![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
multe masini abandonate pe care nu le folosesc multi si ajung intr-o stare jalnica si daca le oferi un pret iti rad in nas ca e prea putin,sunt patit ,asa ca daca gasiti undeva abandonat s-au la bani putini un auto 4x4 cu ceva acte sunt interesat,precizez ca nu sunt samsar de masini.Am avut un aro 10 pe care am fost nevoit sa-l dau ,criza, si acum imi doresc mult un auto 4x4 dar sunt bani putini.
|
7 Attachment(s)
Inca o serie iar ultimelor 2 masini felicitari proprietarilor arata foarte bine in realitate.
|
sincer sa fiu, mercedes-ul ala chiar nu pare deloc abandonat, dar tu stii mai bine ce si cum..
|
Ieri am vazut prin bucuresti o Honda Del Sol neagra abandonata la marginea unui trotuar .
|
Ieri am vazut prin bucuresti o Honda Del Sol neagra abandonata la marginea unui trotuar si ii lipsea o lampa din fata si avea rotile desumflate.
|
de ce nu cititi oameni buni pana la capat?
"Inca o serie iar ultimelor 2 masini felicitari proprietarilor arata foarte bine in realitate." |
Quote:
|
cateva din afara : http://carsinbarns.com/new.html
|
1 Attachment(s)
a ajuns cotetul unor gaini si se afla in curtea unui cioban de la marginea orasului .Ce tip de vw este?Se mai gaseste piese pt el ?
|
Quote:
|
Parerea mea e ca este un golf 2 nu golf 1
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spune-mi te rog si mie locatia masinii !!! Multumesc anticipat.O sa trec sa arunc o privire. |
3 Attachment(s)
Abandonata in curte la un cunoscut de vreo 15 ani e proprietar cam din 70.
|
un auto 4x4 la bani putini nu stie nimeni,cat de cat in stare de functionare,abandonat,multumesc:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
alte poze cu golful
|
Quote:
|
probabil sub kitul kitch se ascund praguri ruginite ... insa se merita,are potential, plus ca e o masina frumoasa, destul de rara la noi, si ar fi si satisfactia ca reinvii o masina care probabil a dus o viatza grea de a ajuns tocmai acolo.
|
1 Attachment(s)
S600 de 2 ani şi ceva lăsat..
probleme: geamul mic dreapta spate, proiector dreapta lipsă, câteva nimicuri... |
Quote:
|
kowally - ai idee daca golfu' , e de vanzare ? :D
|
Quote:
|
un Ford Eifel in curte la niste prieteni de familie in Zarnesti, ruginit, proprietarul spune ca vrea sa-l restaureze.
o sa fac poze cand o sa merg acolo. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un Volvo model PV anii '60 daca nu ma insel...
|
ştii ceva de maşină ?
|
Quote:
|
poze,detalii,acte ?
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=AxYJamaicanu;4804896]ma refeream la replica de ferrari ....
vezi la pagina 3..... |
Quote:
|
Aveam in spatele blocului un Vectra B inmatriculat pe romania,rosu..jante pe 17...frumos...aranjat.A stat vre-o 3 ani nemiscat...vad ca a disparut...cred ca l-au furat...Prop e in puscarie din 2008 si familia lui s-a mutat din bloc.
Prin apropiere mai am cateva masini abandonate : - Tucson - Citroen xsara - Solenza - etc. |
Am vazut si eu la mine in oras un BMW E30 abandonat de vreo 3-4 ani, cu motor de 2,3 diesel, arata super ok, cateva puncte de rugina, interior din piele, trapa. Imi pare rau ca nu i-am facut poze, cand mai am drum o sa ii fac.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning