Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

Gorby 24-10-06 20:28

Re: Need For Speed ...NEW

muscle cars, anyone? :twisted:

sky_man 24-10-06 22:00

Re: Need For Speed ...NEW

Yo voi juca cu muscle cars...mai precis...mai mult cu camaro ss sau concept si cu dodge

5o5kY 25-10-06 08:47

Re: Need For Speed: Carbon

eu voi juk cu exotic ... imi place lamborghini ....da' park mai mult imi plac tuners k se vad vinilurile cum trebuie ...oricum ....vad eu

AdiNX 25-10-06 08:54

eu clar voi juca cu tunere, dar voi folosi si muscle si exotic, mai precis ccx, ford gt, audi quattro charger srt, camaro concept... de la tunere cred ca voi folosi R32, Skyline, Evo, WRX STi, si ce oi mai gasi eu interesant

Sl1V3R 25-10-06 10:09

Eu tunere 100% si ccx[repet:singura supercar care imi place,folosita in multi poate dar nu in cariera]...desi varietatea ajuta in carbon in cariera voi juca doar cu tuner,evo,skyline[nu stiam ca are r32],240SX[drift] si lista poate continua...

AdiNX 25-10-06 10:25

cand am zis de R32, ma refeream la VW Golf MK5 R32...
uitati-va putin la vinilul de pe skyline aici si ziceti care arata mai bine, asta sau cel facut de mine pt golf in NFSMW

AdiNX 25-10-06 10:28

uitati niste screenuri noi de la worthplaying.com... desigur le prefer pe cele in care apare skyline-ul :D
Link: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=38112

ra2 25-10-06 11:40

mai baieti...am doua bucatii de intrebarii:D

1.am citit pe un site ca trb la sistem minim: 1.7 ghz la procesor 1gb ram si cel putin un FX5200...in alta parte am citit ca iti trb un procesor la 1.4 256 ram si cel putin un geforce 4....care e varianta buna?

2.eu am un sempron la 2400+ cu frecventa reala de 1700...512 ram si un ati radeo 9600serials(parca) cu 256 ram si ma intrb dk merge...:-?

p.s am uitat sa zic...pe topicu asta cu cateva pagini in urma am vazut cu 1.7 ghz la procesor,512 ram si 64 ram la video....nush care variata o fi buna:-??

RuDoLf3721 25-10-06 13:06

am gasit carbonu` pe odc... treaba e ca e .iso si habar nu am cum sa dezarhivez :( help

RoSonic 25-10-06 13:29

Iar incepeti?

topser 25-10-06 14:12

hai rudolf las-o moarta , nici macar demo nu a aparut si tu ai gasit full`u..
asa ca chestie , demo-ul apare azi.

Opportunity 25-10-06 17:43

Quote:

Originally Posted by topser (Post 598353)
hai rudolf las-o moarta , nici macar demo nu a aparut si tu ai gasit full`u..

asta am zis eu :P

p.s eu cred ca minim ge force 4 daca nu vrei detalii maxime :) daca nu apare azi ..hai maine demoul nu cred ca mai apare deloc..nu mai are rost :) decat poate pt cei care nu isi pot permite nfsul si se joaca doar demo. (lasand warezul la o parte):)

RoSonic 25-10-06 17:48

Pai un demo nu trebuie neaparat sa apara inaintea jocului full... poate foarte bine sa apara in acelasi timp cu jocul.
Scopul unui demo este sa-l iei sa vezi cum este jocul/programul si apoi daca iti place sa te duci sa-l cumperi. Ca sa nu zici ca ai dat banii pe ceva care pana la urma nici nu-ti place.

Opportunity 25-10-06 17:56

pai da..asta e si chestia. un demo ar trebui inaintea fullului ca sa planifici daca il iei sau nu. ca daca apare odata cu fullul nu mai intereseaza pe nimeni demoul sau ma rog..aproximativ pe nimeni.

ra2 25-10-06 18:03

nu imi zice nimeni?:(

RoSonic 25-10-06 18:15

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 598607)
pai da..asta e si chestia. un demo ar trebui inaintea fullului ca sa planifici daca il iei sau nu. ca daca apare odata cu fullul nu mai intereseaza pe nimeni demoul sau ma rog..aproximativ pe nimeni.

pai asta ar presupune ca toata lumea cumpara jocul in prima zi de lansare... ceea ce nu-i adevarat... viata pe piata e mult mai lunga.
daia se cheama demo si nu preview.

Opportunity 25-10-06 18:41

ma rog..ce rost ar mai avea sa iei demo daca stii ca este deja full?

Sl1V3R 25-10-06 19:16

Bun...in primu rand iso se deschide cu daemon sau sonic cd nu mai stiu eu cum...in al doilea rand cine mai zice ca are carbon,mai deasupra si full e cam sissy si in al treilea rand ra2 iti merge carbon 100% doar ca nu cu detalii la maximum anti-aliasing vsync si toate c******* din astea :lol:

BASU 25-10-06 19:40

1 Attachment(s)
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/home.jsp
interesant... in flash am intrat pe acolo si am reusit sa "modelez" rotile si bara unei masini
intrati pe link apoi dati pe TUNER apoi pe CARS
autosculpt si aveti de ales din 3 masini :D
super tare
am facut si un print screen :P
pana la urma a aparut demo sau nu?
daca nu a aparut al ce ora apare?
link de download?

RoSonic 25-10-06 19:42

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 598653)
ma rog..ce rost ar mai avea sa iei demo daca stii ca este deja full?

Ti-am dat raspuns intr-un post anterior... probabil n-ai citit cu atentie:

Quote:

Scopul unui demo este sa-l iei sa vezi cum este jocul/programul si apoi daca iti place sa te duci sa-l cumperi. Ca sa nu zici ca ai dat banii pe ceva care pana la urma nici nu-ti place.
cu alte cuvinte... exista jocu/programu full, dar pana sa te duci sa dai banii pe el, iei demo-ul de pe net sa vezi cum e jocu/programu sa vezi daca iti place/iti e folositor sau nu....

dar deja suntem offtopic....

MaTzA 25-10-06 20:24

hai k ma zic si eu 2 vorbe...1 un prieten de-al meu nush cat de mult a mintit dar la tel nu prea parea...mi-a zis aseara k el s-a jucat la nush c coleg de clasa demo-ul nfsc....2 spunea cnv mai sus k a gasit pe odc...etc...asa e este pe odc o imagine de 6G...dar nu o deschide...nush dc,,,banuiala mea este k imaginea se ia de pe torrent si nu a fost luata in intregime...ma rog...mi-am luat tzeapa...si am sters si o gramada din calc...:(

AdiNX 25-10-06 20:28

ma baieti, tot ce e pe net e fake, teapa, fals, etc...
nu mai puneti botu' la ce zic altii ca mai mult va enervati la sfarsit
peste o saptamana se lanseaza NFSC in USA, deci nu mai e mult pana cand vom juca si noi... aveti rabdare ;)

Opportunity 25-10-06 20:34

rabdare si joc de glezne :)

sky_man 25-10-06 20:43

Vorba amandurora....PATIENCE!!

BASU 26-10-06 10:28

Quote:

Originally Posted by topser (Post 598353)

pana la urma a aparut sau nu? :rolleyes2

AdiNX 26-10-06 10:42

nu, nu a aparut... si eu credeam ca demo ar fi trebuit sa apara marti, sau ieri, dar nu a aparut :(
poate maine...

MeHiGH 26-10-06 12:24

NFS_Chttps://www.youtube.com/watch?v=1AN0CwgnWZM
nu stiu daca l'a mai pus altcineva, imi cer scuze ca nu am citit paginile anterioare ! este un video de 10 minute in care se prezinta "adancimea" jocului

sincer? ce a facut ala , adica tuningul, nu prea imi place :D:D

CRyS` 26-10-06 15:22

Cred ca atzi luat`o razna rau de tot!Atata scandal pentru un joc....Doamne fereste`ma de asa specimene sa le vad pe strada!E adevarat...am toata colectia de NFS...am jucat 1 zi jumate non stop U1 si 3 zile non stop U2 si inca 5 zile NFSMW...da...am asteptat calm si cu placi video si rami sa iasa full`ul si`am baga!

import_skillzzz 26-10-06 21:52

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 599695)
Cred ca atzi luat`o razna rau de tot!Atata scandal pentru un joc....Doamne fereste`ma de asa specimene sa le vad pe strada!E adevarat...am toata colectia de NFS...am jucat 1 zi jumate non stop U1 si 3 zile non stop U2 si inca 5 zile NFSMW...da...am asteptat calm si cu placi video si rami sa iasa full`ul si`am baga!

continua sa astepti - pana una alta http://www.nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng
film nou ce prezinta cartierele :-P

Sl1V3R 26-10-06 21:57

Am vrut sa ma abtin de mai demult dar acum dau drumu :lol:...ce fel de nume e asta Kempton...ca freaky...erau in pana de idei si s-au gandit la Compton si l-au schimbat in Kempton...bleahh...ca sa nu mai zis ca Palmount City va fi o corcitura dintre mai multe orase din USA :???:

AdiNX 26-10-06 22:39

in primu rand e Palmont City
in al doilea rand nu poti pur si simplu sa dai numele unui orar real intr-un joc, mai ales intr-unul cu curse auto ilegale
din 2 rezulta 3: ai un oras cu nume fictional, deci ai si un oras fictional, dar nu te opreste nimeni sa ii adaugi caracteristicile unor orase cunoscute ;)
sper ca te-am lamurit...

B 68 VLD 27-10-06 02:40

Pt PS2 a aparut deja ?

Sl1V3R 27-10-06 08:08

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 600228)
in primu rand e Palmont City
in al doilea rand nu poti pur si simplu sa dai numele unui orar real intr-un joc, mai ales intr-unul cu curse auto ilegale
din 2 rezulta 3: ai un oras cu nume fictional, deci ai si un oras fictional, dar nu te opreste nimeni sa ii adaugi caracteristicile unor orase cunoscute ;)
sper ca te-am lamurit...

Eu eram lamurit ddemult cum sta treaba...cu numele e de inteles[daca se numeste LA ii poate da primaria LA in judecata pt nu mai stiu ce...]...nu am zis dar faza cu oras corcit poate fi buna sau poate sa fie rea...eu acum sper sa fie buna ;)

Quote:

Originally Posted by B 68 VLD (Post 600447)
Pt PS2 a aparut deja ?

Nu cred ca a aparut decat demoul pt ps2...oricum daca nu ma insel jocul full este pt ps3 si xbox 360 pt ca am vazut mai demult niste filmulete cu cei de la gamespot facand preview ca sa spun asa la carbon...

Zerofast 27-10-06 10:58

am jucat demo pe PS2 e super jocu....

AdiNX 27-10-06 11:23

s-a uitat cineva ieri pe MTV sa vada articolul NFSC? l-a inregistrat cineva?

BASU 27-10-06 11:24

nu exista nici un emulator pentru PC care sa mearga NFSC Demo? :(

Sl1V3R 27-10-06 11:39

Din pacate nu e...e prea nou jocu...zerofast spune-ne mai mult,cum e handlingul,oponentii...
Si ce zicea la mtv despre carbon???

Zerofast 27-10-06 11:52

am jucat pe ps 2 si nu prea le am...dar handlingul mi s-a parut f bun si oponentii cam greuti ;) mai greu de controlat e muscle {camaro} evo mere super se vede dif dintre o masina si alta ;)

Sl1V3R 27-10-06 12:25

Sounds nice :D

shaid-kid 27-10-06 13:37

O merge sa vezi masina din bord?

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning