Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

dmn 06-11-06 21:55

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

nu l-ai injura dar l-ai respinge politicos si rezultatul e acelasi...

pheerya 06-11-06 21:57

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

ti am zis...depinde de conjunctura...sincer n as da nr de telefon oricui mi ar face un compliment pe strada...tine de siguranta proprie pana la urma;)

dmn 06-11-06 22:00

da! dar pe de alta parte l-ai da daca daca ai fi tu cea care face primul pas?
mie mi se pare ca riscul e acelasi...

pheerya 06-11-06 22:03

i l as cere eu pe al lui...si m as mai gandii :D ce are...doar nu strika:lol: dar bineinteles...acum nu mai pot face asta:lol: :lol: :lol:

dmn 06-11-06 22:07

he he! ce usor suna! si el crezi ca l-ar da fara sa-l dai si tu pe al tau?

pheerya 06-11-06 22:09

de ce nu...macar asa ar avea o sansa...nu? si dupa cum stim toti...voi baietii profitati si de cea mai mica sansa care vi se ofera...nu e asa?:-)

dmn 06-11-06 22:15

:D nu toti profita! ...si numai baietii care nu se respecta ar accepta o "sansa" de genul asta... :D

pheerya 06-11-06 22:19

eeeeeeeeeehhh...parerea ta...dar ce ti se pare asa de denigrant?nu inteleg...parca ar spala pe jos...pur si simplu dau un nr de tel...eu de obicei il ceream si nu l dadeam pe a meu...doar cand vroiam sa scap de respectivul:lol:

dmn 06-11-06 22:27

eeeeeehhh... nu e numai parerea mea! ca baiat iti spun ca in cazuri d-astea, daca vrei ca tipa respectiva sa te sune trebuie sa faci si tu un pic pe nebunul... faza cu persoana inaccesibila tine si la noi! nu numai la fete...:D
ce am de pierdut? daca as da numarul din prima ar crede ca sint un lesinat care "profita si de cea mai mica sansa care i se ofera"...:D
si in afara de asta e vorba si de un pic de mandrie personala la mijloc...
ia uiteeee? ea se baga in seama si tot ea nu vrea sa-mi dea numarul ei de telefon? pai de ce ma mai intreaba de vorba atunci? sa faca misto?

pheerya 06-11-06 22:31

ok...cum zici tu...mi e prea somn ca sa mai procesez...o sa fac totusi pe o prietena de a mea o statistika..sa vad daca se aplika treaba si ti zic ce iese;) kiar sunt curioasa

dmn 06-11-06 22:33

mare dreptate ai cu somnul!
astept cu nerabdare rezultatele statisticii...:) noapte buna!

Trixi 07-11-06 11:09

parerea mea este k "nebunii" se recunosc de la o posta!!!!:D :D :D niciodata nu aveam nevoie d f mult timp k sa-i recunosc..fie aia p strada,sau oriunde...daca ii "simteam",niciodata nu faceam p inaccesibila...exact cum zicea dmn,libertina la prima...;) si imi mergea f bine,tot timpul..si nici nu am ajuns sa fiu titulata asa cum nu mi-ar fi placut...

DolusD 07-11-06 19:04

Ai dreptate dmn in privintza nr de tel , dar cel mai bine e sa ai 2 nr. unul pt turiste si unul pentru cunoscutzii ! depinde si de femeie si de starea in care sunt ca poate ii dau nr din prima sau poate nu il dau deloc k asa am yo pofta atunci , depinde de starea in care ma aflu sau de conjunctura !

dmn 07-11-06 19:24

bla bla! ori am unul singur ori deloc! la ce-mi trebuie 10 telefoane?
ce daca il dau pe cel bun? ce probleme as putea avea?

DolusD 07-11-06 19:34

pai ar putea avea, in cazul in care ai o femeie oficiala si combin si pe langa , pt k ai cele mai mari sanse k atunci cand esti cu femeiea sa primesti sms-uri de la combinatzii sau beep-uri in prostie si sa-ti bage pretena telefonu` pe gat :D :D :D :evil:

dmn 07-11-06 21:33

asta daca nu tii situatia sub control...

schumonik 08-11-06 10:00

Sub control nu stiu pentru cat timp o sa poti sa o tii! Poate daca una dintre ele stie care e siuatia si nu o deranjeaza si stie ca nu trebuie sa iti dea beep-uri si mesaje cat e ziua de lunga! oricum greu de crezut si mai ales greu de gasit!Si oricum la un moment dat totul se complica mult prea mult si atunci te intrebi daca a meritat!

B-83-DAC 08-11-06 14:21

dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea

bluey 08-11-06 18:23

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 614811)
dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea

Ietete DAC-u si femeia...
Fata e in control pe forum sau doar in trecere???:twisted:

B-83-DAC 08-11-06 19:23

e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((

bluey 08-11-06 19:28

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 615191)
e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((

@ SCHUMONIK fata stai linistita ca DAC-u e baiat cuminte si nu se uita dupa masinile altora.Zana lui e zana lui.

schumonik 08-11-06 20:45

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 615201)
@ SCHUMONIK fata stai linistita ca DAC-u e baiat cuminte si nu se uita dupa masinile altora.Zana lui e zana lui.

De uitat poate sa se uite, dar sa se limiteze la asta;)

bluey 08-11-06 21:16

Quote:

Originally Posted by schumonik (Post 615313)
De uitat poate sa se uite, dar sa se limiteze la asta;)

Ma ne lasi.... Numai el stie ce pateste saracu daca intoarce capul dupa vreo zana..

B-83-DAC 08-11-06 21:20

stai tu linistit ca nu e chiar asa cum crezi tu bluey...nu stiu ce pateai tu dar eu unu ma uit ca nesimtitu...unic llucru care ma opreste este bunul simt si prezenta ei :)))

Mustang 09-11-06 07:19

abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic)

sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ...
tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ...
mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???)

pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ...
decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ...
ain't that pheerya ? :D
bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :)

bluey 09-11-06 19:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 615679)
abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic)

sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ...
tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ...
mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???)

pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ...
decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ...
ain't that pheerya ? :D
bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :)

hihihi
ba... io nu te cunosc (face to face) da` chiar atat de urat esti?? ;) :lol: :lol:
Stii ca pe noi astialalti ne opresc fotomodelele pe strada cu propuneri indecente si cu biletele cu nr lor de telefon??

pheerya 09-11-06 20:27

mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-)

Mustang 09-11-06 22:23

bluey tatica ...
da mah ... sunt urat ! ... nu vad care e problema :)
gasesc eo o urata si pt mine ... nu e problema =))

si ... ana ... ce dracu' ai "gastigat" ???

dmn 10-11-06 16:25

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 616580)
mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-)

nu prea cred ca ai castigat...
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma...

bluey 10-11-06 19:19

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 617585)
nu prea cred ca ai castigat...
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma...

Are cele mai mari sanse cel care a si uitat deja de tine.Oricum nu iti cauta barbatul viselor oferindu-ti numarul de telefon pe strada.:rolleyes2

pheerya 11-11-06 16:03

stai linistit ca nu erau urati....tipa asta a mea(tupeista fata) a ales din aia cu potential...nu toti naspetii;) si nu erau nici tigani...nici prosti...macar la prima vedere....in fine ideea este ca unul dintre cei care nu a cerut numarul tipei era cel mai simpatic si dragutz si plin de umor....culmea!!!
si mustangu nu e urat!!! stiu yo:-)

bluey 11-11-06 16:38

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 618686)
tipa asta a mea(tupeista fata) a ales din aia cu potential...nu toti naspetii;) si nu erau nici tigani...nici prosti...

Ce inseamna "cu potential"??? In cifre daca se poate sau in marci auto.
Ai ceva impotriva tiganilor???
Esti rasista???
Si cu negrii ai probleme???Sau aia sunt cautati?:twisted:

pheerya 11-11-06 16:42

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 618716)
Ce inseamna "cu potential"??? In cifre daca se poate sau in marci auto.
Ai ceva impotriva tiganilor???
Esti rasista???
Si cu negrii ai probleme???Sau aia sunt cautati?:twisted:

sunt niste intrebari... zi le tu cum sunt...si daca vrei sa ai o prietena tiganca da i inainte...eu sincer am o mare repulsie fata de ei(stai macar 5 min de vorba cu unul si o sa vezi de ce)...si in al doilea rand eu nu ti discut tie preferintele in materie de fete
cu potential = posibili baieti "de treaba"

Bmw_Rulllzzz 11-11-06 17:32

why you hate me ???? just beacause i'm black??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bluey 11-11-06 17:58

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 618724)
sunt niste intrebari... zi le tu cum sunt...si daca vrei sa ai o prietena tiganca da i inainte...eu sincer am o mare repulsie fata de ei(stai macar 5 min de vorba cu unul si o sa vezi de ce)...si in al doilea rand eu nu ti discut tie preferintele in materie de fete
cu potential = posibili baieti "de treaba"

Eu nu i-as baga pe toti intr-o oala pentru ca nu este asa.
Jigodiile pot fi de orice rasa si culoare la fel ca si baietii buni.
Ce inseamna baieti "de treaba"???

pheerya 12-11-06 14:00

de treaba insemna de treaba... oameni cu care se poate vorbi, glumi, etc. n am zis ca toti tiganii sunt jigodii, dar din cati am intalnit...cam toti erau asa...si unu mi a furat 200$...asa ca nu incerc sa ti schimb nici o parere...asta e adevarul...
n am nimic cu negrii...nu sunt rasista...kiar ii simpatizez...ca sa ti raspund la intrebare bmw_rulllzzz

Bmw_Rulllzzz 12-11-06 14:04

glumeam, nu sunt nici tigan si nici chiar asa de negru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bluey 12-11-06 14:05

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 619507)
de treaba insemna de treaba... oameni cu care se poate vorbi, glumi, etc. n am zis ca toti tiganii sunt jigodii, dar din cati am intalnit...cam toti erau asa...si unu mi a furat 200$...asa ca nu incerc sa ti schimb nici o parere...asta e adevarul...
n am nimic cu negrii...nu sunt rasista...kiar ii simpatizez...ca sa ti raspund la intrebare bmw_rulllzzz

Iti dai seama ce imi trece mie prin cap acum???
Ca un obsedat ce sunt :D

pheerya 12-11-06 19:21

nu stiu ce ti trece prin cap...spune mi tu!!!:???:

Mustang 12-11-06 21:39

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 619925)
nu stiu ce ti trece prin cap...spune mi tu!!!:???:

se refera la ... nivelul lor de trai :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning