![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
muscle cars, anyone? :twisted:
|
Re: Need For Speed ...NEW
Yo voi juca cu muscle cars...mai precis...mai mult cu camaro ss sau concept si cu dodge
|
Re: Need For Speed: Carbon
eu voi juk cu exotic ... imi place lamborghini ....da' park mai mult imi plac tuners k se vad vinilurile cum trebuie ...oricum ....vad eu
|
eu clar voi juca cu tunere, dar voi folosi si muscle si exotic, mai precis ccx, ford gt, audi quattro charger srt, camaro concept... de la tunere cred ca voi folosi R32, Skyline, Evo, WRX STi, si ce oi mai gasi eu interesant
|
Eu tunere 100% si ccx[repet:singura supercar care imi place,folosita in multi poate dar nu in cariera]...desi varietatea ajuta in carbon in cariera voi juca doar cu tuner,evo,skyline[nu stiam ca are r32],240SX[drift] si lista poate continua...
|
cand am zis de R32, ma refeream la VW Golf MK5 R32...
uitati-va putin la vinilul de pe skyline aici si ziceti care arata mai bine, asta sau cel facut de mine pt golf in NFSMW |
uitati niste screenuri noi de la worthplaying.com... desigur le prefer pe cele in care apare skyline-ul :D
Link: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=38112 |
mai baieti...am doua bucatii de intrebarii:D
1.am citit pe un site ca trb la sistem minim: 1.7 ghz la procesor 1gb ram si cel putin un FX5200...in alta parte am citit ca iti trb un procesor la 1.4 256 ram si cel putin un geforce 4....care e varianta buna? 2.eu am un sempron la 2400+ cu frecventa reala de 1700...512 ram si un ati radeo 9600serials(parca) cu 256 ram si ma intrb dk merge...:-? p.s am uitat sa zic...pe topicu asta cu cateva pagini in urma am vazut cu 1.7 ghz la procesor,512 ram si 64 ram la video....nush care variata o fi buna:-?? |
am gasit carbonu` pe odc... treaba e ca e .iso si habar nu am cum sa dezarhivez :( help
|
Iar incepeti?
|
hai rudolf las-o moarta , nici macar demo nu a aparut si tu ai gasit full`u..
asa ca chestie , demo-ul apare azi. |
Quote:
asta am zis eu :P p.s eu cred ca minim ge force 4 daca nu vrei detalii maxime :) daca nu apare azi ..hai maine demoul nu cred ca mai apare deloc..nu mai are rost :) decat poate pt cei care nu isi pot permite nfsul si se joaca doar demo. (lasand warezul la o parte):) |
Pai un demo nu trebuie neaparat sa apara inaintea jocului full... poate foarte bine sa apara in acelasi timp cu jocul.
Scopul unui demo este sa-l iei sa vezi cum este jocul/programul si apoi daca iti place sa te duci sa-l cumperi. Ca sa nu zici ca ai dat banii pe ceva care pana la urma nici nu-ti place. |
pai da..asta e si chestia. un demo ar trebui inaintea fullului ca sa planifici daca il iei sau nu. ca daca apare odata cu fullul nu mai intereseaza pe nimeni demoul sau ma rog..aproximativ pe nimeni.
|
nu imi zice nimeni?:(
|
Quote:
daia se cheama demo si nu preview. |
ma rog..ce rost ar mai avea sa iei demo daca stii ca este deja full?
|
Bun...in primu rand iso se deschide cu daemon sau sonic cd nu mai stiu eu cum...in al doilea rand cine mai zice ca are carbon,mai deasupra si full e cam sissy si in al treilea rand ra2 iti merge carbon 100% doar ca nu cu detalii la maximum anti-aliasing vsync si toate c******* din astea :lol:
|
1 Attachment(s)
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/home.jsp
interesant... in flash am intrat pe acolo si am reusit sa "modelez" rotile si bara unei masini intrati pe link apoi dati pe TUNER apoi pe CARS autosculpt si aveti de ales din 3 masini :D super tare am facut si un print screen :P pana la urma a aparut demo sau nu? daca nu a aparut al ce ora apare? link de download? |
Quote:
Quote:
dar deja suntem offtopic.... |
hai k ma zic si eu 2 vorbe...1 un prieten de-al meu nush cat de mult a mintit dar la tel nu prea parea...mi-a zis aseara k el s-a jucat la nush c coleg de clasa demo-ul nfsc....2 spunea cnv mai sus k a gasit pe odc...etc...asa e este pe odc o imagine de 6G...dar nu o deschide...nush dc,,,banuiala mea este k imaginea se ia de pe torrent si nu a fost luata in intregime...ma rog...mi-am luat tzeapa...si am sters si o gramada din calc...:(
|
ma baieti, tot ce e pe net e fake, teapa, fals, etc...
nu mai puneti botu' la ce zic altii ca mai mult va enervati la sfarsit peste o saptamana se lanseaza NFSC in USA, deci nu mai e mult pana cand vom juca si noi... aveti rabdare ;) |
rabdare si joc de glezne :)
|
Vorba amandurora....PATIENCE!!
|
Quote:
|
nu, nu a aparut... si eu credeam ca demo ar fi trebuit sa apara marti, sau ieri, dar nu a aparut :(
poate maine... |
NFS_Chttps://www.youtube.com/watch?v=1AN0CwgnWZM
nu stiu daca l'a mai pus altcineva, imi cer scuze ca nu am citit paginile anterioare ! este un video de 10 minute in care se prezinta "adancimea" jocului sincer? ce a facut ala , adica tuningul, nu prea imi place :D:D |
Cred ca atzi luat`o razna rau de tot!Atata scandal pentru un joc....Doamne fereste`ma de asa specimene sa le vad pe strada!E adevarat...am toata colectia de NFS...am jucat 1 zi jumate non stop U1 si 3 zile non stop U2 si inca 5 zile NFSMW...da...am asteptat calm si cu placi video si rami sa iasa full`ul si`am baga!
|
Quote:
film nou ce prezinta cartierele :-P |
Am vrut sa ma abtin de mai demult dar acum dau drumu :lol:...ce fel de nume e asta Kempton...ca freaky...erau in pana de idei si s-au gandit la Compton si l-au schimbat in Kempton...bleahh...ca sa nu mai zis ca Palmount City va fi o corcitura dintre mai multe orase din USA :???:
|
in primu rand e Palmont City
in al doilea rand nu poti pur si simplu sa dai numele unui orar real intr-un joc, mai ales intr-unul cu curse auto ilegale din 2 rezulta 3: ai un oras cu nume fictional, deci ai si un oras fictional, dar nu te opreste nimeni sa ii adaugi caracteristicile unor orase cunoscute ;) sper ca te-am lamurit... |
Pt PS2 a aparut deja ?
|
Quote:
Quote:
|
am jucat demo pe PS2 e super jocu....
|
s-a uitat cineva ieri pe MTV sa vada articolul NFSC? l-a inregistrat cineva?
|
nu exista nici un emulator pentru PC care sa mearga NFSC Demo? :(
|
Din pacate nu e...e prea nou jocu...zerofast spune-ne mai mult,cum e handlingul,oponentii...
Si ce zicea la mtv despre carbon??? |
am jucat pe ps 2 si nu prea le am...dar handlingul mi s-a parut f bun si oponentii cam greuti ;) mai greu de controlat e muscle {camaro} evo mere super se vede dif dintre o masina si alta ;)
|
Sounds nice :D
|
O merge sa vezi masina din bord?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning