![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
mai akum sincer vb de orashu meu....majoritatea pe bulervardu nostru kre au o dacie... sunt tzarani si au niste fitze in ei de nu se mai suporta.....aasta e parerea mea si a multora de aici dn orash.....
|
ma gandesc ca conteaza pt femei masina...cand merg cu unu in oltcit nici o fata de la volan nu intoarce capu dupa noi,dar cand merg cu altu in slk sau pajero imediat toate se uita......deci...klar
|
Quote:
|
Clauditza ...
Nu asta e ideea ... Ideea este ca fetele se uita la masina ... Nu ce trebuie sa faci TU sau altul ca se femeile dupa ... Pe bune acum ... |
asa e mustang ideea e ca cand esti cu o masina tare imediat is mai atente...
|
Quote:
iar koozika depinde ce fete agatzi.. p.s am 2 oltcituri unul modificat altul stoc , si am aceeasi senzatie cand merg, daca este sa ies cu masina unui prieten care sa aibe o masina de care enumeri tu, atunci lasi masina sa faca pentru tine .. pai ce esti inutil... asa never .. cu oltcitul iti spun..ca se uita la ocupant nu la masina ...si la ce vorbeste el..;) nu masina sau guta din cd-u :-P |
Imi cer scuze, in primul rand pt ca din postul lui koozika am crezut ca e fata... si totul suna altfel. Pe de alta parte, generalizand problema, avea dreptate! (din p.d.v. al unui baiat).
|
Quote:
iar mustang pe bune.. sau pe nebune :-P |
is baiat:))...in fine...bodyspedd daca ala ii oltcitu tau arata super...si altfel nu ascult manele:-&...prefer club hiphop si de astea;)
|
pai de aveti dreptate ca a masina is atente,,,dar avind in vedere varst mea;))...eu nu pt o viata caut inca femei:P
|
Quote:
|
Quote:
tu ai postat asta Quote:
Quote:
|
Quote:
si ce dracu faci ? n-ai ym ? ca nu te vad pe mess ... 10cur :lol: :lol: :lol: Ca arunc cu Dexul dupa tine pana in Craiova ... Inchei mesajul: CONTEAZA pt toate femeile. Chiar daca sunt pe interes, chiar daca te iubesc si tin la tine. TOT CONTEAZA pentru ele ! |
Quote:
si pe ym nu ma vezi ca u esti invizibil si eu sunt ala periculosul si incheiere ta e o incepere..defapt :-P fie ea decat de pagina :-P |
Quote:
E important ca macar unul sa aiba la dispozitie o masina, mi se pare ceva indispensabil. Preferabil sa aiba amandoi, dar asta numai in cazuri fericite! Repet: pe mine nu m-ar interesa ce masina e, atata timp cat imi inspira o oarecare siguranta si arata in limitele normalului (ca daca da in kitsch, deja asta spune ceva despre proprietar!)..... Si sunt multe care gandesc ca mine, sunt sigura! ;) |
asa cum ziceam. inceputul..
mersi claudita nsl e la inaltime |
Quote:
|
Laudele de club in alta parte ...
Ia hai ... ca va ia Sasha la omor cand vine din concediu :lol: |
Quote:
si mustang ...bag seama ca ne spui.. place sifonul :lol: sifonare mic |
Nu va spun mah.
Ca Sasha nu ma mai are la suflet de cand i-am atacat posturile. Du-te la plimbare. Fa testul sa vezi cate femei apreciaza masina pe care o conduci. Sa tragi un raport cand te intorci. |
moooaaaaa...el o fo' cu sifonu'?????:shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu ca nui regula:P....si fara masina poti sa le agati:)
|
bah gata cu off topicul....ce dracu era o emisiune pe tvr2 in care au facut un test, prima data cu un logan, cu care nu au agatzat nimic si mai apoi cu un 911 turbo rosu si ia ghiciti cate bagaboante au pus botul.....3 in doar 30min de plimbat prin oras...deci concluziile sunt evidente, oricum parerea mea e ca dejaba are masina si el e prost de pute ca oricum nu face nimic, deci masina ajuta dar nu le baga in pat, masina o folosesti pt a iesi in evidenta si pt a le atrage atentia, e ca un fel de accesoriu
|
Quote:
la primul semafor s-au ales cu cate un scuipat pe parbriz |
Da-mi voie sa ma repet:
BINEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :) |
Quote:
|
@Alex: :lol: o meritau din plin..... nu cred ca trebuie sa te uitzi de sus la cineva pentru ca are o mashina mai slaba decat a ta.... sau... ma rog... o mashina care nu-tzi place in mod special....
akuma... nu zic.... faze dintr-astea am facut shi eu prin Buc.... cu singura exceptzie ca nu m-am apucat sa ma uit de sus la nimeni.... au vrut oamenii sa schimbam doua vorbe la semafor... no problem... o liniutza mica de distractzie.... iarashi nu-i problema ca doar am ieshit sa ma plimb.... :D ..... de 'suferinde' dintr-astea mi se apleaca deja... :evil: on topic: nu conteaza mashina chiar asha tare..... daca are... foarte bine... daca n-are.... ata ete.... se plimba pejo cand are de dus undeva, k doar nu fac pe taximetrul pentru nimeni... :twisted: ... |
oricum,faza nu s-a intamplat acum foarte mult timp...circa 2-3 saptamani in urma a fost ..
oricum intreceau orice limita .. ca impresare vezi pe fiecare zi, mai ales daca o arzi prin locuri ..de fitze gen mall-uri / terase / cluburi etc da` fetele alea erau ..peste limita crezandu-se ceva Beyonce sau Jennifer lopez din mizerie si se uitau in jur, mai ales la mine si prietenul meu si ..a noastra dacie , ca si cand am fi fost undeva intr-un canal plin de rahat , impartind o bucata de paine cu sobolanii... si-au meritat-o din plin si o faza proaspata , care m-a facut sa rad ..si inca rad de jumatate de ora de cand am asistat la ea.. la o intersectie.. trecere de pietoni.. impresar cu un passat.. ca orice " smecheras " jumatate de masina in fata la toti, chinuidu-i pe pietoni.. prin fata lui trece o domnisoara destul de finutza, putin creatza la par.. blonda.. tipu` ii zice ceva de genu` " Mami-mami.. psss pss " si se duce cu masina spre ea, jumatate de metru .. Tipa se opreste in fata lui, ridica mana ca si cand l-ar saluta sau ceva de genul asta.. din care din cele 5 degete ramane ridicat decat cel mijlociu.. radeau toti pietonii , toti de la semafor.. eu unul nu mai puteam cand l-am vazut pe domnul smecheras cum ridica geamul inapoi la masina ascunzandu-se dupa folia 110% neagra made by targul vitan |
Quote:
ia ghiceste tu acum care-i :lol::lol::lol: |
vezi k crescu' lista aleks...;)
fiecare bou/boua merita sa fie luat peste picior la modul cel mai nasol,daca se comporta in modurile sus amintite... de exemplu,niciodata nu am facut figuri,daca la trecere d pietoni masina se oprise vizibil brusc sa imi acorde prioritate,si soferul cu un zambet larg mi-a zis "poftiti d-soara"...e un fel d compliment,daca nu urmeaza texte neadecvate... la volan iara..eu una umblu cu geamurile ridicate si muzica bubuind la maxim..k is io mai surda asa din nastere...si nu prea sunt obisnuita k masini d p alte benzi sa se tina d mine...apai daca se intimpla...si soferul zambeste frumos..fac si d 2 ori turul orasului :D :D :D si ink o regula absolut universala:o masina tare nu e garantie k si merje ;) din pakate,pilotul e accesoriu optional...si fac deja sport din a ii baga in rusine...k d fiecare data cind o ia d la mine..nu e meritul meu ci rusinea lui!!!:twisted: |
lista era crescuta.. :lol:
faza tare azi..eram jos lucram la a masina... cand o tipa cu un audi parcheaza cam la 1 m de bordura si ma intreaba daca unde o parca ea, incurca parcarea , daca este nevoie sa iasa masini de pe trotuar .. fiind si oltcitul la care lucrez. i-am raspuns . ca poate doar circulatia ca are 1 m de bordura dar pe mine nu .. ca masina e in lucru, Ma intreaba daca o ajut sa o parcheze ca al ei prieten... nici masina , nici carnet n-are, si peseme nici bani am dedus eu , ce avea.. habar n-am, ca apoi s-a intors cu el , retardat nu era... :rolleyes2 asa ca mai vad ca alti nici n-au masina si au femei cu masini :-P |
Quote:
|
Et tu,Brute???:shock:
:D :D :D |
Hai mai, lasati fata in pace... :(
Ce rai sunteti.. |
dar ce ii facem? :)) ea singura isi face ... pune botic prea repede :) nu tine la glume si pastilutze treaba ei :)
|
Quote:
Le stie foarte bine, dar nu stiu daca realizeaza ca sunt gafe. Vreti sa repet la topic: DA, conteaza. Nu mai zic de ce - mai cititi topicul si cautati raspunsul meu. |
Quote:
deci intelegi, da? nu esti regula, esti din pacate doar o exceptie... bad luck 4 us... ;) |
siiiiiiiiiiiiiii ceeeeeeeeeeeeeeeee???????????
eu cred k mai sunt femei k mine...dar poate ar trebui si voi sa le incurajati...k nici eu nu m-am nascut cu toata stiinta din mine..ci am invatat tot d la baieti/barbati!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning