Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 12-11-11 11:53

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4708539)
Pai farurile mă enervau cel mai tare la mașina lui :))!

ma gandeam ca semnalizarile alea clare :)) ca alea nu erau pe placul nimanui. Mai vine pe luni si grila de facelift cu nari negre, apoi ceasuri de is cu inele cromate si multe alte surprize, daca totul merge bine si interior o sa primeasca luna asta. Is motivat s-o fac si mai faina :rolleyes2

Sparkle_81 12-11-11 12:06

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4708802)
ma gandeam ca semnalizarile alea clare :)) ca alea nu erau pe placul nimanui. Mai vine pe luni si grila de facelift cu nari negre, apoi ceasuri de is cu inele cromate si multe alte surprize, daca totul merge bine si interior o sa primeasca luna asta. Is motivat s-o fac si mai faina :rolleyes2

Adevar ai grait cu semnalele alea; farurile .....mai mergeau !
Esti foarte motivat, de cand cu incidentul; bravo !

crysty.bobok 12-11-11 12:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4708802)

Sunt obisnuit cu e39 de aia am zis faruri, am uitat că sunt separat, am (aveam) o problemă cu semnalizările :)

Ia de aici !

CatalinM6 12-11-11 15:58

3 Attachment(s)
Spor la treaba!
Noile tale ceasuri si proiectoare :)

RIcKO 12-11-11 16:57

Nosule esti de belea :D:D ...spor !!!

Nosfer 13-11-11 15:15

@ catalin - inca putin si ajung la mine :D proiectoarele o sa le fac fumurii sa mearga cu semnalele.

@ ricko -thanks, abia astept sa fie gata ca nu mai rezist fara masina. Am fost intr-o zi la agatat in autobuz de plictiseala :))) merge mai bine decat din masina insa tot mai fain e la volan :lol:

@ crysty - chiar m-am uitat la ce mi-ai zis cu cateva pagini in urma.. nari de facelift negre vin, semnalizari si alte faruri vin, chiar si alt numar pe fata care o sa aiba conturul sters cum trebuie si probabil si alta toba finala va veni in cateva sapt :))

@ sparkle - thanks, o sa arate destul de ciudat masina cu fata neagra pe moment insa in martie o vopsesc complet :D

crysty.bobok 13-11-11 15:21

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4711241)
@ crysty - chiar m-am uitat la ce mi-ai zis cu cateva pagini in urma.. nari de facelift negre vin, semnalizari si alte faruri vin, chiar si alt numar pe fata care o sa aiba conturul sters cum trebuie si probabil si alta toba finala va veni in cateva sapt :))

Ești pe drumul cel bun de ceva timp :D , și eu am conturul sters la numere și acum regret că am facut-o dar nu am timp să umblu iarăși pentru altele noi !

Sunt curios ce tobă pui, cea mai reușită variantă de tobă + tips am vazut-o la Teo din VL, ia legătura cu el dacă și ție īți place!

Nosfer 13-11-11 15:28

cam ca a lu' motzu va fi :twisted:

motzu 13-11-11 17:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4711264)
cam ca a lu' motzu va fi :twisted:

asa ceva?
oricum o sa iubesti toba aia la ce sunet are:D

Nosfer 13-11-11 17:26

daaaa pai pentru sunet o sa si iau una d-asta :D si pentru cum arata, logic :))

sharkylete 13-11-11 17:29

1 Attachment(s)
Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva, dar pe de`o parte sunt si bucuros ca te-a impins sa faci schimbarile astea,care probabil tu le faceai mult mai tarziu!
O sa iasa bine pana la capat! ;)

P.S.: Cam asa se aude asta :arrow:

Ghetto_millionnaire 13-11-11 17:36

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4711554)
Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva, dar pe de`o parte sunt si bucuros ca te-a impins sa faci schimbarile astea,care probabil tu le faceai mult mai tarziu!

frumoase genti cat te au costat?

motzu 13-11-11 17:42

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4711554)

sharkyyyy ce genti luis vuiton ai mai:))))))))

SynTheLaZ 13-11-11 18:59

Cred ca se aude bine toba aia pe caruta mea ! Cine imi imprumuta una sa fac testul ? Mai bine doua ! Vreau evacuare dubla !

P.S. Mi-am pus si GPS !

GOGU_VL 13-11-11 22:46

Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64

ON: O zi aprox cand e gata ?

motzu 13-11-11 22:50

QUOTE=jm3k3rd3mik;4712372]Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64

ON: O zi aprox cand e gata ?[/QUOTE]

:peace::peace::peace:

Nosfer 14-11-11 00:17

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4712372)
ON: O zi aprox cand e gata ?

Gataa de tot.. va fi la anu' si nici atunci nu-s sigur :)) Daca totul merge bine sper sa pot circula cu ea iarasi pe joi-vineri dar apoi va mai urma interiorul si probabil si o alta finala :D Pun si jantele de iarna ca deja nu mai fac fata gumele astea de vara pe frig.

Nosfer 17-11-11 19:28

7 Attachment(s)
S-au adunat cam toate piesele pentru masina si... in cateva zile ar trebui sa fie gata, probabil pe sambata-duminica. Pe partea tehnica s-a rezolvat cam tot ce era de rezolvat, mai trebuie doar sa punem tot pe ea la loc.

Au venit proiectoarele, grila facelift cu nari negre, ceasurile de is cu inele cromate, farurile zkw au primit angel ccfl fara sticla pe scurta si lunga, a venit si alt radiator ca era crapat si asta... o alta consola (cu 5 butoane) + macarale geamuri electrice spate si .. multe altele. Nici eu nu mai stiu exact ce i-am mai luat, sunt o tona de piese.

Bonus: o sa vina si interiorul Vader zilele astea!!

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2

motzu 17-11-11 19:49

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4721531)
S-au adunat cam toate piesele pentru masina si... in cateva zile ar trebui sa fie gata, probabil pe sambata-duminica. Pe partea tehnica s-a rezolvat cam tot ce era de rezolvat, mai trebuie doar sa punem tot pe ea la loc.

Au venit proiectoarele, grila facelift cu nari negre, ceasurile de is cu inele cromate, farurile zkw au primit angel ccfl fara sticla pe scurta si lunga, a venit si alt radiator ca era crapat si asta... o alta consola (cu 5 butoane) + macarale geamuri electrice spate si .. multe altele. Nici eu nu mai stiu exact ce i-am mai luat, sunt o tona de piese.

Bonus: o sa vina si interiorul Vader zilele astea!!

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2

ma bucur ca te-am stresat sa il iei:)))))) merita fiecare leu interioru ala
si ma bucur ca ai ales ZKW!!!!!8)

liviu tex 17-11-11 19:50

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2[/QUOTE]

laaaadyss and geeeeentelmaaaaaan...and the winner 's...from sibiu,romania...NOSFEEEER!!:lol:

nebunaticule cum i-ai enumerat tu pe toti ca un castigator de premiu Oscar!

frumos entireoru ala! te apropii de 15 mii?!:lol:

SynTheLaZ 17-11-11 19:53

1 Attachment(s)
Daaaa a luat Oscar-ul !!! Atasez poza !!

Omul recunoaste si apreciaza ajutorul celor din jur spre deosebire de altii care ... :???:

Poate de asta il ajuta lumea cu ce poate !

P.S. Ori schimb telefonul ori iau aparatul dupa mine pentru viitoare poze:twisted:

Nosfer 17-11-11 20:03

chiar ca am castigat oscarul, am si speech-ul pregatit :))) ce oameni.. mi-au dat sa tin o piesa jegoasa in mana apoi pac, au scos mobilul sa-mi faca si mie o poza "muncind la masina" :))

@ motzu - merita fiecare cent interiorul ala, abia astept sa fac si bancheta din spate de sedan la fel :rolleyes2

@ liviu - nici nu mai stiu cat s-a dus pe masina asta, mi-e frica sa calculez :)) oricum 15 mii e depaaarte rau. Interiorul chiar e varza si de demult voiam ceva fain :D

SynTheLaZ 17-11-11 20:05

Se vede fericirea in ochisorii tai aia mici si in ranjetul ala tāmp !! :lol::lol:

You are a winner :!:

Wilgax 17-11-11 20:17

Deci s-a pus lumea pe treaba serioasa.Hai sa iasa treaba buna la reglaje grila faruri capota bara si ce mai e si urca repede pana duminica niste poze sa o vedem echipata sufleteste!!!

Keep up the good work:paper:

RIcKO 17-11-11 21:05

Foarte frumos lucrat Nosfere , bravo , felicitari !!!

by_edu 17-11-11 21:07

Ce interior , ce jante , ce masina :shock: !! Asteptam toate piesele sus si poze meseriase !!! Multa bafta omule ;) RESPECT !!!

sharkylete 17-11-11 21:11

Niste poze mai detaliate cu interioru` ai?! :) din ce material este?!

Si te rog frumos ai grija de jantele alea!

Nosfer 17-11-11 21:34

o sa fac mai detaliate pe sambata cand o sa ajunga :D

BMnWA 17-11-11 23:43

avioane scaunele,deja masina cere un motor MOTOR !! :D

Nosfer 18-11-11 00:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4722157)
avioane scaunele,deja masina cere un motor MOTOR !! :D

e numai bun is-ul asta pe care l-a primit acum cateva luni :)) daca era un 2.8 cine stie ce dauna avea :sad:

BMnWA 18-11-11 00:37

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4722260)
e numai bun is-ul asta pe care l-a primit acum cateva luni :)) daca era un 2.8 cine stie ce dauna avea :sad:

taie catalizatorul si pune un cip/soft si atunci o sa fie chiar numai bun :twisted:

motzu 18-11-11 09:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4722262)
taie catalizatorul si pune un cip/soft si atunci o sa fie chiar numai bun :twisted:

alta viata fara catalizator is -ul...cu cip soft e mai nebunie:D

kingkahn 18-11-11 10:50

de acord cu tine :D

Skillzu 18-11-11 14:23

Cred ca o sa arate in sfarsit GRAV RAU masina :-)
Scaunele imi plac mult, sunt deosebite. Farurile sunt blana, am avut si eu facute asa. Ceasurile imi plac si alea. Ce sa zic, abia astept sa vad noua infatisare.
Bafta!

JusT_SaY_BoBo 18-11-11 17:14

scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!

Nosfer 18-11-11 18:07

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4723660)
scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!

nu sunt exact alea, sunt doar aproape la fel ca scaunele de pe ursul lui brandex 8)

Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full

BMnWA 18-11-11 21:02

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4723806)
nu sunt exact alea, sunt doar aproape la fel ca scaunele de pe ursul lui brandex 8)

Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full

fa o jmecherie,daca tot esti semi scarface si o vei vopsi in primavara,fa un efort si fa-o acuma toata neagra cu niste folii 8) o sa fie clar o schimbare de look :)

crysty.bobok 18-11-11 21:09

eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!

BMnWA 18-11-11 21:35

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4724308)
eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!

nu iasa mai ieftin ca bara e neagra , capota e neagra si mai sunt doar aripile si grila dar poate si alea sunt pe negru :)) deci deranjul e aproape 0 iar un spray negru e 20 lei MAXXXIM :)) folia costa meleoanee :))

Nosfer 18-11-11 21:39

n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.

All times are GMT +2. The time now is 10:21.

- Copyright 2026 4Tuning