![]() |
Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
Acum am vazut P.M daca e citeste...i-ti trimit poze exact....daca nu deslusesti acolo misterul....hai ca abia astept sa o vad.....
|
si vine timpul ca masina sa iasa la aer....:D
|
Quote:
IMPRESSIVE !!! |
POZE,FILMULETE?.....NIMIC NU MAI APARE NOU....DAR VB CIRCULA SI SE AUDE:d....FARA POZE....NU E NIMIC.....
|
Vrem Poze ...vrem Poze....::d:d:d:d:d
|
Sa inteleg ca aspira aer sarat turbina ta??:))
|
Quote:
|
De Azi 29 Iulie se afla in Standul Anonymous Motorsport ... nu am pus capota pe masina ptr ca ceea ce e mai important si pentru care m-am "luptat" aproape 1 an ( 20 Aprilie 2006 - 28 Martie 2007 ) se afla ascuns sub ea ...
Il astept pe singurul in masura sa isi bage nasul si ochii mult mai aproape ... ptr niste "ponturi" si sfaturi ... un mic reglaj si ... o parere. Mai exact pe Andrei "UGA" . :D |
Felicitari Andrei ca ai resuit sa o termini pana la salon ! Abia astept sa o vad !
Ne vedem pe-acolo...sambata cred ! Bafta si have fun ! |
niste poze cu ea la stand nu pui andrei?
|
O poza :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1175196689 :twisted:
|
ce sa mai.......no comment..........iubesc masina asta. X-Ray-Eyes sunt invidios pe tine ca ai o asemenea bijuterie de masina....cat mai multe modificari.....daca se mai pot aduce
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
Si cateva poze care merita ... toata atentia !!!
:D |
4 Attachment(s)
... EvilSkillz ...
|
atat am sa spun:
:yikes::yikes::yikes::peace::peace::peace: |
7 Attachment(s)
Cateva poze cu bestia ....si frumoasa :D :lol: ....
Pana la urama care e treaba cu GT R - acela ? Oricum prea bine masina felicitari :peace: |
o singura intrebare Andrei....
GT-R ? |
Quote:
Ca sa vad cine pune botul ... si au fost destui ! Doar eu am vazut vreo10 care au dus mana la gura si au zis : Skyline frate ! Si din 100 de oameni , 95 habar nu aveau ce vad sub capota sau ce masina e ... am auzit din nou 1000 de variante , de la Pontiac la Cielo ... |
:)) interesanta idee ai avut. Sper ca esti multumit de ea...apropo.....cum trage? daca nici acum nu esti multumit......alta motorizare nu stiu ce ai mai putea sa ii pui....eventual v6 :P. Oricum mersi pt codul de culoare...si sper ca nu te superi daca o sa apara un "bunic" de kadett cu aceeasi culoare ca a ta. Inca sunt in perspective...vreau combinatie alb-negru-rosu. Si chiar nu ti-a fost mila de LET sa il lasi "dezbracat"?....daca racea....Doamne fereste.
Ps: sa ai grija de Pontiac, Cielo, Nissan sau ce masina o fi asta :) |
Eu credeam ca e Honda...damn ... ce ti-e si cu masinile astea modificate ! :P :))
|
Skyline frate ! :shock: Andrei... da' ce-ai vrut sa demonstrezi cand ai dat capota jos ? Ca ai motoru' vopsit ? :lol: :lol: :lol:
|
Felicitari X-ray pt. masina !
Ar trebui sa primesti un premiu pt. cea mai intresanta evolutie a unei masini. O singura obiectie, nu mi a placut paintingul de pe capacele de la motor...pe bune, consider ca ar fii dat mult mai bine ceva mult mai simplu si agresiv. Si sa stii ca ai nimerit o cu jantele, cele mai frumoase dintre toate care le ai avut pe ea. |
Un filmulet ceva cu sunetul masini :-) ...... nu mai stiu unde am auzit ca suna cam ca o supra:rolleyes2 :twisted:
|
Quote:
uff...ma speriasem...am crezut ca..... las-o balta :) |
Am sa pun si un filmulet cu sunetul , am sa lucrez in continuare la motor ( momentan este de 2 zile sub "mana" lui Ilie - UGA ) ...
Cand ajung in C-ta o sa "auzitzi" si cum face ... Jantele astea mi-au placut f mult dar ptr ca am trecut de la 4x100 la 5x110 nu am avut cum sa fac rost de flanse ( distantiere ) intr-un timp f scurt ... Pana de 1 mai sper sa termin rodajul ... :D |
super a iesit singurul defect daca se poate numi defect mi sau parut jantele cam mici si cele de pe spate bagate inauntru stiu ca inainte avea niste distantieri mari dar am vazut ca ai facut trecerea de la 4x100 la 5x100 si cred ca problema asta se va remedia si vor veni la fatza si cele spate.inrest nimik de zis ce sa mai motorul e de milioane cred ca toata lumea asteapta sa vada o filmare ceva sau pe viu ce poate.cam cati cai preconizezi ca o sa aive?
|
Quote:
|
poate vorbesc prostii dar .... stiam ca mai este inca o astra F turbo in constanta.... poate gresesc dar.... asa am auzit. zicea cineva cand am fost la salonul auto.
|
Quote:
A mea este C20LET curat ... |
Din pacate aceea astra "turbo" nu a fcaut nimik spectaculos ..atat dar ca era foarte reusita ca estetica...dar inca odata nu vb de styling...ci de tuning...doua chestii destul de diferite..
|
astra ca astra, dar nici bmw-ul nu sta mai prejos . Te-am vazut azi pe la butelii ... super tare bravo ;)
|
Skyline frate .... auzi .... am auzit o gramada de varante .. exakt cum ziceai si tu .. logan cielo ... si de toate ...
|
Felicitari pt masina X-ray , mare fel :shock:
apropo dc topicul nu e la sectiunea nissan ? :lol: |
am vazut si eu la buc mashina .. de mult vroiam sa o vad live e superba doar 2 chestii care nu au ce cauta pe mashina dupa parerea mea,, emblema GTR care ma bucur ca am auzit ca ai pus la misto si al doilea ar fi chestiile alea de la stergatoare....
|
chestiile de la stergatoare din cate stiu au si alt rol nu numai de design ! curentul apasa pe ele astfel tinand stergatorul lipit de parbriz la curatare.... nu gresesc nu?
|
Quote:
|
Indeed, nu dau ele bine pe masina, da'... facand o comparatie intre minusuri si plusuri... cu siguranta masina nu retrogradeaza.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning