Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

F.R.Sonic 24-02-07 18:14

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

RRRR Ai PM ....Lume, cred ca-mi vand Hertzurile!!!!!!!!... saritzi cu oferte...cat e calde :D

xxdadixx 25-02-07 01:06

Pune-le pe bazaru mare de pe forum, bazaru de pe HD si pe site si nu mai fa offtopic

F.R.Sonic 25-02-07 16:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 769500)
Pune-le pe bazaru mare de pe forum, bazaru de pe HD si pe site si nu mai fa offtopic

Ce offtopci ba?? :poke: pe topicu asta e imposibil sa faci offtopic ...ca e de toate la un loc...discutzii ..ma apuc sa fac anuntu' :ballbounc

Takashy_Vtec18 26-02-07 07:09

....Deci ba chiar nu mai zice nimeni...ceva interesant???.....

Takashy_Vtec18 26-02-07 07:10

......si nu fac referire la la tine Bogdan......

F.R.Sonic 26-02-07 10:49

Nu e interesant ca yo vand boxele ? :D
Nu-ti trebe niste boxe pt cielo-u tau? Cand mai vi pe la Hunedoara sa-ti fac o proba cu ele ?

HD-21-ARD 26-02-07 16:43

Oficial eu nu mai ader la REDENGINE!!!!

fratzika 26-02-07 17:37

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 772328)

Pai ce s-a intamplat???Tu erai cel mai entuziasmat acolo...:(

F.R.Sonic 27-02-07 09:15

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 772328)

Chiar asa Dudule ce so-ntamplat ? ..nu vrei niste boxe hertz totusi? :) :pistoles:

HD-21-ARD 27-02-07 12:44

prefer sa nu comentez...........
v-am spus asa k fapt divers..........
Poate o sa fie pe viitor o "gasca" (club e prea mult spus pt. judetul nostru) de baieti care sa mearga la linii.........si sa reprezinte judetul Hunedoara

Takashy_Vtec18 27-02-07 13:24

...yo nus' cand mai vin prin HD......da cand vin te sun.........aaaa si sunt super fericit....mi-am gasit neon(spate) pt cielo.......nici nu ghiciti unde l-am gasit...in Lupeni........cand am coborat de la Straja...:))...aia din Lupeni sunt tari la TuninG :))

F.R.Sonic 03-03-07 09:19

Baaa voi stiati ca imediat vine raliu hunedoarei??????? e programat mai repede anu asta:p
e etapa a 3-a:
3 Hunedoarei asfalt Hyundai RTR 20-21 aprilie
Ia vedeti aici : http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...onal_2007.html
E bineeeee :D

fratzika 03-03-07 12:23

INCREDIBIL!!!!

Mai prind si eu un eveniment aici in zona inainte sa parasesc tara definitiv(sau nu) :(

F.R.Sonic 03-03-07 12:33

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 778811)
INCREDIBIL!!!!

Mai prind si eu un eveniment aici in zona inainte sa parasesc tara definitiv(sau nu) :(

sa sti ca la tine s-or gandit astia cand or pus asa programu competitional...ca data trecuta ai fost la lucru cred....vezi anuntza-l pe shefu cu 7 zile inainte ca ne luom concediu pt raliu :D

fratzika 09-03-07 10:39

Stie cineva daca punctele de penalizare se reporteaza si in Statele Unite???
Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere...
Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :)

Am primit de la Takashy(Cristi Cielo) un capac, am zis ca salvez niste banutzi care la urma urmei s-au dus pe o amenda...mai naspa de atat nu se poate.:(

fratzika 09-03-07 10:40

Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere...
Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :)

Am primit de la Takashy(Cristi Cielo) un capac, am zis ca salvez niste banutzi care la urma urmei s-au dus pe o amenda...mai naspa de atat nu se poate.:(

PS. Mersi Cristi!!!;)

F.R.Sonic 09-03-07 10:42

:lol: acuma te lauzi si postezi de 2 ori???? :))) sau e goana dupa posturi cumva :))))))) :LOL:

BAD-GUY 09-03-07 11:16

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 789112)
Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :)(

Cand s-a intamplat? aseara? acolo la rusca te-au prins?,acolo i-am tot vazut aseara.

fratzika 09-03-07 12:06

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 789168)
Cand s-a intamplat? aseara? acolo la rusca te-au prins?,acolo i-am tot vazut aseara.

Pe Libertatii plus ca mai am tupeu sa intorc si pe trecerea de pietoni sub nasul lor....sa-mi fie rusine..dar chiar nu stiam ca e interzis sa faci intoarcerea acolo in fata la BrandX.....pur si simplu acorzi prioritate celor care vin dinspre teatru si te bagi....nu mai conteaza.Ma duc sa platesc amenda:)

F.R.Sonic 09-03-07 13:19

yo eram cu fratzika da am avut centura pusa :D si el o avuto da o scoso (centura) cu 2 intersectii inainte sa-l ia politia :lol: ...mi-e mi-era lene sa mai desfac centura...deci e bine sa fi lenes:D
Dadi maine dupamasa(intre 14 sau mai repede si 19) ai vreme sa taiem umpic dacia acolo in spate pt dls-uri? cand ai tu timp ;)

xxdadixx 09-03-07 17:41

Facem, call me :)

F.R.Sonic 09-03-07 22:41

oky doky :)

F.R.Sonic 13-03-07 11:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 789627)
Facem, call me :)

Dadi 100 de ani iti sunt dator :hug: nu stiu tu, da' eu is tot taiat pe maini de sambata de la tabla din masina...
Si sper ca blestemele lu' Lorena sa nu-si faca efectu nici pe tine nici pe mine:zombie:

HD87DGR 13-03-07 22:23

LUMEEEEE,am nevoie de help.Mi-am luat un turometru da habar nu am sa-l montez.Mai am si un parasolar de lipit si nu ma descurc nici cu ala.Am incercat eu sa lipesc unul si l-am facut varza(e si acum pe masina). Ma poate ajuta careva?

F.R.Sonic 13-03-07 22:42

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 796734)
LUMEEEEE,am nevoie de help.Mi-am luat un turometru da habar nu am sa-l montez.Mai am si un parasolar de lipit si nu ma descurc nici cu ala.Am incercat eu sa lipesc unul si l-am facut varza(e si acum pe masina). Ma poate ajuta careva?

Am vazut parasolaru dar nu m-am uitat de aproape...de la distanta arata bine :)
cat priveste turometru...aaaa ai incercat la service-uri..nu te pot ajute ei?...
dak vrei o mana de ajutor sa pui parasolaru striga-ma maine pe geam :D (sau pe mess)si te ajut...poate-l centram cumva :p

sNap7 14-03-07 15:58

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 797771)
Pai cand mai venitzi, dati si voi un semnal si la astialalti...ca si eu v-am gasit din intamplare....pt. ca numai de acolo pun benzina in rezervor ;)

Hai aici ca ne injura moderatoru daca mai facem offtopic :D
Pai as fi dat semnal da nici eu n-am avut habar ca o sa venim ..

F.R.Sonic 14-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 797779)
Hai aici ca ne injura moderatoru daca mai facem offtopic :D
Pai as fi dat semnal da nici eu n-am avut habar ca o sa venim ..

Nu te las fara sticker Paul stai linistit...doar ca eu am fost prin oras sambata si cand am ajuns acasa ...parca ma uitam la ceva film, ma suna fratzika sa vin sa-ti dau ala...pai pana mea nu puteai sa ma suni si pe mine cu 10 minute inainte sa pleci din deva :p ... iar n-ai nr meu??? 0728210998 raspund la numele de fast_racer_sonik :D

sNap7 15-03-07 14:43

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 798707)
raspund la numele de fast_racer_sonik :D

Ahamz, de acu cand ma intalnesc cu tine te strig asa : fast underscore racer underscore sonicapa
Pfuai ca mi se impleticeste limba dupa atata nume. A avut imaginatie bogata cine te-a botezat :lol:

RRRR 15-03-07 15:33

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Salutare baieti!Care stie de unde sa imi i-au si eu niste neoane - KITS LED LIGHT- .Vreau sa stiu si pe cineva care stie sa le puna. Platesc logic. Si m-ar interesa si niste neoane de interior.Robert de la Nei( ne cunoastem(BAIATU CU SOLENZA RRR) ) tu mai faci din astea?Ai de unde sa le faci rost sa mai sti sa le pui ? :))

xxdadixx 15-03-07 16:56

Ce culoare iti iei?

RRRR 15-03-07 17:56

pai prima data sa imi gasesc.as vrea cu mai multe culori dar se pare ca alea sunt scumpe rau.un albastru cred ca mi-ar place.cum are takashi.arata bine masina noaptea.ai vreo idee.am vb cu radu, dar nu il gasesc si ala care e acolo nu se baga.nasol.vrei sa faci vanzare la om si el nu face nimic in legatura cu asta.asta e .gasim la altii.astept in continuare idei

F.R.Sonic 15-03-07 23:18

Ba aici is discutzii ..acolo e prezentarea userilor!!!
si bafta RRRRobert cu neaonele alea ;) cu siguranta albastru i-ar sta fain...da e destul de ridicata solenta , is curios cum o sa se vada cu "becuri"
Takashy tu cat ai dat pe ele?

BAD-GUY 16-03-07 19:31

O noua victima asa mai semnificativa ca sa zic asa :D un Bmw X5 pe Silvas ;)...a fost cu peripetzii...va povestesc cand a fi sa ne intalnim :),aaa si s-a intamplat azi...m-am intalnit cu Dadi chiar cand am ajuns la intersectia dupa poligon,bmw'u in spatele meula ,la ce distantza sa va zica el :),cursa a mai continuat pana la semafor la Cantina,de acolo nu mai avea rost...

xxdadixx 16-03-07 19:50

Ba, deci meri sa te antrenezi pe Silvas ha? :ciggy:

F.R.Sonic 16-03-07 20:06

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 801833)
O noua victima asa mai semnificativa ca sa zic asa :D un Bmw X5 pe Silvas ;)...a fost cu peripetzii...va povestesc cand a fi sa ne intalnim :),aaa si s-a intamplat azi...m-am intalnit cu Dadi chiar cand am ajuns la intersectia dupa poligon,bmw'u in spatele meula ,la ce distantza sa va zica el :),cursa a mai continuat pana la semafor la Cantina,de acolo nu mai avea rost...

Another victim by the NFS
...stickeru ala cand il pui? :poke:
Pt ce te antrenezi? 400 metri liber ? sau slalom uriash? :D:woowoo:

sNap7 16-03-07 22:03

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 801833)
O noua victima asa mai semnificativa ca sa zic asa :D un Bmw X5 pe Silvas ;)...

D c victima ? Ce-ai facut ? Te-ai bagat in el ? :lol:

Am fost acu seara in Hunedoara la bazin si am vrut sa te sun Bogdan, dar ghici ?! Nu aveam numai telul de cosmote la mine si nu aveam nr tau pe el. Fain , asa-i ? :D:D:D

HD87DGR 16-03-07 22:10

Bogdane,in fiecare zi am vrut sa te chem sa punem parasolaru ala dar tot tarziu am ajuns acasa.:cry: Oricum multam'.Lasa ca il punem noi;)

F.R.Sonic 17-03-07 02:40

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 802131)
D c victima ? Ce-ai facut ? Te-ai bagat in el ? :lol:

Am fost acu seara in Hunedoara la bazin si am vrut sa te sun Bogdan, dar ghici ?! Nu aveam numai telul de cosmote la mine si nu aveam nr tau pe el. Fain , asa-i ? :D:D:D

pai ce faci de nu ai numaru meu??? oricum eram la fotbal cred ;)
Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 802139)
Bogdane,in fiecare zi am vrut sa te chem sa punem parasolaru ala dar tot tarziu am ajuns acasa.:cry: Oricum multam'.Lasa ca il punem noi;)

pai oricum eu vin tarziu acasa de la lucru asa ca nu era problema...acumá-s la lucru :D

fratzika 17-03-07 05:03

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 801876)

Nu mah, merge sa se destinda, sa vada cum vine primavara.
Da tu ce cautai prin zona aia???:))

BAD-GUY 17-03-07 10:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 801876)

Da cateodata... :D,imi place mai mult noaptea...pot sa vad daca vine ceva pe contrasens...

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2026 4Tuning