![]() |
Re: TXA
Quote:
|
sa nu uitam ca mai exista un urs cu m5 care ar putea pune problem... ursul lui Domy mai ales ca e pe 2 usi ;)
|
esti dorit rau de tot in ultima vreme .. :D
vezi ca te vrea un t t :D m-a rugat sa-ti trasmit :) o sa fie interesanta rau de tot cursa anonymous nr 1 provoaca mr nr 1 ( ca banuiesc ca esti cel mai tare d acolo ) |
Quote:
Inafara de Domy ala care are motorul ala de m5 mai este si WRC care din cate stiu eu a fost primul dupa aici care a avut motor de m5 pe ursulet . Eu cred ca Domy nu are nici o sansa in fata lu' Marius fiindca mie mi se pare ca acel motor a lu' Domy nu trage deloc l-am vazut cand era si pe pisica aia YFR abea tragea . Salut ! ! ! |
Quote:
motorul ala a fost refacut de la 0, si mai are ceva pana isi face rodajul corespunzator + reglajele aferente. felicitari TXA! |
scuze am uitat WRC`u :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma cunosti de ceva vreme si banuiesc ca ai vazut ca sunt un om impartial eu personal am vazut o masina intre voi....daca filmuletele zic altceva atunci m-am inselat eu...oricum.....e30 m5+nx versus z4 m stock o cursa foarte buna si spectaculoasa....l-ai batut indiferent de situatie si asta am vazut cu totii |
din cate stiu eu care am fost in masina eram exact la usa lui daca voi stiti mai bine............repet masina nu mergea pe presiunea cu care m-am dat cu DGH si ati recunoscut si voi ca mergea bine si asaa ....dar mai este putin si iese iar
|
recunosc ca boh-u nu mergea cum mergea cand s-a dat cu mine si m-a batut,adevarat in seara aia imi schimbasem si eu ceva la masina dar nu asa de mult,deci o sa iasa din nou si o sa demonstreze ce poate face:D
|
uite un adevarat prieten care stie ce s-a intamplat
|
sa lasam faptele sa vb,e urat sa mai vb aici,pt ca se vb de ursu txa si nu de pisica txa....
|
boh intradevar un urs care imi place si parca la cta cand sa dat de 1 mai cu txa cu pisica a fost altceva
|
parca din cate stiu eu nu m-am dat cu txa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nu stiu ce a-ti vazut voi dar avetzi pb daca spune-ti ca tom a luat bataie cand se vedea clar ca e cel putin juma de masina in fatza ( precizez pe 400 de m cum se face o cursa de drag)
|
TOM a luat bataie de la TXA si s-a vazut clar, a zis si TXA k a dat NOS 2 si 3 si la 3 kiar s-a vazut, pt k atnci a sarit de langa TOM
|
deci nu ai dreptate........ txa incepuse sa se urce pe tom dupa 400 de m asta s-a vazut clar ( mai ales in prima cursa)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adevarul este ca, prima data, spre sfarsitul parcarii, unde Tom a pus frana, z4 era un bot in fata.personal cred ca se datoreaza subestimarii de catre Txa a acelui z4.a 2 data, Txa a plecat mult mai bine folosind tot ce are in dotare (pssssss), astfel spre sfarsitul parcarii avea avans de 1 masina si continua sa se duca in fata. rezultatul este clar, Txa a castigat! (oricum pariasem pe el :-P , si am castigat o finlandia mare pe care de-abia astept sa o impart cu blazey-blaze and Co) FELICITARI CELOR 2 PT MASINI. |
da frate am vrut exact sa vad cum stau............si cred ca am stat bine cu un m3 ;) .......tu ce zici???????
|
Quote:
|
Quote:
|
raman fara cuvinte...am zis sa se vb de ursu txa si se vb de pisica txa,nu pot sa cred;si daca tot se vb de pisica txa nu mai fi suparat catalin ca te-am razbunat eu de cateva ori bune:D :D
|
sa vorbim de ursi fratilor va astept cu orice urs sa ma provocati dar la start nu la tastat........
|
da Marius ai dreptate abia astept sa scot masina sa vad si eu cum stam .........aaaaa.......dar facem si cu spray si fara .........ok??????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O singura intrebare am..ma roade curiozitatea
Tu lucrezi la masina ta,sau tu esti doar cu banii?Prin a lucra inteleg a pune motoru sus,toata instalatia elctrica,nenumaratele ajustari....daca da Respect. |
Quote:
|
Quote:
|
corect e fara nos doar e un m5 sub capota nu?
|
Quote:
ca stie toata lumea ca si dgh si txa isi trateaza masinile in curtile lor in proportie de 80% cu mici exceptii care probabil sunt peste puterile lor fratilor iesiti pe strazi daca sunteti pasionati ,nu mai chinuiti tastaturile inutil... istoria se scrie pe strazi si tot acolo se invata nu se citeste pe net AVIZ cursantilor astia mici si nebuni de pe net... bohule explicale tu cum am citit noi istoria pe strazi si pe cimpuri cu garda in ceafa..... Cata-boh cind vin in ro poate il faci si pe Cata-gsi o tura cu tzurbo... cu respect gsi-u |
Quote:
pacat ca nu stie multa lume sa aprecieze munca acestor baieti care au facut multe sacrifici,investitzii in aceste masini, si cind altii se distrau si sufereau prin orash ei cu siurantza stateau pe sub masinile lor sa le bibileasca PS.masinile astea doua si nu numai , au ajuns la acest stagiu cu foarte multa munca si cu bani care nu vin de la mamica si taticu. ei nu specifica lucrurile astea din modestie,dar specific eu ca prea e deranjant cind se trezeste cite un copil tastaturist sa faca critici .....care nu are idee nici macar principiile de baza cum functioneaza un motor.... in fine... noi suntem vinovati ca le acordam atentie si le dam nas........... cam atit am avut de spus va poopa fratele vostru |
discutiile pe forum strica :) ma jur
si se nasc tot felu de mini conflicte urate :D sunteti 2 sportivi pur sange care se pot intelege foarte bine , discutand pe forum se strica treaba :D e doar o parere .. maxim respect ptr ambele masini :D |
Quote:
|
Quote:
da...a 2 oara victoria a fost clara! :-P trage ursu' ala intr-un mare fel!!!!! :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning