Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

ERY 20-08-08 10:33

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1704261)
te provoc eu ...accepti :?:

Tu mai bine iti vezi de treba ta. Ma provoci tu sa ce ? M-ai vazut tu pe mine sa particip la vreo cursa ilegala?

Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea.

CT90SNR 20-08-08 12:00

@ CT 87 ADY . da 6+1 :)

ERY ,cand e cursa de la buzau ? :)

vizal 20-08-08 12:34

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1705403)
ba vizal ai inebunit la cap? cum ma? provoci tu masina nemteasca?
opelul care reprezinta tot cei mai bun la nemti? aceasta masina ca o statuie reprezentatitva a ingineriei auto tu o provoci?
de unde atata tupeu ba baiatule???

sa vezi ce-ti sparg rotile pt asta:lol:

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1705544)
Tu mai bine iti vezi de treba ta. Ma provoci tu sa ce ? M-ai vazut tu pe mine sa particip la vreo cursa ilegala?

Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea.

pana acolo sa ma dau cu tine?...pfff...cu alta ocazie:-)

ERY 20-08-08 13:14

Quote:

Originally Posted by CT90SNR (Post 1705669)

ERY ,cand e cursa de la buzau ? :)

6 (sambata)-7 (duminica) septembrie 2008.

https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/87446-marele-premiu-buzaului.html

Hellman 20-08-08 21:26

@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb

CT-89-POT 21-08-08 01:35

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1706608)
@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb

atunci ai plecat rpd.... 1-1?

CT90SNR 21-08-08 11:38

@ Hellman - un id de mess sa vb mai multe ..

Hellman 21-08-08 18:45

cand am plecat repede ? si ce 1-1 ?

sonykel 22-08-08 08:02

cum cand ai plecat repede? atunci acolo in seara aia colt cu strada aia can era si ala cu aia si ai plecat repede... :lol:

YZF-PWR 22-08-08 09:59

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1705544)

Na na na na ce foc a luat el ma:))))))) te pupa tata

ERY 22-08-08 11:01

Esti slab mah....ti-am zis ca iti rezervasem nr de inmatriculare cu ERY....nu ai vrut sa ma asculti :)

YZF-PWR 22-08-08 13:38

Nu nu nu ca dupaia ma sufocau prea mult femeile si racerii prin constanta daca aveam nr tau de vedeta :)))) heheh

Insanity 23-08-08 12:35

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1705403)
ba vizal ai inebunit la cap? cum ma? provoci tu masina nemteasca?
opelul care reprezinta tot cei mai bun la nemti? aceasta masina ca o statuie reprezentatitva a ingineriei auto tu o provoci?
de unde atata tupeu ba baiatule???

Mia placut faza cu masina nemteasca... din cate am vazut in semnatura... ai LOGAN...
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini...

Hellman 23-08-08 13:25

Quote:

Originally Posted by Insanity (Post 1711050)
Mia placut faza cu masina nemteasca... din cate am vazut in semnatura... ai LOGAN...
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini...

a dat boala in voi sau ce ? ce importanta daca ai dacia, opel sau renault .. toate sunt pe acolo . CEA MAI BUNA MASINA E AIA CARE O AI . si chiar nu vad cu ce e mult mai bun opelul ca dacia. dar nu stau sa intru in polemici.

ERY 23-08-08 14:39

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1711135)
chiar nu vad cu ce e mult mai bun opelul ca dacia

Cu faptul ca opelul are peste 35 de modele de masini in productie ce acopera tot segmentul de piata auto in timp ce Dacia are 2 modele.Numai vorbim de performante, dotari si listele de optionale pe care le primesti la fiecare :lol:

X-Ray-Eyes 23-08-08 15:57

De ce ar fi mai bun un Audi BMW sau Mercedes decat Dacia ?
WTF ?
Radeau si cu kuru aia de la Top Gear de Dacia ! Frankensteinul Masinilor !

Este ca un telefon de generatie 1998 fata de unul de generatie 2008 !
https://www.youtube.com/watch?v=nXRSzE-nZ1I

Insanity 23-08-08 20:30

Multumesc ery si x-ray pt suport... :)

street_racer 29-08-08 14:14

Eu zic sa revenim la subiecte "on-topic" , sa lasam atacurile astea cu ala are logan , ala opel , ala peugeout, care e mai tare?
Dupa cum ziceam , provoc colegul meu de club, 99FLN, ca s-a laudat la mai multa lume ca mi-a dat-o si eu nu imi amintesc cand (+ raspunde pe mess din an in paste) :-?? Hellman aveam o restantza si cu tine taica.

Hellman 29-08-08 15:35

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1721808)
Eu zic sa revenim la subiecte "on-topic" , sa lasam atacurile astea cu ala are logan , ala opel , ala peugeout, care e mai tare?
Dupa cum ziceam , provoc colegul meu de club, 99FLN, ca s-a laudat la mai multa lume ca mi-a dat-o si eu nu imi amintesc cand (+ raspunde pe mess din an in paste) :-?? Hellman aveam o restantza si cu tine taica.

restanta cu me ai din cauza k nu ai mai iesit u cu masina. asa k te astept cu cea mai mare placere. si vreau sa vad si cu florin cum stau :P deci cand facem crosetat bikini viteza ?

street_racer 29-08-08 16:36

am avut motiv bah sa nu mai ies ... stii tu ;) ... motiv d-ala fortzat :(( vdm duminica cum e vremea ?

Hellman 29-08-08 18:15

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1722131)
am avut motiv bah sa nu mai ies ... stii tu ;) ... motiv d-ala fortzat :(( vdm duminica cum e vremea ?

maine da ... duminica nush sigur ....

magnifiqo 30-08-08 21:03

Sal sunt nou pe acest forum si am si eu o intrebare.Cand are loc provocarea unde are loc? Este mereu acelasi loc indiferent de masina pe care o detii sau de timpul cand vrei sa aiba loc intrecerea? Sau asta stabilesc doritorii? Cum am precizat sunt nou si de asemenea sunt si incepator,insa sunt foarte interesat de aceste provocari,chiar daca nu detin o foarte puternica masina. Detin o tigra, am poze la semnatura si astept niste pareri din partea voastra si chiar niste sugestii cu ce as incepe prima data pentru a o infrumuseta. bafta

street_racer 31-08-08 03:26

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1724071)
Sal sunt nou pe acest forum si am si eu o intrebare.Cand are loc provocarea unde are loc? Este mereu acelasi loc indiferent de masina pe care o detii sau de timpul cand vrei sa aiba loc intrecerea? Sau asta stabilesc doritorii? Cum am precizat sunt nou si de asemenea sunt si incepator,insa sunt foarte interesat de aceste provocari,chiar daca nu detin o foarte puternica masina. Detin o tigra, am poze la semnatura si astept niste pareri din partea voastra si chiar niste sugestii cu ce as incepe prima data pentru a o infrumuseta. bafta

locurile difera si nu se discuta pe forum... nu conteaza cat de puternica e masina , adversar gasesti mereu. sfatul meu e sa prinzi ceva experienta inainte de a te arunca la provocari (gasesti tu cativa indivizi cu care sa te mai dai de la semafor, usor, fara sa fortzezi limitele)... Pt masina daca vrei neaparat infrumusetare, inceaca sa iti faci un body-kit , pune-i niste jante frumoase , o vopsea k-lumea. ideei sunt intotdeauna, acum depinde si de gusturile fiecarui proprietar.

Hellman 31-08-08 22:11

zeze knd vrei da'mi un tel ... k am observat k ieri nu ai dat nici un semn de viata ....

street_racer 01-09-08 01:08

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1725647)
zeze knd vrei da'mi un tel ... k am observat k ieri nu ai dat nici un semn de viata ....

eram @techirghiol si dup-aia @fatzaiala prin orash si mai stai draq pe mess , ca zic astia ca facem posturi sa fim "de-ai casei"

Hellman 01-09-08 09:48

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1725938)
eram @techirghiol si dup-aia @fatzaiala prin orash si mai stai draq pe mess , ca zic astia ca facem posturi sa fim "de-ai casei"

nu prea am mai stat pe mess .. intru si eu knd apuc si de unde apuc ... mai lasa fatzaiala prin orash si vino la o cafea cu mine ... si mai da un semn de viata mortule :)

MauS 03-09-08 01:11

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1724482)
locurile difera si nu se discuta pe forum... nu conteaza cat de puternica e masina , adversar gasesti mereu. sfatul meu e sa prinzi ceva experienta inainte de a te arunca la provocari (gasesti tu cativa indivizi cu care sa te mai dai de la semafor, usor, fara sa fortzezi limitele)... Pt masina daca vrei neaparat infrumusetare, inceaca sa iti faci un body-kit , pune-i niste jante frumoase , o vopsea k-lumea. ideei sunt intotdeauna, acum depinde si de gusturile fiecarui proprietar.

vreau si eu adversar, ca dau masina:???:

aXeL.ZeY 03-09-08 03:13

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1729702)
vreau si eu adversar, ca dau masina:???:

Mai cauta Maus tata mai cauta :))

Hellman 04-09-08 12:24

de ce dai masina maus ? ce vrei sa iti iei ?

MauS 04-09-08 18:30

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1731990)
de ce dai masina maus ? ce vrei sa iti iei ?

Tractiune spate, 3 litrii:-)

Hellman 04-09-08 18:46

m'ai lamurit maus /// oricum mult succes cu masina noua

MauS 04-09-08 18:56

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1732885)
m'ai lamurit maus /// oricum mult succes cu masina noua

Sunt 2 - 3 variante, sa vad ce voi gasi sa fine in toate mintile. Supra, Silvia, gtr, vedem:-)

leonard 04-09-08 19:35

baga mare cu supra:)

Urban_Racing 05-09-08 23:42

Azi am vazut o supra alba in cta ....arata intr`un mare fel !

street_racer 14-09-08 05:02

am vazut si eu supra aia alba la eden pe soveja ... bijuterie :X:X:X
dar sa revenim la carutzele noastre :D

ZZZ vs PMR 1-0
ZZZ vs ZLA 1-0
ZZZ vs ZLA 2-0
ZZZ vs ZLA 3-0
(hellmane mai fati un chip si mai cauta un filtru de aer sa-l scotzi :)) o sa iti dau un chupa-chups drept premiu de consolare:P ... acum nu te supara:D)
ZNA vs PMR 0-1
ZNA vs PMR 0-2
(zano nu fii suparata, te-ai descurcat bine, distanta mica intre voi... nu fii suparata, stii ca te iube ce draq:)) )
ZLA vs ibizza 1-0
JTD vs ibizza 1-0

j.v.l 14-09-08 06:03

me & zla 0-1 :P ( mai invat, mai invat :lol: )

Psycho 14-09-08 11:11

zz ... frig vs noi toti ... frigu a castigat :)) ....

ps ... ieri am scapat de 2 ori de garda .. odata cu tine pe sens unic si apoi seara .. iti aduc noroc :))

zbuf 14-09-08 11:18

cu parere de rau observam ca usor usor se strica treaba si la parcare de la mall.cine a fost aseara stie ca a fost chemata firma de paza sa ne imprastie de acolo dar totusi am scapat.pe aceasta cale ii rog pe toti care vin seara la parcare sa incercam sa facem cat mai putina zarva si poate asa vom reusi sa ne petrecem iarna fericiti acolo:P daca nu....ne batem cu bulgari. postul asta il puteti lua si ca pe un avertisment,dar fara sa va suparati pe mine. va salut pe toti:)

Hellman 14-09-08 11:59

zeze nu mai tii minte cand ti'am dat'o si fara soft cu "carutza" mea asa k nu te mai kk pe u acum . cum te prind iti dau k premiu o BANANA CU PAR ... sa iti merga bine knd schimbi vitezele . si multumesc pt premiu dar sunt nevoit sa il refuz ...

leonard 14-09-08 12:58

hellman...cand te-ai tras cu golfu si a fost un 3-2 ptr u tras de par....te-ai laudat pe toate forumurile si hai faivurile:)) acuma dc nu esti fair play sa recunosti ca te-a facut zz?:
no offence:)

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning