![]() |
Re: Peugeot 407
Dap...Podeaua era foarte sus..nu se statea prea comod..Si am vorbit cu un tapiter si o sa lucrez pe bancheta originala..Oricum tot 2 locuri o sa fie, iar intre ele o sa fie un woofer..
|
O aduci la 4Tuning Festival? :D
|
ASA DA!!! O masina superba, cel putin in poze. Sper sa am ocazia sa o vad in realitate la urmatorul eveniment 4T. La interior scaunele arata fantastic, iar eu nu as schimba lemnul...chiar arata foarte la locul lui in interiorul crem. ;) Bafta si spor la treaba in continuare.
|
Merci mult..Sper sa ajung..Si poate o sa ma vedeti pana atunci, live :)..Vineri ar trebui sa fie gata tot..Vreau sa scot si bandourile exterioare..
|
1 Attachment(s)
Azi era gata tot exteriorul, dar nu a ajuns pielea pt bancheta din spate...o mai las pana vinerea viitoare..
|
e gata masina? ca te-am vazut pe pacurari intr-o seara... in sens invers si n-am avut timp sa o analizez....
|
10 Attachment(s)
......
|
WOW !!! B I J U T E R I E !!! Capota arata mult mai bine si suprinzator...se potriveste si cu scaunele foarte bine ca design. ;)
|
chiar ca bijuterie....si interiorul e foarte frumos facut si cu gust, felicitari!
|
Thx.... :)
|
felicitari cristi a iesit super dar de ce nu astupi si bandourile de pe usi si bari? eu cred ca ar da mult mai bine clean, si ar merge si o grila lata in fata :D.
|
Am vrut, dar e gaura foarte mare, si nu vreau sa pun chit pe ea..si sa ma apuc sa sudez iar tabla sa finisez e mai greu..Si la grila e destul de greu..
|
o masina cu adevarat superba... in proportie de cat % e terminata? (dupa parerea ta)
eu zic ca e 100%... bv... |
Hmmm..Sincer tanjesc dupa o suspensie hidraulica, vreau sa ii schimb capota si nu pra imi mai place cobinatia cu negru, evacuarea completa acum urmeaza, si mai e de lucru la capitolul ICE(un DVD pe aici pe acolo) :), si sa nu uita de motor care nu are nimic..Deci cam 40% e terminata..Mai am un pic pana la jumate..Sicer cred ca daca e sa te gandesti nu se termina niciodata, cred ca asta e si motivul pentru care unii vand masinile care le-au facut si au investit muult, dar ajung sa le vanda pe bani super putini, de frica virgula ca nu se vor oprii niciodata de bagat banii in ea.. :) Deci in 4 ani sper sa o termin toata :)
|
Quote:
|
Ce suspensie ai folosit ? Din ce am vazut firmele mari nu ofera variante pt 407.
|
Bilstein... :)
|
Pss16 ?
|
Cred ca da..Nu stiu..Stiu ca este o singura varianta..
|
E Superba!...sa ai grija de ea..s-o conduci sanatos fara evenimente rutiere;)..
|
Merci :)
|
Cum te simti sa ai ce-l mai tunat leutz din tzara? Masina arata .... nu prea gasesc un cuvant care sa o caracterizeze bv bv bv masina arata.... Respect
P.S mi-a luat 4 ore sa citesc tot:D |
Pai mai mult am stat prin service, nu prea m-am bucurat de ea, si acum iarna nu prea ies cu ea :)..Merci..
|
Quote:
|
Si se mai intampla :))
|
Quote:
|
cristi usile le deschizi din telecomanda,pe solenoizi?deschizi toate din telecomanda sau doar fatza?
|
Doar fatza..Din telecomanda..
|
Da i-ai mai facut vreun upgrade la motor , sau tot 138 de cai are??:D
|
Hehe..tot 138 cp..Pentu putere am Gti-ul..si am mai umblat la el la motor :)..407 e mai de ``fitze`` :))
|
inca o intrebare mai am la tine ca acum imi astup si eu manerele portbagajul si bandurile la un 206,ai gasit ceva solutie in caz ca ramai fara baterie sau uiti telecomanda in masina?fara faza cu spart un geam:D
|
da...Am tras un fir pe undeva langa o portiera..
|
foarte frumoasa masina, felicitari imi pare rau totusi ca are motorul ala...e lenes, dar masina e superba!
|
Da..Dar masina nu e facuta sa alerge..e mai de plimbat..Am alte metode pt a compensa motorul la masina asta..
|
2 Attachment(s)
UPS.....
|
cu siguranta cel mai frumos 407 din tara
cat de bine poate sa arate cu noua culoare....felicitari, ai o masina de nota 10 dupa parerea mea.... bafta in continuare! |
Vad ca a nins bine la voi acolo... :> Frumoasa rau cu noua culoare!
|
parca mult mai bine arata culoarea "vishinie" alb parca este prea banal,iar alb perlat au multi.asta este doar parerea mea
|
hmm..deci...jantele albe...portiunile negre sa fie intr`un orange ... interioril la fel , folie negra pe stopuri ... plasele din bara fata negre ... si..ma mai gandesc :D:D
|
adaug la lista lui blowwind... plafonul negru :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning