![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea. |
@ CT 87 ADY . da 6+1 :)
ERY ,cand e cursa de la buzau ? :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
6 (sambata)-7 (duminica) septembrie 2008. https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/87446-marele-premiu-buzaului.html |
@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb
|
Quote:
|
@ Hellman - un id de mess sa vb mai multe ..
|
cand am plecat repede ? si ce 1-1 ?
|
cum cand ai plecat repede? atunci acolo in seara aia colt cu strada aia can era si ala cu aia si ai plecat repede... :lol:
|
Quote:
|
Esti slab mah....ti-am zis ca iti rezervasem nr de inmatriculare cu ERY....nu ai vrut sa ma asculti :)
|
Nu nu nu ca dupaia ma sufocau prea mult femeile si racerii prin constanta daca aveam nr tau de vedeta :)))) heheh
|
Quote:
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini... |
Quote:
|
Quote:
|
De ce ar fi mai bun un Audi BMW sau Mercedes decat Dacia ?
WTF ? Radeau si cu kuru aia de la Top Gear de Dacia ! Frankensteinul Masinilor ! Este ca un telefon de generatie 1998 fata de unul de generatie 2008 ! https://www.youtube.com/watch?v=nXRSzE-nZ1I |
Multumesc ery si x-ray pt suport... :)
|
Eu zic sa revenim la subiecte "on-topic" , sa lasam atacurile astea cu ala are logan , ala opel , ala peugeout, care e mai tare?
Dupa cum ziceam , provoc colegul meu de club, 99FLN, ca s-a laudat la mai multa lume ca mi-a dat-o si eu nu imi amintesc cand (+ raspunde pe mess din an in paste) :-?? Hellman aveam o restantza si cu tine taica. |
Quote:
|
am avut motiv bah sa nu mai ies ... stii tu ;) ... motiv d-ala fortzat :(( vdm duminica cum e vremea ?
|
Quote:
|
Sal sunt nou pe acest forum si am si eu o intrebare.Cand are loc provocarea unde are loc? Este mereu acelasi loc indiferent de masina pe care o detii sau de timpul cand vrei sa aiba loc intrecerea? Sau asta stabilesc doritorii? Cum am precizat sunt nou si de asemenea sunt si incepator,insa sunt foarte interesat de aceste provocari,chiar daca nu detin o foarte puternica masina. Detin o tigra, am poze la semnatura si astept niste pareri din partea voastra si chiar niste sugestii cu ce as incepe prima data pentru a o infrumuseta. bafta
|
Quote:
|
zeze knd vrei da'mi un tel ... k am observat k ieri nu ai dat nici un semn de viata ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce dai masina maus ? ce vrei sa iti iei ?
|
Quote:
|
m'ai lamurit maus /// oricum mult succes cu masina noua
|
Quote:
|
baga mare cu supra:)
|
Azi am vazut o supra alba in cta ....arata intr`un mare fel !
|
am vazut si eu supra aia alba la eden pe soveja ... bijuterie :X:X:X
dar sa revenim la carutzele noastre :D ZZZ vs PMR 1-0 ZZZ vs ZLA 1-0 ZZZ vs ZLA 2-0 ZZZ vs ZLA 3-0 (hellmane mai fati un chip si mai cauta un filtru de aer sa-l scotzi :)) o sa iti dau un chupa-chups drept premiu de consolare:P ... acum nu te supara:D) ZNA vs PMR 0-1 ZNA vs PMR 0-2 (zano nu fii suparata, te-ai descurcat bine, distanta mica intre voi... nu fii suparata, stii ca te iube ce draq:)) ) ZLA vs ibizza 1-0 JTD vs ibizza 1-0 |
me & zla 0-1 :P ( mai invat, mai invat :lol: )
|
zz ... frig vs noi toti ... frigu a castigat :)) ....
ps ... ieri am scapat de 2 ori de garda .. odata cu tine pe sens unic si apoi seara .. iti aduc noroc :)) |
cu parere de rau observam ca usor usor se strica treaba si la parcare de la mall.cine a fost aseara stie ca a fost chemata firma de paza sa ne imprastie de acolo dar totusi am scapat.pe aceasta cale ii rog pe toti care vin seara la parcare sa incercam sa facem cat mai putina zarva si poate asa vom reusi sa ne petrecem iarna fericiti acolo:P daca nu....ne batem cu bulgari. postul asta il puteti lua si ca pe un avertisment,dar fara sa va suparati pe mine. va salut pe toti:)
|
zeze nu mai tii minte cand ti'am dat'o si fara soft cu "carutza" mea asa k nu te mai kk pe u acum . cum te prind iti dau k premiu o BANANA CU PAR ... sa iti merga bine knd schimbi vitezele . si multumesc pt premiu dar sunt nevoit sa il refuz ...
|
hellman...cand te-ai tras cu golfu si a fost un 3-2 ptr u tras de par....te-ai laudat pe toate forumurile si hai faivurile:)) acuma dc nu esti fair play sa recunosti ca te-a facut zz?:
no offence:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning