Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Numere de inmatriculare (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/19522-numere-inmatriculare.html)

gangsta 07-04-09 02:41

Re: Numere de inmatriculare

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2181501)
CJ 06 CAI

Yepp!Azi am vazut si eu pe un audi :lol:

ph13finetti 07-04-09 09:02

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 461950)
lol , tare cata_tm:)

Pai ziceti masina si nr :) poate sunt oameni interesati...si la cazul general nu neaparat marca:)

Mie mi-a placut un nr:
B 01 ERU (boieru:) )

B 01 ERU l-am vazut pe un A4 super-tunat. e al unuia din bucuresti cu care participa la concursuri de tuning nu se da cu ea pe strada, ba chiar am auzit ca o "plimba" pe platforma. masina a fost modificata de 2 ori, dupa prima modificare era albastra, iar dupa a doua alba. a aparut cu ea in COX si va spun sigur ca nr asta nu e pe niciun astra caravan. B 01 ERU e prea tare cu toate ca nu sunt de acord cu mesajele gen "ce tare sunt eu" pe masina.
Alte idei de numere:
- 50 RIN (sorin)
- 10 NUT (ionut)
- 10 ANA (ioana)
- KWL (cool)
- JAF (ptr masini peste 20 mii euro :)) sau ptr cele tunate cu gust... e un A3 in ploiesti facut frumos cu nr asta)
- SPD (speed)
-NFS (need for speed)
-BN 04 SPD (need for speed... destul de aproape ;))
-CZY (crazy)
-FUL (full options... :))))))))))))))))
-BMW (pe BMW-uri) iar cifrele sa reprezinte cilindreea
-CAT sau 03CAT (seria 3-pisicuta)
-MRC (mercedes)
-AMG MMM OPC GTC MTM (tuneri autorizati pt diferite marci)
-TDI FSI etc (tipul de motor)
-VWP (volkswagen passat, polo, phaeton...)
-VWG (volkswagen golf 01, 02, 03, 04, 05...)
-VWT (volkswagen tiguan, touareg)
-WWW (world wide web... ptr internauti ;)
-literele pot fi citite cifre si invers, astfel:
-1=i, 3=e, 5=s, 6=g, 7=t, 8=b, 0=o si obtii: 73BAT (te bat :D) etc
-sunt destule combinari de cifre si numere sa isi puna fiecare ceva reprezentativ... e si pacat sa-ti aleaga ala de la inmatriculari un numar numai asa sa scape de tine sau sa cheltui suta de mii de euro pe ultimul model de merc si sa ai un numar naspa... parerea mea
Eu am un passat din 2001 1.9tdi 131 caluti, putin modificat (dar mai am in plan multe) si i-am pus PH 13 FIN... PH ca sunt din prahova, 13 ca imi aduce noroc si FIN ptr ca asa imi spun toti prietenii (finicu sau finetti) 13FIN deja e marca inregistrata pe unde mai umblu eu... si la propriu si la figurat ;) Bafta tuturor la gasirea unor numere frumoase si nu goniti mai tare decat ingerul vostru pazitor poate sa zboare... La cati mai multi km fara evenimente rutiere!!!

eMH 07-04-09 13:51

Quote:

Originally Posted by ph13finetti (Post 2217749)
- JAF (e un A3 in ploiesti facut frumos cu nr asta)
- SPD (speed)
-NFS (need for speed)

Era A3 cu nr PH 11 JAF. Acum e un A6 parca,tot cu JAF la nr.

SPD si NFS mi se par numere cam aiurea...eu nu mi-as pune la masina. E ca si cum ti-ai lipi pe o Dacia autocolante cu "TurboSport".

pstefan 08-04-09 21:36

Quote:

Originally Posted by ph13finetti (Post 2217749)
B 01 ERU l-am vazut pe un A4 super-tunat. e al unuia din bucuresti cu care participa la concursuri de tuning nu se da cu ea pe strada, ba chiar am auzit ca o "plimba" pe platforma. masina a fost modificata de 2 ori, dupa prima modificare era albastra, iar dupa a doua alba. a aparut cu ea in COX si va spun sigur ca nr asta nu e pe niciun astra caravan. B 01 ERU e prea tare cu toate ca nu sunt de acord cu mesajele gen "ce tare sunt eu" pe masina.
!

B01ERU e pe un GOLF5 vazut de mine de vreo 2-3 ori in trafic.

Blondy26 13-04-09 22:24

citesc topicu asta si ma oftic din ce in ce mai tare ca mie nu mi-au venit ideile astea cand a trebuit sa aleg nr...mi-ar fi placut si mie un X5 EAT sau FUL (de la full options am vazut pe aici)

de un NFS nu mai zic cat mi-as fi dorit ca sunt mare fana a jocului. si un SPD ar fi mers desi masinuta mea nu e asa rapida, dar na, hai sa facem o exceptie, cui nu-i place viteza? si lista ar fi putut continua pana la nesfarsit...

de ce imi vin abia acum ideile?!

Dodo_998 14-04-09 02:00

uneori, ideiile vin mai tarziu.. dar te poti duce sa-ti schimbi nr de inmatriculare

Blondy26 15-04-09 07:20

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 2236210)
uneori, ideiile vin mai tarziu.. dar te poti duce sa-ti schimbi nr de inmatriculare

am inteles ca ar costa cam mult, ca m-as duce:D....desi imi place si asta sincer

Korne 15-04-09 09:08

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 2217506)
Yepp!Azi am vazut si eu pe un audi :lol:

gresit, e un e46 negru, client la autotransilvania

Numarul meu: MS 33 COP (cop fiind initialele...Corneliu P. iar 33 are o explicatie mai lunga: am multi prieteni cu 69, ce mi se pare cam manelist iar 33 al meu se explica in felul urmator 3+3=6 iar 3*3=9)

Psycho 15-04-09 09:21

cautati pe images.google fuunny license plates .. o sa radeti cu lacrimi ..

Daniel_Toa 15-04-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2240158)
cautati pe images.google fuunny license plates .. o sa radeti cu lacrimi ..

Tin sa te corectez , corect e funny license plates :)

VladM 17-05-09 16:24

1 Attachment(s)
NT81TCH

scturoag 17-05-09 16:35

1 Attachment(s)
Continuare la VladM ->
NT-81-TCH
BI TCH

:arrow:

p.s: Vladutz .. nu mai fura poze facute de mine .. am si eu drepturi de autor :lol:

VladM 17-05-09 16:37

Merge inchis ca butelia :)

scturoag 17-05-09 16:39

:lol: vezi ca te dau in judecata :lol:

eMH 17-05-09 19:21

2 Attachment(s)
Al meu e mai jmecher: OSUGI
Si inca unu. Gemenii

P.S.: Nush ce model de Civic e ala,ca eu nu am mai vazut!

scturoag 17-05-09 19:31

Civic american ...
app ... fordul ala chiar ii al tau ? :lol:

eMH 17-05-09 19:33

Nuuu. Vroiam sa zic ca numarul de inmatriculare gasit de mine. Nici macar poza nu e facuta de mine. L-am luat de pe topicul cu fotografii haioase.

RIcKO 17-05-09 19:37

daca e vb de numere ...atzi vazut ca in bucuresti deja au intrat numerele cu 3 cifre de ex B 666 DVL (Devil ).....ma intreb cele cu 4 litere pe cand o sa apara pt ca tot am auzit ca o sa apara si alea

VladM 17-05-09 19:50

E civic modelu american :) Au intrat cu 3 cifre ?/:)

RIcKO 17-05-09 19:56

da am vazut la stiri zilele trecute...apropo am vazut eu la cineva CJ 1 0TTO .
..un A6.

scturoag 17-05-09 20:35

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2327289)
E civic modelu american :) Au intrat cu 3 cifre ?/:)

Cine au intrat cu 3 cifre ?!?
te referi la viitoarele numere de inmatriculare din bucuresti ? sau mi se pare ca le-au bagat deja //

RIcKO 17-05-09 21:33

am vazut la stiri zilele trecute ziceau ca foarte curand o sa intre numerele cu 3 cifre pt ca din 2 nu mai au combinatii......

scturoag 18-05-09 00:11

Aaaa... da .. am vazut si eu .. dar nu zilele trecute .. acum vreo 2-3 saptamani a dat la tv..

eMH 18-05-09 17:31

1 Attachment(s)
Si cum o sa arate numerele de inmatriculare?
La fel,decat ca in loc de 2 cifre o sa aiba 2 ?
Nu o sa fie mai late placutele? Se mai potrivesc in suporturi?

P.S.: SUGI 1100 :)

RIcKO 18-05-09 17:41

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2330238)
Si cum o sa arate numerele de inmatriculare?
La fel,decat ca in loc de 2 cifre o sa aiba 2 ?
Nu o sa fie mai late placutele? Se mai potrivesc in suporturi?

P.S.: SUGI 1100 :)

Man o sa aiba 3 nu 2 ...si deocamdata e doar pt Bucuresti ...nu vad problema spatiului pe placuta deoarece la Bucuresti se foloseste o litera nu 2 ca la celelalte judete ...si o sa arate ceva de genul B 123 XXX

Bafta

eMH 18-05-09 17:44

Scuze,am vrut sa zic ca in loc de 2 o sa aiba 3. Dupa aia mi-am dat seama ca B e doar o litera,si nu ar fi problema cu spatiul. Dar daca incepe chestia si cu restul judetelor...?

RIcKO 18-05-09 17:54

probabil ca au ei ceva planuri ...itzi dai seama ca nu se apuca sa faca asa de capul lor ...:D atunci mai bine le-am face noi aici pe forum :D....oricum ....alta situatie este in bucuresti su numerele si alta e intr-un judet ca Mures de ex...nu pot sa zic Cluj pt ca si aici e mare cererea de nr ...in fine...eu auzisem acum...un an sa zic...ca o sa fie nr din 4 litere....asta chiar mi-ar placea ...multi dintre noi ne-am putea pune numele sau mai stiu eu ce ...totusi cred ca cele din USA sunt cele mai practice....nu cred ca duc lipsa de combinatzii:D

scturoag 18-05-09 18:54

Cu 4 litere nu cred... cred ca vor face in cluj ca si in bucuresti .. cu 3 cifre in loc de 2 ... si o sa faca scrisul mai mic ... ca numerele din Italia ..

charlie80 20-05-09 12:42

150 de lei costa schimbarea numarului de inmatriculare, daca va intereseaza.

cRbL 20-05-09 13:04

deci pana la urma, e pe bune, se fac cu 3 cifre ?

VladM 20-05-09 19:52

Da,se fac :) Deja au aparut.

scturoag 20-05-09 20:02

Da ?!? ce tare :D is curios cum arata ... vezi poate gasesti vreo poza cu o masina care are nr de inmatriculare cu 3 cifre .. si posteaza aici sa vedem si noi :D

RIcKO 20-05-09 20:37

aha...chiar sa vedem....sunt curios...la cluj pe cand o sa apara..tocmai trebuie sa imi imatriculez citroenu ....apropoo....VladM...uitate la sectiunea masina mea citroen ...la threadul Xsara VTR...sa vezi ce a iesit din masina aia ...:D ca ziceai tuu...:D:D:D

Darius DMS 20-05-09 21:50

is-01-bou....l-am vazut in botosani odata.....si mai multe de genul acesta.....is-45-beat....chestii de genul acesta...emh,super prima poza

scturoag 20-05-09 22:31

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2337746)
....is-45-beat....chestii de genul acesta..

cum naiba "is-45-beat" daca numaru de inmatriculare are doar 3 litere ... nu 4 ...

cRbL 21-05-09 03:53

yaaay
atunci ma duc sa imi platesc si eu taxa si saptamana viitoare sa iau numerele.
acum, sa dea dracu daca am alta idee in afara de b 666 iad....
vreo sugestie de vreun numar funny ?

Spark 21-05-09 07:55

eu zic si am o vaga idee, ca toate vor fi B 1xx XXX, si cand se termina astea cu 1, se va baga 2xx, si tot asa
nu cred ca la preferentiale o sa iti alegi tu toate cifrele. cel putin asa ma gandesc eu ca o sa fie.

scturoag 21-05-09 07:57

B-105-BOU
:lol:

Darius DMS 21-05-09 08:34

scuzati....era bat...nu beat....

xht20 29-05-09 02:42

eu mi-am comandat B-777-TFF :P, auzisem de chestia cu 3 cifre dar nu stiam cand se pune in aplicare. Cand m-am dus sa-mi iau nr pt skoda mi s-a zis ca nu mi se mai da cu 2 cifre. ar cam trebui intr-o sapt asa sa am nr :P

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning