Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

Andry 13-06-08 10:30

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Doamne Fereste !

MIRCAT 13-06-08 12:31

saracu.....daca si in cabina aia a lui care este inalta a fost orbit,ce sa mai zic!!!nasol!!!

strik3ru 18-06-08 11:08

Am auzit ca aseara a fost unu uratel la Patria.Masina ar fi fost un Opel

MIRCAT 18-06-08 19:37

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 1598183)
Am auzit ca aseara a fost unu uratel la Patria.Masina ar fi fost un Opel

la cel de la Patria masina implicata a fost un Peugeot 206

Flow 18-06-08 19:50

Quote:

Originally Posted by Lau_omega_bv (Post 1597758)
blondule unde ti-e golfu ala aranjat frumos??....ma gandeam ca il vad p'aici....:twisted:

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1515168)
despre mine si pasager pot sa zic k nu avem nici macar o zgarietura......iar despre masina pot sa zic k o sa se intoarca pe strazi cam intr-o luna,doua.....dar in forta majora

A mai fost o data discutia asta laurentiu, poate ar fi bine totusi sa ai o alta abordare, nu e nici motiv de bucurie pt nimeni asa ca remarcile de genu nu si au rostu
Asta doar in cazut in care scopul lor e sa atragi scandal ca altceva cu asa abordare n ai sa obtii
ATENTIE MARE , atat tie cat si restul utilizatorilor forumului care au aceiasi atitudine
Nu va intindeti mai mult decat va e plapuma , nu e cazul....

morbidan 01-07-08 14:42

Din pacate in acesta dimineata sa mai dus un prieten un verisor pe lumea cealalta
Dumnezeu sa il ierte
Locul pe valea bogatii venind spre casa un loc foarte urat a intrat sub un tir mai multe detalii nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu
Poate uni dintre voi il stiti are si user aici il cheama Zarnescu tibery alexandru
by_alex2003 Avea o alfa draguta 145 rosie prio oras bv - - ZTA acum de curand cumparese o alfasud pt alfa fest alfa club dar din pacate nu a mai putut termina proiectu
Imi pare enorm de rau condoleante !:cry::cry:

bogmotorsport 01-07-08 15:32

Quote:

Originally Posted by morbidan (Post 1623179)
Din pacate in acesta dimineata sa mai dus un prieten un verisor pe lumea cealalta
Dumnezeu sa il ierte
Locul pe valea bogatii venind spre casa un loc foarte urat a intrat sub un tir mai multe detalii nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu
Poate uni dintre voi il stiti are si user aici il cheama Zarnescu tibery alexandru
by_alex2003 Avea o alfa draguta 145 rosie prio oras bv - - ZTA acum de curand cumparese o alfasud pt alfa fest alfa club dar din pacate nu a mai putut termina proiectu

condoleante

Perfect Auto 01-07-08 15:49

condoleante

Catalyn 01-07-08 23:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morbidan (Post 1623179)
Dumnezeu sa il ierte

L-am cunoscut prin pasiunea ce ne unea, masinile, lucra undeva la o firma care se ocupa de grafica si taieri cu apa,mi-a facut sigle si un scris mare din inox doar din pasiune fara sa ceara un leu si zambea mereu, probabil si acum ne zambeste dar de acolo de sus! Odihneasca-se in pace!

Dominic 02-07-08 02:28

Odihneasca-se in pace!
Condoleante...

sKyNeT 02-07-08 11:57

Condoleante! R.I.P.!

Yackone 02-07-08 19:20

n-am cuvinte...odihneasca-se in pace...

Cristty 02-07-08 20:25

Condoleante R.I.P.

Bigu 02-07-08 23:14

luni l-am vazut pe mihai viteazul pe la pranz.... odihneasca-se in pace :|

lascarica 07-07-08 15:55

Cum spuneau si altii...cei cu suflet bun si curat,sunt chemati mai devreme dintre noi...este mai multa nevoie de ei in alta parte,aici oricum nu se mai poate face mare lucru...:(
Cu multa parere de rau,condoleante si din partea mea, multa putere celor foarte apropiati,pentru a putea trece peste eveniment cu bine...:(..sa ramana amintirile frumoase si gandurile fericite ce l-au legat pana de curand ,pe alex de unii dintre noi.

kiry 07-07-08 18:39

stie cineva ceva de celica portocalie din ghimbav? am auzit ca ar fi patit ceva :-s "BV ?? TOY"

~Ada~ 07-07-08 19:42

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 1633330)
stie cineva ceva de celica portocalie din ghimbav? am auzit ca ar fi patit ceva :-s "BV ?? TOY"

Ceva...:!::?:
BV 66 TOY avea celica porto:???:

kiry 07-07-08 19:50

exact, ieri din cate am inteles s-a intamplat accidentul spre(sau pe) podul de la ghimbav, soferul nu a patit nimic dar eram curios ce s-a intamplat (era vorba si de o soferita pe acolo..dar nu stiu a cui a fost vina, sau ghinionul), cine are poze sau detalii sa posteze :)

realmitza 07-07-08 21:52

cand am trecut eu era o masina mica de ungaria lovita spate nasol de tot si toyota era lovita dreapta fata nu era ff sifonata

Flow 08-07-08 10:23

Pilotul Laurenţiu Moldovan a murit aşa cum şi-a dorit: la volan!
Destin implacabil īn cazul pilotului mort la Reşiţa, īntr-o etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Primul accident din īntreaga sa carieră avea să fie şi ultimul.

Īn urmă cu ceva vreme, pilotul Laurenţiu Moldovan, īn vārstă de 75 de ani, mărturisea că, atunci cānd o să plece dintre noi, ar vrea să fie la volan. Aşa s-a īntāmplat duminică, atunci cānd s-a īnfipt cu mare viteză īntr-un copac.

Iubea atāt de mult acest sport, īncāt a reuşit să-i convingă pe medici să-i dea aviz să urce din nou la volan, īntr-o competiţie oficială. Multiplu campion naţional īn anii '70, pilotul a cāştigat respectul celor din domeniu pentru o performanţă istorică la acea vreme: a concurcat pe o Dacie 1100 modificată.

La numai două luni după ce a īmplinit 75 de ani, Laurenţiu Moldovan a luat startul īn Raliul Reşiţei.

Īntr-o curbă, a pierdut controlul volanului. Avea cel puţin 140 de kilometri la oră, spun martorii. Pilotul s-a stins la spital. Vestea i-a īndurerat pe cei doi copii ai săi, stabiliţi īn Canada. Aceştia vor veni īn ţară pentru a-şi conduce părintele pe ultimul drum.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...-la-volan.html

https://youtube.com/watch?v=OY3XavR2hfw&feature=related

Dumnezeu sa l odihneasca in pace !!!

tuner 08-07-08 15:25

http://www.rally.ro/?req=poze&id_categ=344

Dumnezeu sa-l odihneasca

Sonny 08-07-08 18:20

Dumnezeu sa-l odihneasca! Era nascut in aceeasi zi cu mine :(

Incompetenti astia de la PRO. Scrisesera pe sport.ro ca accidentul a avut loc la RALIUL Resitei si ca in accident a fost ranit si copilotul sau...

NEbunu 09-07-08 02:36

asa sonny si cam ce era grasit in ce au zis aia de la pro ca nu inteleg....:-??

MIRCAT 09-07-08 05:03

8 Attachment(s)
R.I.P. .....D-zeu sa-l odihneasca in liniste si pace si sa-i fie tarana usoara!!!

Flow 09-07-08 08:52

Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 1636099)

La pro au spus ca a murit la raliul resitei si copilotul a scapat, cand de fapt daca nu ma insel la resita e coasta unde nu participa decat pilotul niciodata cu copilot, parca se si vede din poze ca e un singur scaun, cred ca asta a semnalat colegu....

NEbunu 09-07-08 10:19

sincer eu la toate tembeliziunile unde am vazut stirea zicea si de copilot...:D....dar intr-adevar acum am vazut si eu ca e un singur scaun in masina....

BMW-M-Power 09-07-08 11:38

azi dimineata un camion s-a rasturnat si a intrat intr-o casa in cristian. n-am avut timp sa fac poze

Sonny 09-07-08 12:54

Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 1636099)

Pe 6 iulie a avut loc la Resita a VIII-a etapa din cadrul Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei. Nicidecum un raliu. La vtm se da doar pilotul, deoarece este un singur traseu care este alergat de vreo 5-6 ori.

In aceea etapa au avut loc 2 accidente mai grave in care au fost implicate 2 masini(Lenti Moldovan - Dumnezeu sa-l ierte! si Marius Vasilescu - a scapat teafar), si nu un singur echipaj cu pilot+copilot. Astia de la PRO habar nu au ce inseamna o etapa de VTM si ce inseamna una de RALIU.

Dominic 09-07-08 21:40

R.I.P. .....Dumnezeu sa-l ierte....:(

Andry 10-07-08 15:24

2 Attachment(s)
Acum jumatate de ora, intersectia Caragiale cu Zizinului a avut loc un accident, un Renault Kangoo ( cred ) a lovit din lateral-dreapta si a rasturnat un Logan MCV .

tuner 11-07-08 01:24

din cate imi dau eu seama e opel toata ziua

Syc@ 11-07-08 17:38

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1639938)
din cate imi dau eu seama e opel toata ziua

Imi permit sa te corectez A Fost

Andry 11-07-08 22:44

o fi ... fost :D

NEbunu 12-07-08 00:48

azi pe kogalniceanu o vectra(daca nu ma insel) a vrut sa doboare un stalp sa il duca la fier vechi dar nu prea a reusit si a dat masina in "dauna totala" din cate arata....daca are cineva poze....

Perfect Auto 12-07-08 09:20

l-am vazut si eu pe kgalniceanu....naspa...:(

mario_djmario 13-07-08 13:42

Quote:

Originally Posted by Andryva (Post 1638891)
Acum jumatate de ora, intersectia Caragiale cu Zizinului a avut loc un accident, un Renault Kangoo ( cred ) a lovit din lateral-dreapta si a rasturnat un Logan MCV .

Nu era Renault Kangoo...:D era Opel Combo.Am condus loganul rasturnat...:p

rAdU87 13-07-08 15:06

foarte urat accidentul asta!

Shuba88 14-07-08 06:32

Quote:

Originally Posted by mario_djmario (Post 1642726)
Nu era Renault Kangoo...:D era Opel Combo.Am condus loganul rasturnat...:p

Si esti asa fericit de cazul respectiv? :???::oops:

dj_geo_bv 16-07-08 16:56

[IMG]Imag325.jpg[/IMG]

dj_geo_bv 16-07-08 16:59

Imag327.jpg
Imag326.jpg
Imag324.jpg
Pe valea prahovei vineri... era caddy..loganu..si eu... a zburat ala vreo 7 metri in sus de pe motor...

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning