Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

CT-03-ART 21-02-05 20:55

fratzilor sambata pe la 3 cine vrea este ashteptat in burbon cel de la casa casatoriilor de akolo unde ne-am mai intanit cei de pe 4tuning...pt a stabili alte intalniri shi nishte chestii concrete...

madfish 21-02-05 20:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
am un super baiat in cartier care poa sa faca nishte montaje de mori .. in leg cu suc`u ... hai frate lasati`o mai moale cu sucu` .. k o sa facem broashte .. hai intr`un club undeva k nu am mai ieshit d mult .. bourbon .. virus ... plm ce cluburi stiti voi k accepta nebuni .. p unde avetzi o pila ceva k sa ne ia mai multe mese :)

cunosc eu la Club Motor, da zi sigur daca facem ceva :roll:

madfish 21-02-05 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
deci facem???facem,ce draq.ce,numa' americanii pot?putem si noi :lol:

Mi-a pocnit asa o idee
deci sa filmam curse, fete, burn`uri, cerculetze de la mai multe intalniri si sa le \"unim\" sa facem ca un film, cu montaj super, muzica pe fundal .... alea alea ... o sa revin cu detalii.

CT-03-ART 21-02-05 21:16

eu zic sa ne adunam sambata pe 12 martie tot asha la 8 dar sa aducem mai multzi tovarashi cu mashini shi sa mergem undeva la un suc pana pe la 12 shi dupaia sa mergem direct in mamaia...sa filmam...eu atunci aduc sigur camera...ca nu o sa mai am probleme cu scoala...k?dar sambata daka vretzi venitzi in burbon ca sa vorbim...

Psycho 21-02-05 22:23

aia cu filmu se rezolva am eu un om priceput am mai zis .. faza cu bourbon .. cred k e valabila .. cred k vin nush ...

CT-87-ADY 22-02-05 15:03

Disco

Primo nu va place a? :)

Psycho 22-02-05 15:08

mai bine la pepsi mah :) hahahahahahahah sa ne rupem p manele :) weeeppaaa epurii baaaaaa :)_

CT-87-ADY 22-02-05 15:54

Re:

Quote:

mai bine la pepsi mah :) hahahahahahahah sa ne rupem p manele :) weeeppaaa epurii baaaaaa :)_

pai vezi k stii! :lol:
Poate am dat vreo spargereeeeeeee sau poate`i afacereeee ...
:P
ce zicetzi baietzi?
alergam putzin :twisted: si dupa 00.00 ne bagam in disco! :wink:

madfish 22-02-05 16:24

Re: Disco

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"

NU !!! ... ce draq nu sunt atatea cluburi mai aproape??? a si ... FARA MANELEEEEEEEEEE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

CT-87-ADY 22-02-05 16:26

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

NU !!! ... ce draq nu sunt atatea cluburi mai aproape??? a si ... FARA MANELEEEEEEEEEE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hai sa votam mai bine...
eu zic k fara manele nu e viatza in discoteca :D

needBrain 22-02-05 16:42

marfa-s manelele.aia nu stiu altceva decat sa se laude.scot oamenii 3 albume pe sezon.si cum anu are cam doua sezoane....facetzi voi calculele

Psycho 22-02-05 16:56

solooooooo .... mah io ascult mamele :) .. da pewla mea nu va ganditzi la d`alea imputzite .. la d`alea mishto .. frate esti nebun ... d la 8 pana la 12 daca alerg scot si plamanii din mine alearga tuh daca vrei k eu nu am de gand sa fac febra :) ... hahahahaha daca ma ia radaru cand trec k vantu p langa ei cu 15 km / h ????

io merg oriunde .. mi`e indiferent .. daca e si o manea e si mai bine .. asa .. dar vreau sa am si o masa ceva k sa pot sta jos .. pewla mea ... alea alea

needBrain 22-02-05 17:01

bv omu,vrei si masa acum.... :lol: .pai ca sa luam o masa tre sa luam si o sticla de visiki,ma intelegi?si ala cam are alchoooooool....

Evo007 22-02-05 21:25

Deci cum ramane unde ne intalnim si ce facem?????????

CT-87-ADY 22-02-05 22:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bv omu,vrei si masa acum.... :lol: .pai ca sa luam o masa tre sa luam si o sticla de visiki,ma intelegi?si ala cam are alchoooooool....

ce alcool visezi ma?
El n`are voie, noi avem :twisted: k are cine sa ne duca acasa :P

Psycho 23-02-05 08:32

hmzz zici tuh daca e de bauta ma duk pe jos mah .... pai si ce frate ... la cati suntem nu putetzi lua 2 mese .. sau 1 ce pewla mea ... io vfeau sa dance si apoi sa stau jos sa trag ceva la masea apoi sa ma urk pe masa :)

madfish 23-02-05 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

daca e sa merem prin cluburi io zic mai bine sa stai acasa ... nu te lasa \"gorilele\" sa intrii ...

madfish 23-02-05 14:49

Quote:

Quote:

Quote:

hai sa votam mai bine...

corect , in discoteci ... da noi ne ducem in cluburi ... si acolo nu o sa auzi nici in 1000 de ani asa ceva. P.S. daca te aud cu manele in Audiu` ala al tau sau ce dreq o sa conduci ... o sa alerg dupa tine sa arunc cu pietre.

CT-87-ADY 23-02-05 14:50

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

daca e sa merem prin cluburi io zic mai bine sa stai acasa ... nu te lasa \"gorilele\" sa intrii ...

Lasa ma k poate are noroc... :lol:

CT-87-ADY 23-02-05 15:19

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

hai sa votam mai bine...

corect , in discoteci ... da noi ne ducem in cluburi ... si acolo nu o sa auzi nici in 1000 de ani asa ceva. P.S. daca te aud cu manele in Audiu` ala al tau sau ce dreq o sa conduci ... o sa alerg dupa tine sa arunc cu pietre.

O calc si nu ma ajunge piatra ta... :P :lol:

Hai k o dam in off`topic si nu`i frumos!

BAIETZI... zicetzi cum facem sambata !? Ce ore ? Unde? etc.. etc!
eu zic tot asha sa ne vdm pe la 20.00 la sala
si pe la 23-00.00 Primo sau altundeva, dar park in primo e mai frumos si gasim si masa! :twisted:

Nesanatosu 23-02-05 16:42

Sau poate in Bowling.Mai ales ca sunt si vreo 6 benzi libere la o aruncatura de bat :wink:

Evo007 23-02-05 18:57

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

hai sa votam mai bine...

O calc si nu ma ajunge piatra ta... :P :lol:

Hai k o dam in off`topic si nu`i frumos!

BAIETZI... zicetzi cum facem sambata !? Ce ore ? Unde? etc.. etc!
eu zic tot asha sa ne vdm pe la 20.00 la sala
si pe la 23-00.00 Primo sau altundeva, dar park in primo e mai frumos si gasim si masa! :twisted:

La Primo e bine ca intru si yo, si e mai aproape de mine :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace:

mike.omega 23-02-05 20:30

Eu nu calc in primo :D
Mai bine la bowling sau in bourbon :)

CT-03-ART 23-02-05 20:53

Eu de pe la 3 sunt in burbon sambata pana pe la 8 daka vretzi suntetzi invitatzii mei mai ales PSYCHO shtie el de ce...

Psycho 23-02-05 21:43

hahahahah tu chiar vrei sa mori si eu sa raman fara carnet :) hahahahah sa vedem daca ajung .. eu ash fii venit fara mashina da mai vedem :)

CT-03-ART 24-02-05 07:15

te rog eu frumos sa nu ma dezamageshti...

Insanity 24-02-05 10:27

Concluzie...
Intalnirea membrilor o sa constea in intalnirea dintre art si psyho in bourbon...
Peace...Poate vin si eu sa va vad cum va intalniti :)

CT-03-ART 24-02-05 10:30

mereu tragi concluzii pripite...de ce nu ai intrat sambata trecuta sa vezi ce am facut...?ne-am adunat vreo 20 de mashini shi sa vezi alergari pe ******** shi dupaia am mers in M****A ca pe ******** venisera cica 2 ventouri cu nino nino pe el...deci te rog frumos sa fii mai atent cand deschizi astfel de polemici k?sper sa vii shi ru in burbon akolo sa ne cunoashtem sa vezi cum e treaba adevarata...

zana`rea}{ 24-02-05 13:01

ma voi v`ati tampit? cum sa mergetzi in primo ??? nu suntetzi normali .. mai bine merem in bourbon de la 10 si gata.. sau dak vreti masa de la8 :)

CT-87-ADY 24-02-05 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Concluzie...
Intalnirea membrilor o sa constea in intalnirea dintre art si psyho in bourbon...
Peace...Poate vin si eu sa va vad cum va intalniti :)

Bai mai lasa`ne ma k de 100ani ne \"amenintzi\" k vii ...
Vino draqu` o data dak vrei sa vii dak nu ... NU si gata!

Zicetzi ma unde mergem baietzi k vine SAMBATA! :twisted:

madfish 24-02-05 17:11

deci ramane sambata la 16:00 in Bourbon ... si de acolo vedem.

CT-87-ADY 24-02-05 17:35

Re:

Quote:

deci ramane sambata la 16:00 in Bourbon ... si de acolo vedem.

Mamaaaaa... da ce draqu` avetzi cu bodega aia de Bourbon ma??
Ce draqu` va place asa de mult? :x

Evo007 24-02-05 17:51

Nu ne mai intalnim la Sala Sporturilor de inalnim la burbon direct

Psycho 24-02-05 20:22

io nu mai inteleg nimik totu se transforma intr`un off topic totall ... ma duk sa fac treaba amre ... an k sa fiu si eu off topic ... da cred k cel mai bine merem la pepsi :)

CT-87-ADY 24-02-05 20:32

Re:

Quote:

io nu mai inteleg nimik totu se transforma intr`un off topic totall ... ma duk sa fac treaba amre ... an k sa fiu si eu off topic ... da cred k cel mai bine merem la pepsi :)

Sau la Primo! :P :lol:

CT-03-ART 24-02-05 20:51

bai sambata la ora 15 la burbon akolo unde ne-am intalnit datzile trecute ka sa discutam nishte chestii...

CT-87-ADY 24-02-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bai sambata la ora 15 la burbon akolo unde ne-am intalnit datzile trecute ka sa discutam nishte chestii...

hmmm...
Pai frate u nu mai mergi la Bukle? :?

CT-03-ART 24-02-05 21:04

nu cred frate merg sigur la tuningshow in vacantza
dar sambata nu cred
depinde de andrei daka il convinge pe tata vineri...

Psycho 24-02-05 21:40

zzzz

Quote:

nasol moment :) ... ce si cum ramane cu tuning show care vine pana la urma ... k sa stiu daca merg de nebun ...

CT-87-ADY 24-02-05 21:54

Re: zzzz

Quote:

Quote:

nasol moment :) ... ce si cum ramane cu tuning show care vine pana la urma ... k sa stiu daca merg de nebun ...

La Tuning show o sa mearga multa lume o sa vezi... :twisted:
Eu merg 100%....

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning