![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Quote:
|
Quote:
Alte idei de numere: - 50 RIN (sorin) - 10 NUT (ionut) - 10 ANA (ioana) - KWL (cool) - JAF (ptr masini peste 20 mii euro :)) sau ptr cele tunate cu gust... e un A3 in ploiesti facut frumos cu nr asta) - SPD (speed) -NFS (need for speed) -BN 04 SPD (need for speed... destul de aproape ;)) -CZY (crazy) -FUL (full options... :)))))))))))))))) -BMW (pe BMW-uri) iar cifrele sa reprezinte cilindreea -CAT sau 03CAT (seria 3-pisicuta) -MRC (mercedes) -AMG MMM OPC GTC MTM (tuneri autorizati pt diferite marci) -TDI FSI etc (tipul de motor) -VWP (volkswagen passat, polo, phaeton...) -VWG (volkswagen golf 01, 02, 03, 04, 05...) -VWT (volkswagen tiguan, touareg) -WWW (world wide web... ptr internauti ;) -literele pot fi citite cifre si invers, astfel: -1=i, 3=e, 5=s, 6=g, 7=t, 8=b, 0=o si obtii: 73BAT (te bat :D) etc -sunt destule combinari de cifre si numere sa isi puna fiecare ceva reprezentativ... e si pacat sa-ti aleaga ala de la inmatriculari un numar numai asa sa scape de tine sau sa cheltui suta de mii de euro pe ultimul model de merc si sa ai un numar naspa... parerea mea Eu am un passat din 2001 1.9tdi 131 caluti, putin modificat (dar mai am in plan multe) si i-am pus PH 13 FIN... PH ca sunt din prahova, 13 ca imi aduce noroc si FIN ptr ca asa imi spun toti prietenii (finicu sau finetti) 13FIN deja e marca inregistrata pe unde mai umblu eu... si la propriu si la figurat ;) Bafta tuturor la gasirea unor numere frumoase si nu goniti mai tare decat ingerul vostru pazitor poate sa zboare... La cati mai multi km fara evenimente rutiere!!! |
Quote:
SPD si NFS mi se par numere cam aiurea...eu nu mi-as pune la masina. E ca si cum ti-ai lipi pe o Dacia autocolante cu "TurboSport". |
Quote:
|
citesc topicu asta si ma oftic din ce in ce mai tare ca mie nu mi-au venit ideile astea cand a trebuit sa aleg nr...mi-ar fi placut si mie un X5 EAT sau FUL (de la full options am vazut pe aici)
de un NFS nu mai zic cat mi-as fi dorit ca sunt mare fana a jocului. si un SPD ar fi mers desi masinuta mea nu e asa rapida, dar na, hai sa facem o exceptie, cui nu-i place viteza? si lista ar fi putut continua pana la nesfarsit... de ce imi vin abia acum ideile?! |
uneori, ideiile vin mai tarziu.. dar te poti duce sa-ti schimbi nr de inmatriculare
|
Quote:
|
Quote:
Numarul meu: MS 33 COP (cop fiind initialele...Corneliu P. iar 33 are o explicatie mai lunga: am multi prieteni cu 69, ce mi se pare cam manelist iar 33 al meu se explica in felul urmator 3+3=6 iar 3*3=9) |
cautati pe images.google fuunny license plates .. o sa radeti cu lacrimi ..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
NT81TCH
|
1 Attachment(s)
Continuare la VladM ->
NT-81-TCH BI TCH :arrow: p.s: Vladutz .. nu mai fura poze facute de mine .. am si eu drepturi de autor :lol: |
Merge inchis ca butelia :)
|
:lol: vezi ca te dau in judecata :lol:
|
2 Attachment(s)
Al meu e mai jmecher: OSUGI
Si inca unu. Gemenii P.S.: Nush ce model de Civic e ala,ca eu nu am mai vazut! |
Civic american ...
app ... fordul ala chiar ii al tau ? :lol: |
Nuuu. Vroiam sa zic ca numarul de inmatriculare gasit de mine. Nici macar poza nu e facuta de mine. L-am luat de pe topicul cu fotografii haioase.
|
daca e vb de numere ...atzi vazut ca in bucuresti deja au intrat numerele cu 3 cifre de ex B 666 DVL (Devil ).....ma intreb cele cu 4 litere pe cand o sa apara pt ca tot am auzit ca o sa apara si alea
|
E civic modelu american :) Au intrat cu 3 cifre ?/:)
|
da am vazut la stiri zilele trecute...apropo am vazut eu la cineva CJ 1 0TTO .
..un A6. |
Quote:
te referi la viitoarele numere de inmatriculare din bucuresti ? sau mi se pare ca le-au bagat deja // |
am vazut la stiri zilele trecute ziceau ca foarte curand o sa intre numerele cu 3 cifre pt ca din 2 nu mai au combinatii......
|
Aaaa... da .. am vazut si eu .. dar nu zilele trecute .. acum vreo 2-3 saptamani a dat la tv..
|
1 Attachment(s)
Si cum o sa arate numerele de inmatriculare?
La fel,decat ca in loc de 2 cifre o sa aiba 2 ? Nu o sa fie mai late placutele? Se mai potrivesc in suporturi? P.S.: SUGI 1100 :) |
Quote:
Bafta |
Scuze,am vrut sa zic ca in loc de 2 o sa aiba 3. Dupa aia mi-am dat seama ca B e doar o litera,si nu ar fi problema cu spatiul. Dar daca incepe chestia si cu restul judetelor...?
|
probabil ca au ei ceva planuri ...itzi dai seama ca nu se apuca sa faca asa de capul lor ...:D atunci mai bine le-am face noi aici pe forum :D....oricum ....alta situatie este in bucuresti su numerele si alta e intr-un judet ca Mures de ex...nu pot sa zic Cluj pt ca si aici e mare cererea de nr ...in fine...eu auzisem acum...un an sa zic...ca o sa fie nr din 4 litere....asta chiar mi-ar placea ...multi dintre noi ne-am putea pune numele sau mai stiu eu ce ...totusi cred ca cele din USA sunt cele mai practice....nu cred ca duc lipsa de combinatzii:D
|
Cu 4 litere nu cred... cred ca vor face in cluj ca si in bucuresti .. cu 3 cifre in loc de 2 ... si o sa faca scrisul mai mic ... ca numerele din Italia ..
|
150 de lei costa schimbarea numarului de inmatriculare, daca va intereseaza.
|
deci pana la urma, e pe bune, se fac cu 3 cifre ?
|
Da,se fac :) Deja au aparut.
|
Da ?!? ce tare :D is curios cum arata ... vezi poate gasesti vreo poza cu o masina care are nr de inmatriculare cu 3 cifre .. si posteaza aici sa vedem si noi :D
|
aha...chiar sa vedem....sunt curios...la cluj pe cand o sa apara..tocmai trebuie sa imi imatriculez citroenu ....apropoo....VladM...uitate la sectiunea masina mea citroen ...la threadul Xsara VTR...sa vezi ce a iesit din masina aia ...:D ca ziceai tuu...:D:D:D
|
is-01-bou....l-am vazut in botosani odata.....si mai multe de genul acesta.....is-45-beat....chestii de genul acesta...emh,super prima poza
|
Quote:
|
yaaay
atunci ma duc sa imi platesc si eu taxa si saptamana viitoare sa iau numerele. acum, sa dea dracu daca am alta idee in afara de b 666 iad.... vreo sugestie de vreun numar funny ? |
eu zic si am o vaga idee, ca toate vor fi B 1xx XXX, si cand se termina astea cu 1, se va baga 2xx, si tot asa
nu cred ca la preferentiale o sa iti alegi tu toate cifrele. cel putin asa ma gandesc eu ca o sa fie. |
B-105-BOU
:lol: |
scuzati....era bat...nu beat....
|
eu mi-am comandat B-777-TFF :P, auzisem de chestia cu 3 cifre dar nu stiam cand se pune in aplicare. Cand m-am dus sa-mi iau nr pt skoda mi s-a zis ca nu mi se mai da cu 2 cifre. ar cam trebui intr-o sapt asa sa am nr :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning