![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
|
Albul asta e baza pentru noua culoare ( candy red 8) ) !!
|
ori baza pt colant
http://www.bigboystoys.ro/media/poze/12/68_full.jpg |
m'ai prins.... o colantez :lol:
|
:)),lasai k invidia e mare:>
|
Marfa albul asta, daca stiam codul o faceam si eu asa:)))lasand caterinca la o parte, te-ai plimbati si tu cu masina asa dezmembrata, putin acolo, de curiozitate:))
|
tea_radu ... iti dai seama ca nu m-am putut abtine :lol: trage mult mai bine asa.. ma batea gandu sa o scot putin si pe strada :lol:
|
lasi jantele asa sau le faci negre?:P
|
Eu zic ca s-ar duce tot farmecu sa faca jantele negre... :rolleyes2
|
negre clar..... NU :lol:
nu le revopsesc.. au vopseaua originala pe ele... nu au defecte... deci nu vad motivul... mie-mi plac mult asa cum sunt. |
nu,nu,nu nuuuu nuuu,in niciun caz vopsite negre,nu nu nu si nu
altfel trebuie sa citez un mare om,daca le faci negre esti PANDA :lol: |
mda...ma gandesc ca o gasesc in fata pensiunii cand vin nu???:)
|
Quote:
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Cam ce sa mai intamplat zilele astea ... :peace:
si pana la urma ne-am hotarat sa o vopsim argintie...:yikes: |
BRAVO!!!. da mai bine decat alb,oricum pana la urma ajunge sa fie neagra sunt convins ca nu o sa te rabzi:lol::twisted:
|
s-a gandit si la cat de practic e,pe gri/argintiu nici nu se vede murdaria asa de tare,e cea mai buna optiune pentru ca dupa ce o speli nu sta o zi curata,am stat am dezbatut si ne-am lamurit,conferinta a durat peste 3 ore,s-au consumat multe sticle de apa,multe pachete de tigari si vreo 3 baxuri de cafea,dupa lungi si indelungate dezbateri pro/contra si o semi bataie viitorul tari pardon masinii s-a stabilit,asadar comitetul executiv al masinilor aduse ptr vopsit si comitetul executiv al parintilor alaturi de direcotul executiv Cristi(west garage) si proprietarul masinii au ajuns la un accord,argintiu e viitorul :lol:
traiasca soimii patriei :lol::lol::lol: am incheiat transmisia,Eagle Eye out chhh....:lol: |
nush ce sa zic:P,a mea e argintie dar totusi se vede cand e prafuita ca nu mai luceste:cry:
|
24MRS esti fenomenal :)))
|
Quote:
|
cum asa?:)))
|
Quote:
nu stiu cati au mai citit tot ca si mine, da' clar sunteti nebuni...stiam ca sunteti nebuni :lol: :lol: pai bine bah bosssssss, s-a strigat negru!! negru, negru !!! NEGRUL cel mai negru! sau...? :paper: |
Quote:
Cāt despre gri..... eu nu cred pānă nu văd :)) |
Ai ma caius ai avut toate masinile negre pana acuma, deci mie greu sa cred ca o lasi gri
|
O fi vrut sa faca un compromis, intre negru si albul care a fost initial deci.... GRI :)) Iasa foarte misto culoarea, parca e un argintiu lichid. Abia astept sa vad cum va fi la final.
|
Ceva e gresit aici...
|
ala nu`i base-coat, pt metallic-schwarz?
|
de ce sa nu bine ?
am vrut un argintiu mat... am vazut cateva poze pe net... chiar e ce trebuie. o sa revin cu poze cand e montata toata... o sa va schimbati parerea... |
Unde ai citit tu ca la black sapphire metalic se da fond silver metalic ????:rolleyes2
|
n`am citit nicaieri, imi dadeam cu presupusu :D
|
atunci e ok ;)
|
2 Attachment(s)
hai ca mai urc eu 2 poze cu caroseria ... :D
|
Quote:
bafta fratele meu o sa ai cel mai grav cabrio de la noi \m/ :peace: aspirator decapotabil :))))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
radu_bmwe36 ... ms frate :D
Maniak22 .. pai nu asa trebuie? :D aripiile spate sunt la cotele originale m3.. ca sa fie la linie cu tot... inclusiv bandourile spate care difera (sunt mai scurte).. tot ce am facut la ea , am copiat identic dupa m3.. crysstm ... mii de multumiri pt tot.. efort & stuff :flower: :drunk: :drunk: cateva poze cu ornamentele... pragurile... P.S. ...mareo, incalzeste aparatu, curata obiectivu... o sa avem treaba :lol: |
cupla;)
astept sa spargem sampania de pasajul stanga spate :drunk: :peace: |
Si mai radeai de mine... da vad ca si tu ai luat-o razna. Cum ma argintie ?!
|
Refuz sa cred, ca din tot paletarul BMW, o faci argintie....
Dar... neboonule, te stiu eu pe tine.... probabil ca asta este doar nuanta de baza, a unei culori, one-of in tara asta... Sa vedem daca ma insel, si dezamagesti, sau am dreptate... si nu dezamagesti :P |
amesteca bine ceaius lavabilul :)) hai bro ..hai odata ... o sa fie: speachless!
|
O faci cumva atlantis?! Ca la aia era baza gri :):???:
Nici eu nu cred ca o faci tu gri! :D Numai bine! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning