![]() |
Re: B 89 Wrc
cei cu motorul ? le-a dat jos pe cele vechi si le-a pus pe cele de acum ........
|
Quote:
2 : dupa parerea mea cred k dacia are prinderea in 3 ,eu am intrebat cum le-a pus pe cele cu 4 in loc de 3 prezoane ...oricine le poate da jos "pe cele vechi si le-a pus pe cele noi" |
degeaba daca n`ai cric si coarba
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare cine ma ajuta??:(vreau sa imi fac din 3-4 brezoane sunt bune flansele sunt sigure ???stie cineva??sau daca intorc cauciucurile are ceva???pls dati-mi si mie un raspuns va multumesc
|
sunt de vanzare flanse pt dacie in 4 brezoane, ne spui si noua daca sunt sigure dupa 100.000 de km.
poti sa intorci cauciucurile daca ai unghiurile varza uite un raspuns |
Quote:
|
salutare!
ja_rule...albule...vreau si eu pozele facute la masina lui WRC, asta ca sa am cu ce sa ma laud WRC live. Mi le trimiti pe privat, sau pe mail..daca te rog? nenea florin...jos palaria pentru realizare! daca imi mai spui una alta, poate ma convingi sa imi fac si eu o baba din asta:) Si in legatura cu centurile...daca gasesti cumva pe rosu la pret rezonabil, sa stii ca vreau |
gata nu mai scapi de vali
|
e simplu` ... ignore :):):) iar pt cei care asteapta noutati despre WRC, au de asteptat ... florin se misca putin cam greu din cauza vremii... pana atunci sa fiti iubiti si tine`ti aproape!!!
|
e deja misto asa cum e ... imi place la nebunie...sarbatori fericite Florine din partea mea si a lui Myc-u`! :D
|
nu stiu daca tu erai dar eu acum vreo 3 ani ti-am vazut masina in pitesti pe craiovei prin parcare pe acolo pe dreapta si daca tin eu minte bine parca era alba sau chiar albastra nu mai tin minte bine dar avea tot jantele astea si m-a impresionat mult de tot dar fara sa stiu cine e proprietarul.
|
oricum admir masina si tu esti tare si te rog sa imi zici daca ti-au zis ceva aia de la RAR ca ai 3 clante astupate si daca ia dat ceva ca sa il treci te rog mult ca si eu vreau sa imi fac la a mea.
|
De departe cea mai reusita dacie din romania!Oldie's forever young.Fara sa te superi dupa a ta m-am luat si eu.Maxim respect!
|
Quote:
|
Quote:
Eu vreau sa iti zic un lucru ...daca ai avut cap si bani si conditii de ai creat ceea ce inseamna WRC-ul bravo tie.Pentru asta esti apreciat eu zic ca nu te costa absolut nimic sa mai dai anumite detalii si informatii pt cei ce cu adevarat isi doresc si inearca sa isi modifice masina ...cel putin eu te-am intrebat ceva o singura data si nu mi-ai raspuns ...in fine eu oricum cred ca totusi nu esti asa cum cred eu ... Si mai sper totusi sa nu te superi ca nu ai de ce,aceasta este parerea mea ...Daca ai tot creat WRC-ul si esti cu adevarat pasionati nu uiita ca mai sunt si altii care nu au avut conditiile tale si doresc sa isi modifice masina si sa isi imbogateasca bagajul de informatii ... Ms pt intelegere si este de vis WRC-ul ...este masina visurilor mele ... |
da mah da cand toti te intreaba cat consuma sau nu se ia garda d tine cu motoru care il ai p masina, nrmal k neam saturat de toti necunoscatorii care vin cu intrebari idioate........ e ghinionu tau daca ai mai mult noroc la politisti..... probabil din prostia ta dai peste ei k iti place sa faci greseli si ei t opresc..........
|
hai sa nu ne suparam pt detalii.. daca vrei sa bagi VR6 sa ai toata increderea ca intra acel motor .. daca vrei motor mai mare sa fi convins ca va intra daca tai sudezi si iar tai si iar sudezi nimic nu e imposibil ... iar daca vreodata vei afla cu adevarat de ce a fost si mai ales cum a fost facut B 89 W R C ai toata increderea ca n`ai mai spune ca au fost bani si conditii, poate doar cap ... si sa nu uitam ca nu conteaza ce`ai sub capota, important e sa sti sa`l controlezi .. eu iti spun sincer ca imi e frica sa conduc WRC`u si de cele mai multe ori imi e teama si pe locu` din dreapta .. in fine fiecare cu parerea lui ...
|
Quote:
si daca voi sunteti asa de destepti incercati si voi sa ii luminati pe cei mai intunecati |
..daca vrei sa folosesti o masina in fiecare zi nu cred ca iti recomanda nimeni sa o modifici,de ce?(poate iti mai cedeaza cate o piese intamplator ,ce te faci in momentul ala?)iar legat de povestea cu consumul pot sa zic acelasi lucru...cu ce te incanta daca ai sub capota 300 hp pe o masina de 54 hp ,ajungi mai repede la munca?iar consumul difera de la un motor la altul(aici ma refer de modifacarile facute) ,de stilul de mers etc...
Concluzie: doresti o masina de zi cu zi ,o lasi asa cum a iesit pe poarta ca sa ai fiabilitate maxima... |
1 nu am nevoie sa imi recomande cineva daca sa imi fac sau nu tuning la masina ci sa ma ajute cu un sfat sa il fac pt ca decizia asta eu o iau nu altcineva
2 ma incanta doar ca eu de mult nu mai am o masina de 54 cp :P 3 dar ca idee poti sa iti faci o idee despre consum cu 1L in + sau - |
si defapt ce atatea intrebari .. ce are sub capota? .. cat consuma? ... daca esti dispus sa bagi bani la fel ca florin iti zic eu ca nu te mai intereseaza consumu` .. hai sa fim putin realisti .. se apuca gigel sa`si faca tuning cu 10 mil si e atat de interesat de consum ce n`ai mai vazut ...
|
vereceule ti-ai pus tractiune spate ?
|
Quote:
|
Quote:
|
scurt pe doi ... asta asa ca sa`ti faci o idee despre cum stau lucrurile
|
special am lasat topicul asta pt discutii dastea inutile pt ca fapte nu vom vedea prea curand cat despre impresii eu zic sa se uite fiecare la el si dupa aia sa inceapa sa vorbeasca
|
ALOOO...terminati cu fliturile astea intre voi ca nu isi au rostul, asa de placere sa nu incep sa ma apuc sa dau warnuri si altele
|
4 Attachment(s)
Bamse trotilat, dupa vodka si suc :))
|
hahahahahahahahahah uite cine radea d mineeeeeeeeeeee......... betivuleeeeeee
|
Deci consumurile pt toti cei care nu sunt in tema cu motoare supralimantate si turbate:
Locul 1 : il ocupa WRC cu un consum de 42l/100km(avand 4 porci la masa) Locul 2 : il ocupa SGM cu un consum de 34l/100km(fiind turbat de ceva ani) Locul 3 : il ocupa DAC cu un consum de doar 28l/100km(consumul fiind in mediul ALPINE) Mentiuni sunt luate in ordinea consumului de : TDH,BAN,RLR,CUA,XWN,HTC,XLJ,YLI,CPA... Pt cei cu mentiuni cunsumurile se situeaza intre 10-35 L/100km, media fiind undeva sub 22,5L/100km. Sa nu uitam de cea ma economica Dacia 1310 D, vestitul PJD cu un consum de doare 6l/100km . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tu mergi pe burta si fa ti masina ma si lasa consumul =))
|
Craciun fericit Florine!
|
Ce v-ati mai imbatat!!!!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning