Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/229405-boicot-benzinarie-28-februarie-ora-17-00-cablul-romanesc.html)

JuST_GiuGiu 28-01-11 11:57

Re: Boicot Benzinărie -> 28 ianuarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc

Prezent la datorie!!
Aduc eu afise!!!!Sa nu uitati sa aduceti scoci!!!TNG-ule tu erai responsabil cu scociu:lol::lol::lol:

dumy_walker 28-01-11 14:40

am ajuns acasa :D ne vedem acolo la 17:00 8)

Kitzsteinhorn91 28-01-11 17:24

Urat ce s-a intamplat in seara asta ! Nu a venit nimeni, am fost doar eu, Dumy si baiatul cu Loganul, in rest nimeni. Am asteptat o ora si ceva si nimic... Urat !!!

sly_waz 28-01-11 18:54

dezamagitor azi am stat o ora si nu a mai venit nimeni am fost 5 dum eu baiatu cu dacia si un kia si o nubira e poate data viitoare bafta

JuST_GiuGiu 28-01-11 19:15

Am fost si eu cu Dan,dar nu am reusit sa va gasim!!!
La 5:45 am fost la hipodrom si nu era nimeni si pe la 6 si ceva la cablu romanesc si iar nu era nimeni!!!
Cea mai proasta organizare de pana acum!!!!!:sad:

DONU' 28-01-11 20:01

Imi pare rau ca n-am mai putut ajunge. Am avut niste treaba care trebuia rezovat chiar in jurul acelei ore. M-a sunat si BZN sa ma intrebe unde suntem, si GiuGiu...
Oricum a fost poate prea din scurt discutat boicoteala. De luni tineti-va de mass-uri si mesaje ca sunt ieftine da-le draq.
Poate reusim sa strangem lume mai multa.
Inca o data imi cer scuze ca n-am ajuns desi chiar eu am facut ieri anuntul. Repet, poate a fost prea din scurt si n-a reusit lumea sa afle.

jakal 28-01-11 23:41

am dat si eu o tura pe la 6 prin zona....la omv....la petrom km6....l-am sunat pe bzn...donu...nu am vazut pe nimeni...

asta e ...data viitoare

DaNn.ZyX 28-01-11 23:56

BZN ,daca a vazut ca nu e treaba s-a dat pe table :lol::lol::lol::lol::lol:

dumy_walker 29-01-11 01:14

mda... ca de obicei.. am fost primul.. la 4:50 eram acolo..8) a mai venit waz, Kitzsteinhorn91 si inca 2 pusti(care au plecat dupa 10 min ca au vazut ca nu e nimic):shock:
.. mda.. am stat pana la 6:20...3 masini.... :sad: am inghetat p-acolo....:rolleyes2 nu a aparut nimeni... :shock:pacat...

nu sunt din oras si am batut drumu de acasa special.. (50 km dus intors) special pt adunare...

alex PH 88 NAS 30-01-11 03:30

vad k nu prea mai merge treaba si asta din cauza oamenilor care vin degeaba,chiar imi pare rau dar eu nu mai vin decat dak va fi o buna organizare,m am saturat d oameni care vin k spectatori

Kitzsteinhorn91 30-01-11 12:14

Nici eu cu Dumy nu mai venim daca venim si stam doar noi doi...

dumy_walker 30-01-11 12:19

Quote:

Originally Posted by alex PH 88 NAS (Post 4033643)
....chiar imi pare rau dar eu nu mai vin decat dak va fi o buna organizare,m am saturat d oameni care vin k spectatori

care oameni...:?: ca nici macar "spectatori" n-au fost... 3 paduchi atat:sad:

P.S. daca s-a stabilit mereu ora 17:00 de ce sa asteptam mereu cate-o ora? sau mai bine de o ora sa ne strangem...:shock:

dumy_walker 03-02-11 14:26

ALOOOOOOO ??? :shock: ce e linistea asta aici??????
Mai organizam ceva maine sau nu? :rolleyes2

DaNn.ZyX 03-02-11 14:36

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4048870)
ALOOOOOOO ??? :shock: ce e linistea asta aici??????
Mai organizam ceva maine sau nu? :rolleyes2

Cum s-a mai zis si mai sus...e prea din scurt(e ca si cum ai zice maine la 15:00,vine careva la ora 17:00?)...parerea mea e ca ar trebui facute liste ceva de genul :
1. dumy_walker
2. Dann.Zyx
3. ..... etc
Asa ne putem da seama la ce sa ne asteptam,sa nu patim iar ca vinerea trecuta si sa ne trezim ca ne alergam prin oras ca bezmeticii,unul dupa altu',cel mai bine e asa se face o lista,se stabileste un loc de intalnire si de acolo hotaram spre ce benzinarie ne indreptam...Parerea mea:drunk:

dumy_walker 03-02-11 14:42

ramasese stabilit pentru fiecare vineri la ora 17:00 din cate stiu eu.... :shock:
vroiam sa vad daca mai e initiativa sau nu... se pare ca NU.... :sad:

asta e. :cry: de data asta chiar aveam drum in oras... si ma gandeam sa particip ca tot sunt prin zona.... :)

eMH 03-02-11 21:55

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4048900)
ramasese stabilit pentru fiecare vineri la ora 17:00 din cate stiu eu.... :shock:
vroiam sa vad daca mai e initiativa sau nu... se pare ca NU.... :sad:

asta e. :cry: de data asta chiar aveam drum in oras... si ma gandeam sa particip ca tot sunt prin zona.... :)

Mai bine mergem la o ciocolata calda...

dumy_walker 03-02-11 21:57

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4050390)
Mai bine mergem la o ciocolata calda...

boicotam vreo cafenea? :)))) :lol:

shantzu 03-02-11 22:05

Cine credeti ca vine la -10 grade sa boicoteze o benzinarie ? :lol::lol:

eMH 03-02-11 22:05

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4050395)
boicotam vreo cafenea? :)))) :lol:

Sau vorbim cu BZN sa boicotam shaormeria :D

Serios, la benzinarie nu are rost sa mergem 5 masini. Daca tot aveti chef sa plecati de acasa, hai sa bem un suc, ceva.

dumy_walker 03-02-11 22:07

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4050425)
Sau vorbim cu BZN sa boicotam shaormeria :D

Serios, la benzinarie nu are rost sa mergem 5 masini. Daca tot aveti chef sa plecati de acasa, hai sa bem un suc, ceva.

de data asta nu mai plec special de acasa doar ptr asta :)) mi-am luat tzeapa, mi-ajunge :D

dumy_walker 13-02-11 19:30

ce liniste e p-aici :shock:

Kitzsteinhorn91 16-02-11 16:00

Cam da... Nu se mai intampla nimic ?

mar1an2005 17-02-11 20:40

ce liniste pe aici nu mai face nimeni nici un protest nimic si benzina iar creste daca planuim unnu peste o saptamana doua ce ziceti si tabilim o benzinarie k sa ne facem de cap ce ziceti care se mai baga ?

dumy_walker 17-02-11 20:44

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 4095184)
ce liniste pe aici nu mai face nimeni nici un protest nimic si benzina iar creste daca planuim unnu peste o saptamana doua ce ziceti si tabilim o benzinarie k sa ne facem de cap ce ziceti care se mai baga ?

a fost cam frig... abia ne-am strans noi atunci.. dar pe gerurile astea.. :!:cine sa vina... oricum daca organizam ceva.. ne strangem la cablul romanesc ;)si acolo hotaram unde mergem, nu se stabileste pe forum.

mar1an2005 17-02-11 20:47

las ca vine primavara si casunam pe o benzinarie pana o inchidem si apoi o trecem la urmatoare :D

dumy_walker 17-02-11 20:49

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 4095221)
las ca vine primavara si casunam pe o benzinarie pana o inchidem si apoi o trecem la urmatoare :D

cu siguranta cand se incalzeste un pic atacam iar in haita :twisted::evil:

Andu_focus 18-02-11 09:43

gata baietii...s-a terminat campania...cum ziceam cu morile de vant ne batem ;)

mar1an2005 19-02-11 08:22

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 4096297)
gata baietii...s-a terminat campania...cum ziceam cu morile de vant ne batem ;)

asta e marea problema a romanilor ne supunem tuturor regulilor si suferim in continuare de am ajuns de rasul europei o sa ajungem niste sclavi tacand din gura
exemplu bun al putem lua de la egipteni asta au vrut asta au obtinut
nu ca la noi sa facut controale la benzinari si ce au gasit doar ei stiu si aku totul e ok si pretul creste in continuare
stiat ca: Pretul benzinei si al motorinei la poarta fabrici e de 1LEU si restul pana la 5 lei si ceva reprezinta taxe si impozite deci peste 400%

dumy_walker 19-02-11 12:59

eu unul... nu renunt la proteste si ....(sper sa nu ma insel) majoritatea care au participat nu vor renunta. 8)

Andu_focus 19-02-11 14:38

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 4098986)
asta e marea problema a romanilor ne supunem tuturor regulilor si suferim in continuare de am ajuns de rasul europei o sa ajungem niste sclavi tacand din gura
exemplu bun al putem lua de la egipteni asta au vrut asta au obtinut
nu ca la noi sa facut controale la benzinari si ce au gasit doar ei stiu si aku totul e ok si pretul creste in continuare
stiat ca: Pretul benzinei si al motorinei la poarta fabrici e de 1LEU si restul pana la 5 lei si ceva reprezinta taxe si impozite deci peste 400%

asta e frate crezi k mie si altora le convine situatia...aa si sa nu uit k sunt cam 5 mil de prosti in tara asta care l-au votat pe betivu al de marinar si SINCER daa FF SINCER NU AM NICI O MILA PT EI CA O DUC RAU !!!! treb sa fim ff multi ca sa iasa ceva si treb sa ii dam pe cei de sus jos pacat k nu am fost in locul EGIPTULUI..dar asta e la noi nu suntem uniti asa e natia noastra si cu asta the end

cynegeticos 19-02-11 18:23

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 4099896)
aa si sa nu uit k sunt cam 5 mil de prosti in tara asta care l-au votat pe betivu al de marinar si SINCER daa FF SINCER NU AM NICI O MILA PT EI CA O DUC RAU !!!!

Si cu ce anume drept ii faci tu pe TOTI acei 5 milioane, prosti???
Eu i-am facut campanie lui Geoana si dupa o luna m-i s-a scarbit de ce am vazut in acel partid si recunosc ca l-am votat pe Basescu numai sa nu-l votez pe Geoana, dar ce nu inteleg eu cum poti sa numesti prost pe cineva, doar pentru ca a ales pe cine a vrut!
Tu chiar crezi ca oricine ar veni acum la putere ar putea sa faca altceva?

mar1an2005 19-02-11 18:43

eu nu am fost la vot ca am fost oarecum scarbit de ce se intampla
dar trebuie sa recunoastem ca PD-l i-a prostit pe toti mai ales pe cei de la tara care ai amagea cu cate un radiou sau cu cate o plasa cu cate o atentie sau o sapca ,umbrela ceva ,in unele oresa sa promis ca se va sfalta acolo unde nu e asfalt au adus utilaje au racait putin si cum sa terminat campania au fugit si utilaje si tot si in loc de asfalt sa turnat cateva masini de balastru si atat
stau in ploiesti si va vine sa credeti ca nu am cum sa intru sau sa ies cu masina din garaj fara sa o nomolesc , e mai rau ca la tara si aia au asfalt canalizare si tot ce le trebuie dar eu nu in oras :((
cand e vorba sa facem ceva toti stau si se uita ca spectatori
iar ca presedinte nu avem vevoie de toti jmecheri gen base ,boc,geoana etc
noua ne trebuie unu prost sa al punem la putere gen becali care a facut ceva pana acu nu numai pentru el ci si pentru alti base ce a facut?.....
nus fan becali eu doar ziceam ...

Andu_focus 19-02-11 22:22

Quote:

Originally Posted by cynegeticos (Post 4100571)
Si cu ce anume drept ii faci tu pe TOTI acei 5 milioane, prosti???
Eu i-am facut campanie lui Geoana si dupa o luna m-i s-a scarbit de ce am vazut in acel partid si recunosc ca l-am votat pe Basescu numai sa nu-l votez pe Geoana, dar ce nu inteleg eu cum poti sa numesti prost pe cineva, doar pentru ca a ales pe cine a vrut!
Tu chiar crezi ca oricine ar veni acum la putere ar putea sa faca altceva?

sincer nu ma mai intereseaza cam nik...dar ma doara sa vad ce e in tara asta si inc e hal au distrus-o si nimic nu se mai poate face atata timp cand nu suntem uniti...si da asta e pct meu de vedere k aia 5 mil si ceva care l=au votat sunt cum am spec mai sus si nu am mila de ei....akm vad si ei realitatea si indura cum induram toti si ar treb sa stea cu privirea in jos,dar mai bn ar fi sa ne unim toti la un loc sa fim uniti si sa facem ceva...cu postu asta am incheiat discutia.....sa ne vdm toti de viata noastra si ce va fi om vedea...parerea mea

platon911 20-02-11 22:25

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 4100649)
eu nu am fost la vot ca am fost oarecum scarbit de ce se intampla
dar trebuie sa recunoastem ca PD-l i-a prostit pe toti mai ales pe cei de la tara care ai amagea cu cate un radiou sau cu cate o plasa cu cate o atentie sau o sapca ,umbrela ceva ,in unele oresa sa promis ca se va sfalta acolo unde nu e asfalt au adus utilaje au racait putin si cum sa terminat campania au fugit si utilaje si tot si in loc de asfalt sa turnat cateva masini de balastru si atat
stau in ploiesti si va vine sa credeti ca nu am cum sa intru sau sa ies cu masina din garaj fara sa o nomolesc , e mai rau ca la tara si aia au asfalt canalizare si tot ce le trebuie dar eu nu in oras :((
cand e vorba sa facem ceva toti stau si se uita ca spectatori
iar ca presedinte nu avem vevoie de toti jmecheri gen base ,boc,geoana etc
noua ne trebuie unu prost sa al punem la putere gen becali care a facut ceva pana acu nu numai pentru el ci si pentru alti base ce a facut?.....
nus fan becali eu doar ziceam ...

omu incurci treburile.PSD a dat radiouri si pomeni electorale mai mari decat PDL-u

mar1an2005 21-02-11 07:55

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 4104571)
omu incurci treburile.PSD a dat radiouri si pomeni electorale mai mari decat PDL-u

ma rog aici pot sa ati dau dreptate ca nu prea le am cu politica dar totusi ca sa ajungi in fruntea unui partid sau in fruntea unei tari nu cred ca ar fi cazul la campanii de genu asta ,practic sa amagesti poporul sa al duci cu bombonica pana te vezi cu treaba facuta practic nu trebuie sa platesti voturi pentru a ajunge la putere
in campania electorala sau risipit o gramada de bani si dupa ce a ajuns la putere a taiat 25% ca sa recupereze ce sa cheltuit atunci

dumy_walker 21-02-11 14:57

deviem de la subiect :) o dam in politica... si-i urata tare :shock: sa ne concentram pt ce am deschis topic-ul....deci...

28 ianuarie, ora 17:00, intalnire la cablul romanesc:!::!::!:

DaNn.ZyX 21-02-11 15:38

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4106390)
deviem de la subiect :) o dam in politica... si-i urata tare :shock: sa ne concentram pt ce am deschis topic-ul....deci...

28 ianuarie, ora 17:00, intalnire la cablul romanesc:!::!::!:

I don't think so :lol::lol::lol: poate 28 Februarie pt. ca 28 Ianuarie s-a dus de mult :D:D

dumy_walker 21-02-11 15:42

aolooooo :))))) scuzele mele :))))) inca nu m-am trezit de aseara :oops::oops:

28 februarie, ora 17:00 intalnire la Cablul Romanesc

ms Dan :)))))

dumy_walker 24-02-11 13:01

Re: Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc

n-a raspuns nimeni..... liniste in continuare.... :shock:

dragos2900 24-02-11 13:38

Re: Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc

OMV Petrom a avut un profit record de 2,19 miliarde lei în 2010

http://www.libertatea.ro/stire/omv-p...10-323637.html

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning