![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
|
Quote:
Asa cum au spus si colegii mei, ursul are o mocheta f groasa, incarcata pe dedesubt cu spuma si bucati de burete...neamtul a fost baiat f. destept;) Nu ma deranjeaza geamurile asa cum sunt...abia nu imi apar alte complicatii, ca sa ma trezesc in toiul iernii ca nu se mai coboara geamul sau ca nu mai urca....:rolleyes2 Mai am destul de munca la urs, iar atunci cand va fi asa cum imi doresc eu, cu ce planuri am pentru el ma voi reapuca si de Dacie daca nu se vinde pana atunci;) |
Quote:
eu tot sper ca nu vei da dacia :D si cu jantele alea ce ai rezolvat 8) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Azi a fost ziua diferentialelor..care blocant, care open, ambele au fost facute bucati:-)
In urma cu vreo 2 zile am luat un blocant carcasa mare, raport 3,64 care dupa verificari s-a dovedit a fi TZIPLA8)..numai ca era de E34...asa ca azi m-am apucat de treaba, am dat jos openul meu(carcasa mare, raport tot 3.64) pentru a le amesteca piesele si a face din doua un blocant care sa faca toti banii8) Cel mai greu a fost sa scot pinioanele de atac de pe ambele carcase, ca sa le imperechez pe fiecare cu coroana lor..si sa refac un filet in carcasa celui de E30...asta m-a costat mult timp si alergatura si nu am mai reusit sa-l urc in seara asta pe masina..va ramane pe maine:rolleyes2 Totul a fost facut asa cum imi place mie: fiecare piesa a fost spalata si atent stearsa, carcasa a fost spalata luna la interior, fiecare surub a fost curatat si dat cu vaselina inainte de a fi utilizat:-) |
Quote:
ps: pune ulei castrol syntrax limited slip 75w-140 , nu ce mi-ai zis tu atunci nu mai tin minte perfect, e special pentru grupuri blocante bmw mercedes si nissan parca.. scria pe cutie |
Quote:
Si eu ma bucur ca am gasit un grup in stare perfecta(de fapt cred ca asta va fi viitorul blocantelor pentru urs...cele de E34 bagate in carcasa de E30...) si deasemenea ma bucur ca esti multumit de ce ai luat de la mine:-) |
1 Attachment(s)
asta e , am vazut si mai ieftin, eu m-am bucurat c-am gasit si nu aveam nevoie decat de 1 litru
|
Salut si eu mi-am pus autoblocant si am bagat acest ulei de la Castrol si ii numa ce trebuie uleiu eu am dat 70 de lei pe litru.
|
Imi place ca mereu le desfaci pe toate, le cureti, le bibilesti, nu le lasi o clipa pana nu sunt bomboane;) bafta:-)
|
Quote:
Multumesc Cypz, asa trebuie ca sa fie treaba brici;) |
Mergea un Motul Gear 300 for LSD ...75-140 :-) ,bun si castrolul ...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Miercuri seara mi-am facut curaj si am urcat "porcul" sus..s-a lasat cu dureri de spate, dar a iesit treaba buna:-) Un singur lucru regret...nu m-am uitat la ceva si asta m-a costat..adica in momentul de fata nu-mi mai functioneaza kilometrajul si asta deoarece rotita impulsoare de pe miezul blocant are bratele mai scurte decat la cel open care a fost in aceasta carcasa si nu mai ajunge pana in senzor...:evil: Acum intrebare: se poate scoate usor acea rotita impulsoare de pe miez, fara sa o deteriorez pe ea sau altceva??:???:..ca vreau sa le schimb intre ele ca sa-mi mearga kilometrajul..:rolleyes2 Mai intai am sa schimb senzorii intre ei, poate difera ceva si acolo si am sa fac masuratori...treaba e ca nici nu m-am gandit ca alea sunt diferite:x |
Nu ne onorezi cu prezenta in seara asta:lol: Poate facem cva:rolleyes2 iese si alin:evil:
|
5 Attachment(s)
4 bucati faruri tzipla, cu toate reglajele functionale, oglinzi si lupe impecabile8)
Multumesc Burnout_Bmw:-) Catalin, doar ce m-am intors de la garaj unde am facut legaturile pentru noile faruri si apoi am invartit putin ursul prin vreo 2 intersectii8) Dupa imprumuturile facute ca sa-mi iau tot ce mi-am dorit la urs am o mare problema momentan..iti dai tu seama cu ce anume...asa ca deocamdata n-am cu ce:-) |
beton, iti mai trebuie dopurile in bara si folia jos:shock:
|
Quote:
Dar ce folie jos..ca de aia nu ma prind la ce te referi:???: |
Quote:
Daca te gandesti vreo clipa sa il vinzi pana la primavara te rog contacteazama!!! |
Quote:
|
Quote:
Apropo, azi am montat rotile de invarteala pe spate si tot ducandu-ma la Carrefour am invartit-o in parcare de se facuse fum si spectatori:-)...cu a doua o ia si se invarte de mai mare dragul8)..poate fac rost de ceva cash si ies in week-end sa va arat....m-am intors acasa ff fericit ca in sfarsit ma pot distra cu ursul si pot pune in aplicare puterea si cuplul motorului8) Alex, interiorul este super ok, dar folia il protejeaza mult mai ales cand este soare..asta vara se simtea f mult diferenta fata de cum era cand nu aveam folie...;) |
woow ce faruri:shock: zici ca`s noi arata extra:-) dar la bandoul de pe dreapta de la bara fata e sarita vopseaua sau straluceste el de iti vine sa-l mananci ca nu-mi dau seama
|
Quote:
|
Doua persoane in masina, treapta a doua a cutiei de viteze pe tot parcursul...:rolleyes2
https://www.youtube.com/watch?v=HaQblO58zEM |
Quote:
|
Quote:
Eu mai vroiam, dar a zis piua colegul din dreapta...:-) |
Quote:
|
Adevarul e ca e si frumoasa masina :) cred ca ai rupt cauciucurile alea:D
|
Frumos!!!!!! asa te vreau!!!!
|
Nu stiu din ce cauze am primit ban pe acest forum cu userul meu Nastase Bogdan...am vorbit cu un moderator si am sa vad care e cauza...:rolleyes2
Acum postez de pe userul colegului meu...asa ca daca nu va raspund la PM-uri sa stiti ca asta e cauza..sper sa se rezolve cat mai repede;) |
Quote:
|
Quote:
Vom vedea ce si cum s-a intamplat... |
Quote:
|
Quote:
Acum am vazut ca ai rezolvat cu alt user ca ai doar un post facut...:lol: |
Quote:
P.S. Bogdan bafta in continuare cu ursul merge extraordinar dealatul felicitari !!! tineo tot asa... |
Bogdan, încearcă să-ţi schimbi adresa de e-mail şi apoi dă-mi un semn!
https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editpassword P.S. Pot proceda astfel şi ceilalţi. La final să-mi lăsaţi aici username-urile ca să pot da mai departe situaţia! |
am vazut ca mai multi useri au Ban...:???:
probabil ceva e in neregula.... |
Quote:
Am dat mail la [email protected] si s-a rezolvat problema in cateva minute! Scrie pe ecran, daca ai primit ban, sa ii contactezi pe ei. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Iti plac jantele astea Bogdane? :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning