![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Portfuzeta sh ce are, sughite? nu cred ca vrei sa afli cat e una n oua...si discuri de nova,etrieri si portetrieri am eu la 100 ron (pret fix).daca le vrei ai nr. meu.
|
Quote:
Ti-am dat un p.m Bolidu' , astept raspuns :D |
imi place masina ta, e foarte frumoasa, am urmarit cat de cat topicul si cred ca mai bine ramai la dublu-corp si faci o adaptare la filtru de aer, si asteptam 4 prezoane :D mult success in continuare cu ce mai ai in plan.
|
Quote:
Merci mult, lasa ca si a ta o sa ajunga frumoasa. Cu dublu-corpul, nu ma mai pasioneaza asa mult, este de vanzare tot pachetul pentru dublucorp. Cine il vrea sa imi dea pm.. Ma axez mai mult pe siguranta acum:D |
vei lasa motoru asta sau ceva mai puternic:D
|
Quote:
|
Lasa ca ii destul de bine pana acuma mai ales vine si frigul apai nu prea mai ai chef de pus mana pe chei.Frumos ce pot sa spus.Iti pui jante de tabla 4x100 pe 13 si cu capace un prieten tot asa umbla si la oprit RAR si nu sio dat seama ca sunt in 4 gauri jantele.
|
Pai si daca ai jantele si cauciucurile cu marimea inscrisa pe talon ce sa iti faca?
Nu scrie nicaieri ca dacia 13xx trebuie sa aiba 3 prezoane si nu 4. Din cate am inteles au fost modele de uzina in 4 prezoane,deci... |
Quote:
Quote:
Nu pun cauciucuri mai mari de 13... poate sa fac poze pun jantele lu fratemo pe 15:lol: Dar in rest nu. Am vazut ca au fost modele de uzina facute:rolleyes2 |
Da a fost dacia scoasa din uzina cu 4x100.
|
Quote:
|
Dacia 1310
|
Quote:
|
Quote:
|
Alex Mig iti place sa vorbesti asa dea lela de ce nu te uiti si tu sa vezi ca exista si asa ceva.Dar ii mai usor sa vorbim aiurea si fara cunostinta de cauza.https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...ata-uzina.html Uitate aici si daca nu crezi vorbeste cu proprietarul.
|
si eu stiam ca au iesti cu 4 prezoane dar stiam doar de Brek nu si de berlina... oricum momentan nu are decat butucii pana la jante mai e o gramada
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Off: Chiar nu va puteti abtine? A fost necesara stergerea a jumatate din posturile paginii respective ca sa scap de atata off topic. Va rog sa va mai abtineti de la atatea comentarii legate de trecerea mea la 4 prezoane? Pe alte topicuri nu v-ati gasit decat la mine. Mai usor cu off-topicul, daca continuati asa o-r sa fie posturile sterse in continuu. ON: Am achizitionat in aceasta seara doua discuri ventilate de la B08YGS caruia ii multumesc pentru ajutorul acordat. Sunt discuri ventilate de papuc, regaurite odata cu butucii, din spusele lui Cristi. Poze, cand fac rost de ceva cu care sa le fac... Am vorbit si cu un nene si s-ar putea sa imi dea niste etrieri si port etrieri de nova, urmeaza si tamburii ca i-am gasit, si cel mai greu portfuzeta, si la final sa fac bucsele alea ce stau intre planetara si fuzeta:rolleyes2 |
mai ai de facut bucsele si tamburii ca presupun ca nu ai gasit tamburi de fabrica in 4
|
Quote:
|
bolidu are discuri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ţi-am găsit eu fuzete de diesel (portfuzeta, rulment, si butuc) toate la 150 RON :D .dacă aveam bani la mine ţi le luam.vb pe mess detalii când ajung acasă.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Merci mult danny, am vorbit noi la telefon:D Ramane sa ne auzim cand vin sa le iau. Si ca tot a fost mos Nicolae VNF-ul a fost cuminte si a primit cateva cadouri: -Discurile de papuc diesel regaurite(mii de multumiri b08ygs) -Butucii de papuc diesel regauriti pentru 4*100 care au inca 3 gauri date.(multumiri Danny_SmekeruL) -Oglinzile de E30 care le achizitionasem cu ceva timp in urma, si acum le-am si montat daca tot stateam degeaba. Sa ne delectam cu cateva poze ca mi-am reparat telefonul.:lol: |
sa ii folosesti cu placere si fara incidente.si hai fa rost de bani mai repede sa merem sa luam si fuzetele de la dezmembrari.:lol:
|
bravo ma satano :)) asa asa fa-o frumoasa:*
|
Bravo cosmin acuma fa rost de bani si taio dupa fuzete.
|
maine vine in bucuresti sa ia fuzetele de diesel.al naibi ma trezeste cu noatea in cap :sad: sa merem la dezmembrari.:lol:
|
2 Attachment(s)
gata si-a luat si fuzetele,urmeaza etrieri si portetrieri si se apuca de montat 8). Poze cu masina donatoare.
|
De ce nu ati luat si etrierele de la masina aceea, pentru ca se potrivesc?
|
stiu ca mergeau(asa ceva am si eu momentan pe masina)dar din doua motive nu i-am luat.
1)nu avea bani suficienti cosmin 2)cereau prea mult pe ei avand in vedere ca se gasesc mult mai ieftin. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In cel mai scurt timp, o sa apara si etrierii cu port-etrierii, bucsele de centrare pentru planetare, si cel mai important, tamburii de R18 pentru spate. Am pus poze cu schita pentru cele doua bucsi pentru cine vrea sa isi mai faca... Si am dat chiar si peste o sutica in stare IMPECABILA, la remat, absolut originala avea pana si banutul colorat pe volan, chiar si carburatorul solex... |
Quote:
ce jante te-ai gandit sa pui pe vnf?:D bafta ! |
da ma lasa ca eu imi fac somnul de frumusete :twisted: .hai si cu restul de piese si poate faci rost de bani sa merem sa luam si ce a mai ramas pe papucul ala si iti foloseste pt urmatoarele modificari :D.
|
Quote:
Quote:
|
De ce ai adoptat varianta cu acea bucsa?
Puteai sa le faci fara ea,mai sigur si mai usor. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning