![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: hai ca mi-am luat portia de ras pe ziua de azi ! tare faza, Robert! |
dracu' OFICIAL e jos ;)
FOARTE aproape de strazi si cartier... |
nu credem nimic pana nu vedem poze :P
|
Sal, am si eu o intrebare pentru DAC, cati centimentri ai de la bara din fata pana la pamant,si pana la urma ai taiat din arcuri sau ce-ai facut pe fata?
Eu am arcuri originale netaiate si intra roata in interiorul aripei cu masina goala, asa ca nu va taiati arcurile pe fata ca nu faceti bine, gasiti arcuri de pe la sporturi dezmembrate. |
O sa vina si pozele dar cel mai probabil o sa pun vineri ca intai vreau sa vada DRT si pe urma pun poza(sper sa nu se supere lumea)...oricum e urat afara si masina e murdara.
Ca sa o cobor am luat 2 spire din arcurile de pe fata si am intarit amortizoarele cu tot cu scurtare de tija :)....masina e senzatie oricum imi place foarte mult cum se merge cu ea si mai ales cum se simte pe viraje |
sa stii k am vazut o poza cu masina ta, si cred ca ai exagerat cu taiatul, mai ales pe spate, dar acum cred ca simnti toate damburile de pe sosea cuarcurile alea taiate, si sa nu spui ca nu e asa ca stiu ce vb.
Asa ca te sfatuiesc sa-ti cauti arcuri intregi si scurte ca sunt mai calculate si tari si mai bune la suspensie decat taiate. |
Quote:
|
@NIGHTDEVIL-tu nu cumva ai dacie sport?Si daca da de ce-ti trebuiesc de aro 10?Alea ale ei nu te multumesc?
|
Quote:
|
tare......:))))))))))))) tu chiar nu te prinzi frate?
deabia astept sa vad pozele cu dacu :) |
o sa vina si pozele...cel mai probabil vineri spre seara sau sambata pe la 1-2 :) oricum dupa intalnirea de vineri :)...
|
Asa bai nea' Dac-ule...ma bucur pt tine, chiar tre' sa vorbim vineri, ca o sa ma coboare una! :D
|
vorbim maestre vorbim,dar cel mai indicat ar fi sa te sfatuiesti cu shoarecele :)
|
1 Attachment(s)
hai ca pana vineri e destul de mult timp...pun o poza mica pe post de teaser :)
|
Frumoasa alegere, dracule....
@24mig: nightdevil s-a gandit sa iti asculte sfatul pretios, si sa isi departeze sportiva de strazi...si cartier.... :lol: |
Partidul e cu tine DAC-ule!!! hai mha ca arata bine...ma pot exprima mai liber dupa ce o vad live.....
|
dracule cred ca ai pana pe fata ............de e asa lasata masina:lol: :lol: mai ai loc sa bagi cricu:rolleyes2 :lol: :lol:
|
ma nu rade cu cricul ca de intrat mai intra...:) pot spune ca imi intra daca ma chinui intre spoiler si asfalt o cafelutza :) masina o sa inceapa sa arate bine cand o sa ii fac si pragurile si bara spate...problema e vremea...astept sa se incalzeasca :)
|
pozeee!!! multumesc ;)
|
Mha, arata dragut din "teaser-ul" tau, dar nimik nu se compara cu o privire live...las' ca vedem noi :D
|
Asa da DRACULE i-mi place ... vad ka se kam ofitica astia cu barcile :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@Clauditza: nu am inteles legatura mea cu NightDevil si in al doilea rand habar nu ai despre ce vb eu, si atat.
DAc-ule a iesit bine si imi place dar te-am rugat ceva, sa masori cu exactitate ce distanta ai de la pamant la bara din fata, asta daca esti dispus sa imi spui, deoarece eu cu arcuri intreci si neteiate am 4cm de sol.Atat am vrut sa mentionez. |
Quote:
Back to the DAC: stop teasin', start squeezin (the camera, not the trigger!:lol: ) adica pune DrACu' niste poze! ca noi astia din provincie ajungem mai greu cu barcile in capitala...:rolleyes2 |
Vad ca toti optati pentru arcuri taiate, dupa cum vad, asa ca va spun ca nu aveti dreptate si vreau sa spun ca nu trebuie sa tai din arc sa ajungi asa jos, il pui si gata, masina e mai jos decat crezi, si inca ceva la mea intra mai mult roata sub aripa din fata decat a ta cu arcurile "ciopartite".:twisted:
Si @quick_5hifter:stiu ce latime are bara si e la fel ca a mea asa ca sunt la fel iti spun foarte sigur. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cunosti masina asta?daca da ceva explicatii, daca se poate.multumesc.
|
Quote:
1.E FACUTA PE CALCULATOR FRATEEEEEEE... 2.ARE MANEREEE 3.ARE UN SPOILER MULT MAI FRUMOS DECAT HIDOSENIA AIA.... 4.NUMAI ARE JANTELE ALEAA...;) 5.ACUM ARE SEMNALE ALBE ADEVARATE nu copie de la TAU si aveti rabdare cu pozele alea...e si el in stres cu examenele,i-am promis ca ii facu eu unele klumea... ca rezultat PT TINE MIG...ESTI TOTAL PE ALTA LUME ps:nu incepe sa multumesti si tu...ca ne capiezi |
masina asta e a mea si este un PHOTOSHOP nimic altceva...si daca e sa o luam asa sa sti ca deja sunt mai multe variante ca sa cobori o masina si nu are rost sa ne complicam si sa dezbatem aiurea acest lucru
@alex o sa pun poze mane stai calm dar ti-am zis ca nu vreau acum vreau vineri seara :) ,plus ca nu am un aparat photo calumea...daca e fac ceva cu telefonul si gata :) @mihnea sti prea bine ca in niciun caz nu o sa fiu asa cum esti tu si robert sau cum erai tu si cu robert :) @bebe nu cred ca are rost sa pun inaltatoare ca mi se apleaca si mai tare de bot mai uratule :)) PRIMITI POZE CAT DE CURAND :) |
da sigur, eu sunt cel de pe alta lume nu?Si ce cauta o poza cu masina facuta pe calc, eu de unde draq sa stiu, este specificat undeva?daca ai o masina o arati asa cum este ea nu modificata pe calc sa o faci sa arate mai bine.
@cristigeo69:am incheiat disutia, si nu vb cu tine ci cu DAC.trebuia sa-mi spuna el chestia asta nu tu, si ce daca am intrebat?NU am voie cumva sau ce ai?Si nu am intrebat de manere sau de semnalizari asa ca nu stiu care e pe alta lume. |
dar cum eram eu si cu rob ?!?!?!?!
impreuna nu am fost chiar daca el se tine de spirale pe la rond la carol :P eram si eu curios cum mai arata o dacie lasata jos..... |
Quote:
|
da intradevar esti bun la desenat, ce sa zic, dar in practica mai greu.
|
Quote:
PEACE!! |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astea sunt exact dupa ce a fost adusa de la service,e total neechipata, asa ca nu vafaceti idei grasite, nici motorul nu-l are pus,
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning