![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
1 Attachment(s)
........
|
Fain tare!:D:bunch:
|
Daca astupa toata bara fata o face gen masa de tenis :???: o plasa frumoasa arata mult mai bine in acele gauri , parerea mea .......:)
|
daca tot lucrezi cu spuma si bla bla bla bla...de ce nu iti faci o replica de kit de GTT? rabdare ai...spuma se gaseste...pana mea...scapa de pragurile alea oribile care probabil ca iti tin apa si noroi si o sa gasesti gauri in tabla peste ceva timp...fa ceva frumos:)
|
3 Attachment(s)
interior fara bord si un priza de aer anainte de fixare
|
insertiile de lemn pe volan se potrivesc la fix cu priza de aer de pe plafon
da-mi un motiv bun ... si aici nu este inclusa estetica din viziunea ta.... pentru care iti pui priza de aer pe capota... |
storcator de muste...tantari...insecte in special:)
|
3 Attachment(s)
cateva modificare
|
2 Attachment(s)
nu vrei niste oglinzi noi ptr r5? Se potrivesc cu tuningul facut de tine pana acum:
|
nu ca numai pot montez pentru ca amsudat gaura
|
2 Attachment(s)
..........
|
renunta la prize ... de pe capota cupola portbagaj spoiler ...LASA-LE IN NFS !!!
|
2 Attachment(s)
virtual tuning
|
Asa vrei sa iasa, nu? :rolleyes2
De ce nu vrei tu ceva finut, curat, nu stiu....Si iti place sa carpesti la bari sparte cred. |
abia o luase pe drumul cel bun si iar da cu mucii in fasole :lol: ......daca tot lucrezi in fibra in cel mai rau caz fao clean style daca nu vrei sa mergi pe stilul clasic ;) nu o mai tigani cu bari de zeci de kg pt k o sa te rogi de ea sa plece dupa loc (p.s si nu mai pune iar blana inauntru :lol:)
|
erai pe "drumul cel bun", acum ce faci?
|
1 Attachment(s)
Acuma incerc safac o bara lafel casi la poza fara grila .
|
nu are nici o gara bara aia cu masina ta..fa ceva finut de tot, o prelungire din bara ta dar foarte mica...
|
nu are rost sa o incarci cu "ditamai" bara pe fata! stiu ca iti place NFS si eu ma jucam cand eram "fecior"....!!!
|
Quote:
|
da aia faruri de golf 4
|
este si aici in Baia Mare o dacie brek cu faruri de mk4;))...
|
1 Attachment(s)
5 caractere
|
1 Attachment(s)
nou bara 50% finisat
|
MINUNATA! o sa aduc si eu masian latine :>
|
iar...!!!
|
Quote:
Cum dumnezeu sa faci asa ceva ??:shock::shock::shock::shock: |
Quote:
|
[QUOTE=bujuKYL;4496373]da ce face el acolo face cu spuma simpla?[/QUOTbe bara aia de baza..probabil si-a facut un sablon de carton ceva...ca si baza de inceput...si dupa a dat cu spuma simpla...:)
|
Quote:
|
[QUOTE=B XX ADI;4496379]
Quote:
|
presupun ca dai si cu fibra de sticla peste spuma :shock: sau dai direct chit si la primu bobarnac cade tot :!: :?:
|
pai peste spuma este logic ca da cu plasa de fibra si rasina...daca da doar cu kit de fibra direct cu siguaranta daca da volmul la maxim si da doua trei limitari se crapa ceva:lol:
|
Quote:
|
asta cu copilasul nu mi-a placut nici mie....si eu am tot 19 ani , si?...sunt altii si mai tineri decat noi care chiar stiu sa faca ceva, nu mai judecati dupa varste fratilor...si da, unii romani le incearca pe toate si le reusesc toate, iar baiatul de pe topicul asta cu siguranta s-a uitat pe forumurile de prin anglia prea mult, asta reiese din stilul pe care il adopta pentru masina, ca doar aia mai maltrateaza masinile asa, dar gusturile difera, eu unul nu suport spoilerele , pragurile cu 5 numere mai mari decat masina...sunt curios ce o sa aleaga la jante, sunt curios cum o sa iasa masina la final.
|
Quote:
|
Made in RROMANIA :D
Every thing is tuned. :lol: |
eu astept bara finisata :D sa vedem ce iese :o
|
acum sincer sper sa-i iasa ceva frumos! conteaza ca, chiar are o ambitie foarte mare!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning