![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
|
Pustiu...are gura mare sa urle cand imi bag....picioru-n ea :lol:
Liviule erai cu ochii in bord ma :)) ce 7000 ca i-am dat batraneste in 5000. Pustiu i-a dat la relanti :))) noi eram pe malul celalalt si ne uitam dupa pustiu in spate si cand colo omu era dincolo de rau :))) |
Quote:
Pustiu o ardea gangsta ca era in reparatii partea frontala si ii era frica :lol: Lasa ca e bine si asa :D |
Pai daca am facut portbagaju clean daia nu stii ce motor am pe ea :-). Azi a fost ocazional...de obicei in 3000 schimb si eu iar cand trag cat pot de benzina schimb si la 2500 :))
|
mergeam calm si ma uitam dupa muste sa nu intre in lac:lol: ca le capaceam =)) la intorcere i-am dat cox ca ma enervase unu :))))) si era sa iau musca=))=))=)))
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu s-a infipt vreun intrus in lac :))
+ inca o poza cu zuz |
Quote:
sa schimbi oglinzile astea si sa vopsesti si manerele;) |
Quote:
|
Bai poate citeste proprietarul pe aici :)), numai dati din casa.Vopsiti voi odata si odata manerele 8)
|
@Sonny: O sa vopsesc si manerele. Iar oglinzile sa vad si alea ca nu m-am hotarat de Mcv sau Prestige...cred ca o sa iau de Mcv si le fac albe ca alea de Prestige sunt scumpe.
@B-99-SAA: Ti-am zis Liviule sa ma ajuti sa le iau :))...Nu le ciordeam ma doar faceam un schimb i le lasam pe ale mele si le luam pe ale lui :)). Da cu surubu ala a lu' pustiu nu puteai sa faci nimic @NXdev: Nu citeste ca proprietaru era "boss dĂ boss"...O sa fac si manerele alea cand o sa am chef :)) |
Ce mai face ma ZuZu ?:lol:
|
Asteapta sa imi vina mie banii ca sa ii vina si ei capota peste benoacle. In rest mici plimbari si cam atat...A si cineva mi-a facut cadou niste vopsea albastra pe bara fata...
|
Ce vopsea...cum adica?
|
1 Attachment(s)
A fost stearsa putin...
|
Lasa ca o faci u:rolleyes2
|
O s-o fac dupa ce vine si badboy-u :-)
|
Quote:
|
Daca toate merg asa cum trebuie...cam peste 2 sapt o sa vina.
|
Quote:
|
Ai fost cumva azi pe la ~13:00 la intersesctia panduri cu drumul sarii??
frumoasa masina. |
@Sonny: Multumesc
@vioar: Nu, nu am fost eu. Cred ca ma confunzi...masina a "lenevit" azi in parcare :D |
Hiii, te-a copiat cineva alex:lol:, treci repede la furioasa:)) a mai furioasa sa fie:)) sa iti mai ramana putin loc sa se vada pozitia:lol::lol:
|
nu am fost atent la masina am vazut doar zuz la nr si logan alb.
|
Quote:
|
@pustiu_FUG: Hmmmm cine oare :)). Pentru a fi furios...zuz mai asteapta momentan. O sa ramana loc si pentru pozitii :D
@Vioar: Logan alb...si cu ZUZ la nr. Care o fi fratioru meu :lol: @B-99-SAA: Daca n-avea toba roz ca si zuz, degeaba :D. Corect incet,incet o sa ajunga un "ceva". Schimbare de planuri. Dupa o parere importanta, urmatorul pas va fi folie pe geamuri iar pentru badboy mai asteptam. Cu siguranta o sa vina si ala...dar mai intarzie putin. |
Cum de te`ai hotarat Alex sa optezi pt folie?
|
Quote:
|
Atata timp cat ZUZ e trantit numai conteaza asa mult bboy-ul :D.Buna si folia ca masina e alba.Gangsta 8)
|
In sfarsit e si Nxdev de acord cu folia :peace:
|
Sunt de acord...doar pe geamurile laterale - spate.
|
tare bine mai arata zuz-ul :rolleyes2: :D
azi am trecut de 3 ori pe langa el :-P |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Alex asa vreau sa te vad:lol:
|
MAXIM :twisted:
|
@bib_andrey: Asa cum a zis si Liviu...parerea unei persoane mai importante
@B-99-SAA: Corect Liviu o parere de la cineva...Te sun cand e ;) ti-am trimis si PM. @NXdev: O sa pun pe spate normal... @grizzy: Multumesc frumos. Stai prin zona ? @pustiu_FUG: Asa o sa arate promit. Pe fata la tine presupun ca nu e omologata nu ? Deci folie o sa pun si pe fata si pe spate(omologata). Weekendu viitor cred ca ma duc nu stiu sa vad in functie de cum vin banii. |
Nu vreau sa fiu branza mucegaita din frigiderul sperantei vorba la un desen :lol: dar pe fata numai este voie, oricum tu, eu si alti nu avem voie ca avem deja din fabrica sti ti-am aratat ca tu ai tenta de verde deja....deci exista doar o singura metoda...orice ai pune chiar si 1% tot depasesti :)) deci ori pui ca la dric:)) sa nu vada nimeni ori nu...parerea mea...
|
Quote:
pustiule ai dreptate in legatura cu folia pe fata nu mai ai voie deloc...si daca tot nu ai voie sa tii ca ai dreptate, dece sa pun 20% sau mai situ eu ce altceva, cand tot se ia de tine...asa ca 5% e perfect si sunt si toate geamurile la fel;) |
Ma baieti nu mai descurajati baiatu ca abea l-am convins sa pune neomologata pe fata... :lol: (glumesc). E cu dus-intors cu folia, unii nu zic nimic nici daca te vad (politistii) ca daca te opreste si o dai jos in fata lui nu-ti face nimic, si s-or gandi si ei ca de ce sa piarda timpu sa-ti faca paguba si tie cand pot sa-si manance gogosile linistiti :) Stiu pe multi care n-au avut probleme chiar daca nu era legala, dar nu au pus d-aia nesimtita de nu vezi nimic, au pus si ei sa fie asa-si-asa :) Si-acuma regret ca nu mi-am pus si eu la fel, ca io am vrut sa fiu in ton cu legea cica... :evil:
|
Quote:
|
folie nu mai ai voie pe fata
asta mi-a zis un tip de la lummar...ca el nu mai da autorizatie pentru fata ,ca o da degeaba alex,daca intradevar vrei sa pui pe fata...dute in carrefour si ia folie...si o pui tu,sau un prieten...cand te opreste politia...o smulgi dupa lege..ai 15 min sa iti repari neregulile...deci in 15 min dai tu jos 2 folii |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning