![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
aloo ce e ma aici ...cearta intre pasarici :lol::lol::lol: MUCLES am zis
|
Quote:
Păi draga mea , dacă susţii că ai deces în familie şi răcită şi mai ştiu eu ce ( condoleanţe dacă e aşa ) dacă minţi cu , chestia asta ..nu mai zic nimic :)))aşa .....ce pana mea mai cauţi pe forum , ce mai cauţi pe forum să postezi ? ...de unde vrei să îţi cunoaştem noi PROBLEMELE din moment ce tu stai la palavre pe aici ...şi după te dai lovită că ai nu ştiu ce în familie ?! Şi da ...eu dacă eram în locul tău fi sigură că nici măcar nu deschideam PC-ul dacă chiar ţi s-a întâmplat ce mai susţii tu pe acolo .. cum pana mea să zici că ai deces în familie şi nu ştiu pe cine în spital şi să o arzi pe un topic de protest :))))))) vai doamne , generaţia MC Donald's ...:lol: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza pentru flyere/stickere.
|
Quote:
nu am zis sa taci pasarico:* sincer nu ma mai stresez....pasarica am deschis pc'ul pt ca ma intereseaza chestia asta care se discuta aicea intelegi...si gen nu trebuias a ma iei tu la ... ca am postat io repede..*****ie undeva ca nu am voie sa postez sau ce? Ar trebuie sa ne respectam nu'i asa?Sau o ardem ca pe marginea santului la tara? Si nu sunt generatia MC Donald's pt informatia ta pasarico:* Hai pupis si vezi ca sunt altii pe forum aicea pe care ar trebui sa ii monitorizezi sa le verifici posturile:)) Sectia 9 de politie:)))... |
PAREREA MEA sa numai bagam acesti GHIMPI in seama care comenteaza ei la actiunile noastre ....DACA le dam REPLICI atunci or sa vada ca sunt bagati in SEAMA ....si chiar plecam urechea la ei !!! NISTE INFECTATI , fricosi de UMBRA LOR !!! IESITI OAMENILOR DIN ANONIMAT !!! AVETI UN CUVANT !!!! AVETI DREPTUL LA EXPRIMARE !!! AI DREPTUL DE A MERGE PE STRADA !!!! INCUIATILOR !!!!
BRAVO participantilor ...si neaaparat trebuie sa faccem 1 pe saptamana !!! GANDITI urmatoarea iesire MAXIMA !!! inainte de REVELION sau dupa ??? |
Quote:
|
Quote:
|
.....vorbea cineva de TRICOURI !!! PRIETENI de maine este cu - SAU 0 grade afara ....daca facem TRICOURI trebuiesc masuri XXL sa tragem peste geci ...eventual culori albe pentru ca perioada asta e cam nasol sa dam 30-40 lei pe un tricou COLORAT sa scrie 3 cuvinte pe el !!! un tricou alb ..cu un mic imprimeu 10-15 lei MAXIM !!!
sper ca am spus bine !!! |
Quote:
Draga mea , se vede după felul cum abordezi subiectul şi cum înţelegi situaţia ce fel de persoană eşti , am înţeles că vrei să faci posturi şi vrei să te bagi în seamă să mai cunoşti şi tu lume dar ...mai bine stai în banca ta şi pune mâna pe carte poate pe viitor nu o să mai scrii aşa jalnic :) eşti patetică şi . ! Quote:
Şi aceşti susţinători crezi că ne ajută MORAL cu ceva ? Şi da în cazul meu aş veni cu orice din moment ce ştiu că acolo îmi sunt prieteni şi cunoştinţe care încearcă să facă ceva şi dacă îi pot ajuta , mă implic că la rândul meu poate şi eu am fost ajutată de ei ...şi chiar dacă nu îi cunoşteam ...dacă puteam ajuta cu , ceva ( mă repet ) mă implicam :) Şi apropo ...şi eu sunt fată deci ...care e faza cu fata ? |
foarte reprezentativa imaginea de mai sus...cred ca e o idee ok.
|
Quote:
Daca tot zici ca ai veni ca nush ce ca lalala mai bine vi si taci din gura e al doilea psot pe acest topic si am venit astazi nu ama flat ca era protestul din cauza ca nu aveam baterie la telefon si me-a parut foarte rau.... Dar voi fi prezent mereu...mult respect Sant0s mult repsect CLaudia si toti care vin la fiecare intalnire:D! CU MULT RESPECT,Grin! |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez si PSD ptr imaginea postata de sirAdrian |
Re: Boicot Benzinărie , 26.12.2010 , ora 15.00 , Fântâna Mioriţa
Quote:
aceste PERSOANE ...care mai rau DEZAMAGESC prin posturile lor , numai trebuiesc date replici ! IGNORATILE ca si cum nu ar fi ! daca ii raspunzi deja ii dea prea multa atentie !!! IGNORNTA este cea mai mare suferinta !!! |
Quote:
vede'ti ma de viata ta LASATI"MA IN PACE IN .... MEAX( |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Alta poza reprezentativa:
|
Revenind la subiect ...am discutat cu mai multă lume şi am vrea să facem MARŢI următoarea întâlnire adică nu mâine , poimâine :)....ce ziceţi ? :)
|
E bine. Atunci si noi organizam tot marti in Brasov.
Ar fi bine ca in mai toate orasele sa se intample la fel. |
Quote:
UN ADMIN , SANTOS , CLAUDIA !!! vb cu un moderator ,stirea de azi CHIAR merita pe prima pagina sa apara cel putin in locul daciei 1310 cu ....spoilere de ZAPADA NU??? cred ca merita initiativa noastra !!!! DESKIDETI URMATOAREA INTALNIRE PE PRIMA PAGINA !!! daca ....4tuning este alaturi de NOI sau ....moderatori ceva ...ajutatine si voi !!! comentatorii TV .....de acasa din spatele tastaturii cu intrigi si dezamagiri va transmite Rover_Cabrio Multa SANATATE !!! CONCURS: noi bagam de 10 lei in 20 de minute , voi bagati de 100 lei intrun Minut ??? ce spunetii ??? |
Quote:
|
Quote:
PS. Voi chiar nu va opriti sa va puneti la mintea unora care se plictisesc grav si n-au creier sa intelegea ca protestul asta e facut si pentru cwrw lor. |
poate ajung si eu daca se mai tine` imi pun un banner cat ursu de mare sa vada tot romanu ....
@ ce aveti cu morph? a-ti sarit toti p ea ca nisthe copii de gradinita, e pasionata ca voi toti. incetati toti draq.... morfina si tu te rog.kiss |
haideti sa facem o TOMBOLA ??? toti participantii .....la sfarsitul BOICOTULUI sa se faca biletele cu nr masinii ..iar prin tragere la sorti UNU sa isi primeasca BANII de benzina bagati 10 lei !!! ce spuneti ??? poate asa vine omu ca spune ca isi scoate benzina pana aici macar ??? poate asa mai ....iese romanu ?
|
posibil MARTEA ASTA sa se faca un nou boicot ,,,veniti cu PARERI ...si daca e OK deskideti un nou topic !!!
V-am salutat lume ...am fugit ca am treaba !!! se pare ca BANNERU din luneta mea facut de Claudia a facut VALVA azi la TV :)) acolo o sa ramana pana se decoloreaza ..si cand se decoloreaza il RETUSEZ cu markeru !!! |
Quote:
Scuze că au ieşit cam decolorate afişele dar ...deh !!!!! :lol::lol: |
Am vorbit deja cu un moderator sa ajungem pe prima pagina, sa vedem ce urmeaza !
|
https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0
URMATOAREA INTALNIRE!Postati peste tot unde puteti si dati mass,adaugati pe propriile pagini de Facebook.... |
Sper sa aduc si inca vreo 2-3-4-5-6 scuteristi:lol:!!!
Venim numa' de dragu' ieftinirii benzinei...pe noi nu prea ne afecteaza asa mult dar...dat fiind ca in curand in vrun an o sa avem masina ne gandim si la asta:D Data trecuta a fost craciunul si majoritatea nu au putut veni... apropo dupa prima intalnire de genul...am zis la toata lumea...in primul rand e kterink grava...in al2lea rand e un protest la care daca a-ti da de veste printre taximetristi cred ca ar veni toti taximetristii:D Mult respect tuturor,meritati repsectele tuturor pentru efortul vostru:D! |
Eu lucrez la peco mai exact la lukoilu care ati intrat astazi cel din regie si chiar eu eram de serviciu sa stiti ca nu va razbunati pe cine trebui,noi angajati nu avem nici un fel de putere mergeti si lu-ati la intrebari pe cei din guvern .
|
Ne strangem si noi tot marti! :)
Voi la ce ora va intalniti? Ca vrem ca evenimentul sa fie organizat concomitent... |
Quote:
|
Quote:
I-am anuntat si eu pe colegi. |
Protest impotriva taxei auto&Scumpirea combustibilului va avea loc pe data de 28 decembrie 2010 la ora 15:00 in Parcarea Kiseleff(aka. "Rondul").Asteptam cat mai multa lume cu masini,scutere,motoare,atw-uri sau chiar "pe jos".Nimeni nu va pati nimic,nu va primi amenzi,nu vor fi deschise dosare penale de catre Politie,Jandarmerie etc.Este doar o intalnire pasnica!Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link: https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0 Rugam pe cei care primesc stirea sa o raspandeasca printre prietenii lor.Poate cineva e interesat!Va rog ca mass-ul sa fie dat mai departe,sa fie postat si pe paginile proprii de Facebook,pe 4tuning pe urmatorul topic:https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3929752
|
Cum a zis si green_e30 taximetristii...sunt multi si de obicei vin la chestii de genul
Cunoaste cineva pe vreunul sa le dea de stire pe statie??? |
eu as putea pe cei de la cobalcescu si nik&sun:D!
|
Quote:
|
sa vad ce pot face dar numa cu acordul lui sant0s ma bag altfel nu:lol:!
Si iti dai seama ca nu vor fi multi dar vreo 50-60 de masini tot sper sa fie:D! |
Dar cine a zis ca avem ceva cu voi ? Dar cum propui sa ajungem la cei care invart "afacerile" de genul ? Mai bine ai intelege ca e si pentru tine, si nu cred ca mori daca pt o ora numeri cateva monezi. Asa e romanul vrea sa frece menta la job. Faceti si voi protest ca nu mai lucrati, daca nu vreti sa intelegeti o treaba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning