![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 28 ianuarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc
Prezent la datorie!!
Aduc eu afise!!!!Sa nu uitati sa aduceti scoci!!!TNG-ule tu erai responsabil cu scociu:lol::lol::lol: |
am ajuns acasa :D ne vedem acolo la 17:00 8)
|
Urat ce s-a intamplat in seara asta ! Nu a venit nimeni, am fost doar eu, Dumy si baiatul cu Loganul, in rest nimeni. Am asteptat o ora si ceva si nimic... Urat !!!
|
dezamagitor azi am stat o ora si nu a mai venit nimeni am fost 5 dum eu baiatu cu dacia si un kia si o nubira e poate data viitoare bafta
|
Am fost si eu cu Dan,dar nu am reusit sa va gasim!!!
La 5:45 am fost la hipodrom si nu era nimeni si pe la 6 si ceva la cablu romanesc si iar nu era nimeni!!! Cea mai proasta organizare de pana acum!!!!!:sad: |
Imi pare rau ca n-am mai putut ajunge. Am avut niste treaba care trebuia rezovat chiar in jurul acelei ore. M-a sunat si BZN sa ma intrebe unde suntem, si GiuGiu...
Oricum a fost poate prea din scurt discutat boicoteala. De luni tineti-va de mass-uri si mesaje ca sunt ieftine da-le draq. Poate reusim sa strangem lume mai multa. Inca o data imi cer scuze ca n-am ajuns desi chiar eu am facut ieri anuntul. Repet, poate a fost prea din scurt si n-a reusit lumea sa afle. |
am dat si eu o tura pe la 6 prin zona....la omv....la petrom km6....l-am sunat pe bzn...donu...nu am vazut pe nimeni...
asta e ...data viitoare |
BZN ,daca a vazut ca nu e treaba s-a dat pe table :lol::lol::lol::lol::lol:
|
mda... ca de obicei.. am fost primul.. la 4:50 eram acolo..8) a mai venit waz, Kitzsteinhorn91 si inca 2 pusti(care au plecat dupa 10 min ca au vazut ca nu e nimic):shock:
.. mda.. am stat pana la 6:20...3 masini.... :sad: am inghetat p-acolo....:rolleyes2 nu a aparut nimeni... :shock:pacat... nu sunt din oras si am batut drumu de acasa special.. (50 km dus intors) special pt adunare... |
vad k nu prea mai merge treaba si asta din cauza oamenilor care vin degeaba,chiar imi pare rau dar eu nu mai vin decat dak va fi o buna organizare,m am saturat d oameni care vin k spectatori
|
Nici eu cu Dumy nu mai venim daca venim si stam doar noi doi...
|
Quote:
P.S. daca s-a stabilit mereu ora 17:00 de ce sa asteptam mereu cate-o ora? sau mai bine de o ora sa ne strangem...:shock: |
ALOOOOOOO ??? :shock: ce e linistea asta aici??????
Mai organizam ceva maine sau nu? :rolleyes2 |
Quote:
1. dumy_walker 2. Dann.Zyx 3. ..... etc Asa ne putem da seama la ce sa ne asteptam,sa nu patim iar ca vinerea trecuta si sa ne trezim ca ne alergam prin oras ca bezmeticii,unul dupa altu',cel mai bine e asa se face o lista,se stabileste un loc de intalnire si de acolo hotaram spre ce benzinarie ne indreptam...Parerea mea:drunk: |
ramasese stabilit pentru fiecare vineri la ora 17:00 din cate stiu eu.... :shock:
vroiam sa vad daca mai e initiativa sau nu... se pare ca NU.... :sad: asta e. :cry: de data asta chiar aveam drum in oras... si ma gandeam sa particip ca tot sunt prin zona.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Cine credeti ca vine la -10 grade sa boicoteze o benzinarie ? :lol::lol:
|
Quote:
Serios, la benzinarie nu are rost sa mergem 5 masini. Daca tot aveti chef sa plecati de acasa, hai sa bem un suc, ceva. |
Quote:
|
ce liniste e p-aici :shock:
|
Cam da... Nu se mai intampla nimic ?
|
ce liniste pe aici nu mai face nimeni nici un protest nimic si benzina iar creste daca planuim unnu peste o saptamana doua ce ziceti si tabilim o benzinarie k sa ne facem de cap ce ziceti care se mai baga ?
|
Quote:
|
las ca vine primavara si casunam pe o benzinarie pana o inchidem si apoi o trecem la urmatoare :D
|
Quote:
|
gata baietii...s-a terminat campania...cum ziceam cu morile de vant ne batem ;)
|
Quote:
exemplu bun al putem lua de la egipteni asta au vrut asta au obtinut nu ca la noi sa facut controale la benzinari si ce au gasit doar ei stiu si aku totul e ok si pretul creste in continuare stiat ca: Pretul benzinei si al motorinei la poarta fabrici e de 1LEU si restul pana la 5 lei si ceva reprezinta taxe si impozite deci peste 400% |
eu unul... nu renunt la proteste si ....(sper sa nu ma insel) majoritatea care au participat nu vor renunta. 8)
|
Quote:
|
Quote:
Eu i-am facut campanie lui Geoana si dupa o luna m-i s-a scarbit de ce am vazut in acel partid si recunosc ca l-am votat pe Basescu numai sa nu-l votez pe Geoana, dar ce nu inteleg eu cum poti sa numesti prost pe cineva, doar pentru ca a ales pe cine a vrut! Tu chiar crezi ca oricine ar veni acum la putere ar putea sa faca altceva? |
eu nu am fost la vot ca am fost oarecum scarbit de ce se intampla
dar trebuie sa recunoastem ca PD-l i-a prostit pe toti mai ales pe cei de la tara care ai amagea cu cate un radiou sau cu cate o plasa cu cate o atentie sau o sapca ,umbrela ceva ,in unele oresa sa promis ca se va sfalta acolo unde nu e asfalt au adus utilaje au racait putin si cum sa terminat campania au fugit si utilaje si tot si in loc de asfalt sa turnat cateva masini de balastru si atat stau in ploiesti si va vine sa credeti ca nu am cum sa intru sau sa ies cu masina din garaj fara sa o nomolesc , e mai rau ca la tara si aia au asfalt canalizare si tot ce le trebuie dar eu nu in oras :(( cand e vorba sa facem ceva toti stau si se uita ca spectatori iar ca presedinte nu avem vevoie de toti jmecheri gen base ,boc,geoana etc noua ne trebuie unu prost sa al punem la putere gen becali care a facut ceva pana acu nu numai pentru el ci si pentru alti base ce a facut?..... nus fan becali eu doar ziceam ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in campania electorala sau risipit o gramada de bani si dupa ce a ajuns la putere a taiat 25% ca sa recupereze ce sa cheltuit atunci |
deviem de la subiect :) o dam in politica... si-i urata tare :shock: sa ne concentram pt ce am deschis topic-ul....deci...
28 ianuarie, ora 17:00, intalnire la cablul romanesc:!::!::!: |
Quote:
|
aolooooo :))))) scuzele mele :))))) inca nu m-am trezit de aseara :oops::oops:
28 februarie, ora 17:00 intalnire la Cablul Romanesc ms Dan :))))) |
Re: Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc
n-a raspuns nimeni..... liniste in continuare.... :shock:
|
Re: Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc
OMV Petrom a avut un profit record de 2,19 miliarde lei în 2010 http://www.libertatea.ro/stire/omv-p...10-323637.html |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning