![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
salut ricko, urmaresc de ceva timp thread-ul tau si admir cata pasiune, bani, nervi, timp, rabdare...etc investesti in aceasta masina, cred ca multi s-ar fi lasat pagubasi dupa un timp, dar rezultatul final va fi unul pe masura.
multumesc si pentru sfaturile date pe pm, pana la urma am trecut pe 205/40-8j si 215/40-9j si ating foarte putin pe spate cu inca 3 persoane in masina, dar o sa trag foarte putin de aripile spate in prealabil unei suspensii reglabile. bafta si spor la treaba cand revii acasa:) |
Quote:
|
Quote:
Ma bucur ca sunt si useri sa zic mai vechi care imi urmaresc proiectul si ma bucur ca unu ca tine mi zice asa ceva :P , cu proiectul o sa merg pana chiar nu o sa mai pot , am renuntat la multe pt masina asta , pot sa zic ca mi-am luat de la gura ca sa iau piese pt ea insa cred ca o sa merite efortul , cel mai rau e ca nu stiu cand voi veni acasa :(( dar macar stiu ca ma asteapta cuminte si pregatita in garaj :D Sonny - asa e mai dai si de gunoaie pe aici , a fost faza cu grila plm am si vopsit-o si appoi sa vad ca e stramba , nasol , restul le-am rezolvat , insa pot sa zic ca am intalnit si useri mai mult decat corecti de la care am primit mai mult decat am cerut cum ar fi : Beuionut - interior +bandouri Catalin M6 - LTW BMnWA - Proiectoare Brandex - BBS-urile Laurentiu tim - panouri usi + anexe compartiment motor Mai sunt si altii care nu imi vin acum in minte carora le multumesc Putin mai tarziu o sa postez cateva poze de azi cu jantele montate :P ,,,astept si eu pozele :D:D:D |
Quote:
exact ce ziceam se intampla si lucruri bune, nu trebuie sa te lasi descurajat de primul necaz, asteptam pozele...:twisted: |
7 Attachment(s)
Au venit si pozele, facute mai cu frigideru mai cu bolovanul dar ,,,,,e ok de moment, mai trebuie sa primesc niste poze facute cu alt frigider , o sa postez cand o sa le primesc , din ce vad in poze zic ca o sa mai coboare cativa dinti garda la sol :D
Ms mult Motz , Radu PFL |
Da frumos frumos a iesit:D.. n-are cum sa nu intorci capul dupa ea pe strada!! Bv tzine-o tot asa:D
|
3 Attachment(s)
Ms Maniak
+ inca 2-3 cadre |
Quote:
|
bine bine ...mai ales cu proiectoarele si cu faza lunga , looking good.
Trebuie sa-i pui embleme la capace nu ? Ca asa galbene , nu stiu ...parca merge o pata de culoare acolo :) Spor ... |
Sonny -- ms mult :D
Valex - am mai scris si pe pagina anterioara , capacele sunt la facut :P erau cu bmw si vor fi cu BBS fundal negru scris galben :D |
Cred ca a prinso galbaneala.. fai o vizita la doctor.. :lol:
|
Quote:
|
Ce bine se potriveste culoarea jantelor cu faza lunga si proiectoarele :X
Superba ! |
Asa e Radu ..si imi cer scuze pt momentele nasole
Minimal.maddnes - aia si era ideea :D, inca mai este foarte mult de munca la masina , daca ati obesrvat ca lipsesc : lip , bandouri , evacuare , praguri , LTW , + multe alte plasticuri , sunt acolo dar nu sunt montate |
Mama cum poate sa arateeeee :rolleyes2 Daca as fin in locul tau as veni pe jos maine din Spania doar sa ma dau o tura cu masina :))) Sper sa-ti iasa exact cum ti-o doresti :D
|
Quote:
|
Semnalizarile nu le schimbi? Parca ar arata mai bine unele albe in combinatie cu folia aia galbena de pe proiectoare :-)
|
treaba buna ai facut cu masina asta......a iesit vis
|
Pana la urma ai reusit sa-ti indeplinesti visul. Felicitari pentru tot ce ai realizat, au meritat toate sacrificile. Masina e perfecta, parca e de pe meleaguri straine.
|
America style :D
|
Quote:
|
Nosfer--- sa stii ca de ieri sunt intr-o depresie :(( ..vreau sa vin acasa la masina :D, ms frumos de urare :D nici tu nu esti mai prejos
Mitic --- frate stopurile cred ca voi incerca ceva cu folie full red , daca nu imi plac cum iasa iau M :D world_eye007 --- semnalele raman astea , am avut smoked oem , am cautat foarte mult o pereche de semnale portocalii in stare buna ,,,,mai nou toata lumea are negre , fumurii etc , eu vreau stock cu pozitie in ele :P EmyM6 --- Ms frumos , m-am straduit sa fac cat mai bine :D Devu---- Ms de urari , pana la vis implinit mai sunt cativa pasi :D ....Urmeaza :D Minimal.madness --- intr-adevar m-am inspirat putin de pe stance , iar pozitiile vor fi US style Mitic---- astea raman :D |
aa ce e36 frumos :)
|
Acum imi pare rau ca am dat semnalele mele portocalii, erau impecabile :( sper sa mai gasesc un set identic sa le mai schimb cand ma plictisesc de cele fumurii.
|
:D
A pus cineva 2 DIN pe e36 ? as fi interesat sa pun unul , dar nu prea vreau sa renunt la OBC ....o sugestie , poza de la careva, as fi recunoscator |
Quote:
AAA da ma stai ca acum am vazut si eu ca le-ai schimbat pe cele smoked si ai pus portocalii :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta cu proiectul!!! Foarte frumos pana acum! |
1 Attachment(s)
A arata bine jantele ! Ar trebui sa o lasi putin mai jos :shock:
Uite o poza cu DVD ul ! OBC ul l'a mutat in cotiera 8) |
Superb interior :|
In afara de volanu ala.Parca dadea mai bine unu de M |
Quote:
Vai, cat e de p**da interiorul, dupa care am vazut volanul. Seamana cu ce avea un vecin pe Dacie... |
1 Attachment(s)
Pai si asta nu e M ???????
E M5 E39 ..o `poza informativa , nu am inca airbagul montat , mie imi place si ramane :D, ms de pareri P.S , daca avea ala pe dacie volan m5 cu comenzi ....inseamna ca era bazat :D |
1 Attachment(s)
Eu ma refeream la interiorul din poza de mai jos.
Interiorul tau e exact ce trebuie pe masina ta. Simplu si de efect. Scaunele sunt :shock: |
Pai asta da.Dar nu ala alb din poza de mai sus
|
Nu am vazut ca mai erau posturi pe pagina cealalta , referitor la volanul de M , o sa fie ingrosat si imbracat in piele tot
|
Quote:
|
E posibila la noi, pt ca masina a fost de la noi;)
|
Quote:
|
E posibil sa muti obc ul sigur . Masina e facuta on tara, cred ca mai am ceva poze cu ea ... avea bot de E46 coupe facelift!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning