![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
2 Attachment(s)
vali, da, ar arata... --->
razvan, multumesc! |
da bine masina :D bafta incontinuare :!:
|
Andrey ce se mai lucreaza la masina ,nu ne dai nicio noutate nimica sau inca este in hibernare :lol::lol:
|
pai ce sa zic de ea...
mi-am schimbat muzica... acum e ceva mai tare :)) aveam o tentativa sa vand masina... azi ma hotarasc clar... daca nu o dau... o sa vedeti ce se va intampla :lol: |
clar logan full option! te-ai dilit? hai cu jantele alea odata pe masina.
ce et au ale tale pe fata? |
Alea pe fata sunt et 25 din cate imi aduc aminte...
Dar nu inteleg un lucru. Borbet A 9j exista doar cu et 15. Am vazut destule golfuri cu jantele astea pe spate si le vin bine la aripile originale... Numai mie imi ies cu 3 degete in afara :writers_b Nu stiu ce sa le mai fac sa le mai bag putin, sa nu fiu nevoit sa modific aripile... Macar sa nu le tai... de tras putin de ele MAI trag... pt ca am mai tras... Ne vedem pe Bucovat sa va incant cu niste muzicuta in pauzele dintre urcari :D |
Ce dragut arata jantele fara capace peste ele,sau doar mie mi se pare baietii ? :D
|
Quote:
Mai trage de aripi dale draq mai taie din ele :))) |
Quote:
|
Quote:
|
pai un vtm e pe 25 martie...
http://www.craiovaforum.ro/curse-aut...a-1036378.html si altul saptamana urmatoare, adica pe 1 aprilie :)) si nu, nu e gluma http://www.craiovaforum.ro/curse-aut...s-1033031.html am stabilit. masina ramane. urmeaza sa discut cu cativa prieteni sa vad daca imi lasa la pret sa vopsesc capota si aripile de pe fata si... si restul o sa vedeti voi :D |
treci pe la mine sa faci o proba cu ale mele. cred ca vor veni la fel. ale mele de pe fata au et 15;)
|
3 Attachment(s)
Cred c-am sa trec. Am vorbit azi.
Zilele astea am cam schimbat 3 perechi de cauciucuri. Initial, am avut 215/40/16 cu care am pus poze mai sus putin... Apoi am luat 205/45/16 sperand sa fie mai inguste, dar defapt a fost mai rau ! Pun aici niste poze cu 205/45 ... Maine va spun ce am facut in continuare :D |
ai bagat bata la aripi :))
|
Quote:
Ai nevoie neaparat de evazari....ne auzim pe 25 la bucovat:> |
Ce mare lucru sa faci niste evazari.... ;)
|
ba, am un stalp de lumina aici la bloc, sta sa cada..vin'o sa'l bagam in aripi :))
|
cum vine cu 195/45? sau nu ai probat?
|
n-am probat, maine probez si pun si poze :D
mike, maine, daca te prind pe mess, am o vorba cu tine :lol: pt ca nu evazarile sunt problema, problema e la partea a 2-a :lol: |
Quote:
Nu prea mai am timp de calc..... cel mai bine ma suni.... sau vii pe aici pe la mine si e mai bine.... ;) |
incearca 205/40/16. ;)
stretch-ul nu e dat numai de latime ci si de inaltimea cauciucului ;). spor. |
205/40 ar venii foarte bine si s`ar intinde excelent :) sau un 195/40 dar deja o sa fie intins maxim :D
p.s. eu am 195/45 pirelli ... si sta intins foarte misto .. dar am mai avut inainte si eagle f1 si nu statea asa intins ca si asta ... credca depinde si de producator |
3 Attachment(s)
eu sunt 100% sigur ca difera strech-ul in functie si de producator...
acum am 195/45/16... cam asa arata puse pe jante. azi am sa le pun pe masina sa vad cum arata si voi pune iar poze :D |
1 Attachment(s)
Deci astea ce le`ai pus de la uniroyal chiar nu sunt asa itinse daca zici ca sunt 195/45 ... uite la mine 195/45
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
lasa ca oricum o sa fac azi curat in ea :rolleyes2
am incercat azi o pasta de polish, am luat la mana deocamdata, pana imi cumpar o masina de polishat... este vorba despre Mirka Polarshine T10, am si o poza aproximativ 50/50 (nu am pus banda sa delimitez, ci doar asa... din mana...) + cateva poze cu nuanta vopselei |
Quote:
|
Quote:
Sa treci pe la mine sa iti arat ce iti trebuie pentru un polish profesional si de calitate! ;) |
Quote:
@ovidiu, am s-o iau. dar o sa ai dureri de balamale la mana :lol: |
3 Attachment(s)
Asa cum am spus si pe celalalt topic al meu, am fost weekendul asta la Severin pt prima etapa EMMA din acest an.
Am luat locul I la categoria mea si locul III (oficial) la Event Loudest Car. Cateva poze pentru voi :) mai multe poze puteti vedea pe topicul de la "Muzica mea" |
Imi place ca avem aceeasi grila :) la capitolul muzica nu ne mai comparam
|
si nici ca o sa schimb grila. eventual sa imi iau modelul cu 3 dungi drepte in capete, dar stema va ramane pe masina :)
|
ANT`u rupe tot la clasa lui :P
bvo.. cand mai treci pe la mine pe strada sa nu ma suni dai drumu la muzica :)) |
Poti da mai multe detalii pe PM despre solutia aia de polish auto?:D
|
3 Attachment(s)
Ceva poze si de la mine
|
11 Attachment(s)
ms frumos de poze.
mai am si eu cateva. |
Quote:
|
mersi frumos. felicitari si tie
scorul o sa creasca categoric. la urmatoarea competitie am sa merg si eu sa dau scor, nu sa ma joc cu masina la 30hz :lol: |
Felicitari!...ti`am "simtit" muzica joi pe aeroport langa masina! :lol:
Multa bafta cu proiectele de viitor! :twisted: |
1 Attachment(s)
mersi frumos. data viitoare sa ma tragi de maneca.
o idee cu ats-uri... dar tot la borbete raman :D masina va fi prezenta duminica la CNCA la bucuresti in cadrul evenimentului Cora Tuning & Sound la Targul Auto Cora - 12-13 Mai 2012! mi-ar face placere sa cunosc pe cativa dintre voi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning