![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
nu l-ai injura dar l-ai respinge politicos si rezultatul e acelasi...
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
ti am zis...depinde de conjunctura...sincer n as da nr de telefon oricui mi ar face un compliment pe strada...tine de siguranta proprie pana la urma;)
|
da! dar pe de alta parte l-ai da daca daca ai fi tu cea care face primul pas?
mie mi se pare ca riscul e acelasi... |
i l as cere eu pe al lui...si m as mai gandii :D ce are...doar nu strika:lol: dar bineinteles...acum nu mai pot face asta:lol: :lol: :lol:
|
he he! ce usor suna! si el crezi ca l-ar da fara sa-l dai si tu pe al tau?
|
de ce nu...macar asa ar avea o sansa...nu? si dupa cum stim toti...voi baietii profitati si de cea mai mica sansa care vi se ofera...nu e asa?:-)
|
:D nu toti profita! ...si numai baietii care nu se respecta ar accepta o "sansa" de genul asta... :D
|
eeeeeeeeeehhh...parerea ta...dar ce ti se pare asa de denigrant?nu inteleg...parca ar spala pe jos...pur si simplu dau un nr de tel...eu de obicei il ceream si nu l dadeam pe a meu...doar cand vroiam sa scap de respectivul:lol:
|
eeeeeehhh... nu e numai parerea mea! ca baiat iti spun ca in cazuri d-astea, daca vrei ca tipa respectiva sa te sune trebuie sa faci si tu un pic pe nebunul... faza cu persoana inaccesibila tine si la noi! nu numai la fete...:D
ce am de pierdut? daca as da numarul din prima ar crede ca sint un lesinat care "profita si de cea mai mica sansa care i se ofera"...:D si in afara de asta e vorba si de un pic de mandrie personala la mijloc... ia uiteeee? ea se baga in seama si tot ea nu vrea sa-mi dea numarul ei de telefon? pai de ce ma mai intreaba de vorba atunci? sa faca misto? |
ok...cum zici tu...mi e prea somn ca sa mai procesez...o sa fac totusi pe o prietena de a mea o statistika..sa vad daca se aplika treaba si ti zic ce iese;) kiar sunt curioasa
|
mare dreptate ai cu somnul!
astept cu nerabdare rezultatele statisticii...:) noapte buna! |
parerea mea este k "nebunii" se recunosc de la o posta!!!!:D :D :D niciodata nu aveam nevoie d f mult timp k sa-i recunosc..fie aia p strada,sau oriunde...daca ii "simteam",niciodata nu faceam p inaccesibila...exact cum zicea dmn,libertina la prima...;) si imi mergea f bine,tot timpul..si nici nu am ajuns sa fiu titulata asa cum nu mi-ar fi placut...
|
Ai dreptate dmn in privintza nr de tel , dar cel mai bine e sa ai 2 nr. unul pt turiste si unul pentru cunoscutzii ! depinde si de femeie si de starea in care sunt ca poate ii dau nr din prima sau poate nu il dau deloc k asa am yo pofta atunci , depinde de starea in care ma aflu sau de conjunctura !
|
bla bla! ori am unul singur ori deloc! la ce-mi trebuie 10 telefoane?
ce daca il dau pe cel bun? ce probleme as putea avea? |
pai ar putea avea, in cazul in care ai o femeie oficiala si combin si pe langa , pt k ai cele mai mari sanse k atunci cand esti cu femeiea sa primesti sms-uri de la combinatzii sau beep-uri in prostie si sa-ti bage pretena telefonu` pe gat :D :D :D :evil:
|
asta daca nu tii situatia sub control...
|
Sub control nu stiu pentru cat timp o sa poti sa o tii! Poate daca una dintre ele stie care e siuatia si nu o deranjeaza si stie ca nu trebuie sa iti dea beep-uri si mesaje cat e ziua de lunga! oricum greu de crezut si mai ales greu de gasit!Si oricum la un moment dat totul se complica mult prea mult si atunci te intrebi daca a meritat!
|
dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea
|
Quote:
Fata e in control pe forum sau doar in trecere???:twisted: |
e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stai tu linistit ca nu e chiar asa cum crezi tu bluey...nu stiu ce pateai tu dar eu unu ma uit ca nesimtitu...unic llucru care ma opreste este bunul simt si prezenta ei :)))
|
abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic) sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ... tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ... mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???) pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ... decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ... ain't that pheerya ? :D bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :) |
Quote:
ba... io nu te cunosc (face to face) da` chiar atat de urat esti?? ;) :lol: :lol: Stii ca pe noi astialalti ne opresc fotomodelele pe strada cu propuneri indecente si cu biletele cu nr lor de telefon?? |
mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-) |
bluey tatica ...
da mah ... sunt urat ! ... nu vad care e problema :) gasesc eo o urata si pt mine ... nu e problema =)) si ... ana ... ce dracu' ai "gastigat" ??? |
Quote:
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma... |
Quote:
|
stai linistit ca nu erau urati....tipa asta a mea(tupeista fata) a ales din aia cu potential...nu toti naspetii;) si nu erau nici tigani...nici prosti...macar la prima vedere....in fine ideea este ca unul dintre cei care nu a cerut numarul tipei era cel mai simpatic si dragutz si plin de umor....culmea!!!
si mustangu nu e urat!!! stiu yo:-) |
Quote:
Ai ceva impotriva tiganilor??? Esti rasista??? Si cu negrii ai probleme???Sau aia sunt cautati?:twisted: |
Quote:
cu potential = posibili baieti "de treaba" |
why you hate me ???? just beacause i'm black??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Jigodiile pot fi de orice rasa si culoare la fel ca si baietii buni. Ce inseamna baieti "de treaba"??? |
de treaba insemna de treaba... oameni cu care se poate vorbi, glumi, etc. n am zis ca toti tiganii sunt jigodii, dar din cati am intalnit...cam toti erau asa...si unu mi a furat 200$...asa ca nu incerc sa ti schimb nici o parere...asta e adevarul...
n am nimic cu negrii...nu sunt rasista...kiar ii simpatizez...ca sa ti raspund la intrebare bmw_rulllzzz |
glumeam, nu sunt nici tigan si nici chiar asa de negru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Ca un obsedat ce sunt :D |
nu stiu ce ti trece prin cap...spune mi tu!!!:???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning