Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

Mario_Dub 05-09-11 10:07

Re: E36 - DARTH VADER

salut ricko, urmaresc de ceva timp thread-ul tau si admir cata pasiune, bani, nervi, timp, rabdare...etc investesti in aceasta masina, cred ca multi s-ar fi lasat pagubasi dupa un timp, dar rezultatul final va fi unul pe masura.
multumesc si pentru sfaturile date pe pm, pana la urma am trecut pe 205/40-8j si 215/40-9j si ating foarte putin pe spate cu inca 3 persoane in masina, dar o sa trag foarte putin de aripile spate in prealabil unei suspensii reglabile.
bafta si spor la treaba cand revii acasa:)

Sonny™ 05-09-11 10:36

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4563946)
Merci pt cuvintele frumoase , iti dai seamna ca si eu astept sa ajung acasa sa ma bucur de ea , sa mai fac si eu una alta la ea ca altfel e cand o faci tu , dar docamdata imi pun portofelul la bataie de aici ca sa se adune piesele pe cand vin , daca stau bine si ma gandesc cred ca mai am nevoie de o nuca la schimbator atat :D din tot ce mi-am propus ...masina mai are 1 la 100 din ce a fost cand am luat-o :D:D:D: nuca aia :D

lasa ma ca se fac toate, bine ca ai trecut peste faza cu vandutul masinii si mergi mai departe, si o sa tot dai peste oameni neseriosi, dar e bine sa ii tii pe cei care te ajuta si au fost intodeauna langa tine....eu caut de ceva timp faruri de e39, ca eu am cu semnalul portocaliu ca e din 98 si vreau de alea mai noi cu lupa...si a zis unul ca imi trimite ca noi, si erau rupte vai de ele plus ca unu era spart si plin cu mizerie...romania ce sa.i faci...asa tara asa oameni...

RIcKO 05-09-11 19:20

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4565753)
salut ricko, urmaresc de ceva timp thread-ul tau si admir cata pasiune, bani, nervi, timp, rabdare...etc investesti in aceasta masina, cred ca multi s-ar fi lasat pagubasi dupa un timp, dar rezultatul final va fi unul pe masura.
multumesc si pentru sfaturile date pe pm, pana la urma am trecut pe 205/40-8j si 215/40-9j si ating foarte putin pe spate cu inca 3 persoane in masina, dar o sa trag foarte putin de aripile spate in prealabil unei suspensii reglabile.
bafta si spor la treaba cand revii acasa:)

Ma bucur ca sunt si useri sa zic mai vechi care imi urmaresc proiectul si ma bucur ca unu ca tine mi zice asa ceva :P , cu proiectul o sa merg pana chiar nu o sa mai pot , am renuntat la multe pt masina asta , pot sa zic ca mi-am luat de la gura ca sa iau piese pt ea insa cred ca o sa merite efortul , cel mai rau e ca nu stiu cand voi veni acasa :(( dar macar stiu ca ma asteapta cuminte si pregatita in garaj :D

Sonny - asa e mai dai si de gunoaie pe aici , a fost faza cu grila plm am si vopsit-o si appoi sa vad ca e stramba , nasol , restul le-am rezolvat , insa pot sa zic ca am intalnit si useri mai mult decat corecti de la care am primit mai mult decat am cerut cum ar fi : Beuionut - interior +bandouri
Catalin M6 - LTW
BMnWA - Proiectoare
Brandex - BBS-urile
Laurentiu tim - panouri usi + anexe compartiment motor

Mai sunt si altii care nu imi vin acum in minte carora le multumesc

Putin mai tarziu o sa postez cateva poze de azi cu jantele montate :P ,,,astept si eu pozele :D:D:D

Sonny™ 05-09-11 20:09

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4566855)
Ma bucur ca sunt si useri sa zic mai vechi care imi urmaresc proiectul si ma bucur ca unu ca tine mi zice asa ceva :P , cu proiectul o sa merg pana chiar nu o sa mai pot , am renuntat la multe pt masina asta , pot sa zic ca mi-am luat de la gura ca sa iau piese pt ea insa cred ca o sa merite efortul , cel mai rau e ca nu stiu cand voi veni acasa :(( dar macar stiu ca ma asteapta cuminte si pregatita in garaj :D

Sonny - asa e mai dai si de gunoaie pe aici , a fost faza cu grila plm am si vopsit-o si appoi sa vad ca e stramba , nasol , restul le-am rezolvat , insa pot sa zic ca am intalnit si useri mai mult decat corecti de la care am primit mai mult decat am cerut cum ar fi : Beuionut - interior +bandouri
Catalin M6 - LTW
BMnWA - Proiectoare
Brandex - BBS-urile
Laurentiu tim - panouri usi + anexe compartiment motor

Mai sunt si altii care nu imi vin acum in minte carora le multumesc

Putin mai tarziu o sa postez cateva poze de azi cu jantele montate :P ,,,astept si eu pozele :D:D:D

exact ce ziceam se intampla si lucruri bune, nu trebuie sa te lasi descurajat de primul necaz, asteptam pozele...:twisted:

RIcKO 05-09-11 20:26

7 Attachment(s)
Au venit si pozele, facute mai cu frigideru mai cu bolovanul dar ,,,,,e ok de moment, mai trebuie sa primesc niste poze facute cu alt frigider , o sa postez cand o sa le primesc , din ce vad in poze zic ca o sa mai coboare cativa dinti garda la sol :D

Ms mult Motz , Radu PFL

Maniak22 05-09-11 20:35

Da frumos frumos a iesit:D.. n-are cum sa nu intorci capul dupa ea pe strada!! Bv tzine-o tot asa:D

RIcKO 05-09-11 21:05

3 Attachment(s)
Ms Maniak

+ inca 2-3 cadre

Sonny™ 05-09-11 21:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4566959)
Au venit si pozele, facute mai cu frigideru mai cu bolovanul dar ,,,,,e ok de moment, mai trebuie sa primesc niste poze facute cu alt frigider , o sa postez cand o sa le primesc , din ce vad in poze zic ca o sa mai coboare cativa dinti garda la sol :D

Ms mult Motz , Radu PFL

fortaaaaa boss.....:twisted:sa vii acasa sa le rulezi cu placere,...

VaLeX 05-09-11 21:21

bine bine ...mai ales cu proiectoarele si cu faza lunga , looking good.
Trebuie sa-i pui embleme la capace nu ? Ca asa galbene , nu stiu ...parca merge o pata de culoare acolo :)
Spor ...

RIcKO 05-09-11 21:23

Sonny -- ms mult :D

Valex - am mai scris si pe pagina anterioara , capacele sunt la facut :P erau cu bmw si vor fi cu BBS fundal negru scris galben :D

robertSRR 05-09-11 21:26

Cred ca a prinso galbaneala.. fai o vizita la doctor.. :lol:

FAST&FURIOUS 05-09-11 21:27

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4566959)

Ms mult Motz , Radu PFL

Sa nu uiti ca exista prieteni, chiar daca uneori mai au si probleme, prietenii la nevoie se cunosc.

minimal.madness 05-09-11 21:30

Ce bine se potriveste culoarea jantelor cu faza lunga si proiectoarele :X
Superba !

RIcKO 05-09-11 21:38

Asa e Radu ..si imi cer scuze pt momentele nasole

Minimal.maddnes - aia si era ideea :D, inca mai este foarte mult de munca la masina , daca ati obesrvat ca lipsesc : lip , bandouri , evacuare , praguri , LTW , + multe alte plasticuri , sunt acolo dar nu sunt montate

Nosfer 06-09-11 00:27

Mama cum poate sa arateeeee :rolleyes2 Daca as fin in locul tau as veni pe jos maine din Spania doar sa ma dau o tura cu masina :))) Sper sa-ti iasa exact cum ti-o doresti :D

MiticE36Stock 06-09-11 10:21

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4567049)
Ms Maniak

+ inca 2-3 cadre

Asta e coane,arata intr-un mare fel sa ai grija de ea si ea de tine imi place maxim :D:D dar parca stopurile nu sunt din povestea asta,schimba-le si pe alea ca parca o vad cand ai luat-o cu stopurile alea :)

world_eye007 06-09-11 12:49

Semnalizarile nu le schimbi? Parca ar arata mai bine unele albe in combinatie cu folia aia galbena de pe proiectoare :-)

EmyM6 06-09-11 12:55

treaba buna ai facut cu masina asta......a iesit vis

Devu 06-09-11 14:28

Pana la urma ai reusit sa-ti indeplinesti visul. Felicitari pentru tot ce ai realizat, au meritat toate sacrificile. Masina e perfecta, parca e de pe meleaguri straine.

minimal.madness 06-09-11 15:09

America style :D

MiticE36Stock 06-09-11 19:14

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 4568353)
Semnalizarile nu le schimbi? Parca ar arata mai bine unele albe in combinatie cu folia aia galbena de pe proiectoare :-)

Le schimba dar nu cu unele albe o sa puna semnale OEM portocalii a la america :)

RIcKO 06-09-11 19:37

Nosfer--- sa stii ca de ieri sunt intr-o depresie :(( ..vreau sa vin acasa la masina :D, ms frumos de urare :D nici tu nu esti mai prejos

Mitic --- frate stopurile cred ca voi incerca ceva cu folie full red , daca nu imi plac cum iasa iau M :D

world_eye007 --- semnalele raman astea , am avut smoked oem , am cautat foarte mult o pereche de semnale portocalii in stare buna ,,,,mai nou toata lumea are negre , fumurii etc , eu vreau stock cu pozitie in ele :P

EmyM6 --- Ms frumos , m-am straduit sa fac cat mai bine :D

Devu---- Ms de urari , pana la vis implinit mai sunt cativa pasi :D ....Urmeaza :D

Minimal.madness --- intr-adevar m-am inspirat putin de pe stance , iar pozitiile vor fi US style

Mitic---- astea raman :D

sLi4bmw 06-09-11 19:44

aa ce e36 frumos :)

Mario_Dub 06-09-11 20:53

Acum imi pare rau ca am dat semnalele mele portocalii, erau impecabile :( sper sa mai gasesc un set identic sa le mai schimb cand ma plictisesc de cele fumurii.

RIcKO 06-09-11 21:21

:D

A pus cineva 2 DIN pe e36 ? as fi interesat sa pun unul , dar nu prea vreau sa renunt la OBC ....o sugestie , poza de la careva, as fi recunoscator

MiticE36Stock 06-09-11 21:50

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4569223)
Nosfer--- sa stii ca de ieri sunt intr-o depresie :(( ..vreau sa vin acasa la masina :D, ms frumos de urare :D nici tu nu esti mai prejos

Mitic --- frate stopurile cred ca voi incerca ceva cu folie full red , daca nu imi plac cum iasa iau M :D

world_eye007 --- semnalele raman astea , am avut smoked oem , am cautat foarte mult o pereche de semnale portocalii in stare buna ,,,,mai nou toata lumea are negre , fumurii etc , eu vreau stock cu pozitie in ele :P

EmyM6 --- Ms frumos , m-am straduit sa fac cat mai bine :D

Devu---- Ms de urari , pana la vis implinit mai sunt cativa pasi :D ....Urmeaza :D

Minimal.madness --- intr-adevar m-am inspirat putin de pe stance , iar pozitiile vor fi US style

Mitic---- astea raman :D

AAA da ma stai ca acum am vazut si eu ca le-ai schimbat pe cele smoked si ai pus portocalii :lol: :lol: :lol:

VladM 06-09-11 21:58

Quote:

Ms Maniak

+ inca 2-3 cadre

Criminal !

brandex 06-09-11 23:04

1 Attachment(s)
Quote:

Ms Maniak

+ inca 2-3 cadre

Sora 13 :)

Bafta cu proiectul!!! Foarte frumos pana acum!

SAX1987 07-09-11 00:25

1 Attachment(s)
A arata bine jantele ! Ar trebui sa o lasi putin mai jos :shock:

Uite o poza cu DVD ul !

OBC ul l'a mutat in cotiera 8)

minimal.madness 07-09-11 01:30

Superb interior :|
In afara de volanu ala.Parca dadea mai bine unu de M

eMH 07-09-11 11:28

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4569774)
Superb interior :|
In afara de volanu ala.Parca dadea mai bine unu de M

Exact la asta m-am gandit eu!
Vai, cat e de p**da interiorul, dupa care am vazut volanul. Seamana cu ce avea un vecin pe Dacie...

RIcKO 07-09-11 18:46

1 Attachment(s)
Pai si asta nu e M ???????

E M5 E39 ..o `poza informativa , nu am inca airbagul montat , mie imi place si ramane :D, ms de pareri

P.S , daca avea ala pe dacie volan m5 cu comenzi ....inseamna ca era bazat :D

eMH 07-09-11 18:57

1 Attachment(s)
Eu ma refeream la interiorul din poza de mai jos.
Interiorul tau e exact ce trebuie pe masina ta. Simplu si de efect. Scaunele sunt :shock:

minimal.madness 07-09-11 18:59

Pai asta da.Dar nu ala alb din poza de mai sus

RIcKO 07-09-11 19:08

Nu am vazut ca mai erau posturi pe pagina cealalta , referitor la volanul de M , o sa fie ingrosat si imbracat in piele tot

RIcKO 07-09-11 19:11

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4569741)
A arata bine jantele ! Ar trebui sa o lasi putin mai jos :shock:

Uite o poza cu DVD ul !

OBC ul l'a mutat in cotiera 8)

o idee buna , sa vad daca iau un 2 DIN zilele astea si sa vad daca e posibila chestia asta cu mutat OBC la NOI :D

sprinter 07-09-11 19:13

E posibila la noi, pt ca masina a fost de la noi;)

RIcKO 07-09-11 19:14

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4571383)
E posibila la noi, pt ca masina a fost de la noi;)

Buna remarca , ms

SAX1987 07-09-11 21:07

E posibil sa muti obc ul sigur . Masina e facuta on tara, cred ca mai am ceva poze cu ea ... avea bot de E46 coupe facelift!

RIcKO 07-09-11 21:10

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4571690)
E posibil sa muti obc ul sigur . Masina e facuta on tara, cred ca mai am ceva poze cu ea ... avea bot de E46 coupe facelift!

da , stiu care era acum :D merci de info , sa vad ce rezolv :D, merci mult

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning