![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
3 Attachment(s)
Dupa 1000 si una de draci in sfarsit am rezolvat si cu carburatorul, din 3 am facut unu bun :lol: acum pot spune ca motorul merge in parametri normali,astazi am lucrat pe la ea i-am desfundat si actualu carburator de pe masina cu cateva rateuri.L-am reglat acum numai scoate fum negru si sa vedem consumu cum este credca s-a mai micsorat umpic.Acum am carburator Carfil cu licenta weber italia :-P Atasez cateva poze cu carburatoarele jucanduma cu ele si un filmulet cu desfundarea lui :D
https://www.youtube.com/watch?v=W4pxt1l_YvU |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma daca mergi decent nu consuma mult daca dai talpa da eu merg cu dublu ala al meu si are gurile mari de tot fata de un dublu de Lada si nu imi consuma mult eu zic ca la fel ii consumu ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E ok cat e nou si nu ii faci reglaje prea multe. Cum te-ai apucat sa-l desfaci..l-ai terminat. Am fost si la Carfil la Brasov, acum cativa ani cu masina si tot nu au reusit sa-l faca sa functioneze bine.L-am aruncat. In plus calitatea prelucrarii pieselor este de toata jena. Materialele folosite, la fel, sunt de cacat, apar fisuri..etc.. Cu dublucorpul asta de Lada Samara, pe care il am instalat pe motor nu am avut nici o problema. Fac depasiri fluierand, tine relanti-ul fix, clapeta a 2-a ofera o doza suficienta de putere. Singurul lucru este ca iti suge benzina din rezervor mai repede decat ai sa crezi. Dar pentru asta exista Mastercard! Deci, vrei putere baga un dublucorp, unul strain neaparat! Minus, consuma ceva mai mult decat amortitul asta Carfil Mono. Il pastrezi pe asta mico-mono, ai consum mai mic, dar si putere scazuta. |
1 Attachment(s)
DjBOSS..Un cadou De la mine..sper sa le pui in aplicare
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Azi am facut mai multe poze asa ca am lipit si folia pe faruri " doar pentru poze si cateva plimbari pana seara prin oras " acum poze cu huy 8)
https://www.youtube.com/watch?v=bLr1gGXhNRc |
fac pariu ca nu vezi nimic noaptea cu folia aia....
|
Quote:
putere....chestie relativa, asta nu e putere la 60-70CP dar consumul poate fi de motor de 1.8. Mie mi-a luat odata 2l de benzina in 10km, facusem testul cu bidonul sa vad cat consuma la forja maxima. |
multumesc pentru informatie..frate zimi si mie ce jigler aveai tu la benzina..135,140,155..??..
|
Quote:
|
pai 140 i'am pus si eu si parca trage mai bine...avea 135 si mi'o punea in cap...o sa incerc si mai mare sa vad cum se conporta
|
Quote:
|
Nu vreau sa te supar dar incearca sa ti pui si tu o folie mai decenta pe faruri si in acelasi timp si pe semnale daca vrei sa faci o treaba buna, imi place cum arata dacia ta...se vede ca mai ai de munca, pe viitor ai putea sa o si trantesti putin...
|
Quote:
|
Masina arata bine, dar atata timp cat ai 4 prezoane e pacat sa nu-i pui un set de aliaje.
Si grila este cam urata ai taiat prea mult din ea, nu stiu, dar cam strica aspectul frontal. |
Quote:
|
Quote:
|
Sa lasi asa semnalizarile, ca da mai fain. Si eu am avut semnalizari negre si am cumparat portocalii ca era prea inchisa in bot.
|
Sau le poate face transparente...parerea mea
|
3 Attachment(s)
Da scopul asta ar fi sa le fac transparente si faru la fel in plexiglas cu lupa deasta am si intrebat pe cineva care se ocupa cu asa ceva sa vad cat m-ar costa .Cateva poze asemanatoare aici sunt 2 angelsuri si o lupa eu vreau doar o lupa si 1 angels
|
nu prea da chiar asa de bine semnalizarea aia, fai tu farurile si dupa vezi ce faci cu semnalizarea
|
Ideea cu lupele am inteles ,dar angel eyes cu ce scop?
Daca tot vrei vizibilitate mai buna cumpara un kit bi-xenon pentru faruri .... end of story..... |
In seara asta mi sa spart placuta de frana de pe stanga :cry: mia frecat cam urat in disc maine trebuieste sa remediez problema
|
Sa-u spart de bune ce sunt....;);)...Sper sa nu fie grav;)
|
Cum de reusisi?
|
Quote:
|
Nasol ma, incearca niste placute mai scumpe.
|
6 Attachment(s)
Gata am rezolvat problema am schimbat si placuta ,era uzata maxim deplasata de pe etrier si crapata :lol::lol: sa inlocuit cu una aproape noua, ma gandesc acum ca,o sa schimb toate placutele si pun FERMIT ;)
|
Mai bine cumpara Ferodo, nu mai cumpara toate cacaturile de placute de frana...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
tot azi pe seara m-am apucat de telescoape si le-am schimbat ,am pus bilstein din care am taiat din filetu lor .masina acum este mai rigida mai stabila si sa mai lasat putin , alta viata cu telescoape bune :lol::lol: si nsite poze la oha cu jante de Q7 :lol::lol::lol: intro poza se observa si telescopu cum ajunsase sa fie :)):-P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning