![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Quote:
Esti foarte motivat, de cand cu incidentul; bravo ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Ia de aici ! |
3 Attachment(s)
Spor la treaba!
Noile tale ceasuri si proiectoare :) |
Nosule esti de belea :D:D ...spor !!!
|
@ catalin - inca putin si ajung la mine :D proiectoarele o sa le fac fumurii sa mearga cu semnalele.
@ ricko -thanks, abia astept sa fie gata ca nu mai rezist fara masina. Am fost intr-o zi la agatat in autobuz de plictiseala :))) merge mai bine decat din masina insa tot mai fain e la volan :lol: @ crysty - chiar m-am uitat la ce mi-ai zis cu cateva pagini in urma.. nari de facelift negre vin, semnalizari si alte faruri vin, chiar si alt numar pe fata care o sa aiba conturul sters cum trebuie si probabil si alta toba finala va veni in cateva sapt :)) @ sparkle - thanks, o sa arate destul de ciudat masina cu fata neagra pe moment insa in martie o vopsesc complet :D |
Quote:
Sunt curios ce tobă pui, cea mai reușită variantă de tobă + tips am vazut-o la Teo din VL, ia legătura cu el dacă și ție īți place! |
cam ca a lu' motzu va fi :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
oricum o sa iubesti toba aia la ce sunet are:D |
daaaa pai pentru sunet o sa si iau una d-asta :D si pentru cum arata, logic :))
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva, dar pe de`o parte sunt si bucuros ca te-a impins sa faci schimbarile astea,care probabil tu le faceai mult mai tarziu!
O sa iasa bine pana la capat! ;) P.S.: Cam asa se aude asta :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca se aude bine toba aia pe caruta mea ! Cine imi imprumuta una sa fac testul ? Mai bine doua ! Vreau evacuare dubla !
P.S. Mi-am pus si GPS ! |
Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64 ON: O zi aprox cand e gata ? |
QUOTE=jm3k3rd3mik;4712372]Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64 ON: O zi aprox cand e gata ?[/QUOTE] :peace::peace::peace: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
S-au adunat cam toate piesele pentru masina si... in cateva zile ar trebui sa fie gata, probabil pe sambata-duminica. Pe partea tehnica s-a rezolvat cam tot ce era de rezolvat, mai trebuie doar sa punem tot pe ea la loc.
Au venit proiectoarele, grila facelift cu nari negre, ceasurile de is cu inele cromate, farurile zkw au primit angel ccfl fara sticla pe scurta si lunga, a venit si alt radiator ca era crapat si asta... o alta consola (cu 5 butoane) + macarale geamuri electrice spate si .. multe altele. Nici eu nu mai stiu exact ce i-am mai luat, sunt o tona de piese. Bonus: o sa vina si interiorul Vader zilele astea!! Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2 |
Quote:
si ma bucur ca ai ales ZKW!!!!!8) |
Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2[/QUOTE]
laaaadyss and geeeeentelmaaaaaan...and the winner 's...from sibiu,romania...NOSFEEEER!!:lol: nebunaticule cum i-ai enumerat tu pe toti ca un castigator de premiu Oscar! frumos entireoru ala! te apropii de 15 mii?!:lol: |
1 Attachment(s)
Daaaa a luat Oscar-ul !!! Atasez poza !!
Omul recunoaste si apreciaza ajutorul celor din jur spre deosebire de altii care ... :???: Poate de asta il ajuta lumea cu ce poate ! P.S. Ori schimb telefonul ori iau aparatul dupa mine pentru viitoare poze:twisted: |
chiar ca am castigat oscarul, am si speech-ul pregatit :))) ce oameni.. mi-au dat sa tin o piesa jegoasa in mana apoi pac, au scos mobilul sa-mi faca si mie o poza "muncind la masina" :))
@ motzu - merita fiecare cent interiorul ala, abia astept sa fac si bancheta din spate de sedan la fel :rolleyes2 @ liviu - nici nu mai stiu cat s-a dus pe masina asta, mi-e frica sa calculez :)) oricum 15 mii e depaaarte rau. Interiorul chiar e varza si de demult voiam ceva fain :D |
Se vede fericirea in ochisorii tai aia mici si in ranjetul ala tāmp !! :lol::lol:
You are a winner :!: |
Deci s-a pus lumea pe treaba serioasa.Hai sa iasa treaba buna la reglaje grila faruri capota bara si ce mai e si urca repede pana duminica niste poze sa o vedem echipata sufleteste!!!
Keep up the good work:paper: |
Foarte frumos lucrat Nosfere , bravo , felicitari !!!
|
Ce interior , ce jante , ce masina :shock: !! Asteptam toate piesele sus si poze meseriase !!! Multa bafta omule ;) RESPECT !!!
|
Niste poze mai detaliate cu interioru` ai?! :) din ce material este?!
Si te rog frumos ai grija de jantele alea! |
o sa fac mai detaliate pe sambata cand o sa ajunga :D
|
avioane scaunele,deja masina cere un motor MOTOR !! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de acord cu tine :D
|
Cred ca o sa arate in sfarsit GRAV RAU masina :-)
Scaunele imi plac mult, sunt deosebite. Farurile sunt blana, am avut si eu facute asa. Ceasurile imi plac si alea. Ce sa zic, abia astept sa vad noua infatisare. Bafta! |
scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!
|
Quote:
Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full |
Quote:
|
eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!
|
Quote:
|
n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning