Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

geani29 21-11-10 08:32

Re: help (about...anything )

Ceva de genu?
http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-MEGANE...item41541837a2

rinzou 27-11-10 12:24

Ajutati-ma si pe mine si spuneti-mi unde pot gasi o baie de ulei de Rover 75 2.0 CDTi ? As dori SH.
Eventual numere de telefon din dezmembrari etc.
Multumesc anticipat !

r@dy 27-11-10 16:11

0744480576 -Bebi spre faraoani
0740191915-dezmembrari balcescu am uitat numele incearca:D:P;)succes:D:)

rinzou 27-11-10 22:06

Ok,merci frumos !
Alte solutii are cineva?

Boasa 01-12-10 10:07

Caut arcuri sport sh. Daca stie cineva un prieten, o informatie. Multumesc!

Bmw_Rulllzzz 02-12-10 16:52

unde gasesc si eu o aeroterma de dacie pt bord CN ?

YOKO28 02-12-10 19:52

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 3864163)
unde gasesc si eu o aeroterma de dacie pt bord CN ?

incearca pe unde te-am zis eu acum vre-o luna :D

Bmw_Rulllzzz 02-12-10 20:26

nu mai stiu. daca ai timp treci maine pe la mine la o cafea si poate mergem impreuna pana acolo :D

Racky 03-01-11 19:55

Ma poate ajuta cineva cu un balast/droser pentru un kit xenon aftermarket de 35w ? S-a stricat unu din ele si ....Daca are cineva pe acasa unul in plus, il cumpar/imprumut/inchiriez :)

Я7B. 04-01-11 16:50

Cumpar si eu bara golf 3 fata (nu ma trimiteti la dezmembrari ca sunt plictisit sa imi spuna ca nu au)

MnezO 12-01-11 11:23

poi ce defecte ai la ea! ai vorbit cu aleks sa vezi daca se poate repara?

aleks 14-01-11 11:04

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3977863)
poi ce defecte ai la ea! ai vorbit cu aleks sa vezi daca se poate repara?

Vrea alta, în afară de aia pe care o are deja:)

alex3aru 14-01-11 15:32

2 Attachment(s)
dau la skimb jante r16 marca (kong sau asa cv) pe bara fata ///m3 e36, triple ///M compact sau suspensie reglabila e36.

au fost pe pisicuta.pe langa cauciucurile care le am montate pe ele si sunt de vara mai dau inca un set de cauciucuri tot de vara.nu sunt in stare f buna cauciucurile dar merg.

jantele mai au cate o zgarietura dar sunt ok nu sunt strambe sudate etc.eu le tineam pt iarna dar ma tenteaza mult prea mult o bara de ///m sau o suspensie reglabila.

atasez o poza cu jantele puse pe masina.

pe bani daca ar fi sa le dau le dau cu 200e

MnezO 21-01-11 21:33

Ce latime au jantele ?

alex3aru 22-01-11 22:01

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4008474)
Ce latime au jantele ?

fratioare tot ce stiu e (si nu foarte sigur) ca are J-ul de 8

MnezO 23-01-11 18:33

multumesc de info. Cer scuze am crezut ca sunt in patru gauri

alex3aru 23-01-11 21:20

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4013678)
multumesc de info. Cer scuze am crezut ca sunt in patru gauri

nui nimic frate

TYBYSTC 04-02-11 13:29

Cumpar Motor Fabia / Polo 1,2 AZQ----------- [email protected]
multumesc mult !!!!!

skype09 05-02-11 12:59

1 Attachment(s)
cine are becuri de pus in bord albastre? in bazar nu am gasit, nici la benzinarii si p enet comanda minima este de 200 lei nu am ce face cu atatea becuri :)) deci o solutie?

martynn 06-02-11 01:37

sal cine stie cam cat ar costa sa imbrac scaunele +bancheta in piele.' pret.. aproximativ

sageata 06-02-11 09:51

din cate stiam, in jur de 15 milioane cu materialul lor.

vladrehau 07-02-11 11:18

la banii astia iti iei din alea sport...

segundo 15-02-11 19:35

salutare. as avea si eu nevoie pe cineva de incredere ca sa inmatriculez o masina in bulgaria. problema e ca nu mai am numere rosii si trebuie platforma.
am nevoie de niste informatii.. costuri, acte, eventual am auzit ceva de numere de zoll...ca prin bucuresti, timisoara se poate face rost.. aici nu stiu.. ms anticipat :D

skype09 18-02-11 17:33

intrebare..de la dezmembrari as putea face rost de cheie briceag de opel cu tot cu modulul de la masina? si-a luat un prieten inchidere cu cheie briceag thunder dar sunt prost facute, lama are joc plasticul e aiurea...

oltcit_aveo 19-02-11 12:56

va salut. cum pot afla si eu proprietarul unei masini daca stiu numarul. faza e ca m-a busit in parcare la selgros si aplecat. a fost surprins de camere, si mi-au zis baietii de acolo numarul si marca. am fost la politie sa depun plangere, numai ca mi-au spus ca au dosare de acest gen si de acum 4 luni si parca n-as vrea sa astept atat. Apropo e un MATIZ GRI B-54(sau 44)-PFU. Precizez ca avea oarecum numarul murdar si asta e numarul care l-a vazut cel de la selgros. Daca proprietarul e pe-aci sa faca un pustiu de bine si sa se duca la politie.

r@dy 19-02-11 18:19

a patit si taicamiu asemanator sa dus la politie a depus plangere si surpriza dupa 2 luni ne-a anuntat ca la identificat in trafic.acela a venit a dat declaratie cum ca i-am cerut 2000E si ca nu a vrut(nici macar nu a schimbat o vorba...a fugit ca un las).Cand am auzit asta l-am intrebat pe D'l politist ce sa facem:"duceti-va si datil in judecata" deci toata increderea si nici o speranta:)) succes!!:)

vladrehau 21-02-11 06:32

cel mai bine ar fi daca ai afla unde sta si te duci si ai faci masina de comanda sa vad si el cum e ...am patit si eu faza asta ...o portiera infundata noroc ca am casco

markizu 21-02-11 14:34

Quote:

Originally Posted by vladrehau (Post 4105010)
cel mai bine ar fi daca ai afla unde sta si te duci si ai faci masina de comanda sa vad si el cum e ...am patit si eu faza asta ...o portiera infundata noroc ca am casco

off topic akm mi-am amintit ceva .. imi cer scuze vlad eu am fost ala ....glumesc
on topic cel mai sigur il cauti si incerci sa vb cu el daca nu ... ciocanul si dalta pe masina

r@dy 21-02-11 20:14

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4106319)
off topic akm mi-am amintit ceva .. imi cer scuze vlad eu am fost ala ....glumesc
on topic cel mai sigur il cauti si incerci sa vb cu el daca nu ... ciocanul si dalta pe masina

markizu daca te intalnesti cu el risti sa te iei la bataie etc.(sa recunoastem nu-si pastreaza nimeni calmul)daca nu e prea mare paguba mai bne o lesi asa ca oricum nici cu dalta sau toporul nu rezolvi nimic:);) zic si eu:D

vladrehau 22-02-11 07:19

markizu ...nu cred ca vreau sa mai vorbesc cu tine...te caut cu dalta si ciocanul sau pikamarul:-P

martynn 24-02-11 13:07

sall ... asi vrea sa imi iau cauciucuri ce imi recomandati ce marca , ce modele,!!

marime 225 40 r 18..

Mihaitarazvan 26-02-11 20:35

Quote:

Originally Posted by martynn (Post 4116430)
sall ... asi vrea sa imi iau cauciucuri ce imi recomandati ce marca , ce modele,!!

marime 225 40 r 18..

Vara sau iarna???
Iarna-Continental
Vara-Michelin Primacy HP
una din pareri...la contintental nu prea conteaza modelul...toate sunt bune iarna in special...vara sunt cam zgomotoase...acu depinde si ce bani vrei sa dai...mai toate sunt bune...si goodyear si dunlop...depinde si modul de condus...si banii care poti sa ii oferi...

martynn 26-02-11 20:55

de vara vreau sa imi iau ,eu am avut continental contact sport 3 de vara adevaru e ca au o stabilitate foarte buna dar problema e ca sunt moi ca gume si nu duc prea mult asi renunta la continental numai din cauza asta . ma gandeam la.. Bridgestone Potenza RE050A ce parere aveti ?? ca bani pana in 550 euro asi fi dispus .. de FALKEN FK-452 ce stiti cum sunt ??

Mihaitarazvan 26-02-11 23:05

Quote:

Originally Posted by martynn (Post 4124035)
de vara vreau sa imi iau ,eu am avut continental contact sport 3 de vara adevaru e ca au o stabilitate foarte buna dar problema e ca sunt moi ca gume si nu duc prea mult asi renunta la continental numai din cauza asta . ma gandeam la.. Bridgestone Potenza RE050A ce parere aveti ?? ca bani pana in 550 euro asi fi dispus .. de FALKEN FK-452 ce stiti cum sunt ??

goodyear eagle f1 gsd3,sunt piese adevarate...mai ales daca e vreme ploioasa...sunt cam scumpe dar nu o sa iti para rau cu siguranta...ca vine vorba de continental e ceea ce iti spuneam...sunt pentru iarna,vara Goodyear cele prezentate mai sus,Michellin,Dunlop sport max etc...cat despre Bridgestone nush ce sa zic...poate altii care au folosit pot sa iti comunice

Racky 01-03-11 15:58

1 Attachment(s)
Are cineva pe acasa unu sau mai multe becuri xenon arse de care vrea sa scape ? Sau macar firele din poza de mai jos ? As avea nevoie de 2 fire de astea cu mufe si inca vreo 2 fara mufe. Daca are cineva, ma revansez fata de el.

Ms

skype09 21-03-11 16:04

2 Attachment(s)
vand cauciuc 175/65 r14

Boasa 21-03-11 17:26

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4132726)
Are cineva pe acasa unu sau mai multe becuri xenon arse de care vrea sa scape ? Sau macar firele din poza de mai jos ? As avea nevoie de 2 fire de astea cu mufe si inca vreo 2 fara mufe. Daca are cineva, ma revansez fata de el.

Ms

Am eu o instalatie xenon pentru becuri H1 de vanzare. Pretul este de 200 de lei.

markizu 21-03-11 18:27

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4132726)

Ms

am eu 1 bucata
vin in bacau peste 2 saptamani
da-mi un pm ti-o las la hala plm

Racky 21-03-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4188435)
Am eu o instalatie xenon pentru becuri H1 de vanzare. Pretul este de 200 de lei.

Aveam nevoie doar de firele de la niste becuri arse, nu caut sa cumpar o instalatie xenon.

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4188590)
am eu 1 bucata
vin in bacau peste 2 saptamani
da-mi un pm ti-o las la hala plm

Markizu ms frumos, dar intre timp am rezolvat.

skype09 26-03-11 18:36

1 Attachment(s)
care ai pe acasa tablita pentru placa de baza asa?

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning