![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Si cam tot ceea ce voi face la masina voi posta fara probleme deocamdata sunt in vanatoare dupa piese :d Numai de bine |
Imi pare rau pentru dauna... Ai facut o lista destul de mare o sa iti ia ceva timp pana vei termina lista aceea:cry:
|
sal imi pare rau pentru ce ti sa intamplat .daca te ajuta cu ceva te pot ajuta eu cu doua faruri originale fiat de pe masina mea eu leam schimbat cu unele modificate .precizes gratis doar ca nu ti le pot trimite decat saptamana care vine farurile sunt noi sunt negre cu sticla clara .daca te intereseaza ast pm sa ne punem de acord:))
|
Quote:
In urmatoarele zile o sa va tin la curent cu ce piese am achizitionat ,dupa ce am discutat cu joker mi-a dat o idee pentru cauciucuri si anume 165-50-15 sau 165-55-15 asta ca sa fac un strech destul de placut ochiului dar acuma o sa vad daca o sa gasesc marimea asta aicii si sa nu fiu nevoit sa comand de pe net .. Numai de bine |
Quote:
Salut ,uite numarul meu de telefon da-mi un beep si te sun eu :0767944311 Ca sa nu vorbim aicii. Multumesc anticipat |
Quote:
mai rar asa oameni !!! PS:mai da si u din casa spune-ne si nou ce ai mai trecut pe lista de s-a dublat!:D uite id-ul meu!poate mai vb si pe mess : trance_marius2004 |
Quote:
O sa se adauge mai multe piese dar voi posta la fiecare operatiune in parte ..:D Ti-am dat add..si pentru cei care mai vor sa mai schimbam o parere acesta este id-ul meu: danasel_silviu Numai de bine! |
Salutare ,azii ma uitam pe certificatul de inmatriculare sa dau seria de sasiu pentru comndarea unor piese si ce sa vad azi se fac 2 ani de cand masina a ajuns la mine :lol: ,tot azii o sa intre si in reparatii ...
Am comandat urmatoarele piese : -capat planetara -un furtun plus aerisitor instalatie racire -garnitura capac motor -1l vopsea albastru eu mai am ceva dar nu imi ajunge O sa urmeze caucuiucurile ..sper sa gasesc ce vreau ,zilele urmatoarele voi posta si poze cu operatiunile facute.. Nu pot sa zic decat doamne ajuta,si sper sa iese bine!! Numai de bine! |
Noi te sustinem, tot raul spre bine!:D
|
Bafta in continuare,asteptam poze din timpul lucrarilor:)
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Astazi am comandat si capacele pentru jantele de aliaj urmeaza sa le primesc pe saptamana viitoare !
Si o poza cu modelul Numai de bine |
:( .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
On.Cat costa setul? |
Quote:
|
Quote:
set-ul a fost - 45 de ron Si la chestia cu emblema de porche pe rh-uri stai lin ca se mai poarta ,sant persoane care in afara prefera jante de bentley pe golf si multii spun ca sant cocalarii dar eu consider ca e exact ce trebuie ;) Numai de bine |
2 Attachment(s)
Work :arrow:
|
ma bucur ca incepi sa-ti faci masina!o sa iasa cel putin la fel de frumoasa ca si pana acum!..cat despre capacele de jante..hai ma ca sunt simpatice si vb lui Sike,de nevoie sunt super pt ca oricum masina nu cred ca o duce la vreu show!
Jockerman stie el ce spune,dar noi inca nu avem banii pe care ii au cei din alte tari si din cauza asta pe moment ne mai adaptam! |
2 Attachment(s)
Si inca doua poze cu bucsile brat si telescopul capota fata :arrow:
|
Quote:
Numai de bine! |
:))) super tare treaba cu cauciucurile!am mai auzit-o si eu pe undeva!
|
1 Attachment(s)
Au venit si capacele jantelor :arrow:
|
Look's good!
|
Quote:
Numai de bine! |
4 Attachment(s)
Si cateva poze cu ceea ce se lucreaza la masina
Important de spus ca atat spoilerul cat si aripa s-au recuperat am renuntat la bad boy ,inca se lucreaza decii nu e nimic terminat ..o sa atasez poze cu fiecare operatiune executata! Numai de bine! |
3 Attachment(s)
Pana la urma am achizitionat si cauciucurile am ramas tot la 195-45-15 toate 4 ,le vruiam pe toate 4 la fel numai ca nu am gasit si astfel am fost nevoit sa iau 2 v-uri si 2 alt model cert e ca arata bine nu sunt tocite ...am pus valve noi plus echilibrarea la toate cele 4 jante din fericire nu am avut surprize neplacute gen sa fie strambe asa ca la jante a mai ramas doar sa le montez pe masina si cam asta e...
Si ceva poze scuzati mizeria de pe cauciucuri in urmatoarele zile o sa le curat frumos ;):arrow: |
1 Attachment(s)
In cele din urma a venit si autocolantul :oops: imitatie carbon sau ceva de genul sper sa zic bine ..din unele motive o sa fie folosit la colantarea plafonului :-) !
:arrow: |
Salutare,intre timp am m-ai achizitionat un set boxe fata ,pentru spate o sa raman la cele originale am renuntat la cele de pe polita,se mai adauga pe lista
- 1kg fibra +intaritor -1 set reparati rasina cu tesatura fibra de sticla Numai de bine! |
Imi plac capacele de la jante, arata chiar bine :D Spor la treaba!
|
Quote:
Numai de bine! |
6 Attachment(s)
Asa cum am promis am zis ca o sa postez fiecare operatiune care se face asa ca ierii m-am ocupat personal de spoilerul fata ,in principiu sunt multumit de cum l-am recuperat in schimb mai e de munca pana sa iese cum vreau eu o sa atasez si ceva poze facute cu telefonul
Numai de bine :arrow: |
4 Attachment(s)
Urmeaza ca de astazii sa se schimbe urmatoarele piese pe parte de mecanica si anume:
- aerisitor instalatie racire - 2 furtune instalatie racire -antigel -capat planetara -bucsile brat - garnitura capac motor -termostat Si niste poze cu bara fata facuta de mine ..:arrow: |
Au sosit si farurile ,o sa renunt la modelul care este acuma pe masina desi trebuie inlocuita doar sticla la cel de pe dreapta ,asa ca o sa merg pe varianta OEM ,farurile sunt valeo originale am observat ca au in plus fata de ale mele proiectoare,mai sunt mici retusuri de facut un polish la sticla si din astea
Multumesc jumP3rCS O sa revin cu poze Numai de bine |
ma bucur ca ai putut recupera aripa si bara!vad ca ai avansat si cu lucrarea!
o intrebare..d c ii pui folie carbon pe plafon?:| |
Quote:
Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Se lucreaza la masina pe parte de mecanica ..tot ce trebuie schimbat..
Si doua poze cu unul dintre cele doua faruri :arrow: |
Felicitari pentru toata munca depusa pana acuma la masina si spor in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning