![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
categoric DA
|
asa zic si eu dar pentru unii "bling-bling" este un mod de viata
|
Quote:
Vectra A prize de aier laterale, si de pe capota gen GSI, cumparate din piata si lipite, spoileru din spate.. are ceva aripioare.. fara nici un sens.. si faza cu farurile.. si grila nu ma convinge absolut de loc, macar daca erau clare sau Angel Eyes, oglinzi de vectra b, pe usile din spate.. sub clante.. iar.. ceva din plastic, pe eleron ceva actibilde cu flacari si daca te uiti mai bine.. la spoileru spate.. nu o scos becul ala care lumineaza numarul de inmatriculare.. si multe altele.. calibra: spoileru fata.. se vede calr ca e prins in nituri pe dinafara, si e prea... uriasi si iesit in afara.. de proiectoare.. sa nici nu vb.. pragurile.. pe o parte cu plasa pe alta.. fara.. si toatl in alta culoare de cat a masinii " negre " deabea se observa.. si putin mai sus de praguri.. ceva arginuit lipt. Pacat de jante ca sunt pe 17 dar parerea mea.. ca jantele nu prea se potrivesc si pe haion in spate.. o ramas doar sistemul de prindere de la eleron.. " ori pune eleronu " ori elimina si sistemul de prindere.. si cerea prea mult.. ptr un calibra din 93 7.800neg ( astra b ) = vectra B: pe spate unde era nr de imatriculare in loc sa umple o scos daor numaru, iar fata e total kitkh.. pe grila.. are lipit ceva.. ce denota ceva taranesc si conturul ala de pe spoileru din fata pare destul de taranec.. Asta e parerea mea.. |
Quote:
pe langa ca, la lumar foliile sunt omologate rar, eie deosebesc care e interiorul si care e exteriorul si bine inteles nu tot prosut isi permite sa isi puna folie la lumar. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
la vectra b nu zic ca e naspa, dar.. fata ma dezamageste total.. adica.. faza aia cu conturu.. in rest e destul de ok
|
Quote:
aici e unde vb despre vectra a. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
no comment...
|
calibra aia a rupt scena tuning romania acum 2 ani, vreau sa va anunt ca are motor de 2000 TURBO...how about that? si....MERE!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
poate ma insel.. dar e o mica mare diferenta intre un si alta.. atat la culoare. cati si la turbina.. si din cate tin eu minte gaju inca mai are calibra si cu turbina montata..
|
2 Attachment(s)
vo` 280 cp si arata asa
|
mah acuma si fixius e ceva master tuner;) ne scuzati=))
|
ma scuzati dar eu am postat dupa postu lu Piry ... nu stiu ce s-a intamplat ca a aprut si la Fixus aceleasi poze ca la mine ori eu le am din calc de demult ... :shock: :shock: :shock: :shock: si nu mai era alt post dupa a lui Piry
nici data dapoi ora si minutu nu coincid :shock: |
au fost ceva dereglari in server
|
deci fixus m-o forat de poze :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
HA¿?¿?¿??¿?¿?¿? eu ¿?
|
1 Attachment(s)
mai am ceva.. un golf I cu neon albastru.. pe fata.. si ceva stpo rosu.. supb spoileru spate.. si se vede doar cand pune frana.. Si intre stprui avea scris.. golf
si tot asa cand punea frana era un led care se aprindea.. |
l-am vazut ... ii penibil!
mai este inca unu verde azi l-am vazut si ala ii dragutzel! |
care ii dragutel ? asta din poza.. sau ala care l-ai vazut... ?
|
la golfu ala ii lipsisc ceva televizoare cu lampi in tetiere hahahahahahaha
|
pardon...ii "lipsesc"
|
piry sterge poza cu mk1le ca si fac cu nervii !
fokin bastard! |
nu mah fix' ala ce l-am vazut era dragutz asa de la distantza...
|
1 Attachment(s)
10 caractere
|
1 Attachment(s)
:))))) **** me
|
loganomania ...
|
:lol: Cand o sa fiu mare vreau sa fiu logan
|
mai baieti nu fiti rai,daca lor le plac masinile ''tunate a la zona folclorica a fiecaruia''
Gusturile nu se discuta... |
fiecare cu imaginatia lui si poate nu au auzit sloganul '' ba scociul pe stopuri nu inseamna tuning''
|
5 Attachment(s)
mai am cateva poze noi :D
|
azi venind spre casa din manastur, pe varianta zorilor-manastur am intalnit in cale un logan albastru " scoala " si pe luneta spate acolo unde e stopul ala urat era lipit un acctibild cu k.o.racing, si cand punea frana se lumina K.O. RACING :D
te doare mintea ce inventii au unii oameni... |
Quote:
si ala cu 1310-le cred ca o fost la "mesteri" din astia care fac burlane la case si o fi dat comanda =)) imediat apare si cu ornamente din alea =)) |
mijto jenti are loganu, chiar imi plac
dupa cum arata poza, logan, roti late, eleron, canal noroi zic ca-i ceva tractor sau nu stiu...parca o fo la arat mijto jentile oricum...si la 1300 toba trebuia vazut? sau ce ca nu mi-am dat seama :( |
Quote:
dar kiar imi placea ce folie avea pe dacie.. nu am mai vazut de mult o dacie cu asemenea folii erau pre bine puse... |
ce aveti oameni cu saracu logan?? eu zic ca nu-i urat...:)
|
... dar nu ai vazut ca are coada de rechin... ?? parca el ar fii ceva seria 7
|
Quote:
|
cel mai mare kitch, este un nissan almera gri.....l-ati vazut? cu neoane sub si de alea ... waccckk are cineva poza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning