![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
adevarat :) de data asta ma ajutat mai mult masina :)
|
1 Attachment(s)
iar a fugit EDIT imi cer mii de scuze pt dublu post :|
Uite aici mapa AutoCty |
Daca sti cum sa iti reglezi masina normal ca scoti punctaj mare :-)
|
@KrYpToN: mama kinderee, ai intrat tu iar aici, in 10 zile se fac 100 de pagini :shock: glumesc ma !
@ANDR31: ia uite cine ne mai onoreaza cu prezenta pe aici :-P, nimic acctiune domnu nimic? off mic: tot asa cu desenele alea :-) Locu 2 la 4tuning days, Bafta in continuare omu 8) @tm_kata: WoW....neneaaa bine rau e92`u ala asa ;) |
|
se poate un E36 si un bora/jetta pentru 2.2.1 ? va rog frumos
|
3 Attachment(s)
New Screenshots with e36
|
4 Attachment(s)
Mi-am batut joc de un gip :)) In prima poza am gasit setarea potrivita pentru demaraj si viteza prinde aproximativ minim 300 km/h da nu am unde sa i dau se duce chilometraju ala ca milisecundaru
Attachment 1491668 Attachment 1491669 Attachment 1491670 Attachment 1491671 |
Quote:
|
Quote:
am le2mwm si ce a zis marius. reflectia de la phanter si new paint |
Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi instalez
SLR-ul si mwm ? pls ! Instalez jovul original apoi mwm si imi da eroare cu sent si don't sent ! Dau o bere :D |
Quote:
Si krypton vezi-ti de treaba ta si nu mai face offtopic , ok ? |
5 Attachment(s)
V-TEC POWAH:evil_laug |
6 Attachment(s)
BMW E92 & E30 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
bai nene ne ajuta si pe noi astia mai prosti cineva ? sau discutati numai voi prietenii ? ca asa mai bine s-ar inchide si ati face conferinta pe messenger
|
L.E : Am gasit , instalezi jocul original , patchul 2.0.0 -> 2.2.1 ( este la semnatura lui marius ) , Apoi MWM ( este la semnatura lui marius ) LE 2 MWM ( este la semnatura lui marius ) .
Bafta . |
Tu nu intelegi ca instalez 2.2.1 si merge dar cand bag MWM imi da eroare ? unde este patch-ul 2.2.0 ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut imprumut la tiriac bank si am luat un viper :))
Attachment 1492115 Am sa cumpar un golf 3 si am sa pun motoru de viper pe el :)) |
Quote:
|
@KrYpToN-nu stau sa upload-ez un lucru de 50 de ori, e cateva pagini in urma, daca nu pe GOM
@SST 06-se poate sa iti cauti si tu singurel ? sunt vreo 5 site-uri de unde le poti lua...chiar asa trebuie sa asteptati sa va dam totul mura in gura? ..si instalezi jocu original(adica versiunea 2.0) -221 Patch-mwm patch-le2mwm patch(toate patch-urile le gasesti la semnatura mea)...daca nu iti iese inseamna ca esti prost rau :)))) |
acum nu am timp dar cand ma intorc acasa promit sa iti fac un desen in paint ca sa intelegi ;) ! Incercati sa puneti un motor de viper pe golf 3 sa vedeti atunci lamborghini version :)) lol mi-a ajuns la 400 de km
Maryuse mai usor cu limbaju nu cred ca te-am facut vreodata prost sau tampit cum esti tu defapt , nu te-am jignit niciodata , nu stiu ce motiv ai sa ma jignesti ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
buna ...
este cumva un Opel KadettE car mode* ratacit peaici?? puteti posta va rog .. multumesc anticipat.. |
2 Attachment(s)
@KrYpToN: ca tot "ai vorbit" de c350 ;)
|
la tine se vede mult mai bine :)
|
Urca cineva jante pentru 221 mwm ? un pack, orice
|
Quote:
ON : mitza am incercat sa fac si eu si nu-mi merge , am bagat 2.2.1 -> 2.2.1mwm si le2mwm si nu-mi merge ... |
6 Attachment(s)
Imi prezint si eu masina cu care voi participa la drift, este un ursulet, paintjobu e facut de mine, iar despre motor este un nissan bi-turbo de 1200 de cai stock, dus in jur de peste 1300 de cai. las pozele sa vorbeasca si poate imi spuneti si ceva pareri, sper sa fac si eu jumate din ce a facut krypton l scor :X
|
Foarte frumos ursu vere...asteptam scorul>:)
|
Quote:
Bai asta pe tine nu te-a bagat nimeni in seama asa ca veziti de jocu tau acolo si taci |
4 Attachment(s)
Logan 1.4 8v 75 Cp stock
Logan 1.4 8v Turbo. |
9 Attachment(s)
Quote:
Privind ursu, se comporta binisor la drifturi, insa nu pot trece de 5 ture fara sa imi distrug directia, sau o roata din spate :(, e greu, dar ma straduiesc sa scot un scor cat mai aproape de krypton, :P sau chiar sa`l intrec. In poza unde am facut in 5 ture 252 de mii , dupa ce am facut poza am intrat in gard, si mi`am distrus directia, m`am ofticat foarte tare :( :-< dar asta e |
Quote:
si restu "kinderilor" mai lasati drq gura aia mai mica, ca numai voi postati si numa aiureli, jucati, faceti shoot`uri, postati, daca nu OUT:!: |
Quote:
Respect Maryus si celor ce au facut motoarele Mega_i4. :D |
daca nu va potoliti o sa scriu pm la moderator sa inchida iar topicul.
mai frate parca suntem la piata. si cei nou veniti pe topic: nu va mai umflati atata in pene pentru ca tot ce cereti/intrebati s-a mai pus/discutat pe topic. cautati cu incredere. |
Sergiu, dar Dyno la motoarele alea, tot rezultatele astea ciudate le are? :oops: Sunt mai bune, dar ... uite ala zici ca-i diesel. :???: Cine stie, cunoaste la care poza ma refer.... ;)
|
Bine lucrat Sergiu :)
@BlonDul Seteazati dmg-u pe zero |
2 Attachment(s)
Quote:
Asta e,chiar nu reusesc sa ii fac cuplu undeva mai sus si nici puterea nu e unde trebuie,nu e cel mai realist joc,m-am straduit sa le fac cat mai reale,cui ii place bine,cui nu iar bine. ;) Fiecare are o parere a lui,buna,rea. Si pe langa motoare..la ce mai lucrez,am tras de pe gom un Bora 3D,dar nu il convertez pt joc,nu ma bag la asa ceva,e prea complicat,in schimb daca reusesc pun ceva eleroane.. Ce parere aveti,arata bine ? Sau e kitch ? Eu zic ca e ok,dar da in kitch ca e si pe Subaru asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning