![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
atata timp cat nu e roz cu floricele pe ea eu nu vad nici o problema:D
|
deci galben cu fluturasi pe aripa e ok ?
|
n-am vazut fluturasii
atunci da, e o problema... si una mare:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tot ce e posibil .Tipul mai are un 407 albastru cu capota custom si body kit , iar in timpul campaniei electorale era plin e afise PNL cu Miutescu ... iar pe portbagajul 407-lui e reclama la o firma de organizari nunti ... nu mai tin minte numele ... oricum masina e parcata mai mereu unde era si fordul galben zilele trecute ... o sa trec maine pe acolo ca am un pic de treaba , si eventual fac 2-3 poze si peugeot-ului |
aolooo ce aiurea e 407-le ala....e bataie de jok...capota e o idiotenie iar pragurile sunt prinse aiurea si vopsite cu alta culoare....unde mai pui si toba sau sunetul scos!!!
|
Quote:
capota ca si model e destul de interesanta , dar nu pe masina aia ... in rest ai dreptate cu pagurile si barile , dar si cu sunetul |
3 Attachment(s)
un nou Bertone in oras...
|
frumos , si mai e unul venit de vre-o luna langa biroul meu ...dar nu arata asa bine ca asta . daca il gasesc diseara cand ma duc la munca pun si eu poze cu el ...
btw FES , te-am vazut azi pe langa parcul 1907 la semafor ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Da..........
|
|
Masina a fost de vanzare.
Acum o sa ramana in Pitesti E noua masina a fratelui meu. |
marfa :)
s-o stapaneasca sanatos si fara incidente |
Quote:
|
Multumesc.
Masina are 140.000km si taxa de inmatriculare este 300E |
ale dracu masini astea.. :))
|
Quote:
scuze ca nu am mai frecventat forumul, dar sunt in arad la facultate (imi ocupa f. mult timp) promit ca o sa-i fac cu prima ocazie cand ajung in pitesti!!! am tot vrut sa imi fac un topic separat cu masina mea (cea cu care sunt acum la arad) dar nu am timp sa-l actualizez.... |
4 Attachment(s)
Un Matiz pe care il gasiti aproape zilnic in parcarea EuroMall , mie mi-a atras atentia exteriorul si am ramas uimit cand am vazut ca si interiorul e modificat. Tare curios sunt ce fel de motor are. Daca reusesc sa aflu voi revenii cu detalii.
|
Quote:
0.8 sigur :)) ti se pare atat de modificata masina?? toate elementele dupa ea le gasesti pe dumbravei :)))))) |
e modificata si la motor...
cel mult e vopsita cu rosu p ici p colo... :lol: |
Quote:
si poate un filtru de aer sport la 40 ron ... tot ROSU , bineinteles :D |
Quote:
ar fi bine sa fie de 40 ron :)) |
4 Attachment(s)
Voi carcotasi repede....masina are soto soto motor de supra tri turbo si cu compresor. capacele ajuta la racirea franelor care sunt exagerat de mari...pt a putea opri bolidul.
Respectati topicu`....puneti poze cu masini din pitesti...asa cum fac eu :) Le: ultima poza a "scapat" din greseala......iar pentru opel astept sugestii de tuning.....vreau sa o modific sa fuga mai tare...nu imi ajung cei 115 cai....sau cat au ramas din ei |
6-7 stickere pe usa , inca vreo 3-4 pe luneta (unul obligatoriu cu Need For Speed Carbon sau Most Wanted ) , scoate jentile alea si pune de tabla cu capace cu spinnere (de-alea la 200 de mii de pe dumbravei , de plastic ) ..si ajungi la cel putin 250 CP :)
glumeam ... chiar nu stiu ce sa iti zic sa ii mai faci .... alt motor mai puternic ai avea de unde sa gasesti sa pui pe ea ? sau asta pe care il ai e varf d gama ? |
Am uitat sa spun ca nu vreau sa schimb motorul.....oare se poate pune chip? Filtru sport ajuta la ceva si un tips de inox? Turbo ala electric are vreun efect sau dau banii pe el degeaba?
|
bobby : cum tips de inox ? evacuare completa te ajuta ...tipsul ...doar sunet :D
dar avand in vedere niste discutii avute anterior cu tine , pot sa bag mana in foc k aceste post-uri sunt la misto |
Pentru cei interesati opel-ul e de vanzare, pur si simplu nu ma mai inteleg cu ea......da rate-uri si oscileaza la relanti.
|
pret ?
|
3000 asa cum e......daca se ofera mai putini bani.....se mai iau diverse de pe dansa :)
|
Quote:
ce te-ai gandit sa achizitionezi dupa? |
Intai sa imi dea vreunu` banii pe ea si apoi mai vedem.....cu toate ca daca o dau sigur plang dupa ea si viitorul proprietar isi va bate joc de munca si de banii investiti in ea.....care nu sunt putini.
|
Quote:
stiu cum e... dupa ce te atasezi de o masina si dupa o dai... iti spun din propria experienta |
bah ...daca da rateuri....e nasol...nu-i place benzina....am mai vazut eu din astea care fac urat...cica ar fi o benzina nemaivazuta....la peco marian.....cica ii zice btx...ia baga...si vezi apoi...mai oscileaza?mai da rateuri...ceva?:D
si acu serios.....daca o dai...jentile le vreau eu :D |
gabi , am bagat eu o data de la marian , dar benzina (cu toate ca e indoita) , si nu mai vroia sa urce masina inspre babana pe piatra cubica (cu 3 persoane in masina) ....
|
sa ramanem ontopic Pitesti (poze cu masini de aici)
|
am vazut un maserati, alb... AG...DAN, are cineva poze?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning