie intre jabte este doar pentru raliu si nu pentru strada, nu?

npeti 09-12-11 22:48

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4769420)
Imi place baba ta, dar banuiesc ca acea combinatie intre jabte este doar pentru raliu si nu pentru strada, nu?

da clar. de strada sunt cele spitate 15"

Jackass 09-12-11 22:58

Se poate sa o vad si eu mai de aproape zilele astea cand se odihneste in parcare? sa-mi dai si mie 2-3 sfaturi/idei sa le aplic la masina mea ? la sistemul turbo as fi interesat cum e amplasat si de gaura din capota :))

npeti 09-12-11 23:00

Quote:

Originally Posted by Jackass (Post 4769460)
Se poate sa o vad si eu mai de aproape zilele astea cand se odihneste in parcare? sa-mi dai si mie 2-3 sfaturi/idei sa le aplic la masina mea ? la sistemul turbo as fi interesat cum e amplasat si de gaura din capota :))

linistit maine in cursul zilei am treaba pe la garaj la restu babelor din parcare.

Jackass 09-12-11 23:08

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 4769463)
linistit maine in cursul zilei am treaba pe la garaj la restu babelor din parcare.

Numai dupa ziua de luni dak poti si tu ca acum sunt la Resita, lucrez la masina sa o termin ca vine zapada peste mine :)) Luni ajung si eu in timi la faculta si daca e trag o fuga cu expresul 8 sa studiez mai bine masina.

npeti 09-12-11 23:15

timpul sapt sunt la firma la munca.sorry. in week end doar pot.

npeti 27-12-12 23:55

CAUT SA ACHIZITIONEZ O MASINA RENAULT 18 4x4 pt un proiect cu dacia mea.(nu ma intereseaza tabla ,ca e sau nu inmatriculata. Ma intereseaza strict partea mecanica )Cine cunoaste asa o masina de vanzare i-as ruga sa ma anunte. sau pe P.M sau la tel 0744.474.104
Merci

mihayruncanu 28-12-12 20:47

Ai o dacie uimitoare mai ales ce ai facut pe la motor , dar totusi un rollcage pentru siguranta nu ii pui ,bafta!

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning